EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Edit: Pogresno shvatili!
Zadnja izmjena: Unofficialpage, dana/u 05 sep 2013, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Kikan je takav kloc kada je skok u pitanju, pa to mati samo jednom moze onako podbaciti...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Budemo li kiksali sutra protiv slovaka to ce mi biti najgora sedmica u zivotu definitivno...
Ustavom zabraniti sve sportove osim Fudbala/Nogometa ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Jedino Nihadu treba kapu skinut 
Odi na B92 kurir i mondo pa im cestitaj picko jebote oni ko si ti da im ovdje cestitas na ponizavanju bh reprezentacijeUnofficialpage je napisao/la:Cestitam Srbiji na pobjedi, svaka cast na rasturanju i ponizavanju!
SLOBODA NAVIJAČIMA
Dobar je i Mirza, jbga samo sto mi od njega ocekujemo 50 poena, al njega cuvaju po dvojica i opet da 20 poenaVolvic je napisao/la:Jedino Nihadu treba kapu skinut
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ironija, i ne zalijeci se previse. I ja sam razocaran, ali ovo sto gledam je jadno od nasihennis je napisao/la:Odi na B92 kurir i mondo pa im cestitaj picko jebote oni ko si ti da im ovdje cestitas na ponizavanju bh reprezentacijeUnofficialpage je napisao/la:Cestitam Srbiji na pobjedi, svaka cast na rasturanju i ponizavanju!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Pasalic i odbrana 
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Ne može više ovako bez centra. Krstić ih yebe u mali mozak pod košem. Ne zaslužujemo niti jednu pišljivu pobjedu na ovom Eurobasketu po prikazanoj igri.
Ma OK je Mirza, dobro je to s obzirom da su igrači uvijek na njemu. Nihad Đedović zaslužuje sve pohvale na borbenosti i trudu. Problem No.1 (pored centra, jer nemamo skoka) je indisponirani Zack Wright, a onda i kratka klupa.
Ma OK je Mirza, dobro je to s obzirom da su igrači uvijek na njemu. Nihad Đedović zaslužuje sve pohvale na borbenosti i trudu. Problem No.1 (pored centra, jer nemamo skoka) je indisponirani Zack Wright, a onda i kratka klupa.
- legenda reala
- Kontakt:
Aco ne vjeruje Pašaliću, a Muha igra jako dobro u ofanzivi, bolje organizuje napade nego Zeko i Gorda zajedno
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
legenda reala je napisao/la:Aco ne vjeruje Pašaliću, a Muha igra jako dobro u ofanzivi, bolje organizuje napade nego Zeko i Gorda zajedno
joj slobododnih Bavcica
BAVCICU KLOCINO JEDNA
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 05 sep 2013, 19:18, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
E moj Bavčiću...
Bavcicu moj... Rano ljuta
Unoffical,
majstore, samo ti piši, nemaš se razloga nikome opravdavati. Bit će on sankcioniran..
Kad god treba doći na ispod 10, zah.ebu... Samo neka luda serija ih može spasiti... A vidi ovog na slobodnima...
majstore, samo ti piši, nemaš se razloga nikome opravdavati. Bit će on sankcioniran..
Kad god treba doći na ispod 10, zah.ebu... Samo neka luda serija ih može spasiti... A vidi ovog na slobodnima...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Koja budala placa Bavcica da igra kosarku ahahahah
Godinama je maskota repke ovaj bavcic, sad fuli 2 slobodna bacanja, isklizne mu lopta iz ruku, i onda napravi faul. E KRAMPO JEDNA!
- Kobe Bryant
- Kontakt:
stvarno mu treba daska u glavijelle je napisao/la:Koja budala placa Bavcica da igra kosarku ahahahah
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Vadi Bavcica u crno nas zavi
Zamisli ovo preokrenemo
Dubrava
Ma ne treba, sto se mene tice ne moras ga sankcionisat
Zamisli ovo preokrenemo
Dubrava
Ma ne treba, sto se mene tice ne moras ga sankcionisat
Zadnja izmjena: Unofficialpage, dana/u 05 sep 2013, 19:21, ukupno mijenjano 1 put.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Pašaliću treba u prostalim tekmama dati više da igra, pa i Peršiću 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, Vaya i 6 gostiju.