Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

majki3
Kontakt:

Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Post Postao/la majki3 » 05 okt 2012, 20:43

Ako bude Real vodio 2:0 ocekivacemo penal i crveni karton za Barcelonu .
<3 C H E L S E A L O N D O N <3 EDEN HAZARD 17

<3 B O R A C B A NJ A L U K A <3

<3 BLUE ARMY <3
<3 LESINARI BL <3

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 05 okt 2012, 20:44

PatrickBateman je napisao/la: Covjek koji ne razumije kako twitter funkcionise,meni nesto pametuje. FML.
Kakve sad **** veze ima twitter sa diskusijom koju si vec izgubio?
Obzirom da nisi odgovorio na moje pitanje smatram da nemas dokaza za ono sto si gore rekao i da si samim tim popusio diskusiju. Kad budes neke svoje teorije potkrijepio kakvim dokazima i argumentima, smatrat cu te dostojnim za diskusiju. Pozdrav.

Sevilla 13-1 Barcelona
Athletic 12-1 Barcelona
Real Madrid 11-1 Barcelona

Franco je sve kriv.
ForcaBarca je napisao/la: M.Maric sve lijepo objasnio u emisiji paralele. KRAJ PRICE
Ti nikada u svome zivotu nisi cuo za ime "Alfredo Di Stefano", i ti nisi podoban za diskusiju. Ha ya, sta ce tebi tvoja glava kad Maric ima svoju.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

ForcaBarca
Kontakt:

Post Postao/la ForcaBarca » 05 okt 2012, 20:47

D10S je napisao/la:
PatrickBateman je napisao/la: Covjek koji ne razumije kako twitter funkcionise,meni nesto pametuje. FML.
Obzirom da nisi odgovorio na moje pitanje smatram da nemas dokaza za ono sto si gore rekao i da si samim tim popusio diskusiju. Kad budes neke svoje teorije potkrijepio kakvim dokazima i argumentima, smatrat cu te dostojnim za diskusiju. Pozdrav.

Sevilla 13-1 Barcelona
Athletic 12-1 Barcelona
Real Madrid 11-1 Barcelona

Franco je sve kriv.
ForcaBarca je napisao/la: M.Maric sve lijepo objasnio u emisiji paralele. KRAJ PRICE
Ti nikada u svome zivotu nisi cuo za ime "Alfredo Di Stefano", i ti nisi podoban za diskusiju. Ha ya, sta ce tebi tvoja glava kad Maric ima svoju.
I ZA ALFREDA JE OBJASNIO! A ZA TEBE SAM DOKTOR STO SE TICE FUDBALA,JER DA SE RAZUMIJES I VOLIS FUDBAL NEBI NAVIJO ZA PENAL MADRID :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Srce moje kuca za dvoje(ZELJO I BARCA)!

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 05 okt 2012, 20:49

Navijac Barce. slika
Neka mu moderacija ne brise post, neka vide i drugi.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 05 okt 2012, 20:50

Samoproglašeni pobjednik svake diskusije. :lol: :mrgreen:

Samim tim on samo bježi od rasprave, pokušavajući privest kraju istu. :lol:

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 05 okt 2012, 20:51

D10S je napisao/la:
Rado bi ja nastavio ovu diskusiju,ali mi je patnja birati rijeci i izraze koje ti mozes razumjeti.
Znam sta mislis,bit' cu grozan otac jer nemam strpljenja sa nerazvijenim raciom i intelektom...Al' jbg.
majki3 je napisao/la:Ako bude Real vodio 2:0 ocekivacemo penal i crveni karton za Barcelonu .
Prosli put kad je Real vodio 2:0, Barca dobila crveni tako da ti taj jadni pokusaj masonske zavjere pada u vodu.

madridist
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la madridist » 05 okt 2012, 20:52

Kako da nema veze, sve ima veze kad je barca u pitanju, pa i Tutankamon je bio madridista i tjero jadne culese da tucaju kamen za njegovu piramidu,kroz cijelu istoriju je vidljivo da uvijek neko hebe jadne culese.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

ForcaBarca
Kontakt:

Post Postao/la ForcaBarca » 05 okt 2012, 20:56

madridist je napisao/la:Kako da nema veze, sve ima veze kad je barca u pitanju, pa i Tutankamon je bio madridista i tjero jadne culese da tucaju kamen za njegovu piramidu,kroz cijelu istoriju je vidljivo da uvijek neko hebe jadne culese.
Zato Messi sad vraca za sve i to duplo. ;)

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 05 okt 2012, 20:56

mandraX je napisao/la: Samim tim on samo bježi od rasprave, pokušavajući privest kraju istu. :lol:
Tebe bi u diskusiji pobjedilo dijete od 12 godina.

Ako nemas sta pametno napisati i zapoceti diskusiju oko Franca i Madrida, molio bih te da ne pises gluposti kao sto smo vec navikli od tebe. Svaki tvoj naredni post nevezan za nogomet ti ovdje nije potreban jer ces samo dublje tonuti.
Rado bi ja nastavio ovu diskusiju,ali mi je patnja birati rijeci i izraze koje ti mozes razumjeti.
Znam sta mislis,bit' cu grozan otac jer nemam strpljenja sa nerazvijenim raciom i intelektom...Al' jbg.
Klasican prikaz jednog culesa. Evo ih dvojica za redom. Nijedan od njih nije napisao nijednu vezanu recenicu za nogomet o kojemu bi se ovdje, na ovoj temi kao trebalo raspravljati.
Pljus, pljus. Izvini sto sam bio okrutan.
Izgubio si, svjestan si i sam toga. Povuci se potpuno jer ces i ti samo dublje padati.

Da jos jednom pitam pa da vidim ima li smisla ovdje dalje pisati. Ima li ko kakvih dokaza da je Madrid uzivao Francovu protekciju?

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 05 okt 2012, 21:02

Ko je ovaj? Zasto Mesi sad duplo vraca? Nije zar da si popusi.o pricu o faraonu koji je bio madridista?
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 05 okt 2012, 21:02

D10S je napisao/la: Da jos jednom pitam pa da vidim ima li smisla ovdje dalje pisati. Ima li ko kakvih dokaza da je Madrid uzivao Francovu protekciju?
Razlog sto je zaprijetio igracima Barcelona nije imao uopce vezu sa Realom. Stvar je u tome sto su se na tribinama tokom pobjede od 3-0 cule antidrzavne parole i pjesme. Naravno,Franco,fin diktator kakav je bio,nije mogao to podnijeti pa je preko velikog poraza demonstrirao velicinu svoje moci. Bitno mu je bilo da Barca bude posramljena,je.be se njemu za Real. To sto odredjeni culesi govore da je Real radi toga fasisticki klub je opet isti nivo maloumnosti,al' negirati da tu nije bilo vanjskog uticaja je takodjer,maloumno.

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: PatrickBateman, dana/u 05 okt 2012, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.

ForcaBarca
Kontakt:

Post Postao/la ForcaBarca » 05 okt 2012, 21:03

madridist je napisao/la:Ko je ovaj? Zasto Mesi sad duplo vraca? Nije zar da si popusi.o pricu o faraonu koji je bio madridista?
Ma kakvi nego za FRANCA

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 05 okt 2012, 21:04

ForcaBarca je napisao/la:
madridist je napisao/la:Ko je ovaj? Zasto Mesi sad duplo vraca? Nije zar da si popusi.o pricu o faraonu koji je bio madridista?
Ma kakvi nego za FRANCA
za Franca si znaci popusio.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 05 okt 2012, 21:13

Necu ja nikom popusit.
ustvari ako odigram karte kako treba sutra mogla bi mi , al pst...

s druge strane Ronaldo+Benzema on Masch+Song minimalno 2 gola(dodaj prekide uz dodatan nedostatak centimetara u vidu Pikea i Puyola) x vam je premija..

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 05 okt 2012, 21:14

slika
Visca el Barça ! Mes que un club !

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 05 okt 2012, 21:25

Raul_64 je napisao/la: izgubili su te godine i od Athletika 12-1..
pa sad..
Od Athletica su izgubili 1931. a od Reala 1943. Toliko o cinjenicama i dokazima ;)
Don't hate what you don't understand.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 05 okt 2012, 21:28

xaviesta je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la: izgubili su te godine i od Athletika 12-1..
pa sad..
Od Athletica su izgubili 1931. a od Reala 1943. Toliko o cinjenicama i dokazima ;)
uvjeran sam bio u tacnost te informacije koju sam negdje procitao :mrgreen:
ha , imal neki podatak koji kaze da je Franco usao u svlacionicu il kako prica ide :D

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 05 okt 2012, 21:29

PatrickBateman je napisao/la:
D10S je napisao/la: Da jos jednom pitam pa da vidim ima li smisla ovdje dalje pisati. Ima li ko kakvih dokaza da je Madrid uzivao Francovu protekciju?
Razlog sto je zaprijetio igracima Barcelona nije imao uopce vezu sa Realom. Stvar je u tome sto su se na tribinama tokom pobjede od 3-0 cule antidrzavne parole i pjesme. Naravno,Franco,fin diktator kakav je bio,nije mogao to podnijeti pa je preko velikog poraza demonstrirao velicinu svoje moci. Bitno mu je bilo da Barca bude posramljena,je.be se njemu za Real.
I to je to sranje od argumenata sto imas :lol: koje cu ja pobiti za pola minute.

Prvo, daj mi dokaz da su se uzvikivale antidrzavne parole i pjesme. Ne kazem da lazes, niti mi je to nesto posebno bitno u ovoj diskusiji, ali cisto da provjerim. Mislim, ono, da je svaki put iskaljivao svoj bijes nakon sto neko na Nou Campu povikne "no pasaran", Barca bi do '75 imala minimalno dvadeset poraza vecih od pet razlike. A uostalom zasto bi se on prema katalonskom puku iskaljivao kroz jednu namjestaljku protiv tada drugog kluba Madrida, zar nije bilo pametnijih i boljih nacina od jednog yebenog nogometnog poraza koji tada nije ni izbliza znacio stanovnistvu kao danas? Eh, dalje. Franco nije bio na tom mecu. Za to postoje jasni dokazi. Franco se pojavljivao samo u finalima meceva Kupa kralja, tadasnji clasico nije bio takav, bilo je polufinale. Ni to ti ne ide u prilog. Nastavljamo dakle, poznati spanjolski nogometni povjesnicar, Bernardo Salazar (simpatizer Atletica), upitao je dva igraca Barce nakon Francove smrti da li je taj poraz bio namjesten i da li su natjerani da izgube u toj utakmici, oni su rekli da nisu. A zasto i bi, onda bi trebali sumnjati i na pobjedu Athletica nad Barcom od 12-1, par godina ranije. Barca je izgubila i od Seville dvoznamenkastom razlikom, da li je onda moguce da je samo utakmica protiv Madrida bila namjestena? I kako je onda moguce da je Franco imao veze sa time, a nije mogao utjecati na ishod u finalu Kupa te iste godine gdje je Madrid igrao protiv Athletica na Chamartinu i izgubio to finale. Trebao bi takodjer znati da je u to vrijeme za Madrid nastupao Gaspar Rubio, najbolji igrac tog vremena koji je zabio vise golova za klub nego sto je odigrao utakmica. Ta utakmica nije namjestena niti je to bila slucajnost u to vrijeme da se nekome desi neki tezak poraz. Da se razumijemo, Barca je za vrijeme Franca pobijedila Madrid izmedjuostalih ovim rezultatima: 8-2, 6-1, 5-0. Real je od Espanyola dozivio najtezi poraz u povijesti bas u Francovo vrijeme. 11-1 nije namjesteno, nemate dokaza da dokazete drugacjie.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 05 okt 2012, 21:37

D10S je napisao/la: Ako nemas sta pametno napisati i zapoceti diskusiju oko Franca i Madrida
Syebo' bi se da znaš koliko me zaboli qrac za Franca, Madrid, a Bgm' i za tebe. :mrgreen:

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 05 okt 2012, 21:39

Kakvo fino spustanje Darkana.
Cekam Monolognog sa sarkasticnim komentarom, nista bez toga.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: jasmin10 i 3 gosta.