FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- corleone87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Samo ostro u kost

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Dogan odlazi, bice konkurs za njegovo mjesto.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
-
djedovic01
- Kontakt:
Dobro jutro !
Ko je novi igrac Zeljee ?
TM87

TM87
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- corleone87
- Kontakt:
Ni za ovog šamana ne vjerujem dok zvanicna ne objavi..kakav sc..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Da ovaj Memija i Mujagić nisu u kakvoj rodbinskoj vezi, ili je nečiji babo šarao okolo
Sad gledam, isti oblik glave, ista faca, ista frizura, bradica, baš da se čovjek zbuni 
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Po svoj prilici niko jos jednom su dosle do izrazaja nase pregovaracke sposobnosti a covjek ti na noge dosao.djedovic01 je napisao/la:Dobro jutro !![]()
![]()
TM87![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
djedovic01
- Kontakt:
sto to ? o cemu je rijec ? (moze u pp)pile87 je napisao/la:Po svoj prilici niko jos jednom su dosle do izrazaja nase pregovaracke sposobnosti a covjek ti na noge dosao.djedovic01 je napisao/la:Dobro jutro !![]()
![]()
TM87![]()
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- bistrikboy
- Kontakt:
Pogledah sinoc tekmu Svaba sa Gibraltarom.Nisam vise siguran da su pozeljan protivnik 
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- jaludovolimte
- Kontakt:
za nas poželjnih protivnika i nema 
- jaludovolimte
- Kontakt:
Dolaze nam Mladost, Skendija, Cukaricki, Renova il Sutjeska 
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
- bistrikboy
- Kontakt:
Dva zicera fulise u prvom,imali bolje sanse od Svaba,kontam daj opet Crnogorce ako moze...ChWilla je napisao/la:za nas poželjnih protivnika i nema
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- samogrbavica
- Kontakt:
Nasa uprava moze dovesti igraca iz ekipe koja ispadne iz lige. Ovo sve sto je u sredini ide jako tesko.
KHAJ PRICE
Jeldebistrikboy je napisao/la:Pogledah sinoc tekmu Svaba sa Gibraltarom.Nisam vise siguran da su pozeljan protivnik
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Meni se čini, odnosno bojim se da čemo u novu sezonu uči slabiji nego u prošlu.
znal neko sta se desava s tim nagovjestenim pojacanjima, o kome je rijec, gdje koci itd..mozel u pp 
kako to ?evo objasni mi da se i ja zabrinembojamora je napisao/la:Meni se čini, odnosno bojim se da čemo u novu sezonu uči slabiji nego u prošlu.
Nećemo uci lošiji, ovo sto dodje ne može biti lošije od ovog sto je otišlo
Da nije Oglečevac ?pile87 je napisao/la:Sutra ujutru bi trebao jos jedan igrac potpisati.Po meni dobar i bas onakav kakvog smo trebali na toj poziciji.
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Pablo11, Taree i 8 gostiju.