BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
Nista od Klosea, Klopp je demantovao te glupe price glupog Bilda ...
BvB Echte Liebe !!!
Miro je već u godinama, njegovo iskustvo bi nam moglo pomoći i bio bi nam odlična alternativa u napadu, ali Klopp zna bolje.Damir_BvB je napisao/la:Nista od Klosea, Klopp je demantovao te glupe price glupog Bilda ...

Ma kakav crni Klose,to bi bilo protiv svih pravila trenutno u timu...covjek ima 100 godina,nije igrao konstantno vec 1,5-2 godine a trkacki je slabiji od svih nasih igraca...Da je trebalo iskustva mozda bi ostao Frei ali ga je Klopp odmah prekrizio...
Ja sam u svakom slucaju da se kupi neki mladji igrac,ne mora to biti 17-18 godina ali definitivno do 25...
Ja sam u svakom slucaju da se kupi neki mladji igrac,ne mora to biti 17-18 godina ali definitivno do 25...
Kao sto sam u prethodnom svom postu napisao bilo bi glupo dovodjenje Klose-a i da bi se njegovim dolaskom poremetile neke stvari u svalacionici. Na kraju kada se sve sabera ima vise argumenata protiv njegovog dovodjenja nego li za njegovo dovodjenje. Slazem se s @adnanom24 da bi bilo bolje dovesti igraca koji moze jos napredovati i koji ima potencijala, a vec sam spomenuo Schiebera i Petersena.
@ Hare BVB
naravno da vasa ekipa nema iskustva igranja na Evropskoj sceni, ali isto tako treba imati na umu da jedan igrac ne moze donijeti potrebno iskustvo na odredjenu stranu. Jer ukoliko je tako onda bi za svaki dio ekipe trebalo dovesti jednog igraca s iskustvom. Dakle niko od Vas naredne sezone ne ocekuje da osvojite LP nego da u skladu s svojim mogucnostima predstavljate Bundesligu, i kao sto Klopp rece: "Die Grundphilosophie muss auch manchmal ein rückschalg einstecken".
Po meni temelji BVB-a lezi u tome da zadzi na okupu trenutni igracki kadar (eventualno uz dvije prodaje igraca) i da se postepeno popunjavaju nedostatci u ekipi.
@ Hare BVB
naravno da vasa ekipa nema iskustva igranja na Evropskoj sceni, ali isto tako treba imati na umu da jedan igrac ne moze donijeti potrebno iskustvo na odredjenu stranu. Jer ukoliko je tako onda bi za svaki dio ekipe trebalo dovesti jednog igraca s iskustvom. Dakle niko od Vas naredne sezone ne ocekuje da osvojite LP nego da u skladu s svojim mogucnostima predstavljate Bundesligu, i kao sto Klopp rece: "Die Grundphilosophie muss auch manchmal ein rückschalg einstecken".
Po meni temelji BVB-a lezi u tome da zadzi na okupu trenutni igracki kadar (eventualno uz dvije prodaje igraca) i da se postepeno popunjavaju nedostatci u ekipi.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ja samo opet ne želim proživljavati isto kao ove sezone u EL. Razvalimo svakog i na kraju ostanemo usranih gaća.amerosm je napisao/la:@ Hare BVB

-------Barrios--------
Reus-Kagawa-Götze
----Sahin-Bender----

Der Mann für die entscheidenden Tore.
Ja sam volio Dortmund, kad su igrali Rosicky, Koller, Lehmann, Dede, Ricken, Ewerthon, Amoroso.. Volio sam tu generaciju!
Ovaj danasnji Dortmund tim je odlican, ali mislim da je ta generacija bila bolje nego ova sad.. Ako se dobro sjecam bili su Meister u 2003, i bili su UEFA Cup finalu i igrali LP..
Ovaj danasnji Dortmund tim je odlican, ali mislim da je ta generacija bila bolje nego ova sad.. Ako se dobro sjecam bili su Meister u 2003, i bili su UEFA Cup finalu i igrali LP..
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
Hare_BvB je napisao/la:
Ja samo opet ne želim proživljavati isto kao ove sezone u EL. Razvalimo svakog i na kraju ostanemo usranih gaća.Titula prvaka Njemačke nosi ogromnu odgovornost i velika očekivanja. U LP te niko ne pita za godine. Trenutno nam ne treba napadač, ali u slučaju prodaje Lucasa/Lewe, radije bih uzeo jednog dokazanog napadača, neg' još jednog u nizu talenata. Mi imamo u omladinskom pogonu nekoliko strašnih potencijala i supertalenta Duckscha (16), tako da ne bi volio da dovodimo još neke nedokazane napadače. Et' izgleda da nema ništa od Mire, ali mene sad samo ovo zanima:
Slazem se ja da bi u tom slucaju trebao dokazani napadac ali moze to biti i neko od 24-5 godina a ne od 30+...s druge strane bez obzira na godine mislim da Klose nije tip igraca koji nama treba. A i ovaj tim ce biti za godinu dana iskusniji...jbg. mi smo dosta utakmica ove sezone upravo i dobili na tu mladost koja se demonstrirala kroz trku,presing i slicno...
P.S. Owomoyela odigrao 90 minuta sinoc za BvB II
@ BVB-ovi
po meni bi bilo dobro da dovedete igraca koji bi mogao kvalitetno igrati na desnom i na lijevom beku, jer ste po meni tu nekako najtanji. Ne daj Boze povrede Schmelzera ode sve u PM, jer ja licno mislim da Dede ne moze vise pruziti vrhunske partije, a isto to vrijedi i za Owomoyelu. Za mene odlicno rjesecnje bi bio Oscar Wendt koji je Svedski reprezentativac koji ima 26 godina, a na ljeto mu istice ugovor s Kopenhagenom, a takodjer ima iskustva igranja u Evropskim utakmicama. Takodjer bi bilo odlicno dovesti jos jednog veznog igraca tipa Simona Rolfesa, koji ne spada u mlade snage niti je jos na zalasku karijere, a ima potrebno iskustvo, i mislim da bi to bilo dovoljno za narednu sezonu pod uslovom da nebude prodaje kljucnih igraca.
po meni bi bilo dobro da dovedete igraca koji bi mogao kvalitetno igrati na desnom i na lijevom beku, jer ste po meni tu nekako najtanji. Ne daj Boze povrede Schmelzera ode sve u PM, jer ja licno mislim da Dede ne moze vise pruziti vrhunske partije, a isto to vrijedi i za Owomoyelu. Za mene odlicno rjesecnje bi bio Oscar Wendt koji je Svedski reprezentativac koji ima 26 godina, a na ljeto mu istice ugovor s Kopenhagenom, a takodjer ima iskustva igranja u Evropskim utakmicama. Takodjer bi bilo odlicno dovesti jos jednog veznog igraca tipa Simona Rolfesa, koji ne spada u mlade snage niti je jos na zalasku karijere, a ima potrebno iskustvo, i mislim da bi to bilo dovoljno za narednu sezonu pod uslovom da nebude prodaje kljucnih igraca.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ma to ključ našeg uspjeha - fenomenalna fizička sprema ukomponovana s odličnim tehničkim predispozicijama. Pisali smo o tom pred početak sezone. Ja gotivim Miru, pa bih ga zato volio vidjeti u BVB-u.adnan24 je napisao/la:Slazem se ja da bi u tom slucaju trebao dokazani napadac ali moze to biti i neko od 24-5 godina a ne od 30+...s druge strane bez obzira na godine mislim da Klose nije tip igraca koji nama treba. A i ovaj tim ce biti za godinu dana iskusniji...jbg. mi smo dosta utakmica ove sezone upravo i dobili na tu mladost koja se demonstrirala kroz trku,presing i slicno...
P.S. Owomoyela odigrao 90 minuta sinoc za BvB II

Ev' sad naletih na jedan zanimljiv podatak - Grossonja je preor'o 13.6 km za 82 minute igre protiv Bayerna.

Koch je operisan, ali još uvijek se ne zna ništa detaljnije o dužini odsustva. Ima li neko preciznijih infosa??
Vrijednost dionica je porasala na 3.11 ojra nakon trijumfa u Munchenu.

Weidi se vraća treninzima i možda bude u timu protiv Jarčeva.

Oplakah čitajući ove naslove oko Gotzea i Subotića - seljakaju ih na sve strane.

@amerosm
Po meni, Trasch je idealno riješenje - može pokriti sve te pozicije (nije igrao lijevog beka, ali mislim da može) + ima solidno iskustvo. Problem je njegova cijena.

Der Mann für die entscheidenden Tore.
Kako da ih covjek ne voli
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."
Haha, prejakoKlopp je napisao/la:Kako da ih covjek ne voli![]()
[youtube][/youtube]

Pa sutra nam je tekma a niko nista ni da napise
Svi se ulijenili ko fol prvaci smo pa sto se treba komentarisati pred mech protiv nekog Kolna ...
jesam kriticki nastrojen !
Ne znam kakvo je vase razmisljanje ali sutra me nebi iznenadilo kad bi kiksali i ne upisali tri boda...na nekim online kladionicama vidio sam da je kvota 1,28
( kako je to fino vidjeti, bas smo izraziti favorit ), ipak Koln ovaj prooljetni dio sezone igra fenomenalno, sve su osim ekipe protiv koje treba upisati 3 boda unaprijed.
Dajte nek me neko obraduje da Kuba pocinje utakmicu !

Ne znam kakvo je vase razmisljanje ali sutra me nebi iznenadilo kad bi kiksali i ne upisali tri boda...na nekim online kladionicama vidio sam da je kvota 1,28

HzBvB je napisao/la:Pa sutra nam je tekma a niko nista ni da napiseSvi se ulijenili ko fol prvaci smo pa sto se treba komentarisati pred mech protiv nekog Kolna ...
jesam kriticki nastrojen !
![]()
Ne znam kakvo je vase razmisljanje ali sutra me nebi iznenadilo kad bi kiksali i ne upisali tri boda...na nekim online kladionicama vidio sam da je kvota 1,28( kako je to fino vidjeti, bas smo izraziti favorit ), ipak Koln ovaj prooljetni dio sezone igra fenomenalno, sve su osim ekipe protiv koje treba upisati 3 boda unaprijed.
Koln je odlican u drugom dijelu i sigurno nece biti lako...nadam se da igraci nisu otisli u nebesa poslije Minhena...izjave su im ok i svi govore da ce nastaviti istim tempom e sad je fazon da taj pristup zadrze i na terenu...
Weidi je i dalje upitan,ja se nadam da ga nece forsirati,mozda bi cak i volio da Langerak igra,zasluzio je jos jednu sansu...Kuba vjerovatno opet sa klupe...Robert od pocetka

- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Iako nisam navijac ni simpatizer Dortmunda, moram reci, da uzivam gledat ih kako igraju. Kako samo ubise Bajerna...
Svaka cast!
Svaka cast!
Postovanje treba zaraditi.
Danas jedinica ko kuća

Hoce li biti kakav link 

- anton 1983
- Kontakt:
http://www.transfermarkt.de/de/bvb-hoff ... 57283.html
Ovaj text vam neće ništa značiti, al reko da se nađe.
Ukratko. Ove godine će BvB od sponzora zaraditi 50 milj eura, to je usporedno sa prošlom godinom 30% više. Isto tako dionice su skočile troduplo i sada jedna dionica vrijedi oko 3 eura. "Ako" se Bvb kvalificira u Lp tu će biti još negdje oko 25 miljona eura. Sa tim svim saznanjima proračun, budžet ili najbolje je reči na švapskom UMSATZ za sezonu 2011/12 biti će 160 miljona eura!!! Koji im je bio zadnji neznam, no biti će bar za tu sezonu para ko blata. Isto tako Watzke je odmah obznanio da se Bvb neće razbacivati s parama jer se na takvu svotu nemože računati svake godine zbog para od sponzora, kvlaificiranja za Lp itd....No opet dobre i lepe su to vijesti za ovaj klub!
Ukratko. Ove godine će BvB od sponzora zaraditi 50 milj eura, to je usporedno sa prošlom godinom 30% više. Isto tako dionice su skočile troduplo i sada jedna dionica vrijedi oko 3 eura. "Ako" se Bvb kvalificira u Lp tu će biti još negdje oko 25 miljona eura. Sa tim svim saznanjima proračun, budžet ili najbolje je reči na švapskom UMSATZ za sezonu 2011/12 biti će 160 miljona eura!!! Koji im je bio zadnji neznam, no biti će bar za tu sezonu para ko blata. Isto tako Watzke je odmah obznanio da se Bvb neće razbacivati s parama jer se na takvu svotu nemože računati svake godine zbog para od sponzora, kvlaificiranja za Lp itd....No opet dobre i lepe su to vijesti za ovaj klub!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
http://atdhenet.tv/scudetto je napisao/la:Hoce li biti kakav link
Bice na Eurosport2 ako imas a ako ne onda imas na ovom linku sto sam ti postavio.
Zaboravio si reci da cemo s ovih 160 miliona uci među prvih 15 klubova po primanjima. Svijetla buducnost je pred nama.anton 1983 je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/de/bvb-hoff ... 57283.html

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.