Ervin Zukanovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

mirzatele
Kontakt:

Re: Ervin Zukanovic

Post Postao/la mirzatele » 21 mar 2015, 19:50

nemoj bolan pa dobro te je, uzeo si 2 puta kantu, sto si sebican pusti calciu jednu titulu :rol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 mar 2015, 19:53

12 sekundi @telkan izdrzao da se ne javi :urnebes:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 mar 2015, 19:53

mirzatele je napisao/la:nemoj bolan pa dobro te je, uzeo si 2 puta kantu, sto si sebican pusti calciu jednu titulu :rol:
Ide momcina po hattrick. :rol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 mar 2015, 19:55

Kurtmo :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 21 mar 2015, 19:57

Koliko trebas biti los da te 2 puta biraju za najgoreg forumasa jbt :rol:

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 21 mar 2015, 19:59

On se sprema na još veći pothvat, treba osvojiti medalje sa dva nickname-a istovremeno

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 mar 2015, 20:07

mirzatele je napisao/la:Koliko trebas biti los da te 2 puta biraju za najgoreg forumasa jbt :rol:
Uz to je top 5 svake godine. :rol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 mar 2015, 20:08

bhsport je napisao/la:
Rios je napisao/la:Ja cekam da se @Elegant tuspasi na ovoj temi :lol: :lol: A i @harishp takodjer..Da pozele momku dobrodoslicu :mrgreen:
Neces to nikad docekati. ;)
NeMeRe od Spaniulusa :mrgreen:
P.S Kurtmo o topu :rol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 21 mar 2015, 20:11

legenda kaze da je neko nekad razumio jedan kantin post

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 21 mar 2015, 20:19

Danas je bio najbolji igrač na terenu bez sumnje, pojeo Dybalu, a ni ostali igrači Palerma se nisu naigrali.
Ervin je, uz Spahu, naš najbolji igrač ove sezone. :bow: A jedini od svih igrača koji je najbolji u svojoj ekipi. :thumbup:

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 21 mar 2015, 20:22

Harishp, prodaj nick na PIK-u !!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 mar 2015, 20:26

Sheyi je napisao/la:Danas je bio najbolji igrač na terenu bez sumnje, pojeo Dybalu, a ni ostali igrači Palerma se nisu naigrali.
Ervin je, uz Spahu, naš najbolji igrač ove sezone. :bow: A jedini od svih igrača koji je najbolji u svojoj ekipi. :thumbup:
Eh sta bi bilo da smo u kvalifikacije krenuli sa ova dva igraca. Umjesto da nam panj koji igra u prosjecnom klubu iz Rusije drzi "obranu". :oops:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 21 mar 2015, 20:29

Cartman je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:Danas je bio najbolji igrač na terenu bez sumnje, pojeo Dybalu, a ni ostali igrači Palerma se nisu naigrali.
Eh sta bi bilo da smo u kvalifikacije krenuli sa ova dva igraca. Umjesto da nam panj koji igra u prosjecnom klubu iz Rusije drzi "obranu". :oops:
Sunjic je dio nase idealne odbrane (bez Kolasinca): Mujdza-Sunjic-Spahic-Zukanovic
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 mar 2015, 20:32

Ako je panj onaj igrac koji je drugi po ocjenama (ispred samo Spahic) za prvi dio sezone od svih nasih reprezentativaca onda je jasno kakav je i sta je ostatak ekipe.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 mar 2015, 20:47

Consigliere je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Sunjic je dio nase idealne odbrane (bez Kolasinca): Mujdza-Sunjic-Spahic-Zukanovic
Zasto bez Kolasinca? I Bicakcic je ispred Sunjica po svim parametrima.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 mar 2015, 20:56

Husika je napisao/la:Harishp, prodaj nick na PIK-u !!!
@Gringo,@za raju,@Husika ode za bagatelu.I on o prodaji nickova :urnebes:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 21 mar 2015, 21:05

Cartman je napisao/la: Zasto bez Kolasinca? I Bicakcic je ispred Sunjica po svim parametrima.
Zato sto je bio povrijedjen u tom periodu i svakako je bio nedostupan. Zukanovic bi naravno igrao da nije bilo onog kriminalca na klupi. Ne znam po cemu je Bicakcic ispred Sunjica.... Osim Izraela gdje je svakako bio raspad sistema, Sunjic je i vise nego korektno odradjivao svoj dio posla, u svim tekmama kad je dobijao priliku. Bicakcic mi je djelovao dosta nervozno i nesigurno, a i ono saginjanje kod autogola Kolasinca mi ne izlazi iz glave. :(
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 21 mar 2015, 21:07

Cartman je napisao/la:
cesto se slazem s tobom, ali ne razumijem zasto komentiras igraca kad si za istog priznao da ga uopce ne volis kao igraca? to nije objektivno.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 mar 2015, 21:11

Komentira ga zato jer je njegovom pulenu na SP pokazao kako se igra fudbal.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 mar 2015, 21:26

Consigliere je napisao/la:
Cartman je napisao/la: Zasto bez Kolasinca? I Bicakcic je ispred Sunjica po svim parametrima.
Zato sto je bio povrijedjen u tom periodu i svakako je bio nedostupan. Zukanovic bi naravno igrao da nije bilo onog kriminalca na klupi. Ne znam po cemu je Bicakcic ispred Sunjica.... Osim Izraela gdje je svakako bio raspad sistema, Sunjic je i vise nego korektno odradjivao svoj dio posla, u svim tekmama kad je dobijao priliku. Bicakcic mi je djelovao dosta nervozno i nesigurno, a i ono saginjanje kod autogola Kolasinca mi ne izlazi iz glave. :(
Bicakcic igra odlicno u Bundesligi ove sezone. Sunjic na momente nije bio ni standardan u Rusiji. Po meni Zukanovic treba igrat uz Spahica, ali dok je Seo povrijedjen, neka to bude Ermin. Slazem se da je podbacio za repku, ali bilo je nekoliko teskih okolnosti svaki put. Protiv Argentine je bio katastrofa, a to sam najavio da ce bit tako vec nakon Santosa, jer je momak ocito bio u katastrofalnoj formi nakon povrede. Ogromna zelja za igrom je presudila da ipak zaigra, a to nije trebao ni pod razno. Protiv Slovacke je ekipa bila kriminalna defanzivno i tako i on. Zelim da vidim zdravog Bicakcica u tandemu sa Emirom i sa Besicem ispred njih. Ako tada opet podbaci, pricat cemo.

Eh sad sto se tice Sunjica. Da, ne volim ga ni sekunde. Ali ne volim ni Hajrovica pa sam zagovarao da bude u prvih 11 dok je to zasluzivao. Hajde ako mu nekako oprostimo apsolutno kriminalne partije prije SP-a (Amerika, Lihtenstajn), i nakon toga je daleko od dobar. Bio je dobar protiv Belgije i donekle Velsa, relativno, ostalo slabo. Protiv Kipra je bio kriminalan, protiv Izraela izgledao kao amater i protiv Nigerije je isto tako napravio veliku gresku kod gola kada je izasao na lika na mrtvom uglu, umjesto da cuva covjeka koji je sam ispred gola.

Prije svega je on kao tip igraca prevazidjen davno. Previse visok i spor. Nije ni dovoljno takticki pametan da to nadomjesti, to je pokazao bas u toj situaciji protiv Nigerije. I sa loptom vrlo, vrlo slab.

Mujdza - Spahic - Bicakcic/Zukanovic - Kolasinac

To je dobitna kombinacija, s tim da nam treba novi desni bek. Virto suti ziv bio. Ti komentarises Spahica svaki dan, a patoloski ga mrzis.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], hurem i 43 gosta.