HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Marin
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post Postao/la Marin » 17 sep 2009, 15:39

Ma imaju ljudi svojih obaveza :D
Uglavnom, pobjedili smo 4-0 ali amatere. Igra je opet bila dosta mučna unatoč velikoj pobjedi,a Žožović nam fali kao voda u pustinji. Sa njim smo jedna od najboljih ekipa ali bez....
Nije igralo 4-5 prvotimaca tako da je uz ozljeđene igrače igrao maltene drugi sastav.
Bit će bolje kasnije samo nam propade sezona dok se svi vrate.

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 18 sep 2009, 19:28

Sutra bez Stojanovica,Dzidica,Zizovica,Dragicevica,Susica,Tabia i Hadzica!
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 18 sep 2009, 20:54

antipolitikaa je napisao/la:Sutra bez Stojanovica,Dzidica,Zizovica,Dragicevica,Susica,Tabia i Hadzica!
Ovo su sve igrači koji bi igrali sigurno u prvoj postavi da su svi zdravi. Jedino bi možda golman Hadžić i stoper Džidić mogli biti prva alternativa na svojim pozicijama mada bi najvjerojatnije i oni igrali.

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 19 sep 2009, 01:21

Marin je napisao/la:
antipolitikaa je napisao/la:Sutra bez Stojanovica,Dzidica,Zizovica,Dragicevica,Susica,Tabia i Hadzica!
Ovo su sve igrači koji bi igrali sigurno u prvoj postavi da su svi zdravi. Jedino bi možda golman Hadžić i stoper Džidić mogli biti prva alternativa na svojim pozicijama mada bi najvjerojatnije i oni igrali.
Ma opet koliko god Dzidic los bio u ovoj ligi je ipak od Make puno bolji kao stoper,vidjeli smo maku kako ne moze pratiti izlazak zadnje linije sinkonizirano te uvijek kasni ,mozda je ipak vrijeme za neka mlađe po mom misljenju Anicic se najbolje snalazi u obrani i kao stoper je odigrao izvrsno utakmice protiv Brage lani,pa i Veleza u Vrapcicima ,on i sunjic nekako djeluju neprelazno a i mlađi su iskusniji,maku jos drzi ime u prvih 11 al valjda ce Jovic skontat da je bolje da ulazi zadnjih pola sata i to kao vezni ili krilo!
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 19 sep 2009, 14:18

kolko vidim, zrinjskom fali dosta dobrih igraca sad za utakmicu sa Slobodom....**** misha, a ja stavio pare na zrinjski...ufff....u zg je koeficijent 1.40, kolki je dole?!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 19 sep 2009, 14:39

dubrava je napisao/la:kolko vidim, zrinjskom fali dosta dobrih igraca sad za utakmicu sa Slobodom....**** misha, a ja stavio pare na zrinjski...ufff....u zg je koeficijent 1.40, kolki je dole?!
Ma fali Zrinjskom dosta igrača ozljeđenih ali i Sloboda je daleko od prošlogodišnje kvalitete. Zrinjski je i ovako favorit ali Sloboda je ovdje uvijek igrača bunker tako da su to do sada uglavnom bile negledljive utakmice ali uz domaću pobjedu.
Suma sumarum; realno je odigrati 1,a koeficijenti ni ovdje sigurno nisu puno veći na pobjedu Zrinjskog.

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 19 sep 2009, 18:48

Jao Slobode majko mila,sta je ono ,pa sta im bi ni S od Slobode,Zrinjski imao par prilika koje je trebao realizirat i pobjedit malo s vecom gol razlikom al izgleda da je realizacija zapela ama bas,nece nas jednostavn gol ,sve se pripremi i nista,pisao sam protiv make zadnje vrijeme al danas uz Musu fantastican ,odigrao je perfektno ,cestitke kapetanu,slijedi utakmica protiv Modrice koja je danas pobjedila u gostima sto je znak da su veoma ozbiljni al uz malo srece u napadu mozda se vratimo sa 3 boda sto bi bilo idealno pred 2 najveci derbi u drzavi!I na kraju zrinjski stvarno ispasta radi ozljeda ,igra nije tecna a i s takvom igrom mjesto nam je u vrhu tabele!

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 19 sep 2009, 19:41

Vjerujem da većina ljudi sa foruma nije gledala utakmicu jer su pratili svoje klubove. Danas je Zrinjski zasluženo pobjedio 2-0,a mogao je i više. Slobodfa može zahvaliti svom odličnom golmanu i našim trupim napadima. Možda se varam ali čini mi se da je Sloboda opucala samo jednom ili dva puta na naš gol za 90 minuta. Makar se nisu valjali kao prethodnih godina i odmah je utakmica bila gledljivija malo.
Drago mi je da je Krešo napokon dao gol, mada je imao i danas dosta prilika,a i Maka Ivanković je bio siguran u obrani. Drago mi je da su dobro odigrala naša dva domaća igrača koja su bila najviše kritizirana (s razlogom) u posljednje vrijeme.

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 19 sep 2009, 23:56

Tiskovna konferencija nakon utakmice HSK Zrinjski-FK Sloboda

ul_zri_mo
Kontakt:

Post Postao/la ul_zri_mo » 20 sep 2009, 11:44

jučer napokon dobra predstava naših,u dobru igru uklopilo se i dobro izdanje na tribini...dosta dobar broj nas s obzirom na ovaj glupi termin,zapaljeno nešto baklja i dimnih :!: evo i klip kako je to izgledalo:
Rekoh sebi voljet nikad neću,ali brate sad bi i život dao za to.Nebi žalio sekundu.ŽIVOT SVOJ ZA GRB TVOJ! UM DO GROBA.....

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 20 sep 2009, 14:38

Evo još jedan klip sa te utakmice

http://www.youtube.com/watch?v=TMuuY-SO1kY

IDEMO PO NOVE POBJEDE
Tko je Prvi i Jedini Mostarski šampion??

ZRINJSKI

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 21 sep 2009, 18:54

E nek je i ovaj tabi napokon dobio vizu,puu jeb.. ti ovaku administraciju u ovoj drzavi,sve sporo ide,covjek igrao 4,5 godina po bih terenima i sad ceka 20 dana vizu da uđe u lijepu nasu bih ,a kakvi sve talibana iz kvazi drzava ima a sportas ceka vizu ovliko!nebi da je abu hamza :D

tuborg-green
Kontakt:

Post Postao/la tuborg-green » 21 sep 2009, 19:07

antipolitikaa je napisao/la:E nek je i ovaj tabi napokon dobio vizu,puu jeb.. ti ovaku administraciju u ovoj drzavi,sve sporo ide,covjek igrao 4,5 godina po bih terenima i sad ceka 20 dana vizu da uđe u lijepu nasu bih ,a kakvi sve talibana iz kvazi drzava ima a sportas ceka vizu ovliko!nebi da je abu hamza :D
daj ba ne seri beze, kako te nije stid to pričati, ako je iko za to kriv to je špirić ja fkt u životu nisam vidio čovjeka koji onako laže, pa čovjek te gleda u lice i laže ti, i da ti samo napomenem da skoko još nije dobio bh pasoš a čeka već godinu dana i tu su krivci neki talibani je li, ne budi smiješan, a nekakvi rušitelji države BiH poput glavaša dobiju bh pasoš za dva dana ha ya
ČUVA BOG ŽELJU SVOG

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 22 sep 2009, 18:57

Jao sramote za ovaj grad cini se da ce i ove godine derbiji proci bez gostujucih navijaca,Kolega iz policije govori kako ce ovo se dogoditi 99% jer grad nema novac za osiguravanje derbija u tolikim razmjerima,inace svake godine dođe i policija iz Sirokog Brijega ,Posusja,Capljine,Ljubuskog da pomogne kolegama i sve se to plati! :roll:

r0djeni
Kontakt:

Post Postao/la r0djeni » 22 sep 2009, 19:57

E stvarno golemo, svasta, ovo nigdje na svijetu nema. Kako je ovo moguce -.-

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 22 sep 2009, 20:06

Apsolutno sam protiv zabrana i derbi nije pravi derbi ako nema navijača.
Svi se pomalo prave blesavi ali nije policija tu bzvz i nije jednom bilo izgreda po gradu nakon utakmice! Da se i navijači malo suzdrže unatoč "silnoj ljubavi" :D svima bi bilo bolje lakše.

PS: Zašto mi brišete postove kad ne vrijeđam nikoga?

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 23 sep 2009, 23:55

Juniori HŠK Zrinjski osvojili su županijski nogometni Kup nakon što su danas u Drežnici svladali Velež s 4:0. Bila je to utakmica u kojoj su mladi 'Plemići' dominirali tijekom cijelog susreta, a na kraju su nogometaši Veleža i dobro prošli jer su primili samo četiri pogotka.

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 24 sep 2009, 18:31

Eagles je napisao/la:Juniori HŠK Zrinjski osvojili su županijski nogometni Kup nakon što su danas u Drežnici svladali Velež s 4:0. Bila je to utakmica u kojoj su mladi 'Plemići' dominirali tijekom cijelog susreta, a na kraju su nogometaši Veleža i dobro prošli jer su primili samo četiri pogotka.
Ovako ce im i starije kolege proci :D !Raduje sto se sa omladinom radi i da sve vise igraca dobiva priliku!

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 25 sep 2009, 01:46

antipolitikaa je napisao/la:
Eagles je napisao/la:Juniori HŠK Zrinjski osvojili su županijski nogometni Kup nakon što su danas u Drežnici svladali Velež s 4:0. Bila je to utakmica u kojoj su mladi 'Plemići' dominirali tijekom cijelog susreta, a na kraju su nogometaši Veleža i dobro prošli jer su primili samo četiri pogotka.
Ovako ce im i starije kolege proci :D !Raduje sto se sa omladinom radi i da sve vise igraca dobiva priliku!

Ko visoko LETI nisko PADA!!...slika :mrgreen:
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 25 sep 2009, 01:50

Najava TV i radio emisije Zrinjski info

Medijski projekt Zrinjski info sutra nastavlja svoje emitiranje na HTV Mostar i HTV Oscar C, kao i na radio postajama Radia Herceg Bosne i Radio postaje Mostar.

slika

U TV izdanju koga će opet voditi naš Ante Sesar moći ćete pogledati najzanimljivije detalje kao i izjave igrača sa utakmice HŠK Zrinjski-FK Sloboda. TV ekipa bila je i na utakmicama kadeta i juniora HŠK Zrinjski koji su igrali sa svojim vršnjacima iz trebinjskog Leotara. Juniori su pored utakmice sa Leotarom imali i finalni susret županijskog Kupa sa Veležom u Drežnici. Naši atletičari bili su na atletskom mitingu povodom Dana berbe grožđa u Čitluku, a naravno i uz njih je bila ekipa TV magazina Zrinsjki info. Košarkaši su igrali utakmicu sa slovenskim Šentjurom, a i tu je zavirila naša kamera da bi u Vaše domove donijela dio atmosfere sa borilišta gdje nastupaju naši sportaši. Vidjet ćete kako se Plesački klub Zrinjski priprema za prvo takmičenje, te kako svoje utakmice naredni vikend dočekuju rukometaši i rukometašice Zrinjskog i za kraj najava utakmice u Modriči gdje u subotu gostuju naši nogometaši.

24.izdanje Radio emisije Zrinjski info nudi pregršt informacija iz športske obitelji Zrinjski. Mikrofoni našeg radija bili su na svakom takmičenju gdje su nastupili naši sportaši, te svi koje interesira Zrinjski itekako imaju razloga biti uz radio prijemnike u vrijeme trajanja radio emisije. Za Radio Zrinjski info govore: Dragan Jović, Vlado Zadro, Krešimir Kordić, Igor Musa, vratar kadeta Teo Rogić, kapetan juniora Josip Anićić, njegov suigrač Sesar, direktor HKK Zrinjski HT Mostar Vedran Filipović, košarkaš Mladen Gligora i rukometaš Vedran Delić i za kraj ekskluzivno za Radio Zrinjski info košarkaški reprezentativac Hrvatske i naš sugrađanin Marin Rozić.

TV magazin Zrinjski info je u standardnim terminima petkom u 20 sati na HTV Oscar C sa početkom u 20 sati, te sat poslije na HTV Mostar. Radio emisija je također u petak sa početkom u 20 sati i 15 minuta na valovima radija Herceg Bosne, a za sve one koji nisu u mogućnosti biti uz svoje radio prijemnike repriza je u subotu sa početkom u 10 sati na radio postaji Mostar. Slike sa utakmica naših sportaša možete pogledati u tiskanim izdanjima Pincom info, a za sve ostalo 24 sata uz vas je naš i vaš portal http://www.zrinjski.info.

slika

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.