Koja logika jbt. Svaka castlisander je napisao/la:Nećemo uci lošiji, ovo sto dodje ne može biti lošije od ovog sto je otišlo
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- samogrbavica
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
KHAJ PRICE
Varea, Bučan, COlic, imaju 25 minuta za polusezonu, Stanic operisao se i Allah zna kakav će se vratiti, Željković ko vrijeme, Hasanovic odigrao 15 minuta korektno, red je bi da im se zahvalimo
Prošle godine u ovo vrijeme smo imali a sada nemamo Stanića, Čolića,Hasanovića, Zeljkovića, Tomića, Vareu, Bučana, Nurspahića... a od novih lica su tu Djelmić, Kokot i Diata.zubar je napisao/la:znal neko sta se desava s tim nagovjestenim pojacanjima, o kome je rijec, gdje koci itd..mozel u pp
Analiziraj učinak ovih prvih nabrojanih, osim Željkovića i Hasanovica ostalo sve je nula
- samogrbavica
- Kontakt:
Ma samo u Bosni i Hercegovin je ova logika sto da dovodimo igrace mozda ce biti losiji. Ostali klubovi u svijetu pojm nemaju, budale dovode igrace..cc
KHAJ PRICE
- bistrikboy
- Kontakt:
Ne znam hocemol' biti slabiji ali tesko da cemo biti jaci,e to je ono sto nervira...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- samogrbavica
- Kontakt:
Ma sta ce nam igraci, bezveze da bacamo pare ne znamo kakvi ce biti bolje ubacit 13 juniora majke mi..
KHAJ PRICE
-
Plavojesrceumeni
- Kontakt:
koga smo to zijanili... nesto nas ne id pregovori ali ici ce rezultatipile87 je napisao/la:Po svoj prilici niko jos jednom su dosle do izrazaja nase pregovaracke sposobnosti a covjek ti na noge dosao.djedovic01 je napisao/la:Dobro jutro !![]()
Ko je novi igrac Zeljee ?
![]()
TM87![]()
@ samogrbavica pa ti sam sebi kontra argumente daješ, kad nemaš s kim sam se sa sobom raspravljaš.
Jači od ratova, režima i partija. 1921
- samogrbavica
- Kontakt:
Peterski je napisao/la:@ samogrbavica pa ti sam sebi kontra argumente daješ, kad nemaš s kim sam se sa sobom raspravljaš.
Ma ja ba dobar si
KHAJ PRICE
- corleone87
- Kontakt:
Nijedan igrac nije jos ni zaigrao a ovi vec znaju kakav ce ko biti.. 
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
eh da mi je neko pricati da ce neki igrac izabrati Slobodu kao bolju opciju za razvijanje od mog ZELJE ne bi mu vjerovao,na sta ce ovo ispasti sve bas me zanima :S
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Evo ih opet...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- samogrbavica
- Kontakt:
strasni zadnj veznisamogrbavica je napisao/la:Znaci Enis zadnji vezni za evropu?
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
Plavojesrceumeni
- Kontakt:
o cemu vi pricate xD nije vam lahkodelinjo je napisao/la:strasni zadnj veznisamogrbavica je napisao/la:Znaci Enis zadnji vezni za evropu?![]()
![]()
- samogrbavica
- Kontakt:
Ma dobar je Enis. Bezveze da dovodimo zadnjeg veznog mozda nece valjati, gurnut njega u vratu pa sta Bog da.delinjo je napisao/la:strasni zadnj veznisamogrbavica je napisao/la:Znaci Enis zadnji vezni za evropu?![]()
![]()
KHAJ PRICE
e ako je tebi on dobar onda sta pricatisamogrbavica je napisao/la:Ma dobar je Enis. Bezveze da dovodimo zadnjeg veznog mozda nece valjati, gurnut njega u vratu pa sta Bog da.delinjo je napisao/la:strasni zadnj veznisamogrbavica je napisao/la:Znaci Enis zadnji vezni za evropu?![]()
![]()
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pare !delinjo je napisao/la:eh da mi je neko pricati da ce neki igrac izabrati Slobodu kao bolju opciju za razvijanje od mog ZELJE ne bi mu vjerovao,na sta ce ovo ispasti sve bas me zanima :S
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
koji je igrac u pitanju??Elegant je napisao/la:Pare !delinjo je napisao/la:eh da mi je neko pricati da ce neki igrac izabrati Slobodu kao bolju opciju za razvijanje od mog ZELJE ne bi mu vjerovao,na sta ce ovo ispasti sve bas me zanima :S
51%--------49%
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.