BosniaBoston je napisao/la: ↑ -

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
BosniaBoston je napisao/la: ↑ -
Staaaaa? Spin da ti treba 2m da udjes u Vodic koji ti omogućava vraćanje programa? I to moze koristit samo mladja populacija.staravremena je napisao/la: ↑10 avg 2021, 04:18Totalno netačno, očajan pokušaj spina.Mig_Mig je napisao/la: ↑10 avg 2021, 02:52Haha i za taj drugi dio od 150 dobijes resiver moje tv, za koji treba imati Kur'an pored sebe radi sabura i knjigu uputa kako vratiti emisiju nazad.staravremena je napisao/la: ↑09 avg 2021, 21:53
Najbolje onda plaćaj oko 150KM mjesečno i sve da imaš![]()
![]()
Gledam i ne vjerujem
Ako se dobro sjecam, napravis hotspot s mobitela tv/laptop (mislim da ti taj saobracaj data ne trosi s paketa mobilnog koji imas ustvari to je tih 17 gb sto si naveo...) , prijavis se na moja tv web s podacima i to je to ....
Haha. A kazu doce optika u Mostar
Kakve veze ima vrijeme vani s internetom
Ja bi ti preporucio da zaobiđeš Philips kao marku ja ima 2 jedan je isto 4k 55 inchiMostarwolf1981 je napisao/la: ↑27 dec 2021, 14:15Pozz raja, ima li neko ko se razumije u TV ili da podijeli iskustvo? Mislim se kupiti novi TV pa sam nasao par njih, a ovaj mi se najvise svidio
PHILIPS 43in 4K UHD LED Smart TV
Ili neka preporuka do 800KM ?
Legendo bježi od philipsa to su kinezi kupili, postalo smeće totalnoMostarwolf1981 je napisao/la: ↑27 dec 2021, 14:15Pozz raja, ima li neko ko se razumije u TV ili da podijeli iskustvo? Mislim se kupiti novi TV pa sam nasao par njih, a ovaj mi se najvise svidio
PHILIPS 43in 4K UHD LED Smart TV
Ili neka preporuka do 800KM ?
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 15 gostiju.