a jesi ti imo' ovaj problem ko sto ja imam sa FM ili ovaj da ga ne mozes upalit iz prve ?Toxicity je napisao/la:Ne bih ti ovako znao reći, ali probaj ga formatirati pa ćeš saznat
Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Taj 2. problem, sjećam se da sam ga morao 4, 5 puta palit da bih ugledao dekstopLudLo 4 je napisao/la: a jesi ti imo' ovaj problem ko sto ja imam sa FM ili ovaj da ga ne mozes upalit iz prve ?

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
a daje meni rijesiti ovaj 1. ,jer za ovaj 2. problem frajer mi rece (koji se iole razumije) da je isto moguce da od hladnoe ne moze odmah da upali,barem ja na takav trik jutros upalio,majicu na radijator pa na njega i kresni ko od sale.Al' ne znam sta bi moglo bit kod ovog prvog problema,evo sad udjoh u FM08 sve normala,pes i sve igre mogu samo FM09 nece,a sinoc igraoToxicity je napisao/la:Taj 2. problem, sjećam se da sam ga morao 4, 5 puta palit da bih ugledao dekstopLudLo 4 je napisao/la: a jesi ti imo' ovaj problem ko sto ja imam sa FM ili ovaj da ga ne mozes upalit iz prve ?

||| FKZeljeznicar |||
Ludlo otvori PC i ocisti ga fino i ispusi fenom, isti problem imao tj. bila mi je temperatura velika i restartovao mi se pc.
http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Skini ovo i reci mi temperature...
ja skino neki regclean pro,nadje mi bruku errorsa...a evo naso' sam i ovo sad cu provjeritinime_tm87 je napisao/la:Ludlo otvori PC i ocisti ga fino i ispusi fenom, isti problem imao tj. bila mi je temperatura velika i restartovao mi se pc.
http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Assembly 45*C temperatura,sta treba da radim ?
||| FKZeljeznicar |||
Okej temperatura..LudLo 4 je napisao/la:ja skino neki regclean pro,nadje mi bruku errorsa...a evo naso' sam i ovo sad cu provjeritinime_tm87 je napisao/la:Ludlo otvori PC i ocisti ga fino i ispusi fenom, isti problem imao tj. bila mi je temperatura velika i restartovao mi se pc.
Assembly 45*C temperatura,sta treba da radim ?
Ali, opet otvori malo fenom propusi...
Skini CCleaner i skeniraj sve!
moro' sam se editovat 

Zadnja izmjena: LudLo 4, dana/u 09 feb 2012, 23:54, ukupno mijenjano 1 put.
||| FKZeljeznicar |||
Mislim da hoce da ti kaze da uzmes fen i ocistis racunar 

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Emir ZENICA
- Kontakt:
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAHHAHHAHAHAHAHAAHAHAHAH
Ne navijas dzabe za Zelju ahahahahahahahahah

Slobodno uzmi,nece te pojesti

Ne navijas dzabe za Zelju ahahahahahahahahah

Slobodno uzmi,nece te pojesti

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Mozak mi na off
Emine,ovaj CCleaner sta ovo on cisti nesto sma od sebe,pobrisa mi pola kompa...

Emine,ovaj CCleaner sta ovo on cisti nesto sma od sebe,pobrisa mi pola kompa...

||| FKZeljeznicar |||
Neka neka, to je vjerovatno smece.LudLo 4 je napisao/la:Mozak mi na off![]()
Emine,ovaj CCleaner sta ovo on cisti nesto sma od sebe,pobrisa mi pola kompa...![]()
A vi intelektualci gore

sad me nalozi jedan lik,da su virusi u pitanju... dal vrijedi sistem rusitnime_tm87 je napisao/la:Neka neka, to je vjerovatno smece.LudLo 4 je napisao/la:Mozak mi na off![]()
Emine,ovaj CCleaner sta ovo on cisti nesto sma od sebe,pobrisa mi pola kompa...![]()
A vi intelektualci goreslobodno uzmi fen i propusi kuciste
![]()
A nije nista smijesno

||| FKZeljeznicar |||
Kazu iz windowsa da prakticki nece biti potrebno koristiti task manager, jer programi koji budu pokrenuti u pozadini nece koristiti nimalo resursa.QUARESMA 18<<< je napisao/la:zaboravi na to u windows 8

Ja im bas ne vjerujem da nece koristiti nimalo resursa.

U windowsu 8 nece biti start ikone, nego ce se pojaviti tek kad pomjeris mis u lijevi donji cosak.
Inace Consumer Preview izlazi 29.2.

LUDLO
Najbolje bi bilo da ti to oboris kad se vec to sve sjebalo ...
To sam i ja uradio sad ide kao mlijeko ...
@Bilal
To cudo ce zahtjevati nenormalno jak PC
Najbolje bi bilo da ti to oboris kad se vec to sve sjebalo ...

@Bilal
Osmica ce zahtjevati manje od sedmice. Otprilike kao XP.nime_tm87 je napisao/la:LUDLO
Najbolje bi bilo da ti to oboris kad se vec to sve sjebalo ...To sam i ja uradio sad ide kao mlijeko ...
@Bilal

Auuu, a taman sam instalirao sedmicu. Nego kad ce se to izbaciti full verzija. 

Ne znam da li te dobro shvatam ali to se moze podesiti i na XP-u,takav je slucaj kod mene sto se vidi na ovome wallpaperu sto sam napravio za potrebe one druge teme sa wallpaperima.Bilal je napisao/la:Kazu iz windowsa da prakticki nece biti potrebno koristiti task manager, jer programi koji budu pokrenuti u pozadini nece koristiti nimalo resursa.QUARESMA 18<<< je napisao/la:zaboravi na to u windows 8Ali ce ipak imati task menagera.
Ja im bas ne vjerujem da nece koristiti nimalo resursa.![]()
U windowsu 8 nece biti start ikone, nego ce se pojaviti tek kad pomjeris mis u lijevi donji cosak.
Inace Consumer Preview izlazi 29.2.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Kod tebe se citav taskbar sakriva. Kod osmice ce se vidjeti taskbar ali ne i start ikona.Devil je napisao/la: Ne znam da li te dobro shvatam ali to se moze podesiti i na XP-u,takav je slucaj kod mene sto se vidi na ovome wallpaperu sto sam napravio za potrebe one druge teme sa wallpaperima.![]()

Moze se naci ovih leaked verzija kome se bas zuri da isproba. A mozete sacekati 29.2 na oficijalnu betu

Cak sta vise meni na prvu sedmica je ljepsa po dizajnu. E sad ne znam kakve su sposobnosti Win-a 8
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
nema task managera, nema starta, nema sanse da predjem na win 8
kad kazu developeri, ne treba task manager, kad igrica, aplikacija, nesto zamrzne, task manager me uvjek spasi
preko starta idem u my computer, my docs, control panel, preslo u naviku pa uvjek
al vidit cemo , consumer preview izlazi 29 februrara, u Barceloni, mozda ce se dosta, ja se nadam, buniti oko tih stvari.
sve se vise zanemaruju PC,ijevi, a paznja prema talbetima i smartphoneima
kad kazu developeri, ne treba task manager, kad igrica, aplikacija, nesto zamrzne, task manager me uvjek spasi
preko starta idem u my computer, my docs, control panel, preslo u naviku pa uvjek
al vidit cemo , consumer preview izlazi 29 februrara, u Barceloni, mozda ce se dosta, ja se nadam, buniti oko tih stvari.
sve se vise zanemaruju PC,ijevi, a paznja prema talbetima i smartphoneima
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 312 gostiju.