Safet Sušić - Pape

SAUDIN23
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la SAUDIN23 » 04 jun 2010, 00:13

mi u kvalifikacijama necemo bit niti ispred albanije narusena je atmosfera u repki nemamo petlje igrat protiv velikih repki nema niko da igracima kaze da su najbolji onda ibisevic nemoze hodat on ga ne vadi onda pjanic i miske ne mogu igrat skupa jer nem trkaca u veznom redu svi vezni igraci su nam spori a stilica nije pozvao jednostavno covjek je bio dobar igrac koji sad nezna ni koje je sarajevo na tabeli ali je kao trener los

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 04 jun 2010, 00:13

hz1987 je napisao/la:
1. Većinu nas bole porazi naše selekcije, pa često ne možemo da se priberemo i razumno razmišljamo

2. Problem svih nas je što smo najpametniji i što smo svi treneri i malo-malo bi nekog mijenjali,čim ide loše

3. Vratimo se mi realnom problemu, a to je N/FSBiH koji je postavio Sušića za selektora, koji ima 2 osuđena kriminalca i dalje koji uredno dolaze i odlaze iz saveza, koji ima hrpu kojekakvih majmuna koji odlučuju o svemu.

4. Zašto Papac neće da igra? Zašto je jedini ostao dosljedan odluci? Jedini čovjek od riječi.

5. Pape? Opet ponavljam, kao igrač vrhunski, a kao čovjek i trener jedno obično ništa. Nije on kriv što ne zna, krivi su ovi iz Saveza što takvog postaviše! Neko će reći, treba čovjeku pružiti šansu? Ma koju crnu šansu? Pa nije repka poligon za isprobavanje igrača? Šta će to sad Pape da otkrije, pa isprobava? Da neće skontati da je Ibišević za krila, Salihović za centarhalfa, Pjanić za centarfora, Ibričić za beka? Šta bolan on isprobava ljudi dragi? U šta je on gledao pola godine, kad je ko fol obilazio igrače? Jedno je isprobati tokom meča neke kombinacije, a drugo je tjerati igrača na neprirodne pozicije. Ko to tako radi? Samo onaj ko ne zna? Upoznaje se sa igračima, do sad da je sličice skupljao, upoznao bi ih. Ma dajte molim vas. Treba dati priliku? Koju crnu priliku? Pa dajmo onda priliki i Braci Hadžiosmanoviću, vodi uspješno Vrbanjušu, a vjerujte mi da bi bolje motivisao i vodio ove naše od Papeta.

6. Neki kažu, igrači se ponašaju kao zvijezde! Ma nemoj, a do koga je to? To jeste do njihovog pristupa, mislite da bi se tako mogli ponašati da je selektor Felix Magath, Otto Rehagel ili naš Vahid Halilhodžić? Mislite da bi ti treneri tako nešto isprobavali nasumice kako Pape? Nema isprobavanja, ima samo uigravanja. Pa do kad više isprobavati? Šta da je preuzeo vruću fotelju u sred kvalifikacija, kao što će to neko i učiniti!

7. Nemojte se ljudi zavaravati, mi jesmo mala repka, ali imamo najbolju generaciju do sada, ali mi niko ne može reći da nismo kvalitetniji igrači od Slovačke, Švicarske, Grčke ili Slovenije? Ako i nismo, tu smo negdje, ali mi nemamo selektora. Zašto? PITAJTE PROKLETI SAVEZ!!!

8. Finansije? Hajde da provjerimo kolike su to finansije Papeta? Sigurno ne radi za klikere! Za te pare i bonus ako se kvalifikuje na Evropsko prvenstvo, onda definitivno možemo naći vrlo vrlo jake trenere. Realno, Pape poletio misleći da i bez nekog znanja nije teško voditi ove vedete.

9. Nažalost, kvalifikacije za nas neće početi dobro, kao i uvijek, a imamo odličnu priliku jer imamo odlične igrače koje treba ukomponovati, koje treba uigrati, koje treba profilisati i kostur tima napraviti i maximum izvuči.

10. Moj prijedlog je da se treba srušiti Savez, a jedina šansa nam je nažalost Jusuf Pušina! Drugačije ne ide!
A za selektora, odgovorno tvrdim da bi zasigurno za iste pare vodili naš tim uz određene bonuse ''AKO SE KVALIFIKUJEMO'' mnogi poznati treneri, jer je satisfakcija imati takve veličine u timu.

11. Nama treba neki selektor koji će da bude čelična šaka, pun znanja i autoriteta, koji nije sa ovih prostora, koji ima mentalitet kao Otto Rehagel, koji zna znanje i kojem ne prolaze balkanse fore, gdje su većina naših ko mašine ako se spomene švabo, a realno jedan takav čovjek je Winfried Schäfer!!! Eno ga radi u arapskim zemljama, kad je ukrotio onakve kamerunce i s njima čuda pravio, onda će i nas dovesti u red. S druge strane, takvom treneru/selektoru su dali ime i ''Schäfer Era'' u zlatno doba Karlsruhe-a. Ima čovjek 60godina, BiH bi mu bila posljednji izazov i comeback za kraja trenerske karijere, a ubjeđen sam da uz određeni plan i dogovor ne bi bilo problema da preuzme nas.

12. Ko misli da savez nema para, da mi ne možemo dovesti trenerske veličine, on je u zabludi. Ovakav tim svako bi poželio voditi, samo neće u kolo sa našim majmunima iz saveza!E tu je problem. Još jednom ponavljam, ne krivite Papeta što ne zna, ne krivite igrače što slabo igraju jer ne igraju na svojim pozicijama, ne kriviti navijače što su ogorčeni, već krivite Savez koji sve ovo kreira svojom nesposobnošću. Rješenja ima mali milion, ali za savez nema!

13. Samo opušteno i nemojte previše očekivati na startu kvalifikacija, razočaraćete se!

Toliko od mene!
Sretno!
Uz ovakvo razmisljanje sam uvijek!!!
Ovo je za 10!!!
Isto mi gotovo svi razmisljamo samo nam fale nijanse da se slozimo i da srusimo ova ****!!!!
Zadnja izmjena: Za_raju, dana/u 04 jun 2010, 00:16, ukupno mijenjano 1 put.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

shkembe
Kontakt:

Post Postao/la shkembe » 04 jun 2010, 00:15

doktori otkrili da se papetu umjesto hormona adrenalina proizvodi nekakv novi hormon po svom sastavu najslicniji je sastavu apaurina!!

nero.piroman
Kontakt:

Post Postao/la nero.piroman » 04 jun 2010, 00:22

pa vi stvarno niste normalni sto pljujete legendu papeta! covjek je maksimalno iskoristio ove pripreme, isprobao je igrace protiv jakih reprezentacija i sad zna cime raspolaze i ima daleko veci uvid u kvalitet pojedinih igraca. Nece valjda isprobavati igrace u kvalifikacijama kad nam budu potrebni bodovi. Bolje jedna utakmica protiv super jake njemacke nego 10 utakmica sa tamo nekim prosjecnim reprezentacijama irana, bugarske...dobro je covjek rekao: ako zelimo da budemo velika reprezentacija moramo pobjedjivati velike, nema tu puno mudrosti. vidjet cete vi kada pocnu kvalifikacije i kada igraci budu u formi da ce to biti mnogo jaca i ozbiljnija reprezentacija nego sto je sad i sto je bila u cirino vrijeme. Ljudi budite realni, ne moze se nista kvalitetno stvoriti preko noci, za sve treba vremena. Zato nemojte pljuvati po covjeku nego mu dajmo nasu podrsku.
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 04 jun 2010, 00:23

shkembe je napisao/la:doktori otkrili da se papetu umjesto hormona adrenalina proizvodi nekakv novi hormon po svom sastavu najslicniji je sastavu apaurina!!
Boga pitaj sta ce tek na tebi otkriti
100% sportski i krajnje opušten potpis

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 04 jun 2010, 00:24

nero.piroman je napisao/la:pa vi stvarno niste normalni sto pljujete legendu papeta! covjek je maksimalno iskoristio ove pripreme, isprobao je igrace protiv jakih reprezentacija i sad zna cime raspolaze i ima daleko veci uvid u kvalitet pojedinih igraca. Nece valjda isprobavati igrace u kvalifikacijama kad nam budu potrebni bodovi. Bolje jedna utakmica protiv super jake njemacke nego 10 utakmica sa tamo nekim prosjecnim reprezentacijama irana, bugarske...dobro je covjek rekao: ako zelimo da budemo velika reprezentacija moramo pobjedjivati velike, nema tu puno mudrosti. vidjet cete vi kada pocnu kvalifikacije i kada igraci budu u formi da ce to biti mnogo jaca i ozbiljnija reprezentacija nego sto je sad i sto je bila u cirino vrijeme. Ljudi budite realni, ne moze se nista kvalitetno stvoriti preko noci, za sve treba vremena. Zato nemojte pljuvati po covjeku nego mu dajmo nasu podrsku.
I Swedskoj je bila prijateljska pa nam zavali 4 komada i njemcima isto pa nam uvalise 3 komada!!!!
Zadnja izmjena: Za_raju, dana/u 04 jun 2010, 00:34, ukupno mijenjano 1 put.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

aguero88_
Kontakt:

Post Postao/la aguero88_ » 04 jun 2010, 00:26

Za_raju je napisao/la:
nero.piroman je napisao/la:pa vi stvarno niste normalni sto pljujete legendu papeta! covjek je maksimalno iskoristio ove pripreme, isprobao je igrace protiv jakih reprezentacija i sad zna cime raspolaze i ima daleko veci uvid u kvalitet pojedinih igraca. Nece valjda isprobavati igrace u kvalifikacijama kad nam budu potrebni bodovi. Bolje jedna utakmica protiv super jake njemacke nego 10 utakmica sa tamo nekim prosjecnim reprezentacijama irana, bugarske...dobro je covjek rekao: ako zelimo da budemo velika reprezentacija moramo pobjedjivati velike, nema tu puno mudrosti. vidjet cete vi kada pocnu kvalifikacije i kada igraci budu u formi da ce to biti mnogo jaca i ozbiljnija reprezentacija nego sto je sad i sto je bila u cirino vrijeme. Ljudi budite realni, ne moze se nista kvalitetno stvoriti preko noci, za sve treba vremena. Zato nemojte pljuvati po covjeku nego mu dajmo nasu podrsku.
[/size]

sta on ima stvarat kad je Ciro sve stvorio.....
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 04 jun 2010, 00:26

Za_raju je napisao/la:
I Swedskoj je bila prijateljska pa nam zavali 4 komada i njemcima isto pa na uvalise 3 komada!!!!
Zavalila nam Njemacka 3 komada, pa toliko je Ciri Rijeka zavaljivala!! :D

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 04 jun 2010, 00:26

legenda kao igrac ali kao trener bi ja imao veci uspjeh najveci uspjeh uvest konyu iz druge u trecu ligu :mrgreen:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 04 jun 2010, 00:27

Najbolje ce biti kad Pape dobro krene sa kvalifikacijama, ovi pljuvaci ce biti prvi da ga velicaju. Samo polako. ;)
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

ambrozija
Kontakt:

Post Postao/la ambrozija » 04 jun 2010, 00:29

Adinjo je napisao/la:Najbolje ce biti kad Pape dobro krene sa kvalifikacijama, ovi pljuvaci ce biti prvi da ga velicaju. Samo polako. ;)
I ti ko papagaj.
93,4 % " !!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 jun 2010, 00:30

ambrozija je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:Najbolje ce biti kad Pape dobro krene sa kvalifikacijama, ovi pljuvaci ce biti prvi da ga velicaju. Samo polako. ;)
I ti ko papagaj.
Bolje, nego crni gavran :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 04 jun 2010, 00:32

Kada igramo nogomet, mozemo igrati i sa Brazilcima! Jesmo li se malo povukli, poceli braniti, nema nas nigdje - gol u zraku visi scaku sekundu pritiska. Mi jednostavno nemamo odbranu koja moze podnijeti pritisak velikih ekipa. Ova Njemačka je napadački prosiječna, čupa ih pripremljenost, a po drugoj strani mi te iste pripremljenosti nemamo. Mišljenja sam, da moramo biti ekipa koja će igrati ofanzivan nogomet, pokušati zabiti i dva gola više prije nego se povučemo, jer osim Spahića, mi smo dole šuplji. Prije ove tekme sam mislio, da je Jahić igračina. Vidim, da je ipak samo Jahić, a možda je samo slabiji dan bio. Ja se nadam, da ovo danas nije sve sto Safet i ova ekipa imaju za pokazati. I više nego očito je bilo, da Miske nije bio za igre danas, nije mu se dalo bas previse igrati iako je klizao zestoko u par navrata. Dzeko isto tako, previse solo za danas sa njegove strane. O Ibisevicu ne znam sat bih uopste rekao, danas poslab. Pjanica, vidim blatite pofino. Ovo su tekme za njega uciti, trenutno njega Svajni pojede na sredini i samo zato, jer je mali neiskusan, jos zelen, ali vjerujte, bice mali dobar, samo polako. Rahimic? Steta sto nije koju godinu mlađi. Samo to u vezi sa njim. Valjda ce nam sa Mujdžom biti bolje, s njim dobivamo i mogucnost prirodnijeg rotiranja igraca na njihove standardne pozicije. Jos Papac da se sredi ....:)).Ovi sto blate Safeta, tisina molim! Sacekajte jesen, prve sluzbene utakmice kvalifikacija pa onda pocnite blatiti, ako budete imali argumente. Francuska je velesila pa trpe Domenecha vec deceniju i zato nemate pravo na oduzimanje prave sanse Susicu.

Ja vas dosta citam, ne pisem jer me to ne zanima, ali mi ide na jetru kada polupismeni ljudi pisu bedastoce samo zato jer imaju dostup kompjuteru. ja cu vas i dalje vjerno vitati:)

nero.piroman
Kontakt:

Post Postao/la nero.piroman » 04 jun 2010, 00:33

upravo tako
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 04 jun 2010, 00:34

ambrozija je napisao/la:
I ti ko papagaj.

Ne znam ko koga ponavlja....ovaj citiraj, oprosti. Tako da...psssttt ;)
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 04 jun 2010, 00:34

Upravo tako.

bekrija1990

Post Postao/la bekrija1990 » 04 jun 2010, 00:35

Ne sam, Safete... :D :?
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 04 jun 2010, 00:36

pape hvala ti sto si ujedinio bosnu i hercegovinu sada idemo svi ko jedan ;)
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

ambrozija
Kontakt:

Post Postao/la ambrozija » 04 jun 2010, 00:37

harishp je napisao/la:
ambrozija je napisao/la:
I ti ko papagaj.
Bolje, nego (kao) crni gavran :roll:
;)
93,4 % " !!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 jun 2010, 00:38

avenija je napisao/la:pape hvala ti sto si ujedinio bosnu i hercegovinu sada idemo svi ko jedan ;)
Pape ti porucio,nema na cemu i drugi put. ;)
@Ambro ma jok nije ''kao'', nego bukvalno mislim.
Sve ptice zlosutnice,nosi ih djavo.
P.S Dvocjevka majka. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.