Tacno te stid i komentarisati sudjenje kad skontas da sansu ne stvorimo za 90 minuta.
Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- BuffonGigi
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Alegrija se rijesis za 5 minuta, kontas sad ?JuventinoVero je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:45Zato nam je allegri jača strana a sve ostalo treba mijenjati.Padovan je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:39Izivini, ali logika ti nije jaca strana.JuventinoVero je napisao/la: ↑23 apr 2023, 21:12
Znači trener nam je dobar a upravu i roster treba mijenjati?
Ps. Ima li ko kakav link da baci, nisam kući?
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Juventinisimo
- Kontakt:
Italia je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:48![]()
Pobjeda na terenu je osigurana, samo sto to nije najbitnije. Ali neka, neka ih godinama jbu otkako je uveden VAR i svako malo se dese situacije gdje te pokradu u kljucnim trenucina. Prosle godine pred kraj sezone razbijes intera i umjesto da nakon onog minusa stignes na -3, hladan tus od sudija i kraj svih nadanja. Ove sezone isto tako par puta, prvo prekidanje serije sa odlukom od 15 bodova, onda sudjenje protiv Rome gdje im se sudilo kao Borcu u Banja Luci, ovdje eto 1-2 situacije i okrenu ti 6 bodova. Mi skoro svako kolo kada vodimo primimo penal a la Cuadradov penal. Nama to naravno se nikad ne svira, vec iz toga ti zabiju gol u kontri. Ali neka, dok god je mafije koja ovako ofirno krade, a niko iz Juventusa nista ne reaguje, zbog cega se sikirati. Pokradu te pred ocima javnosti, a neki debil se nadje i kaze mu da je drago, nisi zasluzio, bla bla. Prije par godina sam molio da izgubimo titulu pa da se forum ocisti (50% manje navijaca Juventusa danas), sada treba molim Boga da ispadnemo u Serie B pa da i ovaj ostatak debila prestane pratiti. Jbt mafija i cigani te pokradu, a tebi je drago.

Jos nas siamo doda da je Loc prevara...sta li je taj gledao

@Gigi, onaj milanista je njihov siamo...ne zamjeri mu...

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Loca jeste teska prevara, alibi igrac!Juventinisimo je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:55Italia je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:48![]()
Pobjeda na terenu je osigurana, samo sto to nije najbitnije. Ali neka, neka ih godinama jbu otkako je uveden VAR i svako malo se dese situacije gdje te pokradu u kljucnim trenucina. Prosle godine pred kraj sezone razbijes intera i umjesto da nakon onog minusa stignes na -3, hladan tus od sudija i kraj svih nadanja. Ove sezone isto tako par puta, prvo prekidanje serije sa odlukom od 15 bodova, onda sudjenje protiv Rome gdje im se sudilo kao Borcu u Banja Luci, ovdje eto 1-2 situacije i okrenu ti 6 bodova. Mi skoro svako kolo kada vodimo primimo penal a la Cuadradov penal. Nama to naravno se nikad ne svira, vec iz toga ti zabiju gol u kontri. Ali neka, dok god je mafije koja ovako ofirno krade, a niko iz Juventusa nista ne reaguje, zbog cega se sikirati. Pokradu te pred ocima javnosti, a neki debil se nadje i kaze mu da je drago, nisi zasluzio, bla bla. Prije par godina sam molio da izgubimo titulu pa da se forum ocisti (50% manje navijaca Juventusa danas), sada treba molim Boga da ispadnemo u Serie B pa da i ovaj ostatak debila prestane pratiti. Jbt mafija i cigani te pokradu, a tebi je drago.
@Gigi, onaj milanista je njihov siamo...ne zamjeri mu...![]()
Max Allegri
Ako ima ista pozitivno od veceras onda je to Soule..
Dati malcu vise prilika
Dati malcu vise prilika
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ko zna sta se sve u Italiji desava i kakve su to sve igrice. Ovdje se namjesta i igra kladionica od vrha saveza pa do sudija, do mafijaskih organizacija. Juventus je citavo vrijeme u svemu tome najnaivnija ekipa koja nema pojma sta se sve radi. Ovaj VAR je u Italiji dosao samo kao dodatan alat za kontrolisanje rezultata.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 23 apr 2023, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
Da je Morata ili neki drugi igrac na kojeg se vlazi odigrao onakvu asistenciju, sedmicama bi ovdje citali analize o galantnosti, preciznosti, viziji, smirenoscu itd. Cijenio sam njegovu kritiku prije i gust bio raspravljati, ali ovo danas je debilana nevidjenih razmjera doslovce na nivou siama...Juventinisimo je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:55Italia je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:48![]()
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Sa ovakvim luzerima na terenu i na klupi nemamo se čemu nadati..
Seruckas malo za Locu i Fagiolija, ali si za Wojteka i meni oci otvorio iskreno. Toliko sam ga gotivio i branio, a lik rupetina postao da prima golove pri najobixnijim sutevima i to kad idu u njega. Perin neuporedivo kvalitetniji, a pravo pitanje se postavlja zbog cega je poljak i dalje neizostavan broj 1? Ugovori?!Mig_Mig je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:57Loca jeste teska prevara, alibi igrac!Juventinisimo je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:55Italia je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:48![]()
ODLAZIIIII NEZNALICOOOO !!!
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- Juventinisimo
- Kontakt:
Brate, moze on biti kakav god...mi pricamo o danasnjoj utakmici...Lok je odigrao fenomenalno..ne zasluzuje pljuvanje, zasluzuje pohvale..Mig_Mig je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:57Loca jeste teska prevara, alibi igrac!Juventinisimo je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:55Italia je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:48![]()
Inace, u zadnje vrijeme igra dobro...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Loc je spor , i ovo sto igra u jednom ozbiljnom Juventus to je za ulazak s klupe..
Nemam nista protiv momka naprotiv Ali treba biti realan..
Sad Jel to do allegrija i njegovog sistema gdje ne igra kao u sassuolo e to je druga prica
Nemam nista protiv momka naprotiv Ali treba biti realan..
Sad Jel to do allegrija i njegovog sistema gdje ne igra kao u sassuolo e to je druga prica
Definitivno ugovor Woje, svi znamo da mu je poslije Gigija obećano mjesto prvog golmana. Sto se tice Loce, mi momak ofanzivno nemamo, on nije u stanju odigrati bilo sta, nije u stanju diktirati ofanzivni tempo, alibi igrac, dobar defanzivno sto nama nije dovoljno. I ono sto ostaje upečatljivo je govor tijela Cieze. Momak se sramotno ponasa na terenu! Ne smijem zaboraviti Gatija! Kako se momak poslije Monze digao, igra na vrhunskom nivou, bilo ga je ruzno gledati jer je izgledo "glup" ja terenu ali ovo sto igra zadnji mjesec dana, fantastično!Italia je napisao/la: ↑23 apr 2023, 23:00Seruckas malo za Locu i Fagiolija, ali si za Wojteka i meni oci otvorio iskreno. Toliko sam ga gotivio i branio, a lik rupetina postao da prima golove pri najobixnijim sutevima i to kad idu u njega. Perin neuporedivo kvalitetniji, a pravo pitanje se postavlja zbog cega je poljak i dalje neizostavan broj 1? Ugovori?!Mig_Mig je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:57Loca jeste teska prevara, alibi igrac!Juventinisimo je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:55
Zadnja izmjena: Mig_Mig, dana/u 23 apr 2023, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
Max Allegri
Mnogo toga je do trenera. Igrači kako stoje, kako se kreću,prate neke dijagonale. Sve skupa nije to loše kad se branimo ali tranzicija prema naprijed je "pomozi Bože"
U prvom mandatu je imao mnogo bolje igrače, imao je igrače sa šmekom za loptu, ovdje sada ima islužene borce, rekovalescente i mlade momke koji i nisu toliki suhi kvalitet da se hvatamo za glavu, a očito je i da na treninzima radije se takmiče ko će više puta prečku pogoditi nego bitnije stvari.
Uvesti Vlahovića u devedesetoj kada je skoro vidljivo da nema povrede i da nije u pitanju neka predostrožnost je ponižavajuće za momka.
Ne znam šta hoće sa takvim pristupom
U prvom mandatu je imao mnogo bolje igrače, imao je igrače sa šmekom za loptu, ovdje sada ima islužene borce, rekovalescente i mlade momke koji i nisu toliki suhi kvalitet da se hvatamo za glavu, a očito je i da na treninzima radije se takmiče ko će više puta prečku pogoditi nego bitnije stvari.
Uvesti Vlahovića u devedesetoj kada je skoro vidljivo da nema povrede i da nije u pitanju neka predostrožnost je ponižavajuće za momka.
Ne znam šta hoće sa takvim pristupom
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Ma rekao sam u novembru, mozda cak i u oktobru:
Jos samo da proglasimo vlahovica, di mariu i chiesu propalitetima i to je to.
Danas, 6 mjeseci poslije:
Chiesa blago receno propo, vlahovic, blago receno propo, di maria, propo...znaci jos se rijesiti ta tri otpatka i to je to. Ostalo je sve pod kontrolom...malo nas jos var handri ali i to ce leci na svoje.
Ps. Ako chiesa i vlahovic ne budu trazili transfer na ljeto....past ce mi u ocima (naravno pod uslovom da lihvar ostane na klupi koji nas sistematski unistava...pardon unistio).
Jos samo da proglasimo vlahovica, di mariu i chiesu propalitetima i to je to.
Danas, 6 mjeseci poslije:
Chiesa blago receno propo, vlahovic, blago receno propo, di maria, propo...znaci jos se rijesiti ta tri otpatka i to je to. Ostalo je sve pod kontrolom...malo nas jos var handri ali i to ce leci na svoje.
Ps. Ako chiesa i vlahovic ne budu trazili transfer na ljeto....past ce mi u ocima (naravno pod uslovom da lihvar ostane na klupi koji nas sistematski unistava...pardon unistio).
Je li Juventinissimo prekopirao neciji kilometarskii post ili napisao svoj stav o tekmi? Pitam za druga.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Kaze pionir kopirac misljenja sa talijanskih foruma 

Zbog toga treba dati vrijeme i alibi Lokateliju. Gatiju je puno lakse steci takav nivo samopouzdanja jer igra u hramu odbrane, kao sto su i nekadasnji propaliteti Bonucci i Barzagli kroz samo jednu godinu presli sa statusa propalitet do legende. Loka ima isti problem kao i Marchisio, jednostavno alibi igrac sa relativnim fudbalskim kvalitetima (da se ne lazemo!) kojeg je prodala solidna sezona u Sasuolu i par dobrih utakmica na EP. To se svakom moze desiti, i onaj Boga iz Sasuola na kojeg je ovdje svrsavano, evo vec godinama ga niko ne spominje, a vala i nas Chiesa je zablistao tek na EP-u. Za pojedine, a posebno talijane/juventine vrijedi i mora se cekati! Nedostatak talijana kojeg su sistemski unistili Paratici i co pokusavajuci napraviti Juve Samba vol 2, dovela nas je ovdje gdje jesmo. Temelj Juventusa su talijani i uvijek ce biti!Ne smijem zaboraviti Gatija! Kako se momak poslije Monze digao, igra na vrhunskom nivou, bilo ga je ruzno gledati jer je izgledo "glup" ja terenu ali ovo sto igra zadnji mjesec dana, fantastično!
Zadnja izmjena: Italia, dana/u 23 apr 2023, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.
Pricas gluposti.
Volim istina citirati tvog ljubimca:
Allegri post Napoli: "Fabbri ha arbitrato una bellissima partita, è stato molto bravo"

ALLEGRI a SKY: "Contento della prestazione

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Kakva razlika izmedju Perfect i bellissima. Mnogo ironije a tek trebas istrpiti inter sa barelom i padanje 90m.
Max Allegri
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.