FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

harry_90
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la harry_90 » 21 mar 2010, 23:24

@saltcityattack
Bas volim citat sto ti pises :D ima dosta zanimljivih stvari u tvojim postovima za procitati,cim vidim tvoj text a Bgmi i podugacak je odmah na citanje se bacim,svaka cast jos jednom !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 22 mar 2010, 12:09

Šuman: Sarajevo u srijedu neće putovati u Tuzlu

Saga oko ponavljanja utakmice Slobode i Sarajeva očigledno još uvijek nije riješena a kada će biti ne zna se...

Naime, nakon što je apelaciona kosmsija NS BiH donijela odnosno potvrdila odluku takmičarske komisije NS BiH o ponavljanju utakmice Slobode i Sarajeva bilo je gotovo sigurno da će ova dva tima snage ponovo odmjeriti u srijedu 24. marta.

Apelaciona komisija je međutim Sarajevu ostavila osam dana žalbe na njihovu odluku a uprava bordo tima odlučila se naravno ponovo žaliti.

Ono što sada mnogima nije jasno je da li će Sloboda i Sarajevo igrati novu utakmicu u srijedu. Mehmed Janjoš, trener Sarajeva i sam je izjavio da ne zna sa kim njegov tim igra narednu utakmicu a kako bismo o svemu dobili više informacija, jutros smo kontaktirali predsjednika uprave Sarajeva, Hajrudina Šumana koji nam je rekao sljedeće:

Nogometni savez koliko sam informisan danas treba da donese odluku o odlaganju te utakmice. Ne znam kako su mogli odrediti datum 24. mart ako mi za žalbu imamo 8 dana. To je nehsvatljivo, ispade da se mi trebamo žaliti nakon što odigramo utakmicu. Trebate nazvati savez i provjeriti, ja vjerujem da će se danas donijeti odluka o ponavljanju, kazao je Šuman za Sportin.ba te na pitanje da li će Sarajevo putovati u Tuzlu ako se ne donese odluka o ponavljanju, odgovorio:

Kako da NS BiH ne donese odluku o ponavljanju? Ne razumijem, dali su nam osam dana žalbe a da ne donesu odluku o odlaganju utakmice, bilo bi čudno zaista. Sarajevo vjerovatno neće putovati na utakmicu u srijedu ako se ona ne odgodi za neki naredni datum, kazao je Šuman.

lud,zbunjen,lud,zbunjen,lud,zbunjen,normalan :D :D :D
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 mar 2010, 12:12

Doce Suman sa ekipom u srijedu,pusti njega i pricu,kad savez nalozi da moras ici onda ides,ako ne odes gubis bodove :D

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 mar 2010, 12:18

Ne smije da dodje, bice jos jedna trica. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Bilo kako bilo, utakmica ce se odigrati kad tad. Drugo rjesenje nece isplivati na povrsinu. Savez je donio odluku, utakmica se mora ponoviti, a ne dolaskom na utakmicu Sarajlije stete sami sebi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 mar 2010, 14:54

nego sta se ono desilo liverpoolu sto se tice zutih kartona Toresa i jos nekoga?..izgleda da je neko igrao pod suspenzijom,a neko nije igrao jer je mislio da je suspendovan :)...jeli ovdje ima bar malo sslicnosti kao sto je slucaj Gavric?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 22 mar 2010, 15:17

zao mi je sto je sloboda ovako lose pozicionirana.
u Subitu am nece biti lako, dolazi vam siroki koji na vama mora da se vadi, ako tu prospete bodove a laktasi uzmu sva tri onda ste prikovani dole. Mislim davam je ova sad kljucna utakmica.
Srecno!
TREĆI PUT ČASTIMO !

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 mar 2010, 15:25

borcev_navijac je napisao/la:zao mi je sto je sloboda ovako lose pozicionirana.
u Subitu am nece biti lako, dolazi vam siroki koji na vama mora da se vadi, ako tu prospete bodove a laktasi uzmu sva tri onda ste prikovani dole. Mislim davam je ova sad kljucna utakmica.
Srecno!
Hvala, valjda ce ovi prvoligasi iz Yu nekad vratiti stare dane slave. Sta ces kada provincijalci na vlasti guraju svoje provincije u sportu. ;)
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 mar 2010, 15:27

borcev_navijac je napisao/la:zao mi je sto je sloboda ovako lose pozicionirana.
Srecno!
Hvala,i vama sve najbolje u prvestvu i kupu ;) valjda dodju bolji dani za Slobodu .

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 mar 2010, 15:36

24. marta SLOBODA-sarajevo :D hocel Sumar doci sa ekipom ?
Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 22 mar 2010, 15:37, ukupno mijenjano 1 put.

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 22 mar 2010, 15:37

Što vas lešinari lože, znaju ko im je najvća opasnost... Dobri ste ko panja

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 mar 2010, 15:42

FCS je napisao/la:Što vas lešinari lože, znaju ko im je najvća opasnost... Dobri ste ko panja

uzmemo li koji bod sa gostovanja miogli bi mi i Zelji dati bodove, a ja mislim da bi tad rat bio na ovom forumu, jer bi vas to stranso pogodilo i napravili bi invaziju na ovom dijelu foruma :)
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 22 mar 2010, 15:44, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 22 mar 2010, 15:44

Morate se svi vi udružiti ipak se borite sa divovima, ali hajde valjda ostanete u ligi

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 22 mar 2010, 15:47

FCS je napisao/la:Što vas lešinari lože, znaju ko im je najvća opasnost... Dobri ste ko panja
sto nas loze :? ..sto ne misle ko vi da su svi neki kompleksasi osim vas pita i da su se svi urotili protiv torpeda...ne budi smijesan,djecace :D

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 mar 2010, 15:47

Znaju. Ove sezone Zeljo. Sto se tice Torpeda oni su donji. :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 mar 2010, 15:49

FCS je napisao/la:Morate se svi vi udružiti ipak se borite sa divovima, ali hajde valjda ostanete u ligi
Koji je to div ??? ostacemo u ligi,sta je bilo opet tekmica sa SLOBODOM,toliko ste pricali 3 boda nama,nema tekme :D :D Sumar i balvani igrajte fudbal :D :D

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 22 mar 2010, 15:50

FCS je napisao/la:Morate se svi vi udružiti ipak se borite sa divovima, ali hajde valjda ostanete u ligi
drago dijete..tebi il je bas dosadno il si malo napuko..treceg nema :D :D

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 22 mar 2010, 15:51

Sta vas briga vi ste svakako prvi pa makar naopako tabelu gledali naopako :mrgreen:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 mar 2010, 15:55

Dirk je napisao/la:Sta vas briga vi ste svakako prvi pa makar naopako tabelu gledali naopako :mrgreen:
Tako je :mrgreen: jedva cekam srijedu jos aBd da dobijemo jedno 3 komada opet,al nace opet oni nesto da je kriva Sloboda ;)

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 22 mar 2010, 15:56

Dirk je napisao/la:Sta vas briga vi ste svakako prvi pa makar naopako tabelu gledali naopako :mrgreen:
:D :D :D ..pa ti pravi saljivdzija,junace...potrgasmo se svi od smijeha..samo nastavi provaljivat :D :D ...kakvih trnokopa neces danas nac,j.e.b.o.t.e :roll:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 mar 2010, 16:17

slani grad je napisao/la:
:D :D :D ..pa ti pravi saljivdzija,junace...potrgasmo se svi od smijeha..samo nastavi provaljivat :D :D ...kakvih trnokopa neces danas nac,j.e.b.o.t.e :roll:
Nije trnokop vec budak! :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.