Tottenham Hotspur F.C.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Tottenham Hotspur F.C.
Suarez hoće u LP tim reko je sam. Arsenal bi veći dio posla sredio da ne igraju kvalifikacije, ovako ne znamo šta će bit. uglavnom će bit smijeha na forumu 

Vođa zna.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Evo, Levy porucio Perezu da hoce 100 miliona funti za Balea. Real je spreman ponuditi 14 miliona manje i ne zele ukljuciti Moratu u taj transfer.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Naci ce se negdje na sredini. Uvijek tako bude.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- RickBlaine
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
evo Capoue dosao 10 mil funti on i poulinho veezni red strasno
,iskreno jos taj da dodje iz rumunije i dobar lijevi bek tipa Baines onda fkt morate u top 4 ove sezone

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Nemaju kreativca ni za lijeka. Paulinho, Capoue, Sandro, Dembele, Parker, Huddlestone... sve destruktivci igre više nego 'mozgovi' na terenu.FCUM je napisao/la:evo Capoue dosao 10 mil funti on i poulinho veezni red strasno,iskreno jos taj da dodje iz rumunije i dobar lijevi bek tipa Baines onda fkt morate u top 4 ove sezone
sve 5 ali dembele destruktivac!?
Moussa Dembele je mozak, samo prosle sezone je igrao defanzivnije jer nije pored sebe imao krstenog veznjaka. Kakav on pas moze da baci, otvori celu odbranu, klasican all round igrac, jedan od najboljih u zemlji...Wisey je napisao/la:FCUM je napisao/la: Nemaju kreativca ni za lijeka. Paulinho, Capoue, Sandro, Dembele, Parker, Huddlestone... sve destruktivci igre više nego 'mozgovi' na terenu.
Dembele trkač, dobar je igrač, al ne volim ga ja previše zato što je drkadžija s loptom, previše pegla. Ajde nije klasični razbijač, ali nije vala ni playmaker pravi.
Holtby? Sigurd?Wisey je napisao/la:Dembele trkač, dobar je igrač, al ne volim ga ja previše zato što je drkadžija s loptom, previše pegla. Ajde nije klasični razbijač, ali nije vala ni playmaker pravi.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Mene samo zanima gdje ce te sve veznjake strpat.
Dembele i Paulinho moraju igrat, a Sandro ako se vrati na pravi ritam nakon povrede moze biti jedan od glavnih igraca Tottenhama.
Isto tako mi je nejasno pljuvanje po Parkeru.
Dembele i Paulinho moraju igrat, a Sandro ako se vrati na pravi ritam nakon povrede moze biti jedan od glavnih igraca Tottenhama.
Isto tako mi je nejasno pljuvanje po Parkeru.
Prvi dobar za krilo i rotaciju, nema snage da se pogura na sredini terena. Drugi dosta tanak igrač, opet može u rotaciju al nije neka klasa. I njega je AVB gurao na lijevo krilo, ako se ne varam, pa je ulazio u sredinu na desnu nogu.Greivis je napisao/la:
Holtby? Sigurd?

Kažem, fali im taj jedan veznjak da poveže, dosad su gurali pomoću Balea koji je u stanju da uzme loptu na svojoj polovini, sam je iznese i napravi šansu na drugoj strani.
Ma sve je on to i plus vrhunski passer, protiv Lyona se secam da je sa pola terena bacio pas po zemlji, kroz celu odbranu, "po zemlji", do samog gola. That's sick. Preko 90% pass accuracy. Kreativan je on, samo mu treba dati podrsku nazad da bi bio slobodniji u napadu, Paulinho ce mu to pruziti, njih dvojica su idealan tandem. Ok, necemo reci da je klasican kreativac, jer on ima daleko bolje i druge kvalitete, ali mozemo reci "box 2 box" klasicni. Ne bi me cudilo da gledamo Moussu na AMC sledece sezone, on ionako pokriva sve pozicije napred, sem odbrambenih...Wisey je napisao/la:Dembele trkač, dobar je igrač, al ne volim ga ja previše zato što je drkadžija s loptom, previše pegla. Ajde nije klasični razbijač, ali nije vala ni playmaker pravi.

Znam ja na sta ti ciljas, ali njima to nije prekopotrebno. I Capoue i Paulinho su dovoljno kreativni, a tek Moussa, tako da ne treba brinuti. Ako im ostane Bale, a izgleda da ostaje, nema potrebe da brinu...
Parker je nebitan lik, prosle sezone zaista los, a i ulazi u godine tako da se na njega ne treba ozbiljno racunati pored svih ovih veznjaka. Treba ocekivati da off-load-uju neke veznjake...
Nije to nikakvo pljuvanje. On je vrlo dobar igrac, zahvalan, ali jaka konkurencija u kombinaciji sa cestim povredama i tome sto ce najesen napuniti 33. godine doprinijeli su tome kako vrlo vjerovatno odlazi.L_blancos je napisao/la: Isto tako mi je nejasno pljuvanje po Parkeru.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
- M. Scofield
- Kontakt:
Parker i nije bio loš prošle sezone, al' frajer nije sastavio mjesec dana da je zdrav.Mogu ga vratit West Hamu sad komotno
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Ne znam koliko je ovo istinito ali se ne bih bunio sekunde.. Navodno nudimo Gylifa plus 10 mil eura za Pjanica

Paulinho je juce bio pravo dobar a isto tako i Soldado
Da se Rose nije povrijedio rekao bih da nam ne treba LB ali imam osjecaj da mu je pukao misic
Lijepo je vidjeti Kaboula i Sandra opet na terenu, dvije strasne mašine 

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Evo, sada se Tottenham dovodi u vezu sa Eriksenom. Odnosno, da budem precizniji, Eriksen se "nudi" Tottenhamu.
Cudno, gdje bas iz Ajaxa u Tottenham?

Cudno, gdje bas iz Ajaxa u Tottenham?

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
To jedino ako Bale ode, onda je logicno, ovako ne znam gde ce igrati iako dodje, jedino klupa...Monolog je napisao/la:Evo, sada se Tottenham dovodi u vezu sa Eriksenom. Odnosno, da budem precizniji, Eriksen se "nudi" Tottenhamu.
Cudno, gdje bas iz Ajaxa u Tottenham?![]()

Trenutno korisnika/ca: LiverpoolREDS i 6 gostiju.