FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

blue36
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la blue36 » 15 jun 2015, 10:47

champions1921 je napisao/la:
BLU SKY je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:Neka nam sad dovedu boljeg od Eldara i svi cemo biti sretni. Culum po meni idealno rjesenje.
Nemoj onog jablana samo kad se sjetim kup utakmice protiv borca pa oba gola primismo zbog njegovi gresaka i zijanismo kup eldar je igracina za culuma
Culuma sam dosta pratio od kada je otisao od nas. Postao je pravi rutiner. Igra dosta pametnije i vise ne upotrebljava prekomjernu silu sto je znao raditi u proslosti. Uz to je slobodan igrac. Bicu ja sretan ako dovedu i boljeg od Culuma.

Ja bih volio da je i Eldar ostao jer mislim da je dobar za klupe. Može odigrati i zadnjeg i centralnog veznog a svojevremeno je pokazao da se snalazi i kao stoper. Ima i potrebno iskustvo. Limitiran jeste ali za klupe je zahvalno imati takvog igrača..
I ja mislim da je greska sto smo se odrekli takvog igraca koji je mogao pokriti bar te dvije pozicije znaci ako Oda misli da nije za prve ekipe mislim da je mogao biti za klupe osim ako nece dovesti 2 igraca sredine terena.

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 15 jun 2015, 10:50

Ljudi pustimo Odu da radi, dao nam je Evropu, zasluzuje to. :clap:
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 15 jun 2015, 10:58

Sad sam vidio Gredica u Mostaru. ;)
KHAJ PRICE

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 15 jun 2015, 10:59

tamo je centrala banke.

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 15 jun 2015, 11:03

@ChWilla hahha :clap:
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 15 jun 2015, 11:05

nažalost i nije smiješno...

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 15 jun 2015, 11:33

Zar Odovic prije dva dana nije rekao da ce danas doci dva nova igraca ?
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 15 jun 2015, 11:35

Željooooo je napisao/la:Zar Odovic prije dva dana nije rekao da ce danas doci dva nova igraca ?
pa vjerovatno su to njemu rekli ovi sto dovode igrace dali ce ispuniti ??? :think: :think: :crazy: :crazy: :oops: :oops:

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 15 jun 2015, 11:38

DR.HOUSE je napisao/la:
Željooooo je napisao/la:Zar Odovic prije dva dana nije rekao da ce danas doci dva nova igraca ?
pa vjerovatno su to njemu rekli ovi sto dovode igrace dali ce ispuniti ??? :think: :think: :crazy: :crazy: :oops: :oops:
Koliko je Alihodžić "sposoban" imam osjecaj da ni igraca Vrbanjuše ne bi mogao dovesti. Volio bih da me demantuje jer onda ne bi bilo sretnijeg čovjeka od mene..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 15 jun 2015, 11:45

tm8782 je napisao/la:Slazem se sa Senad1921 da je Bajić napravio greške.
Na kojeg on Bajica misli, Boga pitaj :D
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 15 jun 2015, 11:45

Željooooo je napisao/la:
DR.HOUSE je napisao/la:
Koliko je Alihodžić "sposoban" imam osjecaj da ni igraca Vrbanjuše ne bi mogao dovesti. Volio bih da me demantuje jer onda ne bi bilo sretnijeg čovjeka od mene..
ma ne znam sta da kazem jel do njega ,ali eto pusti cu da rade pa onda kada bude receno zavrsen transfer period onda komentirati ,uglavnom ja onom covjeku na klupi vjerujem ako kaze da on smatra da niko iz prve 11 po njemu nije otisao onda ovo sto dode je za klupe i pokusaj stvaranja konkurencije ....nek covjek radi zasluzio je povjerenje poslije ovakvog proljeca....

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 15 jun 2015, 11:46

Minjore je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:Slazem se sa Senad1921 da je Bajić napravio greške.
Na kojeg on Bajica misli, Boga pitaj :D
NA Delimira valjda :D
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 15 jun 2015, 11:49

Pa ako ne zna ko je u pitanju onda on stvarno ne treba ni izlaziti iz kuće.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 15 jun 2015, 12:29

Meni se ne svidja onakvo slavlje nasih juniora nakon uzimanja titule, lose usmjeravanje mladih ne igras radi nikoga nego radi sebe i kluba.Znao sam kritikovati i srati po pitarima kad nesto nije primjereno evo moram i po nasima kad nesto nije u redu.Drugo su navijaci ali igraci i uposleni u klubu moraju imati nivo i norme ponasanja.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 15 jun 2015, 12:37

Željooooo je napisao/la:
DR.HOUSE je napisao/la:
Oprosti, ali ti kao "mlada" kakva.

Zamisli, to ovako. Dodes upravo "ti" na tu poziciju na kojoj je sada Alihodzic. (Da se razumijemo, ne branim nikoga, niti tebe napadam, vec ti cisto iznosim svoj komentar na ovo tvoje iznad). I kazu ti na pocetku svake godine koliki je tvoj budget, tj koliko moze ici na tvoj sektor.
Dakle, ako ti kazu, imas toliko i toliko, ti ne mozes ici traziti igraca koji se nece uklopiti u tvoj proracun stvari, vec suprotno, tj igraca koji moze.

Nemoj me pogresno svatiti, Amar je mogao, jer je isti imao svoja privatna sredstva kojima je podpomagao klub kada je trebalo, pa dok mu nije dopizdilo...
Tako, prvo razmisli koliko je nas budget za taj sektor poslovanja odvojen, onda pokusaj prilagoditi stvari realnosti.
Bit ce ti sve jednpostavnije.
Ne moze ti Alihodzic izmisljati toplu vodu ako love za to nema...
Volio bih ja vidjeti Jocu prije svega, i znam da cemo se dobro zajebati ako ga ne dovedemo, ali jbg, budget ti to ne dozvoljava...
Jedno su zelje, drugo su realnosti...

U ovoj teskoj sitvaciji po pitanju finansija, jedina svijetla tacka, koja bar meni daje nadu, jeste strucnjak na nasoj klupi. Koliko ce ga klub moci pratiti vidjet cemo. ;)

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 15 jun 2015, 12:46

DzoleZeljo je napisao/la:
Oprosti, ali ti kao "mlada" kakva.

Zamisli, to ovako. Dodes upravo "ti" na tu poziciju na kojoj je sada Alihodzic. (Da se razumijemo, ne branim nikoga, niti tebe napadam, vec ti cisto iznosim svoj komentar na ovo tvoje iznad). I kazu ti na pocetku svake godine koliki je tvoj budget, tj koliko moze ici na tvoj sektor.
Dakle, ako ti kazu, imas toliko i toliko, ti ne mozes ici traziti igraca koji se nece uklopiti u tvoj proracun stvari, vec suprotno, tj igraca koji moze.

Nemoj me pogresno svatiti, Amar je mogao, jer je isti imao svoja privatna sredstva kojima je podpomagao klub kada je trebalo, pa dok mu nije dopizdilo...
Tako, prvo razmisli koliko je nas budget za taj sektor poslovanja odvojen, onda pokusaj prilagoditi stvari realnosti.
Bit ce ti sve jednpostavnije.
Ne moze ti Alihodzic izmisljati toplu vodu ako love za to nema...
Volio bih ja vidjeti Jocu prije svega, i znam da cemo se dobro zajebati ako ga ne dovedemo, ali jbg, budget ti to ne dozvoljava...
Jedno su zelje, drugo su realnosti...

U ovoj teskoj sitvaciji po pitanju finansija, jedina svijetla tacka, koja bar meni daje nadu, jeste strucnjak na nasoj klupi. Koliko ce ga klub moci pratiti vidjet cemo. ;)
Nije to tako crno i bijelo kako ti prikazujes. U nasoj ligi svi izmisljaju "toplu vodu" samo treba biti sposoban za to..
BUDI ŽELJO !!!

manijakinho
Kontakt:

Post Postao/la manijakinho » 15 jun 2015, 12:50

Nemoguce je biti sposoban kada nemas para kume. Npr. nekom igracu ponudi Sloboda 5 milja platu , a Zeljo 2 milje normalno je da ce on potpisati za Slobodu. Treba biti objektivan i realan kada je u pitanju situacija u klubu.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 15 jun 2015, 12:52

manijakinho je napisao/la:Nemoguce je biti sposoban kada nemas para kume. Npr. nekom igracu ponudi Sloboda 5 milja platu , a Zeljo 2 milje normalno je da ce on potpisati za Slobodu. Treba biti objektivan i realan kada je u pitanju situacija u klubu.
Po stoti put nije istina da nema para.Ni u jednom nije zapelo oko para vec oko nesposobnosti, kurcobolje i neznanja.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 15 jun 2015, 12:58

@DzoleZeljo, naš klub je napustilo par igraca, vecina njih je imala dobre plate, znači odmah ti se otvara prostor da dovedeš najmanje još 2-3 dobra igraca, a ima ih dosta koji su slobodni. Mogu reci iz našeg kluba nema se para za transfere i shvatio bih to u potpunosti, cilj je stabilizacija, ali mene boli najviše nesposobnost pojedinaca prvenstveno sportskog direktora. Cijelu sezonu ko papagaji ponavljamo da nam fali zadnji vezni, to ba i laik vidi, a Zrinjski npr. 2-3 dana nakon završetka prvenstva dovede 2-3 igraca gdje im najviše škripi i cao, tako se to radi.Sportskom direktoru novinari sređuju broj jednog igraca jer ovaj nije sposoban sam da ga nađe, a može taj broj dobiti od našeg igraca koji je isto igrao u toj ekipi i koji dobro poznaje tog igraca i to je ono što me najviše nervira.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 15 jun 2015, 12:59

manijakinho je napisao/la:Nemoguce je biti sposoban kada nemas para kume. Npr. nekom igracu ponudi Sloboda 5 milja platu , a Zeljo 2 milje normalno je da ce on potpisati za Slobodu. Treba biti objektivan i realan kada je u pitanju situacija u klubu.
Nije isto igrati za Zelju i za Slobodu i to igraca moras ubijediti. U zelji je puno veca sansa za napredak. Vise si u zizi medija i javnosti, blizi si reprezentacijama i skautima, igras europske utakmice. Igraci koji nemaju mozga da shvate da u Zelji dobijaju puno vise od te hiljade vise koju im neko drugi ponudi nikad nista od sebe nece napraviti. Ovdje mislim na mladje i perspektivnije igrace iz nase lige. Ako je njemu isto igrati u Slobodi i u najtrofejnijem klubu u drzavi koji je iznjedrio ubjedljivo najvise reprezentativaca onda je on teski duduk..
BUDI ŽELJO !!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Google Adsense [Bot] i 50 gostiju.