Bas volim citat sto ti pises

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Hvala, valjda ce ovi prvoligasi iz Yu nekad vratiti stare dane slave. Sta ces kada provincijalci na vlasti guraju svoje provincije u sportu.borcev_navijac je napisao/la:zao mi je sto je sloboda ovako lose pozicionirana.
u Subitu am nece biti lako, dolazi vam siroki koji na vama mora da se vadi, ako tu prospete bodove a laktasi uzmu sva tri onda ste prikovani dole. Mislim davam je ova sad kljucna utakmica.
Srecno!
Hvala,i vama sve najbolje u prvestvu i kupuborcev_navijac je napisao/la:zao mi je sto je sloboda ovako lose pozicionirana.
u Subitu am nece biti lako, dolazi vam siroki koji na vama mora da se vadi, ako tu prospete bodove a laktasi uzmu sva tri onda ste prikovani dole. Mislim davam je ova sad kljucna utakmica.
Srecno!
FCS je napisao/la:Što vas lešinari lože, znaju ko im je najvća opasnost... Dobri ste ko panja
sto nas lozeFCS je napisao/la:Što vas lešinari lože, znaju ko im je najvća opasnost... Dobri ste ko panja
Znaju. Ove sezone Zeljo. Sto se tice Torpeda oni su donji.FCS je napisao/la:Što vas lešinari lože, znaju ko im je najvća opasnost... Dobri ste ko panja
Koji je to div ??? ostacemo u ligi,sta je bilo opet tekmica sa SLOBODOM,toliko ste pricali 3 boda nama,nema tekmeFCS je napisao/la:Morate se svi vi udružiti ipak se borite sa divovima, ali hajde valjda ostanete u ligi
drago dijete..tebi il je bas dosadno il si malo napuko..treceg nemaFCS je napisao/la:Morate se svi vi udružiti ipak se borite sa divovima, ali hajde valjda ostanete u ligi
Tako jeDirk je napisao/la:Sta vas briga vi ste svakako prvi pa makar naopako tabelu gledali naopako
Dirk je napisao/la:Sta vas briga vi ste svakako prvi pa makar naopako tabelu gledali naopako
Nije trnokop vec budak!slani grad je napisao/la:Dirk je napisao/la:Sta vas briga vi ste svakako prvi pa makar naopako tabelu gledali naopako![]()
![]()
..pa ti pravi saljivdzija,junace...potrgasmo se svi od smijeha..samo nastavi provaljivat
![]()
...kakvih trnokopa neces danas nac,j.e.b.o.t.e
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.