Adnan Zahirović
Re: Adnan Zahirović
Eh jbg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
U 62. dobio prvi, a u 63. drugi žuti karton.
Mario Vrančić igrao 90 minuta u pobjedi Paderborna nad St Pauliem od 3-0, a evo i brat mu Damir u prvoj postavi Braunschweiga za utakmicu protiv Mainza zajedno sa Bičakčićem.

Mario Vrančić igrao 90 minuta u pobjedi Paderborna nad St Pauliem od 3-0, a evo i brat mu Damir u prvoj postavi Braunschweiga za utakmicu protiv Mainza zajedno sa Bičakčićem.
DRUG NEBI TI PUNCA
pratim Maria, standardan je. klub se bori za ulazak u najvisi rangbagrcavi je napisao/la:U 62. dobio prvi, a u 63. drugi žuti karton.![]()
Kloc na kvadrat.
--------------Dzeko-------Ibisevic
---Lulic---------------------
---------- Misimovic ----Pjanic
----------------Germanija
-Kolasinac----Spahic -- Bicakcic----Mujdza
--------------Begovic--------------
by: Glavonja Safet.
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Guzonja je napisao/la:Kloc na kvadrat.
A koja si to ti licnost da nekoga nazivas klocem!???
Sigurno imas ogledalo doma placeniku!???
Steta momka, zadnje 3 godine ne da stagnira nego nazaduje, i zao mi je zbog toga, a kriv je jedino i samo on.
Nije fudbalski inteligentan a takvi igraci danas ne prolaze, ovakav ni u Celik ne moze, pa nek se zapita...
Nije fudbalski inteligentan a takvi igraci danas ne prolaze, ovakav ni u Celik ne moze, pa nek se zapita...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
Šteta, velika šteta. Kad ne ide, onda ne ide. Tako je to kad čekaš priliku, kad si opterećen pozivom i na kraju te uvijek najgore pogodi. Nadam se da će ponovo dobit šansu. Na Mariu je bio penal i imao je par stopostotnih.bagrcavi je napisao/la:U 62. dobio prvi, a u 63. drugi žuti karton.![]()
klasicni defanzivac
samo brzo zacrveni

Sramota je nazalost da se ovaj mladic dovodi u kontekst repke od nas,njega samoga,izbornika ili bilo koga drugog.Ovakav kakav je sad igrac koji se sramoti u drugoligasu nije konkurencija nikom i kao takvom upitna mu je karijera a ne status reprezentativca i tu pomoci nema.Treba prestat zivit u iluziji i pocet opcije trazit na drugom mjestu naravno ne u Hajduku.
2011 je igrao solidno, ali upao u ekipu, u prvih 11, dostojna zamjena za Rahimica, uklopio se, nazalost to mu nije bio motiv da radi vise, od Spartaka iz Nalcika koji je bio prvoligas u Rusiji, potonuo u drugu rusku ligu, pa prelazi u Dinamo Minsk, odatle vezama nasih reprezentativaca zavrsava u Bohumu, gdje smo svi ocekivali da ce se trznuti, ali nista i opet nista.dubrovnik je napisao/la:Sramota je nazalost da se ovaj mladic dovodi u kontekst repke od nas,njega samoga,izbornika ili bilo koga drugog.Ovakav kakav je sad igrac koji se sramoti u drugoligasu nije konkurencija nikom i kao takvom upitna mu je karijera a ne status reprezentativca i tu pomoci nema.Treba prestat zivit u iluziji i pocet opcije trazit na drugom mjestu naravno ne u Hajduku.
Dosta raje ga kritikuje iz razocaranja, ja prvi, ali jednostavno vrijeme je pokazalo forsirali smo pogresnog covjeka, da je ova sansa data Besicu ili Grahovcu, mozda je nesto moglo i biti od njih, mozda bi bili gori od Zahe mozda bolji, ali to nikad necemo saznati.
Jos jednom steta Zahe, za njegovo dobro, treba ici negdje jos nize gdje treba igrac koji trci, a nema puno znanja, jer je nas Zaha upravo takav, na lopti tanak, a jak atleticar.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
2011 je igrao solidno, ali upao u ekipu, u prvih 11, dostojna zamjena za Rahimica, uklopio se, nazalost to mu nije bio motiv da radi vise, od Spartaka iz Nalcika koji je bio prvoligas u Rusiji, potonuo u drugu rusku ligu, pa prelazi u Dinamo Minsk, odatle vezama nasih reprezentativaca zavrsava u Bohumu, gdje smo svi ocekivali da ce se trznuti, ali nista i opet nista.bhsport je napisao/la:dubrovnik je napisao/la:Sramota je nazalost da se ovaj mladic dovodi u kontekst repke od nas,njega samoga,izbornika ili bilo koga drugog.Ovakav kakav je sad igrac koji se sramoti u drugoligasu nije konkurencija nikom i kao takvom upitna mu je karijera a ne status reprezentativca i tu pomoci nema.Treba prestat zivit u iluziji i pocet opcije trazit na drugom mjestu naravno ne u Hajduku.
Dosta raje ga kritikuje iz razocaranja, ja prvi, ali jednostavno vrijeme je pokazalo forsirali smo pogresnog covjeka, da je ova sansa data Besicu ili Grahovcu, mozda je nesto moglo i biti od njih, mozda bi bili gori od Zahe mozda bolji, ali to nikad necemo saznat.
Neka ide gdje goc zeli i pokusa ponovo ali mislim da je on jednostavno los igrac i trazit drugu soluciju je prioritet jer od loseg je tesko biti losiji a solucija unatoc tvrdnjama mnogih ima.Ako nista manje losih a ja mislim da ima i dobrih.
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Bas mi zao Zahe!!! Protiv Grka me je bio odusevljio i mislio sam imamo DM za sljedecih 10 godina!! Sad je ostala samo nada da ce ipak nekad negdje opet zaigrati!!!
Celik plafon.MaksuzBaksuz je napisao/la:Bas mi zao Zahe!!! Protiv Grka me je bio odusevljio i mislio sam imamo DM za sljedecih 10 godina!! Sad je ostala samo nada da ce ipak nekad negdje opet zaigrati!!!
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
On je igro tamo gdje ti nemozes ni nosom uviriti! Pljuje po svakoj temi .... Za mene si tipican placenik!!Guzonja je napisao/la:Celik plafon.MaksuzBaksuz je napisao/la:Bas mi zao Zahe!!! Protiv Grka me je bio odusevljio i mislio sam imamo DM za sljedecih 10 godina!! Sad je ostala samo nada da ce ipak nekad negdje opet zaigrati!!!
"Igrao" sta ti znas gdje i kad sam ja igrao recimo uopste me ne poznajes isto tako isto scim se bavim...MaksuzBaksuz je napisao/la:On je igro tamo gdje ti nemozes ni nosom uviriti! Pljuje po svakoj temi .... Za mene si tipican placenik!!Guzonja je napisao/la:Celik plafon.MaksuzBaksuz je napisao/la:Bas mi zao Zahe!!! Protiv Grka me je bio odusevljio i mislio sam imamo DM za sljedecih 10 godina!! Sad je ostala samo nada da ce ipak nekad negdje opet zaigrati!!!

On je kloc na kvadrat, dokazano i sada ide nazad jer BH PL mu je plafon a ti pisi sta hoces.
Takvi i mnogi bolje imamo u BH PL od ove ublehe iz Germanije.
Placenik

- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Guzonja, znam ja vise nego sto ti mislis!!!
Placenici su odavno otkriveni! Uskoro ce biti i pisano o tome!!!
Kakvi placenici je li to iz stare Brozove skole u Kumrovcu strani i unutrasnji neprijatelji.Pa ne moze ovaj lik u drugoligasu da igra i moras biti placenik odmah ako to primjetis.U Hrvatskoj Mamic sve koje su protiv njega zove placenicima. Samo ne znam ko ih placa ako samo on ima lovu.Jucer i Boban postao placenik.Slicno je i u BIH vjerovatno Susic sa Germanijom skuplja lovu da moze kupit svoje placenike ili je to vec obavio...
Covjece ti zivis u jednoj uredjenoj i uljudjenoj zemlji po mjeri covjeka a jos si ostao na placenicima to mi nije nikako jasno.MaksuzBaksuz je napisao/la:Guzonja, znam ja vise nego sto ti mislis!!!
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
dubrovnik je napisao/la:Covjece ti zivis u jednoj uredjenoj i uljudjenoj zemlji po mjeri covjeka a jos si ostao na placenicima to mi nije nikako jasno.MaksuzBaksuz je napisao/la:Guzonja, znam ja vise nego sto ti mislis!!!
To ja humanitarno, dobrovoljno!! Bas zato sto znam sta je pravda a sta nepravda ....
Znam da je ovo sportski forum, ali politika se uvjek mjesala i uvjek ce se mjesati u sport!!! To je fakat!
Svako ko voli ovu drzavu skontace da se vodi RAT, medijski rat, protiv jedine stvari u ovoj drzavi koja funkcijonise na svjetskim standardima i ima svjetski uspjeh (a znamo da smo ama bas u svemu ostalom na svjetu daleko iza neke normale)!!