Chicago Bulls

BIHfan
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la BIHfan » 12 jan 2016, 16:06

Ma ne moze nam ba Gasol biti rim protector nikako, lik je previse soft i lijen, sporo zatvara.
I slag na tortu ubacis Mirotica sa njim u paru, to je propuh zagarantovan.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 jan 2016, 18:56

Sreca nisam gledo..gledao malo college fudbal vidio vodili 34-32 vidio u tom periodu Rose dominirao I reko pogledat cu nakon prvog poluvremena kad.vidim poslije ljudi dali 20 poena a mi ostali na cifri 30tak I nesto poena ..I odustao :-)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 13 jan 2016, 02:17

„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 13 jan 2016, 03:57

Nastavljamo sa igrom gdje smo stali sinoc, samo sto su bucksi dosta losija ekipa od atlante i was pa smo jos u igri...
Rose se opet povrijedio(i aint even mad, thats impressive)
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 13 jan 2016, 05:32

Zalosno majke mi na sta su Bullsi spali, ni trunka od pobjednickog mentaliteta. Progresivno su kroz mec ispustali prednost a Milwaukee je ekipa koja se bas nalozi na takoreci zvucne ekipe i dobise zasluzeno po nosu. Chicagu je bolje i da ne ulazi u play off s ovom igrom jer bice bruka ko prije 2 godine kad je bilo meceva u kojima su jedva ubacivali po 80 koseva. Zalosno kazem, uvijek su mi simpatican tim i cijenim ih zbog proslosti, ali truba brate, jad. Valjda bude jednom bolje.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 13 jan 2016, 12:17

Opet pricate o losoj igri,a ne gledate siru sliku koja vodi njoj,po meni.Minute su vam(ponovo) podignute jako visoko glavnim igracima i neminovnost je da uslijedi nekoliko losih partija.Meni je neshvatljivo da jedan Gasol u 35-oj na dnevnoj bazi igra 35min.Nemoguce je da mu se te minute ne odraze na igru i onda postane los u odbrani kako se ovdje pise,iako svi znamo da je dobar zastitnik obruca kad je svjez.To je dokazao i nekoliko puta ove sezone i to u top utakmicama.Jimmy se poceo redovno vrtiti oko 40min.Ovo isto sto se desava vama,desava se i OKCu.Fantasticne partije kad je onaj dvojac svjez,ali cim ih umor sustigne (nakon nekoliko utakmica sa visokim minutama) dese im se tijesne utakmice sa LAL,MIN,poraz od POR itd.Samo sto oni to malo bolje "maskiraju" od vas i cesto izvuku pobjede na talenat rostera.CHI je definitivno pokazao da zna i moze,ali rotacija mora biti bolja.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 13 jan 2016, 12:36

NEZALAGANJE je napisao/la:Opet pricate o losoj igri,a ne gledate siru sliku koja vodi njoj,po meni.Minute su vam(ponovo) podignute jako visoko glavnim igracima i neminovnost je da uslijedi nekoliko losih partija.Meni je neshvatljivo da jedan Gasol u 35-oj na dnevnoj bazi igra 35min.Nemoguce je da mu se te minute ne odraze na igru i onda postane los u odbrani kako se ovdje pise,iako svi znamo da je dobar zastitnik obruca kad je svjez.To je dokazao i nekoliko puta ove sezone i to u top utakmicama.Jimmy se poceo redovno vrtiti oko 40min.Ovo isto sto se desava vama,desava se i OKCu.Fantasticne partije kad je onaj dvojac svjez,ali cim ih umor sustigne (nakon nekoliko utakmica sa visokim minutama) dese im se tijesne utakmice sa LAL,MIN,poraz od POR itd.Samo sto oni to malo bolje "maskiraju" od vas i cesto izvuku pobjede na talenat rostera.CHI je definitivno pokazao da zna i moze,ali rotacija mora biti bolja.
Posljednji komentar je vjerovatno uslijed kraha na kladionici tako da ga ne treba shvatiti ozbiljno, jer kad se slegne tuga od pada na kladari, bice se i malo realnije :D .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 15 jan 2016, 04:14

Straha sta uradi Butler veceras, ali opet ne mogu se oteti dojmu da Bullsi nisu na nivou, protiv 76-ersa moras igrat da ih prospes ko rizu a ne na guzove i individualizam. Previse je ova ekipa ovisna o Butleru, previse oscilacija da postanu stvarno bas vrh tim, sto vjerovatno i ocekuju.

@adriano_leite: nisam Bullse juce ni igrao, stavljo sam ih na over i to sam pogodio, jer sam znao da ce biti hajka od tekme, jer su obje ekipe nekakve rastrzane, samo konstantujem, valjda mogu jer sam ih gledao mnogo ove sezone i imam oci i vidim stvari neke. Nijednu tekmu nisu jos suvereno dobili. Dobri su al ce se istrositi do PO, i onda ce opet negdje najkasnije u 1/2 istoka cucnut.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 15 jan 2016, 07:12

Sramota me bilo gledat poslije, jel ono minus 24 u jednom trenutku od Filadelfije. Tarabe.

Bravo Jimmy sto nosis tim na grbaci.
Postovanje treba zaraditi.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 jan 2016, 07:15

ne znam sta da kazem .. nekad je to Rose radio, danas to radi Jimmy i samo da se onne povrijedi , ali ako mu ne nadju jos nekog bojim se da xe sa velikom minutazom desiti se nesto nedo bog ... zato Rose im je skola valjda su nesto naucili jer su pogrijesili ... trade za Gaya i Rodjaka all in pokusaj.. ili barem nekog od centara iz Phile i jednog igraca poput Arize makar na toj poziciji
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 15 jan 2016, 18:28

[youtube][/youtube]

:tokralju: :tokralju:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 16 jan 2016, 15:59

77 poena smo uspjeli postic sinoc. Jos se Jo, povrijedio, i mogao bi biti out na duze staze.

Svaka utakmica, sve bolje i bolje.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 16 jan 2016, 18:16

Ova ekipa iz utakmice u utakmicu pokazuje koji joj je domet ove sezone. :facepalm:
FK DELFIN NEUM

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 17 jan 2016, 02:30

Bulls announce Joakim Noah to undergo surgery to fully strengthen dislocated shoulder. Recovery time estimated at four to six months.
Mozda je ono sinoc bila i zadnja Jo-ova utakmica u dresu Bullsa
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 jan 2016, 04:15

Trebo je odmah ovo uradit a ne ovako ..nemao srece Rose, Noah I td ebiga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 17 jan 2016, 14:26

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:
Bulls announce Joakim Noah to undergo surgery to fully strengthen dislocated shoulder. Recovery time estimated at four to six months.
Mozda je ono sinoc bila i zadnja Jo-ova utakmica u dresu Bullsa
Ovo me pogodi majke mi. :(

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 17 jan 2016, 14:36

I mene, vise nego sto sam ocekivao. :cry:
Don't believe the hype.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 17 jan 2016, 20:13

Necu da vjerujem da mu je ovo zadnja u Bullsima, produzuje ugovor na ljeto.
FK DELFIN NEUM

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 17 jan 2016, 20:24

BIHfan je napisao/la:Necu da vjerujem da mu je ovo zadnja u Bullsima, produzuje ugovor na ljeto.
Teško, on i Dr1 su jedna generacija koji ne može više ono što su radili nekad.
Thibs ih je poderao i sad su na pola onog što su bili,jednostavno se ne isplati davat im pare.
Ionako su ga htjeli mijenjati.
Ovo sad ide u smjeru da će se gradit ekipa oko Butlera ,Jo oslobadja 13 milijuna ili tak nešto,priča se uveliko o trade Gibsona.Na sljedeće ljeto ode ugovor Rosea .Već ovo ljeto ima zanimljivih slobodnih igraca

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 17 jan 2016, 20:30

Ma nije Thibs nikog unistio, valjda je to sada jasno. Nas medicinski tim je jedan od najgorih u ligi i to je to.

Noah se po meni prebrzo vratio na teren, to se nije smjelo desiti.
FK DELFIN NEUM

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.