FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mihojevic mora biti u prvih 11, tu se vrli strucnjak ne bi smio igrati i na klupi ga ostavljati. Cisto igracki, ako nam ostane Benkara, mislim da smo u prednosti u odnosu na kone, ali Hurta!
Da hoce na Gurbetnjaku napraviti vala onaj istok, da se moze normalno utakmica pogledati bez da 3kg smrsas ko u sauni!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Fakat imamo dobrih igraca .BitiSrcemVezan je napisao/la:Postoji li neko ko se brine za derbi?
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Misliš imamo dosta igrača koji su nešto lošiji od Amera?Majkl je napisao/la:Fakat imamo dobrih igraca .BitiSrcemVezan je napisao/la:Postoji li neko ko se brine za derbi?
I skini taj avatar živ bio.
Po mogućnosti stavi Amera, pa da vidim ko će ti šta prigovoriti na temi

1946
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ti si brat.BitiSrcemVezan je napisao/la:Misliš imamo dosta igrača koji su nešto lošiji od Amera?Majkl je napisao/la:Fakat imamo dobrih igraca .BitiSrcemVezan je napisao/la:Postoji li neko ko se brine za derbi?
I skini taj avatar živ bio.
Po mogućnosti stavi Amera, pa da vidim ko će ti šta prigovoriti na temi
ŠTA SE OVO DEŠAVA
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Posto su mnogi konstantovali da ih tzv. 'pljuvaci' tjeraju sa foruma i da kvare temu,da i ja kàzem da me ovaj ublehas i dinin dupeuvlakac @majkl najozbiljnije tjera da napustim ovaj forum. Jer ovo je postalo nesnosno vise,svakodnevni rezimski hvalospjevi,nebulozni povici 'u meni gori zelja sva',nekakvo postavljanje pjesama,hvaljenje igraca za koje i budala vidi da su kante itd.
To što imamo puno dobrih igrača, je zasluga gospodina Dine Selimovića.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Da li cu pretjerati ako kazem da po imenima imamo najbolju ekipu?
Neces ali nazalost to ne mora nista da znaci to sve mora da se dokaze na terenu.Prvenstvo kad pocne i utakmice tu moraju da pokazu da su najbolji.Lakoste je napisao/la:Da li cu pretjerati ako kazem da po imenima imamo najbolju ekipu?
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Previse se ovdje nakupilo sljama i pljuvaca kojima.nista ne valja.Uozbiljite se malo,imamo dobru ekipu,po meni taj Novakovic uopate nije los i nadam se da ce to covjek.i dokazati.Licno ako Dulja ode gore gurnuti Al.Bekica a Balica na beka i gotovo.Od svih pojacanja ja sam najvise skeptican prema Cetkovicu al nadam se da ce mi covjek zacepiti usta.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bi li se slozila ona plava sto je bila s tobom neki dan?PitarBordo je napisao/la:Možeš mene, ali ako ženu pustim na tebe ne odgovaram.MortemHz je napisao/la:Ne laprdaj vec nađi djevojkuPitarBordo je napisao/la:Al' ovi kontraargumenti koji se sastoje iz "nađi posao, nađi djevojku"... Da totalno ste ispali pametnice s takvim načinom kmounikacije.
A ako je toliki pritisak i ako će igrači IGRATI bez nas, daj da svi potpišemo peticiju neka nam u gradu organizuju javno gledanje, a neka igrači igraju pred praznim Hasetom, ako će bez tog šatro pritiska svaku uzeti, može?
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mi pa Sloboda.Lakoste je napisao/la:Da li cu pretjerati ako kazem da po imenima imamo najbolju ekipu?

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Nemoj na to ni pomisljati. Ti si jedan od onih koji treba ovoj temi. A ovaj ili ovakvi zele upravo to,da rastjeraju sve one koji gledaju i vjeruju svojim ocima. Dobro je pa je ipak nas takvih mnogo,mnogo vise.zagorski je napisao/la:Posto su mnogi konstantovali da ih tzv. 'pljuvaci' tjeraju sa foruma i da kvare temu,da i ja kàzem da me ovaj ublehas i dinin dupeuvlakac @majkl najozbiljnije tjera da napustim ovaj forum. Jer ovo je postalo nesnosno vise,svakodnevni rezimski hvalospjevi,nebulozni povici 'u meni gori zelja sva',nekakvo postavljanje pjesama,hvaljenje igraca za koje i budala vidi da su kante itd.
Za njih se zna,oni su tu samo trenutno i njihova epoha ima kraj.

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
-
- Kontakt:
Zaboravio si haštag #32-0-0mma_hz je napisao/la:Previse se ovdje nakupilo sljama i pljuvaca kojima.nista ne valja.Uozbiljite se malo,imamo dobru ekipu,po meni taj Novakovic uopate nije los i nadam se da ce to covjek.i dokazati.Licno ako Dulja ode gore gurnuti Al.Bekica a Balica na beka i gotovo.Od svih pojacanja ja sam najvise skeptican prema Cetkovicu al nadam se da ce mi covjek zacepiti usta.
Pitaru,ispostovao sam te,ti mene nisi,iako si rekao da hoces jos jucer
Samo da te podsjetim

Samo da te podsjetim

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
- PitarBordo
- Kontakt:
Napiši mi PM, kad stignem večeras iz kafane odmah ću napravim.socrates je napisao/la:Pitaru,ispostovao sam te,ti mene nisi,iako si rekao da hoces jos jucer![]()
![]()
Samo da te podsjetim

Samo Saraj'vo.
Hvala ti brate,ali samo post koji je kriticki prema upravi ili (opravdano) sumnjicav prema struci ili novim igracima se karakterise kao 'pljuvacki' ,'ponavljacki','ne mozete nista promijeniti dajte bezuslovnu podrsku' itd.,a ovaj sto smara konstantno istim nekakvim rezimskim,glupim postovima to nista. Jos mu pojedinci salutiraju zarad neke insajderske informacije...fujjj!socrates je napisao/la:Nemoj na to ni pomisljati. Ti si jedan od onih koji treba ovoj temi. A ovaj ili ovakvi zele upravo to,da rastjeraju sve one koji gledaju i vjeruju svojim ocima. Dobro je pa je ipak nas takvih mnogo,mnogo vise.zagorski je napisao/la:Posto su mnogi konstantovali da ih tzv. 'pljuvaci' tjeraju sa foruma i da kvare temu,da i ja kàzem da me ovaj ublehas i dinin dupeuvlakac @majkl najozbiljnije tjera da napustim ovaj forum. Jer ovo je postalo nesnosno vise,svakodnevni rezimski hvalospjevi,nebulozni povici 'u meni gori zelja sva',nekakvo postavljanje pjesama,hvaljenje igraca za koje i budala vidi da su kante itd.
Za njih se zna,oni su tu samo trenutno i njihova epoha ima kraj.
Niko ne treba napuštati forum, svi smo mi jedno samo imamo različita mišljenja. Ako neko krši pravila foruma i preofirno trola ima rješenje i za to. A ako vas neko nervira, ni to nije teško riješiti.
Pa jbm ga raspravljajmo s uvažavanjem i arumentima.
Guverner nas.hilmo je napisao/la:Niko ne treba napuštati forum, svi smo mi jedno samo imamo različita mišljenja. Ako neko krši pravila foruma i preofirno trola ima rješenje i za to. A ako vas neko nervira, ni to nije teško riješiti.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], nedimmmm1337 i 37 gostiju.