Šteta sto je otišao za Russiju u jednom solidnom klubu. Mogo je otić u bolju ligu da je imao bolju ponudu. Dzaba ti to kada su pare u ovom trenutkom vaznje za klubu i naravno za igraća. U mojima oćima je imao veći potencijal od Marijana Cavara koji je napravio transfer u Frankfurtu i na kraju nije ni 3 ligaš iz Njemacke sa dobre ambicije imao interes da ga otkupi. Ne razumjem što su raskinili ugovor sa Blazom Boškovicem nije mi loše djelovao u GOŠKu.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Euro U-19 stats by InStat:
most duels won -Adis Jasic - 34
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Petev bi i podmladio ekipu da mu krezubaši ne dišu za vratom. I traže rezultate.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Bas. Tuzno je bilo gledati kako Dzeko igra cetiri utakmice u deset dana.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑27 jun 2022, 19:23Petev bi i podmladio ekipu da mu krezubaši ne dišu za vratom. I traže rezultate.
Jos mu i nakon pobjede onaj papak Zukanovic nesto pametuje.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
-
- Kontakt:
Mali je vec sad klasa ...ima petlju, trku i duel igru, citanje igre i muda veca od svih nasih veznih igracaa
A neki govore da nam ne trebaju jos takvi igraci jer begi imamo talentovanijih u repki...imamo da ali staraca.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Klase igraju vec za A repku sa 19 godina. Ili barem za u21.Imajednabrigada je napisao/la: ↑27 jun 2022, 20:45Mali je vec sad klasa ...ima petlju, trku i duel igru, citanje igre i muda veca od svih nasih veznih igracaa
A neki govore da nam ne trebaju jos takvi igraci jer begi imamo talentovanijih u repki...imamo da ali staraca.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Sto ce nam Jasic..kad Sabanovic dobaci do klupe u svom novom klubu odma ce pitari traziti da bude u prvih 11 reprezentacije 

-
- Kontakt:
Govorim za naše velikoseljacke a malosportskee uslove kralju.Justin je napisao/la: ↑27 jun 2022, 21:23Klase igraju vec za A repku sa 19 godina. Ili barem za u21.Imajednabrigada je napisao/la: ↑27 jun 2022, 20:45Mali je vec sad klasa ...ima petlju, trku i duel igru, citanje igre i muda veca od svih nasih veznih igracaa
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
-
- Kontakt:

Kako je ovaj duel lijepo vidjeti na insta profilu 1.fc Koeln.
Nadam se da ce bar jedan od njih dvojice nametnut se i ostat ove sezone s prvim timom.
https://m.bild.de/sport/fussball/fussba ... 6506552852Was haben Kölns Neuzugänge drauf?
In einer BILD-Serie geben Experten Antworten. Heute Ex-FC-Spieler Philipp Hosiner (33) zu Denis Huseinbasic (20), den der FC aus Liga 4 von Offenbach holte.
Hosiner glaubt an einen Transfer-Erfolg: „Denis kann in den nächsten ein, zwei Jahren sicher eine feste Größe beim FC sein“, sagt der Ösi, der in der abgelaufenen Rückrunde mit Huseinbasic bei den Kickers spielte. Hosiner weiter: „Der FC bekommt einen sehr talentierten Box-to-Box-Spieler, der auf der Sechs und der Acht agieren kann.“
Huseinbasics größte Stärke passt dabei bestens zum Baumgart-Fußball. Hosiner: „Denis ist sehr laufstark, spult richtig Kilometer ab. An seiner Spielweise werden die Fans Spaß haben!“
Aber ist die Bundesliga nicht noch zu groß für den Regionalliga-Mann? Hosiner: „Der Sprung ist groß. Aber ich traue es ihm absolut zu, wenn er geduldig bleibt. Denis ist bewusst, dass es anfangs schwierig wird, sich einen Stammplatz zu erarbeiten. Doch ich denke, er wächst mit seinem irrsinnigen Ehrgeiz da rein.“
- HordasOdMalena
- Kontakt:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Dao gol Denis danas
igrao je i Smajic nesto malo
https://instagram.com/stories/fckoeln/2 ... JmNzVkMjY=

https://instagram.com/stories/fckoeln/2 ... JmNzVkMjY=
Veldin Hodza je zanimliv igrac, igrao je škoro svaku utakmicu za Hrvatskom Dragovoljcom i dobio je poziv za U21 reprezentacije. Ja kako znam je njegova familija Bošnjacku zajednicu u Rijeki. Ima trenutno vrijednost od 500'000€ i 19 mu godina ima.
-
- Kontakt:
Izgleda da su uvelu novo pravilo tako da se Hasic ne smatra strancem vise jer je odigrao vise od 10 tekmi za mlađe reprezentativne selekcije, mozda sad i ostane tu, eh vrijeme mu je da se pokaze, ne znam ima li Besiktas jos uvijek one crnce u ekipi sto sami igraju, ako ima nema mu onda nafake tu kad bude u prvoj.
-
- Kontakt:
Ne znam ali mislim da ga nece odbaciti tek tako kao sto smo mi mislili jos uvijek vjeruju u njega.
Ali sad ce mu biti puno teze za dokazat se prije je jos bio juniior prakticki i mogle su mu se tolarisati neke greske i nedostaci ali sada ce morati puno vise se dokazati i raditi jer u tim je godinama kada ocekuju da opravda taj talenat i napravi iskorak sto je i razumljivo.
Ali sad ce mu biti puno teze za dokazat se prije je jos bio juniior prakticki i mogle su mu se tolarisati neke greske i nedostaci ali sada ce morati puno vise se dokazati i raditi jer u tim je godinama kada ocekuju da opravda taj talenat i napravi iskorak sto je i razumljivo.
Turska liga je crna rupa za talente...
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Kikanović 2 gola za San Jose.
⚜️~⚜️~⚜️