Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
legenda79
-
Kontakt:
BIHfan je napisao/la:KenoRob je napisao/la:svi smo mi haris medunjanin
Bravo momak, upravu si.
A ove navijace Zelje nikad nisam volio, bas radi ovakvog ponasanja. Svoje uvelicavaju, druge vrijedjaju. Cast izuzecima.
Svi bi mi radili isto kao Medunjanin, svi bi mi igrali za Njemacku ili Holandiju da mozemo, jer ova drzava ne funkcionise normalno a i narod smo gadan.
Mene dusa dan danas boli radi onih zvizduka Ibisevicu i Spahicu.
Ja sam primjatio da se ovi zvizduci inace desavaju u Sarajevu, znaci lijepa Zenica.

A vi bezklubovići ste mi naj smjesniji...eto vam reprezentacija i haris medunjanin uzivajte u njenim i njegovim igrama...Zao mi je za mene postoji samo jedna i jedina fudbalska ljubav a ona se zove ŽELJO i tu nema nikakvog uvelicavanja ili omalovazavanja to je jednostavno tako i tako namjerava ostati shvatali vi to ili ne meni je potpuno svejedno vas je problem sto nemate koga da pratite,volite i njemu se radujete,tugujete djelite srecu ili nesrecu....!!!!

Zadnja izmjena:
legenda79, dana/u 29 jul 2011, 14:52, ukupno mijenjano 2 puta.
-
harishp
-
Kontakt:
Sad bi @Pajo rekao,Mudonja definitivno u ovom trenutku dominira.
Ovo sad paljenje hepo kockica kad je vec odavno prosao voz mi lici na onaj vic''a poceli smo se i samarat''
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
Mandrak
-
Kontakt:
propuh je napisao/la:Ko moralise , kad se ispred mene radovao da sam mogao sinoc razbio bi ga ko ......
Al jbg svi su ovdje pametni i misle da su izmislili toplu vodu
Kažem ti, da mi otac rođeni igra protiv Želje - on je u tom trenutku meni protivnik...i nema cuđenja tome i nekakvog naknadnog moralsanja i preseravanja...posljedice se moraju trpiti zbog toga...to je tako u citavom fudbalskom svijetu.
Ali hajd ti to objasni ovim znalcima koji ne znaju šta je ljubav prema klubu

ne može.
Zadnja izmjena:
Mandrak, dana/u 29 jul 2011, 14:53, ukupno mijenjano 1 put.
-
Cartman
-
Kontakt:
BIHfan je napisao/la:KenoRob je napisao/la:svi smo mi haris medunjanin
Bravo momak, upravu si.
A ove navijace Zelje nikad nisam volio, bas radi ovakvog ponasanja. Svoje uvelicavaju, druge vrijedjaju. Cast izuzecima.
Svi bi mi radili isto kao Medunjanin, svi bi mi igrali za Njemacku ili Holandiju da mozemo, jer ova drzava ne funkcionise normalno a i narod smo gadan.
Ja sam primjatio da se ovi zvizduci inace desavaju u Sarajevu, znaci lijepa Zenica.

Eno brate kicker.de i tamo onda diskutuj. Cuj svi bi mi igrali za Njemacku ili Holandiju. Kako te nije stid to rec kad mi u nasoj reprezentaciji imamo i imali smo likove koji su odbili Njemacku (Hasan) i Francusku (Pjanic) da bi igrali za BiH.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
ZELJO DO GROBA
-
Kontakt:
Postao/la ZELJO DO GROBA » 29 jul 2011, 14:57
TMovac990 je napisao/la:ZELJO DO GROBA je napisao/la:@TMovac
nisu mu zvizdali nego psovali...moja greska...
a jel bilo simuliranja ili nije...
a i da jeste nema mu se sta psovati...jer covjek je svojim ponasanjem prije utakmice zasluzio postovanje...
jedino da je dao jedan autogol i da je dodo nekom nasem igracu pa da on zabije gol...mozda bi tad bio vise postovan...
MI SMO STOKA
haj mi samo objasni to sto si napisao da je svojim ponasanjem prije utakmice zasluzio postovanje ? pa svi smo mu aplaudirali na pocetku, to sto govoris da mu je neko psovao u prvom poluvremenu to lazes bgm..mozda si bio na istoku pa mu je neko od onih penzionera ili sabana psovao, al to je 1 ili 2 covjeka..sa juga nije niko 100%
simulirao je i nakon sto je nas igrac dobio zuti karton ...on se jos buni i trazi crveni...smijesno bgm..Haris je veliki "navijac zelje"..cccc
ma daj covjece nije niko psovao, orilo se sa juga xD ti mater Harise...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
-
TMovac990
-
Kontakt:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:TMovac990 je napisao/la:ZELJO DO GROBA je napisao/la:@TMovac
a i da jeste nema mu se sta psovati...jer covjek je svojim ponasanjem prije utakmice zasluzio postovanje...
jedino da je dao jedan autogol i da je dodo nekom nasem igracu pa da on zabije gol...mozda bi tad bio vise postovan...
MI SMO STOKA
haj mi samo objasni to sto si napisao da je svojim ponasanjem prije utakmice zasluzio postovanje ? pa svi smo mu aplaudirali na pocetku, to sto govoris da mu je neko psovao u prvom poluvremenu to lazes bgm..mozda si bio na istoku pa mu je neko od onih penzionera ili sabana psovao, al to je 1 ili 2 covjeka..sa juga nije niko 100%
simulirao je i nakon sto je nas igrac dobio zuti karton ...on se jos buni i trazi crveni...smijesno bgm..Haris je veliki "navijac zelje"..cccc
cudan si ti lik...pa psovalo mu se tek poslije tog simuliranja i trazenja crvenog kartona...i to je bilo jednom na utakmici i to je to..nemam vise snage da ti objasnjavam..umorio si me bgm...pa jesi li ti bio na utaknmici ikako bgt ??
-
Švabo
-
Kontakt:
Pičić profesionalac.Poštujem.I mi profesionalci yebali mu sve,igrao protiv našeg tima.Šta je tu problem?

Joint Union
Švabo: " U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti,a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse ."
-
Arogantni
-
Kontakt:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:TMovac990 je napisao/la:ZELJO DO GROBA je napisao/la:@TMovac
MI SMO STOKA
Psovalo mu se pa sta, nije ni 1. ni zadnji... A psovalo mu se zato sto pored svih cifuita on se pravi neki gazija i trazi crveni karton na nako jadan i ofiran nacin...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
ZELJO DO GROBA
-
Kontakt:
Postao/la ZELJO DO GROBA » 29 jul 2011, 15:05
@TMovac
pa vidis da se psovalo..
a bio sam na utakmici, bio na sjeveru...
nisam vidio kad je trazio karton, al sam cuo psovanje..
mislim da je bilo nepotrebno u bilo kojoj situaciji..
al pravo da ti kazem bas me i ne cudi...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
-
BIHfan
-
Kontakt:
Cartman je napisao/la:BIHfan je napisao/la:KenoRob je napisao/la:svi smo mi haris medunjanin
Bravo momak, upravu si.

Eno brate kicker.de i tamo onda diskutuj. Cuj svi bi mi igrali za Njemacku ili Holandiju. Kako te nije stid to rec kad mi u nasoj reprezentaciji imamo i imali smo likove koji su odbili Njemacku (Hasan) i Francusku (Pjanic) da bi igrali za BiH.
Pjanic i Hasan su odbili navedene reprezentacije da im se ovdje hebe sve po spisku i da im se zvizdi.
Ja sam cisti Bosanac, nemam druge drzave. Ovdje sam rodjen i Bosna mi je sve dala. Sve neke patriote na forumu, a jedva cekaju da odu iz Bosne.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
-
Mandrak
-
Kontakt:
Švabo je napisao/la:Pičić profesionalac.Poštujem.I mi profesionalci yebali mu sve,igrao protiv našeg tima.Šta je tu problem?

Neka neko odgovori na pitanje covjeka...baš i mene zanima kakvi ce biti odgovori.
-
BIHfan
-
Kontakt:
Mandrak je napisao/la:Švabo je napisao/la:Pičić profesionalac.Poštujem.I mi profesionalci yebali mu sve,igrao protiv našeg tima.Šta je tu problem?

Neka neko odgovori na pitanje covjeka...baš i mene zanima kakvi ce biti odgovori.
Problem je sto je neko rekao da ce mu psovat mater na utakmici reprezentacije kao i kad ga vidi u Sarajevu pljunut u facu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
-
TMovac990
-
Kontakt:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:@TMovac
pa vidis da se psovalo..
a bio sam na utakmici, bio na sjeveru...
nisam vidio kad je trazio karton, al sam cuo psovanje..
mislim da je bilo nepotrebno u bilo kojoj situaciji..
al pravo da ti kazem bas me i ne cudi...
hahahahahahahahahhahahahahahha....pa kako da te covjek shvati...pa kad sam ja rekao da se nije psovalo?? rekao sam da se psovalo ali poslije njegove glume i bezobrazluka !!
-
ZELJO DO GROBA
-
Kontakt:
Postao/la ZELJO DO GROBA » 29 jul 2011, 15:11
@TMovac
TMovac990 je napisao/la:ZELJO DO GROBA je napisao/la:@TMovac
MI SMO STOKA
haj mi samo objasni to sto si napisao da je svojim ponasanjem prije utakmice zasluzio postovanje ? pa svi smo mu aplaudirali na pocetku, to sto govoris da mu je neko psovao u prvom poluvremenu to lazes bgm..mozda si bio na istoku pa mu je neko od onih penzionera ili sabana psovao, al to je 1 ili 2 covjeka..
sa juga nije niko 100%
Meho Kodro
Mes Que Un Club
-
Mandrak
-
Kontakt:
BIHfan je napisao/la:Mandrak je napisao/la:Švabo je napisao/la:Pičić profesionalac.Poštujem.I mi profesionalci yebali mu sve,igrao protiv našeg tima.Šta je tu problem?

Problem je sto je neko rekao da ce mu psovat mater na utakmici reprezentacije kao i kad ga vidi u Sarajevu pljunut u facu.
Ma jelde...pa sinoc ga je taj neko mogao pljunutu posred face da je htio i imao muda...imao je priliku da uradit to
A imat ce i dalje priliku, pa nek ga pljune ako je frajer, ali nek ne ocekuje da ce Medunjanin to nijemo posmatrati

jer valja kasnije sakupljat zube sa zemlje....jalijaš je to sa AP-a.
Tako su mislili i Džeku pljuvati, prozivati i ponižavati u Zenici (ima onaj klip na Youtube) pa frajer priđe tim "mangupima" , najeba im se majki i miševi se ušutiše.
Pusti se te price i coravog posla

-
scorpion
-
Kontakt:
Volio bi vidjeti da li ce smjeti proci Sarajevom nakon ovog sinoc. Smrad ****

...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
-
Padovan
-
Kontakt:
Švabo je napisao/la:Pičić profesionalac.Poštujem.I mi profesionalci yebali mu sve,igrao protiv našeg tima.Šta je tu problem?

To nije majstore profesionalizam, to je krkanluk nekultura i tako dalje, profesionalno psovati igračima protivničke ekipe članove porodice, da stvar bude gora taj igrač dolazi iz tvoje zemlje! Haj dobro eto navlačio je da igrač Želje dobije crveni karton, jeli ga dobio?????? Dalje slavio gol svoje ekipe, pa šta je to čudno (sad ne možeš slaviti ni gol protiv vas, svašta

), možda dečko navija za Sarajevo, a onako malo se zezao prije tekme da navija za Želju

!
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
-
BIHfan
-
Kontakt:
scorpion je napisao/la:Volio bi vidjeti da li ce smjeti proci Sarajevom nakon ovog sinoc. Smrad ****

Hahahahaha, ja se smijem kladit da mu niko nista nece uraditi. Ovdje svi neke zahebante na forumu glume, a kad izadju napolje skontaju da im nema nista u gacama.
Zadnja izmjena:
BIHfan, dana/u 29 jul 2011, 15:15, ukupno mijenjano 1 put.
FK DELFIN NEUM
-
Mandrak
-
Kontakt:
themaniaks je napisao/la:Zeljo mi je svetinja i ko god se bude seljacki ponasao prema Zelji kao sto je Haris sinoc,**** cu mu od A do Ž pa da mi je i rod

i zavrsite sa ovom pricom
Ja sam mu prvi sinoc yebao sve redom od A do Ž....i opet cu svaki put ako bude igrao protiv Želje, kao i svakom drugom igracu taman da mi je brat rođeni...to je tako i tako ce vazda biti.
Ali da ga fizicki napadam - ne pada mi na kraj pameti jer je to dno dna...e jedno da on prvi napadne, onda ide ubitacna samoodbrana

-
RKO
-
Kontakt:
Mandrak je napisao/la:Švabo je napisao/la:Pičić profesionalac.Poštujem.I mi profesionalci yebali mu sve,igrao protiv našeg tima.Šta je tu problem?

Hoces odgovor jel?
On jest profesionalac igra za pare i u opisu posla mu stoji da se bori za svoj tim. Vi profesionalci

dobijate pare sto navijate i u opisu je j ebavanje matere nekom zato sto igra protiv vaseg tima.
I nakon ovake izjave ti si nasao nekom govori o njegovim postupcima
To znaci da kad Zeljo igra protiv Slobode da ja j ebem mater i igracima i navijacima i svim sarajlijama jel?
I to je uredu jel?
Kultura na nivou nema sta.
RIP SALE VILENJAK
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.