BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kako će proći ove dvije utakmice???

Sigurna pobjeda u obje
210
37%
Pobjeda u jednoj, remi u drugoj
196
34%
Pobjeda u jednoj, poraz u drugoj
48
8%
Remi u obje
15
3%
Poraz u jednoj, remi u drugoj
44
8%
Dva poraza
61
11%

Ukupno glasova: 574

harishp
Kontakt:

Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la harishp » 06 apr 2011, 15:12

Ibizevic je napisao/la:
Platon je napisao/la:Medunjanin da igra zadnjeg veznog? :P
U zadnje vrijeme je igrao pored Rahimica i igrao je odlicno, tako da bi se snasao ;)
Uz jos nekog moze.Ali sam ,to bi bilo ravno samoubistvu.Pa i pored Rahimica protivnici mu prolete,a kamoli samom.
Ne pomisljaj na takve ''suicid''ideje :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 06 apr 2011, 15:23

harishp je napisao/la:
Ibizevic je napisao/la:
Platon je napisao/la:Medunjanin da igra zadnjeg veznog? :P
U zadnje vrijeme je igrao pored Rahimica i igrao je odlicno, tako da bi se snasao ;)
Uz jos nekog moze.Ali sam ,to bi bilo ravno samoubistvu.Pa i pored Rahimica protivnici mu prolete,a kamoli samom.
Ne pomisljaj na takve ''suicid''ideje :lol:
Eto ti onda Besica :D

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 06 apr 2011, 15:58

----------- Hasagic/Begovic --------
Mujdza -- Mravac -- Spahic -- Papac
-------- Rahimic --- Salihovic --------
Pjanic ------ Misimovic ------ Lulic
--------------- Dzeko -----------------

Rezerve: Hasagic/Begovic, Pandza, Subasic, Medunjanin, Ibricic, Stilic, Muslimovic, Ibisevic, Vranjes, Besic
(neko od ovih bi morao na tribine)

Ovako bih ja postavio ekipu u Rumuniji. Mozda bih cak stavio Ibricica umjesto Pjanica, zavisi od forme.
Medunjanin bi znaci izgubio mjesto, ali posto moze igrati vise pozicija sigurno bi u buducnosti dobio dosta vremena da igra i sa klupe, mozda cak i na svojoj pravoj poziciji kao ofanzivni vezni umjesto Misketa ili nekog drugog..

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 06 apr 2011, 16:03

calcio je napisao/la:----------- Hasagic/Begovic --------

Rezerve: Hasagic/Begovic, Pandza, Subasic, Medunjanin, Ibricic, Stilic, Muslimovic, Ibisevic, Vranjes, Besic

Ovako bih ja postavio ekipu u Rumuniji. Mozda bih cak stavio Ibricica umjesto Pjanica, zavisi od forme.
Medunjanin bi znaci izgubio mjesto, ali posto moze igrati vise pozicija sigurno bi u buducnosti dobio dosta vremena da igra i sa klupe, mozda cak i na svojoj pravoj poziciji kao ofanzivni vezni umjesto Misketa ili nekog drugog..
Odličan sastav, nema šta. U defanzivnoj varijanti mislim da ne može bolje nikako, šteta je samo što nemamo još jedno brzo krilo i na desnoj strani, nešto poput Lulića, ali i ovako je dobro. Doduše, može se ovdje i kombinovati, može Papac na štopera, Lula ili Salihović na beka, Pjanić ili Medunjanin uz Rahimića ali ono što me najviše raduje jeste da fakat po prvi put, osim prvih 11, imamo jaku i dugu klupu. To do sada nije bio slučaj i to mi daje nadu da ćemo i mi po prvi put ugledati "svjetla pozornice".

Naravno, preduslov je da se situacija sredi u Savezu do Juna, to je jasno. Ko zna, možda do tada budemo imali i jak Savez pa igrači na terenu budu još srčaniji.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 06 apr 2011, 16:20

Ja nebi mjenjao sastav,pobjednicki tim se ne mjenja ;) Jedino ako cemo igrati malo opreznije gdje bi nam bod godio a ne kao u Zenici,ubacio bi Salihovica umjesto Ibisevica
RIP SALE VILENJAK

Identitet
Kontakt:

Post Postao/la Identitet » 06 apr 2011, 16:36

calcio je napisao/la:----------- Hasagic/Begovic --------

ovo izgleda skroz dobro, slazem se. velika nam je stvar sto se vraca salihovic koji je iskoristiv na više pozicija a odlican je u defnazivi. ako budemo ograli uopste mislim da smo u prednosti nad rumunijom

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 06 apr 2011, 22:01

------------------Begovic-----------------

Mujdza Zukanovic Spahic Papac

-----------------Rahimic------------------

Mahmutovic Pjanic Misimovic Lulic

--------------------Dzeko------------------

Po mom vidjenju situacije i mana nase repke mislim da bi ovo bilo "the best" u ovom momentu!!!!
Sa Mujdzom i Mahmutovicem bi imali na desnoj a Papcem i Lulicem lijevoj strani defanzivu/brzinu/probojnost kao nikad do sada a u sredini dva virtuoza i madjonicara u Pjani i Misketu,Rahima bi pokrivao njihove ofanzivne sklonosti i bio osigurac u slucaju nevracanja njih dvojice ako krene kontra.
A stoperi bi mi bili neprikosnoveni Spaha i ovaj momak koji je pokazao znanje u zadnje vrijeme(Zukanovic),u napadu bi naravno sa ovakvom postavom bio dovoljan Dzeko jer Mahmutovic i Lulic imaju napadacke sklonosti a za Misketa i Pjanu je nepotrebno trositi rijeci...

Znam da mnogi ne prate Mahmutovica ali oni koji prate znaju zasto bi on trebao biti pozvan u repku ;)
Mislim da bi ova postava iz Rumunije donijela 3 boda bez vecih problema...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 06 apr 2011, 22:13

Pratim fudbal al nikad nisam cuo za tog Zukanovica :oops:
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 06 apr 2011, 22:17

KONGO je napisao/la:Pratim fudbal al nikad nisam cuo za tog Zukanovica :oops:
I ja takodje nisam cuo za Mravca koji nam je rukom u Albaniji izbio 2 boda iz djepa ;)
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 apr 2011, 22:23

@za raju dobra ti postava.
Ti to haman sevapa hoces da zaradis i na Luxemburgu da jos koji bod drmnu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 07 apr 2011, 00:04

harishp je napisao/la:@za raju dobra ti postava.
Ti to haman sevapa hoces da zaradis i na Luxemburgu da jos koji bod drmnu.
Pa valjda ti pratis fudbal i znas da je ovo postavka gdje imamo BOKOVE,nasa rak rana vec duze vremena...Nemoze se sa dizelasima lako do pobjede to smo 10000 puta vec vidjeli,kruze,pletu do besvesti a gola ni za lijeka,i ovo sto smo dali Rumunima bilo je iz prekida ;)

A vala nebi mi ni Mrafac igrao zadnjeg covjeka pa taman da i Radeljica pozove ;)
Mislim da je on svoje umjece pokazao bezbroj puta sa akcentom na Albaniju ;)
"No God is Good God "

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 apr 2011, 00:50

Slobodno arhivirajte onu moju jedanaestoricu gore, jer tako ce vjerovatno i Pape poceti tekmu. Vec sam nekoliko puta unaprijed pogodio njegovu ekipu, samo se nisam hvalisao na forumu :D

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 07 apr 2011, 01:08

Za_raju je napisao/la:------------------Begovic-----------------

:? :? :) :) :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 07 apr 2011, 01:12

Onda ti slabo pratis fudbal.
To ti je Ibrahim (Ibro) Zukanovic, prije je bio selektor mlade reprezentacije pa se reaktivirao kao fudbaler, igra u Podgrmecu i na stoperu je jako dobar.

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 07 apr 2011, 01:27

Za_raju je napisao/la:
I ja takodje nisam cuo za Mravca koji nam je rukom u Albaniji izbio 2 boda iz djepa ;)
Nisam ni za Mravca, u ostalom nisam ni selektor pa se nadam da ce Pape odluciti najbolje ali zaista ko je taj Zukanovic ?

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 07 apr 2011, 01:32

KONGO je napisao/la: Nisam ni za Mravca, u ostalom nisam ni selektor pa se nadam da ce Pape odluciti najbolje ali zaista ko je taj Zukanovic ?
Nije teško :D
http://lmgtfy.com/?q=Ervin+Zukanovic
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 07 apr 2011, 01:50

neko_iz_mase je napisao/la:
KONGO je napisao/la: Nisam ni za Mravca, u ostalom nisam ni selektor pa se nadam da ce Pape odluciti najbolje ali zaista ko je taj Zukanovic ?
Hvala drug !

Nisam znao za prvo ime pa Google nije pomagao. ;)
Kako vidim nikad nije igrao ni za mladu repku, po cemu zasluzuje da igra u A ? Mislim igra u nekom klubu koji je tek usao u prvu ligu Belgije jel tako ? Prije toga igrao u Dender-u koji je ispao u drugu ligu, znaci igra u nekim ''fenjerasima'' ! :mrgreen:

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 07 apr 2011, 02:11

KONGO je napisao/la:
neko_iz_mase je napisao/la:
Hvala drug !

Nisam znao za prvo ime pa Google nije pomagao. ;)
Kako vidim nikad nije igrao ni za mladu repku, po cemu zasluzuje da igra u A ? Mislim igra u nekom klubu koji je tek usao u prvu ligu Belgije jel tako ? Prije toga igrao u Dender-u koji je ispao u drugu ligu, znaci igra u nekim ''fenjerasima'' ! :mrgreen:
Ama sto pitas i trazis sira objasnjenja, trebas da vjerujes na rijec ovome pusadzjiji (mislim ovome sto mu je na avatoru cigara u ustima), on ti se pokazao kao veliki fudbalski znalac...samo na kraju pojede sve ono sto je ........ Gdje li mu je onaj potpis, da mi je samo znat :lol: :lol: . Iskreno ni ja nisam nikada prije cuo za toga Zukana, istina jesam mozda samo prezima, ali ono...gdje igra, od kada, koliko mu je godina i tome slicno nisam. A mislim da sam u toku vecine fudbalskih zbivanja...

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 07 apr 2011, 03:41

Tipicni bosanski mentalitet kad nema sta pametno reci onda repliciraj ili ti ono komsijski mahalaj!
Drzte se vi Mrafca i dizite jednu pobjedu kao da je Brazil pobjedjen i neka vam dizelasa na sredini znalaci! ;)

Evo bas se veceras vidjelo u Barceloni da pored onakvih veznjaka daleko najboljih na svijetu Alves bek/krilo odigrava glavnu rolu dzaba Mesi,Cavi,Inijesta ako nema krila tesko kroz bunker...

Sabane uhavti se krampe kako ti i stoji uz to ime , dat cu ti ja jednu i to polu-automatsku funkionise na sljedecem principu "potrebno samo da je podignes a ona sama pada/kopa" Japanski izum ;)
"No God is Good God "

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 07 apr 2011, 07:35

Za_raju je napisao/la:------------------Begovic-----------------

Po mom vidjenju situacije i mana nase repke mislim da bi ovo bilo "the best" u ovom momentu!!!!
Sa Mujdzom i Mahmutovicem bi imali na desnoj a Papcem i Lulicem lijevoj strani defanzivu/brzinu/probojnost kao nikad do sada a u sredini dva virtuoza i madjonicara u Pjani i Misketu,Rahima bi pokrivao njihove ofanzivne sklonosti i bio osigurac u slucaju nevracanja njih dvojice ako krene kontra.
A stoperi bi mi bili neprikosnoveni Spaha i ovaj momak koji je pokazao znanje u zadnje vrijeme(Zukanovic),u napadu bi naravno sa ovakvom postavom bio dovoljan Dzeko jer Mahmutovic i Lulic imaju napadacke sklonosti a za Misketa i Pjanu je nepotrebno trositi rijeci...

Znam da mnogi ne prate Mahmutovica ali oni koji prate znaju zasto bi on trebao biti pozvan u repku ;)
Mislim da bi ova postava iz Rumunije donijela 3 boda bez vecih problema...
znas li ti uopste sta Mahmutovic igra, jesi li ikad gledao makar pregled sa neke utakmice u kojoj je on igrao ?
covjek je napadac ziv bio, napadac-spic-centarfor, nazovi kako hoces, a ne krilo-ofanzivni vezni !

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.