FK Drina Zvornik

Nije Bitno
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la Nije Bitno » 26 feb 2011, 15:11

prijedoruberalles je napisao/la:odgodjena ili gubite 0:3 :?:
Najvjerovatnije daje odgodjena za 24 sata kao i u Tuzli
Melburnski Lesinar

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 26 feb 2011, 15:20

Hvala na Risticu,zabio drugi gol Travniku.

ComyZV
Kontakt:

Post Postao/la ComyZV » 26 feb 2011, 15:32

samo ću da kažem :ovo je smiješno!
''? $ ' & ",$ је $ " ?..."

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 26 feb 2011, 15:34

Pored ovih informacija stigla je i nova, naime kapiten Budućnosti nije želio da potpiše zapisnik o odgađanju utakmice. Treba istaći da su na taj način fudbaleri Budućnosti prije par sezona izgubili utakmicu u prvom kolu drugog dijela prvenstva i ispali iz lige pa se na taj isti fazon žele "osvetiti" nekome... Neka je na čast i njima i savezu...
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

drinamen
Kontakt:

Post Postao/la drinamen » 26 feb 2011, 15:45

Nije Bitno je napisao/la:
prijedoruberalles je napisao/la:odgodjena ili gubite 0:3 :?:
Najvjerovatnije daje odgodjena za 24 sata kao i u Tuzli
Da ako nas kazne moraće i Slobodu. A nešto ne vjerujem u tu opciju :lol:

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 26 feb 2011, 15:57

B o X je napisao/la:Pored ovih informacija stigla je i nova, naime kapiten Budućnosti nije želio da potpiše zapisnik o odgađanju utakmice. Treba istaći da su na taj način fudbaleri Budućnosti prije par sezona izgubili utakmicu u prvom kolu drugog dijela prvenstva i ispali iz lige pa se na taj isti fazon žele "osvetiti" nekome... Neka je na čast i njima i savezu...
Pa vi niste očistili stadion. Najbolje još da su igrači Budućnosti trebali čistiti stadion. Sasvim zasluženo će biti 0:3, što sam i napisao prije nekih sat vremena.

jeremija

Post Postao/la jeremija » 26 feb 2011, 16:04

Ako vas kazne zbog toga,odmah istupite iz lige....kakvo crno kažnjavanje :roll:
Srbin sam i tim se ponosim...

PFC

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 26 feb 2011, 16:07

Ma kakvo kažnjavanje. Biće bolje sutra. Sretno braćo!
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 26 feb 2011, 16:07

Begonja je napisao/la:
B o X je napisao/la:Pored ovih informacija stigla je i nova, naime kapiten Budućnosti nije želio da potpiše zapisnik o odgađanju utakmice. Treba istaći da su na taj način fudbaleri Budućnosti prije par sezona izgubili utakmicu u prvom kolu drugog dijela prvenstva i ispali iz lige pa se na taj isti fazon žele "osvetiti" nekome... Neka je na čast i njima i savezu...
Pa vi niste očistili stadion. Najbolje još da su igrači Budućnosti trebali čistiti stadion. Sasvim zasluženo će biti 0:3, što sam i napisao prije nekih sat vremena.
e jarane nomoj sad da glumiš pametnjakovića svi smo mi znali da nema uslova za igru pa to su svi govorili prije utakmice, želite za zelenim stolom da dobijete utakmicu, znam ja šta je, slabiji ste od Drine nemate para, igrača... Ja ti kažem utakmica se igra sutra u isto vrijeme i ovaj kapiten može pričati šta hoće...

drinamen
Kontakt:

Post Postao/la drinamen » 26 feb 2011, 16:09

Begonja je napisao/la:
Ko je to tražio? Koliko se sjećam i Banovići su tražili odgađanje utakmice! Nije ni Sloboda očistila stadion. Hoće li i njih kazniti? I da čini mi se da su neki shvatili da se tako reći jedini nisu pojačali. Pa bi ako bi danas izgubili imali jednak broj bodova i lošiji skor jer je u prvoj utakmici bilo 1:1. Ako je tako treba da ih je sramota!

drinamen
Kontakt:

Post Postao/la drinamen » 26 feb 2011, 16:12

B o X je napisao/la:
Begonja je napisao/la:
e jarane nomoj sad da glumiš pametnjakovića svi smo mi znali da nema uslova za igru pa to su svi govorili prije utakmice, želite za zelenim stolom da dobijete utakmicu, znam ja šta je, slabiji ste od Drine nemate para, igrača... Ja ti kažem utakmica se igra sutra u isto vrijeme i ovaj kapiten može pričati šta hoće...
Neće da igraju super. Službeni rezultat za nas i jedan konkurent manje u borbi za opstanak.

ComyZV
Kontakt:

Post Postao/la ComyZV » 26 feb 2011, 16:17

Pa vi niste očistili stadion. Najbolje još da su igrači Budućnosti trebali čistiti stadion. Sasvim zasluženo će biti 0:3, što sam i napisao prije nekih sat vremena.[/quote]

Čuj ovog indijanca....šta pričaš ti....nemaju osnov da nam uzmu 3 boda....Znači sudija uzme da baci loptu da vidi da li može odksakati i gru pa loptu u najveći snijeg,pa hvala Bogu da neće odskakati....Ne razumijem,zašto gostujući igrači nisu izašli na teren da se zagrijavaju,već čiavo vrijeme proveli u svlačionici...'oćete 3 boda bez igre?-dobićete .!. ......Neće odnijeti bodove iz Zvornika na taj način pa makar i rat izbio!
''? $ ' & ",$ је $ " ?..."

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 26 feb 2011, 16:26

ComyZV je napisao/la:Pa vi niste očistili stadion. Najbolje još da su igrači Budućnosti trebali čistiti stadion. Sasvim zasluženo će biti 0:3, što sam i napisao prije nekih sat vremena.
Čuj ovog indijanca....šta pričaš ti....nemaju osnov da nam uzmu 3 boda....Znači sudija uzme da baci loptu da vidi da li može odksakati i gru pa loptu u najveći snijeg,pa hvala Bogu da neće odskakati....Ne razumijem,zašto gostujući igrači nisu izašli na teren da se zagrijavaju,već čiavo vrijeme proveli u svlačionici...'oćete 3 boda bez igre?-dobićete .!. ......Neće odnijeti bodove iz Zvornika na taj način pa makar i rat izbio![/quote]
Ja mislim da će zvornički Vukovi rat izazvati. Nema šta, lopta mora odskakati na svim dijelovima terena obilježenog linijama. Pravila su pravila, bodovi idu u Banoviće.

drinamen
Kontakt:

Post Postao/la drinamen » 26 feb 2011, 16:33

Begonja je napisao/la:
ComyZV je napisao/la:Pa vi niste očistili stadion. Najbolje još da su igrači Budućnosti trebali čistiti
Ja mislim da će zvornički Vukovi rat izazvati. Nema šta, lopta mora odskakati na svim dijelovima terena obilježenog linijama. Pravila su pravila, bodovi idu u Banoviće.
Samo ti sanjaj :lol:

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 26 feb 2011, 16:36

Begonja je napisao/la:
ComyZV je napisao/la:Pa vi niste očistili stadion. Najbolje još da su igrači Budućnosti trebali čistiti stadion. Sasvim zasluženo će biti 0:3, što sam i napisao prije nekih sat vremena.
Čuj ovog indijanca....šta pričaš ti....nemaju osnov da nam uzmu 3 boda....Znači sudija uzme da baci loptu da vidi da li može odksakati i gru pa loptu u najveći snijeg,pa hvala Bogu da neće odskakati....Ne razumijem,zašto gostujući igrači nisu izašli na teren da se zagrijavaju,već čiavo vrijeme proveli u svlačionici...'oćete 3 boda bez igre?-dobićete .!. ......Neće odnijeti bodove iz Zvornika na taj način pa makar i rat izbio!
Ja mislim da će zvornički Vukovi rat izazvati. Nema šta, lopta mora odskakati na svim dijelovima terena obilježenog linijama. Pravila su pravila, bodovi idu u Banoviće.[/quote]

alo jarane utakmica se igra sutra

jeremija

Post Postao/la jeremija » 26 feb 2011, 16:48

Begonja je napisao/la:
Ja mislim da će zvornički Vukovi rat izazvati. Nema šta, lopta mora odskakati na svim dijelovima terena obilježenog linijama. Pravila su pravila, bodovi idu u Banoviće.[/quote]

Ovaj @Begonja je napravio profil samo da bi vas z.ajebavao....ignorišite budalu...i sutra pobjedite 8-)
Srbin sam i tim se ponosim...

PFC

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 26 feb 2011, 16:56

jeremija je napisao/la:
Begonja je napisao/la:

Ovaj @Begonja je napravio profil samo da bi vas z.ajebavao....ignorišite budalu...i sutra pobjedite 8-)[/quote]

ma pusti ga, takvih je na forumu koliko hoćeš, zna se fino da je Drina uputila apel u četvrtak da se utakmica odgodi jer je snije počeo padati u utorak naveče. Čistili smo juče, danas ali naravno da ne može bolje, kako je tako je, imamo rok sutra

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 26 feb 2011, 20:30

Ja ne znam stvarno komsije sta ste vi cistili kad je danas onakav teren bio....cisto sumnjam da sta bolji biti sutra.....

drinamen
Kontakt:

Post Postao/la drinamen » 26 feb 2011, 20:36

Hodza_manLju je napisao/la:Ja ne znam stvarno komsije sta ste vi cistili kad je danas onakav teren bio....cisto sumnjam da sta bolji biti sutra.....
Samo ti nama dođi i sutra. Biće utakmice.

bilino polje
Kontakt:

Post Postao/la bilino polje » 26 feb 2011, 20:42

gdje onaj pametnjakovic iz zvornika sto govori kad su oni imali stadion zenica nije znala sta je fudbal eto koliko ste organizovani nemozete ocistit 100m travnjaka od snjega ma treba da vam oduzmu bodove i vama i slobodi sramota evo vam primjer sa bilinog polja ....idi te u drugu ligu tamo moze kako vi hocete i kad hocete da igrate .............i onako ce te ispasti akb
samo celik ale samo celik ale

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.