NK TOŠK Tešanj

Moderator/ica: GracanicaAA

nebeskasila
Kontakt:

Re: NK TOŠK Tešanj

Post Postao/la nebeskasila » 01 sep 2018, 20:13

Ismar1986 je napisao/la:
nebeskasila je napisao/la:Kvalitetniji smo mi puno nego prosle sezone i ne sumnjam u pobjedu nikako bice tesko ali dobicemo sigurno. A da ce Galin dati to je nemoguce on nema veze zive od nogometa
Prijatelju moj dade GALIN gol...! :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Hahah mozda sam ga ja i navukao sa ovim :clap: :opaopa: :ljepota:

tesanj91
Kontakt:

Post Postao/la tesanj91 » 02 sep 2018, 08:12

plavobijeliii je napisao/la:
Tesanj1975 je napisao/la:Svaka cast na ucinjenom do sada. Mnogo ljudi je bilo ukljuceni u projekat "stabilizacije" Toska pa ovdje nisu spomenuti. Licnog sam misljenja da Mrguda kao trener nema autoriteta prema igracima. Dovoljan pokazatelj je utakmica protiv Capljine i svadja igraca na terenu.
Autoritet ima. Sve ima, od igra pa do ostalog. Otkud onda 6b? Otkud onako dobra igra u Visokom? Dodjite na trening pa ocijenite. Momak sad ceka pro licencu, tako da mislim da nisi stručan odredjivati ko je kakav trener. Mislim i da pozadinu svega ne znas , prije svega Ajdina i njegovog odnosa prema ovom klubu. Niko nije umanjio ucinak Edina i jednog i drugog, ovdje se pisalo samo o radu Mrgude.
Bespotrebno je pisati o tome koliko je on valjao nasem klubu. Ajdin je tu bio kad je bilo najteze, kad niko nije htio, davao svoj novac itd, itd.
Sa ovom ekipom, ovakvim pojedincima rezultati bi morali bitti dosta bolji. Nije ovo football manager

plavobijeliii
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeliii » 02 sep 2018, 09:12

Hladne glave i kad se sve oduzme i sabere, nije smak svijeta, idemo dalje! Mi smo njih s igracem manje unistili jucer, ali opet ko u Visokom dobijemo gol u 90'. Sudjenje u drugom poluvremenu solidno, bila greska kada nije digao ofsajd, mada u prvom do 30' dati drugi zuti, smijesno!
Najvise sto boli jeste Vlado koji stane kada igrac prodje, igra Hasica koji gubi svaku loptu na sredini terena, 80% ih izgubi prilikom samog primanja. Osmo koji sam ko duh ispred gola ceka da mu uzmu loptu. Ostalim se nema sta reci za ovo sto sam vidio.
Papetu i Boletu spomenik dignuti. Najbolji nasi igrac, bez oscilacija. Dino D. Dino K., Marinko su tu negdje s njima, ali ova dvojica odskacu od svih trenutno.
Ako se Ivković oporavi , na mjesto Serifa, a Serif na stopera jer njega nema u veznom redu..

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 02 sep 2018, 20:07

Najdraze gostovanje u ovoj ligi.
Vidimo se abd u nedjelju Tešnjaci,puno pozdrava i nek pobjedi bolji i sretniji,a nadam se da smo to mi.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

tesanj91
Kontakt:

Post Postao/la tesanj91 » 02 sep 2018, 20:43

emil02in je napisao/la:Najdraze gostovanje u ovoj ligi.
Vidimo se abd u nedjelju Tešnjaci,puno pozdrava i nek pobjedi bolji i sretniji,a nadam se da smo to mi.
Samo pošteno pa ko koga.... Sudiju na nivou i lijepo vrijeme i garantovano dobra zabava
Dobrodošli nam u Tešanj

atomac123
Kontakt:

Post Postao/la atomac123 » 02 sep 2018, 21:27

emil02in je napisao/la:Najdraze gostovanje u ovoj ligi.
Valjda ce nam bit lijepo vrijeme, kako god dobro nam dosli :D
TŽV!

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 02 sep 2018, 21:30

plavobijeliii je napisao/la:Mi smo njih s igracem manje unistili jucer, ali opet ko u Visokom dobijemo gol u 90'. Sudjenje u drugom poluvremenu solidno, bila greska kada nije digao ofsajd, mada u prvom do 30' dati drugi zuti, smijesno!
Sudjenje katastrofa i u prvom i drugom poluvremenu. Zastavice se dizale kad god su mogli, najmanji kontakt faul. Crveni po meni cist jer vas igrac dva puta isti glupost radi na sredini terena a nigdje opasnosti po gol.
Dizdarevic izgleda nece ni da se trudi kad igra protiv Jedinstva, momak je strasan potencijal bio a sad ipak vise na manekena lici :lol: Ne znam ko je broj 13 ali meni se bas svidio, dobar veznjak. Sretno u nastavku, za vas nema zime :salut:

MVN1994
Kontakt:

Post Postao/la MVN1994 » 04 sep 2018, 18:37

Jedinstvo rutinski do pobjede

Prva liga FBiH, 4. kolo:

Nogometaši Jedinstva u okviru 4. kola Prve lige FBiH savladali su na domaćem terenu TOŠK rezultatom 2:0.

Prošlosedmični poraz u derbiju od Veleža nije poremetio crveno-bijele, koji su se trijumfom nad TOŠK-om vratili na pobjednički kolosijek, a Jagodićevi izabranici su dosta oprezno krenuli u meč i nisu unaprijed upisivali bodove.

Takav pristup iznjedrio je i dva pogotka za siguran trijumf, a prvi je viđen u 29. minuti kada je golmana gostiju Bošnjaka matirao Galin za veliku erupciju oduševljenja na stadionu u Bihaću.

U nastavku utakmice Jedinstvo je zbog isključenja Škrijelja igralo i s igračem više, imalo je terensku inicijativu i kontrolu nad igrom, ali na novi gol se čekalo sve do samog finiša. U 87. minuti pitanje pobjednika je riješio Samardžić i postavio konačnih 2:0.
JEDAN KLUB, JEDAN GRAD, JEDNA LJUBAV, JEDAN TOŠK.

tesanj91
Kontakt:

Post Postao/la tesanj91 » 04 sep 2018, 20:47

Ima li smisla prijateljska utakmica po ovakvom vremenu i to pred derbi sa Veležom.

plavobijeliii
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeliii » 04 sep 2018, 20:51

tesanj91 je napisao/la:Ima li smisla prijateljska utakmica po ovakvom vremenu i to pred derbi sa Veležom.
?

atomac123
Kontakt:

Post Postao/la atomac123 » 04 sep 2018, 21:18

tesanj91 je napisao/la:Ima li smisla prijateljska utakmica po ovakvom vremenu i to pred derbi sa Veležom.
Kakva prijateljska utakmica?
TŽV!

tesanj91
Kontakt:

Post Postao/la tesanj91 » 05 sep 2018, 03:35

atomac123 je napisao/la:
Kakva prijateljska utakmica?
Ipak neće biti.... vidio sam na fb da su objavili pojedini Simm Bau.... ali sad gledam obrisano...

atomac123
Kontakt:

Post Postao/la atomac123 » 05 sep 2018, 18:07

Igramo protiv Capljine u gostima iducu srijedu u kupu. Jesmol mogli koga dalje izvuc :crazy:
TŽV!

atomac123
Kontakt:

Post Postao/la atomac123 » 06 sep 2018, 20:17

Vidim danas ofarbali su sve stepenice u zuto, glavna tribina sad izgleda odlicno, nadam se sa ce sutra bit slike.
TŽV!

JohnDoe
Kontakt:

Post Postao/la JohnDoe » 07 sep 2018, 14:39

VELEZ MORA PASTI :!: :!: :!:

Dugo nije bila euforija kao pred ovu protiv Veleža. Očekujem veću posjetu nego prošle godine protiv Veleža. Baš je dobar fazon sa ovom najavom sinoć.
Nadam se samo da neće biti nekih incidenata za vrijeme utakmice.
FGR !

AsimBrkan
Kontakt:

Post Postao/la AsimBrkan » 07 sep 2018, 23:05

Znaci nedjelja bez kise, vrijeme idealno za spektakl na Lukama.
https://www.accuweather.com/hr/ba/tesan ... 3066?day=3

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

atomac123
Kontakt:

Post Postao/la atomac123 » 08 sep 2018, 13:30

AsimBrkan je napisao/la:Znaci nedjelja bez kise, vrijeme idealno za spektakl na Lukama.

Svi na Luke!!!
TŽV!

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 08 sep 2018, 13:42

AsimBrkan je napisao/la:Znaci nedjelja bez kise, vrijeme idealno za spektakl na Lukama.

Znaci bice dobra atmosfera,u kakvom je stanju travnjak?
JohnDoe je napisao/la:VELEZ MORA PASTI :!: :!: :!:

Dugo nije bila euforija kao pred ovu protiv Veleža. Očekujem veću posjetu nego prošle godine protiv Veleža. Baš je dobar fazon sa ovom najavom sinoć.
Nema razloga za bilo kakve incidente,nije ih do sada bilo sumnjam da ce biti i sutra.
Nadam se doboj tekmibi narvno nasoj pobjedi,ako bude drugacije boze moj cestitat i nastaviti dalje.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

atomac123
Kontakt:

Post Postao/la atomac123 » 08 sep 2018, 14:23

emil02in je napisao/la:

Znaci bice dobra atmosfera,u kakvom je stanju travnjak?
JohnDoe je napisao/la:VELEZ MORA PASTI :!: :!: :!:

Nema razloga za bilo kakve incidente,nije ih do sada bilo sumnjam da ce biti i sutra.
Nadam se doboj tekmibi narvno nasoj pobjedi,ako bude drugacije boze moj cestitat i nastaviti dalje.
Travnjak je ok ja mislim, nije vrhunski ali bilo je lijepo vrijrme proteklih dana tako da nije ni prelos.
Ne bi trebalo bit incidenata, stvarno bi to bilo bespotrebno.
TŽV!

MVN1994
Kontakt:

Post Postao/la MVN1994 » 08 sep 2018, 22:18

Ivković propušta i Velež?

Vezista se uspješno oporavlja

Jedan od derbija 5. kola Prve lige FBiH igra se u nedjelju u Tešnju, a snage će odmjeriti TOŠK i Velež.

Domaći vjeruju da mogu pred svojim navijačima iznenaditi Mostarce, te doći do novih bodova, a u ovom susretu će biti bez veziste Muzafera Ivkovića koji je još uvijek ima problema sa povredom.

Ivković je ovog ljeta stigao u TOŠK iz bugojanske Iskre, u prva dva kola opravdao očekivanja struke TOŠK-a, a zatim na jednom od treninga zaradio neugodnu povredu i propustio naredna tri kola.

Radilo se o neugodnoj povredi tetiva i zgloba, a iako se uspješno oporavlja, teško da će 20-godišnji vezista biti spreman za duel sa Rođenima.

U Tešnju vjeruju da će Ivković što prije se vratiti na teren, s obzirom da se radi o kvalitetnom vezisti koji je posebno poznat po velikoj borbenosti, a uz to radi se o nogomeašu radi se o nogometašu sa zaštićenim godištem (do 21 godine).

Hasić: Velež ima svoje mane, očekujem pun stadion

Kapiten TOŠK-a pred nedjeljni derbi

Novi izazov je pred nogometašima TOŠK-a. U okviru 5. kola Prve lige FBiH ugostit će momčad Veleža, trenutnog lidera na tabeli.

I pored toga u Tešnju imaju svoju računicu i vjeruju da mogu do novih bodova. Pred ovaj meč je govorio iskusni kapiten domaćih Šerif Hasić.

"NK TOŠK je doživio mnogo promjena u ekipi tokom prelaznog roka. Faktički to je nova ekipa kojoj treba vremena da se uigra i kako vrijeme odmiče igramo sve bolje i bolje. Velež je kvalitetna ekipa koja gazi ka vrhu, ali i oni imaju svoje mane koje ćemo nastojati da iskoristimo i dođemo do povoljnog rezultata", kazao je Hasić za SportSport.ba te dodao.

"Igramo kući, pred našim navijačima i sigurno da će to biti dobra utakmica. Naši navijači su nam najavili podršku u velikom broju, tako da očekujem pun stadion".

Hasić je ovog ljeta stigao u Tešanj, a u prva četiri kola je upisao dva pogotka i dodao jednu asistenciju.
Bez Ivkovića i Škrinjala sutra, znači najvjerovatnije Hasić i Kitanović u vezi, koliko će moći protiv agilnog i dinamičnog Veležovog veznog reda bit će zanimljivo vidjeti.
JEDAN KLUB, JEDAN GRAD, JEDNA LJUBAV, JEDAN TOŠK.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.