Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
milanist je napisao/la:pa ne mora ni lagati navijace barce. svi znaju sta ih ceka![]()
![]()
![]()
![]()
milanist je napisao/la:cuj ako ih krene.. pa ako krene i nas mozemo im petardu uvaljati. ebo to... to je sve izmisljanje tople vode.
prije tekme na san siru davao san 70%-30% u korist barce.. sada je to obratno 80%-20% u korist Milana.. da realnije ne moze biti. pa sta ako je nasuprot Milana jedna barcelona.. igrao je Milan i sa vecim protivnicima.. a i pokazali su da mogu igrati i sa ovom barcom i da je allegri napokon skontao kako treba odigrati utakmicu. cini mi se da je odradio doktorat neki dan.. kada bi se ponovile iste postve i na nou campu ubijedjen sam da se barca ne bi naigrala ( tu mi ne ubrajaj posjed lopte koji nije nikakav relevantan podatak) znaci ciste prilike, udarci u okvir, koliko ih j barca imala na san siru.. 2 kako znam... znaci uz onakvu igru ne vjerujem da milan moze ispasti. jos ako napad Milana bude na nivou, mislim da ce piketu i cupavom pobjeci koji put. i ako samo jednom pogode, halali mi majko ima da pjeva hako obilic na sred nou campa.Titova-Juga je napisao/la:milanist je napisao/la:cuj ako ih krene.. pa ako krene i nas mozemo im petardu uvaljati. ebo to... to je sve izmisljanje tople vode.
Koliko realno sada pišeš, budi iskren prema sebi.
Jedno je reći navijački, drugo objektivno.
milanist je napisao/la:prije tekme na san siru davao san 70%-30% u korist barce.. sada je to obratno 80%-20% u korist Milana.. da realnije ne moze biti. pa sta ako je nasuprot Milana jedna barcelona.. igrao je Milan i sa vecim protivnicima.. a i pokazali su da mogu igrati i sa ovom barcom i da je allegri napokon skontao kako treba odigrati utakmicu. cini mi se da je odradio doktorat neki dan.. kada bi se ponovile iste postve i na nou campu ubijedjen sam da se barca ne bi naigrala ( tu mi ne ubrajaj posjed lopte koji nije nikakav relevantan podatak) znaci ciste prilike, udarci u okvir, koliko ih j barca imala na san siru.. 2 kako znam... znaci uz onakvu igru ne vjerujem da milan moze ispasti. jos ako napad Milana bude na nivou, mislim da ce piketu i cupavom pobjeci koji put. i ako samo jednom pogode, halali mi majko ima da pjeva hako obilic na sred nou campa.Titova-Juga je napisao/la:milanist je napisao/la:cuj ako ih krene.. pa ako krene i nas mozemo im petardu uvaljati. ebo to... to je sve izmisljanje tople vode.
Koliko realno sada pišeš, budi iskren prema sebi.
Jedno je reći navijački, drugo objektivno.
milanist je napisao/la:care ne kazem da cemo lako.. valja se momcima dobro i dobro oznojiti da prodju barcu. ali moje vidjenje ovog duela sad je da Milan ima 80% sanse za prolaz najvise zbog rezultata prve tekme, to stoji da je barca individualno jaca za klasu. ali ako momci odigraju onako junacki, pozrtvovano i srcano ovi 80% ne bi smojelo doci u pitanje. prolaz bi onda trebao biti zagarantovan. bilo kako bilo. zelim nam svu srecu svijeta i da izbacimo barcelonu iz LP.. Forza Milan
E Subasa evo pogledah klip, dobar nema sta. Samo je fazon u tome sto ovu mirnocu i tzv first touch treba primjenjivati u igri ali trenutno se on bori sa loptom kao da u njoj 30 kila ima. Ne bih dalje komentirao jer je bezze skroz, jer svi mi to drugčije dozivljavamosubasic je napisao/la:Edoox jeste da je Nocerino i vise nego prosjecan igrac,i da po meni ne zasluzuje da igra u velikom klubu,da je bio toliko dobar ne bi ga Zamparini prodao za 400 hiljada eura....Ali prije nego sto pocnes da sudi onda se prvo i uvjeri...Evo sto se tice pimplanja i tog tvog "primanja",pa se uvjeri
" onclick="window.open(this.href);return false; Ovo neka urade redom Ambrosini,Flamini,Muntari pa i Boateng pa cemo tek onda pricati
Baš me zanima kako će postaviti formaciju, ako krene napadač+ messi, hoće li tu biti još 2 krila ili šta onda...Dex je napisao/la:Teško će Barca proći sa sistemom 4-6-0 iliti lažnom devetkom, nemaju napadača koji će rešetat, a Messi nije svoj nešto zadnje vrijeme, jer nije u formi, ko da se i on zasitio svega, a Barca još nema šta tražiti u skok igri, Puyol, Busquets i Pique nisu dovoljni, jer su svi ostali premali, Milan samo treba odigrati gospodski i strpljivo ko prošli put i prolaz nije upitan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.