FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

High

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la High » 27 jun 2016, 11:31

@joker90 je pristao da ga otresem u sokerhani čim ramazan prođe. Ko ima sadističke manire, neka dođe.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 27 jun 2016, 11:33

DenchiNL je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Eno i klix je prozvao za sramotnu nagradnu igru Hifu... Kako bih volio da se raskine saradnja sa njima, samo da ne idemo s takvom morbidnošću u isto rečenicu.
glupo je jedino ako lova ne ide u neku humanitarnu svrhu ili bar kao neka donacija....
Glupo u svakom slučaju, čuj nagradna igra, napiši sjećanje na Srebrenicu i pobjednik ko ima najviše lajkova... A majice idu 20 KM Hifi i Haad-u, 5 udruženju...

Morbidno u najmanju ruku praviti biznis od takvog stradanja! Možda sam ja takav, ali ne želim takve ljude da se dovode u vezu sa mojim klubom...
Samo Saraj'vo.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 27 jun 2016, 11:56

PitarBordo je napisao/la:
Glupo u svakom slučaju, čuj nagradna igra, napiši sjećanje na Srebrenicu i pobjednik ko ima najviše lajkova... A majice idu 20 KM Hifi i Haad-u, 5 udruženju...

Morbidno u najmanju ruku praviti biznis od takvog stradanja! Možda sam ja takav, ali ne želim takve ljude da se dovode u vezu sa mojim klubom...
uh baš sramno, nisam znao da je tako, a opet vidjećeš da će se kupovati te majice....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

fucku
Kontakt:

Post Postao/la fucku » 27 jun 2016, 12:38

DenchiNL je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Eno i klix je prozvao za sramotnu nagradnu igru Hifu... Kako bih volio da se raskine saradnja sa njima, samo da ne idemo s takvom morbidnošću u isto rečenicu.
glupo je jedino ako lova ne ide u neku humanitarnu svrhu ili bar kao neka donacija....

Sreca vise nije bitno sta ti zelis, "bitno je sta tan zeli". ;) ;)
If ju nov vat aj min

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 27 jun 2016, 12:38

DrustveniParazit je napisao/la:Sta ima raja kako ide :D
Evo braca pomalo

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 27 jun 2016, 12:46

@Majkl neka tebe,svaki clan je vjerujem dobrodosao.Jbg nisi ti kriv sto imas drugacije misljenje od vecine.Meni licno Dino niti smrdi,a pgt ne mirise.Sjever odavno ne slusam jer mlate praznu slamu.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 27 jun 2016, 13:14

amorovski je napisao/la:

High

Post Postao/la High » 27 jun 2016, 13:18

Podržavam pluralitet na temi, bez obzira na to ko pripadao kojoj strani. Nismo mi kao pseudoradnici da nad nama leluja konformizam i jednoumlje. Manite se prozivanja ko koga podržava, bitno je da smo tu da kažemo da je Rustem seljak.
Zadnja izmjena: High, dana/u 27 jun 2016, 13:30, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 27 jun 2016, 13:29

:rol: :rol: :rol:
Samo Saraj'vo.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 27 jun 2016, 13:37

majkl,samo ti pishi pasha

VVVBK

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 27 jun 2016, 13:38

DenchiNL je napisao/la:

uh baš sramno, nisam znao da je tako, a opet vidjećeš da će se kupovati te majice....
Dajte nemojte zajebavati.Ovo se ovdje pominje posto su sponzorski vezani s nama pa sad udaraj.Pa sta vam je ljudi carsija prepuna srebrenickih cvjetova koji se cijelu godinu prodaju kod kunte i pante,po standovima i gdje sve ne.Pa taj isti cvijet se na ulazu u Srebrenicu prodaje za 10-15 KM,11.jula i ko to pominje.?1.5l vode u Srebrenici prodaju po 5 KM 11.jula, ni to niko ne pominje,hljeb po isto takvoj cijeni i sada opalili po moralu?Jel se mora sve u ovoj drzavi povezati s nama u negativnom kontekstu?
Ako momak koji je iz Srebrenice podrzao tu akciju pa je i jedan od organizatora te akcije,mi nasli sada da moralisemo.Ali nije to vise moral u pitanju...
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 27 jun 2016, 13:47

High je napisao/la:Podržavam pluralitet na temi, bez obzira na to ko pripadao kojoj strani. Nismo mi kao pseudoradnici da nad nama leluja konformizam i jednoumlje. Manite se prozivanja ko koga podržava, bitno je da smo tu da kažemo da je Rustem seljak.
Rustem je jedan izuzetno kulturan momak :mrgreen: :mrgreen:

High

Post Postao/la High » 27 jun 2016, 13:49

hilmo je napisao/la:
High je napisao/la:Podržavam pluralitet na temi, bez obzira na to ko pripadao kojoj strani. Nismo mi kao pseudoradnici da nad nama leluja konformizam i jednoumlje. Manite se prozivanja ko koga podržava, bitno je da smo tu da kažemo da je Rustem seljak.
Rustem je jedan izuzetno kulturan momak :mrgreen: :mrgreen:
To je daidža momčića koji se ovdje prezentira kao @joker90. :kafa:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 27 jun 2016, 13:54

Ado76 je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:

Dajte nemojte zajebavati.Ovo se ovdje pominje posto su sponzorski vezani s nama pa sad udaraj.Pa sta vam je ljudi carsija prepuna srebrenickih cvjetova koji se cijelu godinu prodaju kod kunte i pante,po standovima i gdje sve ne.Pa taj isti cvijet se na ulazu u Srebrenicu prodaje za 10-15 KM,11.jula i ko to pominje.?1.5l vode u Srebrenici prodaju po 5 KM 11.jula, ni to niko ne pominje,hljeb po isto takvoj cijeni i sada opalili po moralu?Jel se mora sve u ovoj drzavi povezati s nama u negativnom kontekstu?
Ako momak koji je iz Srebrenice podrzao tu akciju pa je i jedan od organizatora te akcije,mi nasli sada da moralisemo.Ali nije to vise moral u pitanju...
Pričam isključivo o morbidnoj nagradnoj igri. Ovo sa "modernim" majicama je samo bonus. Ostalo ne spominjem jer nema veze sa FK Sarajevo, Hifa i Haad imaju. :salut:
Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 27 jun 2016, 14:15, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.

fucku
Kontakt:

Post Postao/la fucku » 27 jun 2016, 14:12

"Nakon što su igrači prvog tima FK Sarajevo u mjesecu aprilu volontirali u Narodna kuhinja Stari Grad Sarajevo, ove sedmice članovi administracije Bordo kluba pomažu tetki Zilhi i njenim vrijednim radnicima."

:lolno:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 27 jun 2016, 14:48

:clap:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 jun 2016, 14:57

Amarildo je napisao/la:Zna li ko koliko će biti ulaznice za derbi?

Sent from my LG-E460 using Tapatalk
Zadnjih godina su 10 KM bile.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 27 jun 2016, 16:29

Lakoste je napisao/la:
AdiFKS je napisao/la:Nije dobro ni jedne ni druge citati. Ako ne volis jednu krajnost, ulizivacku i podanicku, gdje je sve med i mlijeko...ne znaci da volis drugu krajnost negativnu i pljuvacku. Obje krajnosti samo mogu biti stetne po klub.
To je to. :thumbup:
Najglasniji su bili oni koji su zapravo **** igrace, ismijavali Rustemovica, Radovca, stavljali slike njihovih cura i trazili im mane. To je po njima ispravno, ko to ne radi je dupelizac i uvlakac uprave itd.

Ja sam neko ko zeli da ova uprava ode al' vise volim citati kako Majkl neke igrace hvali nego kako pojedini stream navijaci ismijavjau Rustemovica i co.
Bas tako, ovi pojedini streameri su usrali i sefa i stanicu sto se kaze, sve im smeta, sve znaju, a tokom sezone odu na par utakmica Sarajeva.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 27 jun 2016, 16:42

E ovi što se raduju odlasku momka pod nickom Majkl svaka vam čast ne znam kako razmišljate ali to je vaše mišljenje i ne bih ulazio u raspravu.Ja lićno nisam mrzio momka ponekad pročitam nešto njegovo ponekad ignore i tako je i bilo a više mi smetaju ovi što sve živo pljuju i ništa im ne valja ali tu je on u pravu ima vas večina koja to odobrava.Pa eto i mi smo svi (ovi neistomišljenici) otišli haman sa foruma ne pišemo, pratimo čutke ali nas nema slabije diskutujemo jer trpimo pljuvanja psovke šta sve ne.(prepoznat če se iz grupe ovi o kojima govorim)E sad ko je tu gori Majkl ili ovi konstantni što vrijeđaju a i oni če se prepoznati. Majkl je bio strpljiv i sve na ignore je stavljao što mu se ne sviđa nikog nije vrijeđao ali i to vam je smetalo a ne smeta vam konstantno vrijeđanje članova foruma i to starijih ovih jer haman Bože ono ispada da mi branimo upravu i uvijek ali baš uvijek se diskusija završi uvredama na koje niko nije reagovao kao i u slučaju Majkla.Žalosno je ovo jer navijamo za isti tim ali ne moramo biti istomišljenici, **** jednoumlje a lijepo je imati i ljude različitog mišljenja.Pa ko bi volio da su mu svi prsti na ruci isti to je nemoguče zar ne.Vidite: pa neko skontao da ovi kradu a neko ne, neko misli da dobro rade a neki ne i tu se može uvijek lijepo raspravljati bez uvreda.Sad kad nam se tim solidno pojačao dovedeni su opet igrači pa hajde rečemo po ukusu navijača tu prvo mislim na SH7 a to ja ne volim kad uprava sluša tribinu (ovo je moje mišljenje ne o Huseinoviću kao igraču nego ne volim kad uprava sluša navijače mada moramo sad dati podršku bez obzira na lićni stav).Zato mi sad treba da stanemo iza igrača ,trenera evo kojeg več svi pljuju ili večina ,Novakovića koji još nije ni došao a i ostalih igrača koji su došli pluje se sve ništa ne valja pa ja se pitam za koji tim neko navija ovde stvarno ne kontam.Zagorski koliko si mojih PP dobio a sve je živa istina, koliko si mojih poruka pročitao na HZ veterani jesam li igdje branio upravu iznesi to mišljenje,sve što je bilo protiv i za upravu ja sam dužan bio da postavim tamo bez obzira na svoje mišljenje (tako se radi tamo u toj grupi).Zagorski ti si u ovoj našoj grupi na fb i u vetranima si zašto ne kažeš kako je zdrava diskusija tamo. Večina nas gleda i šta če majkl objaviti ili bilo ko jer sve nas interesuje oko pojačanja za našu svetinju.Bukvalno drhtimo jedva čekamo da neko osvane u klubu mislim na igrače neko novo ime i pogotovo ako je pravi.Da li je iko vrijeđan ili se pljuvalo po ljudima koji to ne zaslužuju ? Eto morao sam ponos pod noge baciti i pogaziti datu riječ i obećanje da neču pisati morao sam ovo napisati da mi duša bude mirna i savjest čista kome se čita neka čita, kome ne i ne mora budite pozdravljeni ........... :oops:
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 27 jun 2016, 16:50, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 27 jun 2016, 16:50

Sekac ne slazemo se s tobom.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: iliyaa8 i 21 gost.