FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bojamora
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bojamora » 14 jun 2015, 19:38

Evo svi se bore za Mešanovića a našem sportskom direktoru očito nije interesatan. Ne valja ovo nikako.

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 14 jun 2015, 19:50

Daleko mu kuća

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 14 jun 2015, 19:55

ublehas je napisao/la:
samogrbavica je napisao/la:Logicno da ti je bolji jer ti je haver.
Eldara sam gledao samo na utakmicama I ponekad na treningu, a tvoja izjava je isto kao da ja kazem ti ga mrzis jer ti je maznuo trebu. :zzz:
Ma ne, ja sam to napisao jer mislim da samo roditelji, blizi prijatelji mogu reci da je Eldar dobar igrac. On je igrao jer nije bilo konkurencije. Ovaj mali sto je u juniorima zadnji vezni je bolji Eldara 560 puta. Ako si gledao trening, gledao si i juniore. ;)
KHAJ PRICE

bablaz1
Kontakt:

Post Postao/la bablaz1 » 14 jun 2015, 19:58

bojamora je napisao/la:Evo svi se bore za Mešanovića a našem sportskom direktoru očito nije interesatan. Ne valja ovo nikako.
Nije imao mjesta u Osijeku. Što će nam??

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 14 jun 2015, 20:05

Beganovic i Bajic su za njega masine
FORZA ZELJO

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 14 jun 2015, 20:09

bojamora je napisao/la:Evo svi se bore za Mešanovića a našem sportskom direktoru očito nije interesatan. Ne valja ovo nikako.
Druze samo sto se tebi igrac svidja ne mora znaciti automatski da je igrac za nas klub.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 jun 2015, 20:16

Koji ce nam q Mešanović :?

Bajić, Kokot, Beganović i Diatta su sasvim dovoljni za napada.

Forsiranje domaće škole je prioritet svih prioriteta :!: Niste ni svjesni koliko cemo profitirati iz toga za par godina.
Ocekujem i malog Žerića u prvom timu naredne godine, on i Hadžiahmetović ce biti nosioci igre u narednim godinama :thumbup:

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 14 jun 2015, 21:56

blago rečeno - ne napreduje baš kako se očekivalo. a tu smo stvarno dobri sa našim mladim igračima.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 14 jun 2015, 22:58

bojamora je napisao/la:Naravno da je Eldar bolji od Čuluma a i nije mu primarno mjesto defanzivni vezni. Kod Amara je igrao i pored defanzivnog veznog. Neznam kako Oda ili neko može reći da nam nije otišao niko iz prvih 11 kad su nam Hasanović i Zeljković bili među najvažnijim igračima koji su iznjeli sezonu.
ne brukaj se bolan cuj bolji ccc,pa ne moze mu kopacke cistiti :)
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 14 jun 2015, 23:00

let3 je napisao/la:Koji ce nam q Mešanović :?

Forsiranje domaće škole je prioritet svih prioriteta :!: Niste ni svjesni koliko cemo profitirati iz toga za par godina.
Ocekujem i malog Žerića u prvom timu naredne godine, on i Hadžiahmetović ce biti nosioci igre u narednim godinama :thumbup:
ko ce profitirati ??? pa ako nisi znao svi u ugovorima imaju klauzulu da za neko minimalno obestecenje mogu otici ;)
VOLIM ZELJEZNICAR!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 jun 2015, 23:06

delinjo je napisao/la:

ko ce profitirati ??? pa ako nisi znao svi u ugovorima imaju klauzulu da za neko minimalno obestecenje mogu otici ;)
Nema niko klauzulu cak ni Amir za koga se priclo da ima klauzulu.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 14 jun 2015, 23:11

Dolazili vam Blagojević?

delinjo
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la delinjo » 14 jun 2015, 23:13

pile87 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:

Nema niko klauzulu cak ni Amir za koga se priclo da ima klauzulu.
Drug licno mi je on rekao za to...kunem se ;)...ako je on mene lagao i ja tebe lazem a mogu ti na pp poslati neke razgovore sa fb cak...ne kazem da ti lazes ali pisem sta mi je momak licno rekao :)
VOLIM ZELJEZNICAR!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 jun 2015, 23:24

Vjeruj mi da nemaju da ima otisao bi do sad jer mu je zuban trazio angazman u turskoj.Te pare koje se spominju mi imamo kao odstetu za treniranje u mladjim kategorijama da ode zato kazem da je glupa cifra a odsteta iz godine u godinu raste.Po toj prici mi bi vise zaradili da ga nekom poklonimo ali da nam plati gu odstetu.Bas nema smisla.

manijakinho
Kontakt:

Post Postao/la manijakinho » 14 jun 2015, 23:39

Eldar je jedan od najboljih zadnjih veznih u nasoj ligi. On je igrac koji nije atraktivan da daje golove ili da ima asistencije. On je tu da vrsi prljavi posao na terenu. Ali posto neki nemaju pojma sta znaci pozicija defanzivnog veznog mogu samo sranja da iznose na racun Hasanovica. Tvrdim da je momak najbolji igrac Zeljeznicara bio u protekloj sezoni. Jedini je igrac koji je bio konstantan i nije dozivio pad forme. Iskreno zao mi je sto smo se odrekli takvog igraca. Prvi razlog je taj sto je ZELJINO dijete, a drugi je sto smatram da nema adekvatne zamjene za njega u premijer ligi.

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 14 jun 2015, 23:42

Ja da sam takav strucnjak kao ti otisao bi u klub sutra i napao ih sto mu nisu dali 5 milja platu. Naljepi ih..
KHAJ PRICE

manijakinho
Kontakt:

Post Postao/la manijakinho » 14 jun 2015, 23:46

Nek ti znas koliko je on trazio

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 jun 2015, 23:47

manijakinho je napisao/la:Eldar je jedan od najboljih zadnjih veznih u nasoj ligi. On je igrac koji nije atraktivan da daje golove ili da ima asistencije. On je tu da vrsi prljavi posao na terenu. Ali posto neki nemaju pojma sta znaci pozicija defanzivnog veznog mogu samo sranja da iznose na racun Hasanovica. Tvrdim da je momak najbolji igrac Zeljeznicara bio u protekloj sezoni. Jedini je igrac koji je bio konstantan i nije dozivio pad forme. Iskreno zao mi je sto smo se odrekli takvog igraca. Prvi razlog je taj sto je ZELJINO dijete, a drugi je sto smatram da nema adekvatne zamjene za njega u premijer ligi.
Pa nisu ga se odrekli on je jedan od rijetkih kojem je ponudjen nastavak saradnje ali je on odbio uslove.

manijakinho
Kontakt:

Post Postao/la manijakinho » 14 jun 2015, 23:54

Izvinjavam se!
Mislio sam da su ga se odrekli tek tako

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 14 jun 2015, 23:56

Jos uprava korektna ispala ponudilu jablanu da produzi on nezahvalan hoce para a nije za saobracajca. Eto kad ga u Olimpicu nece sto kupe sve nase onda vidimo koliko je sati
KHAJ PRICE

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.