FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Bogami ja mislio da napišem da treba ovog livaju dovest, može beka igrat i beka ako zatreba, eto nakon svih ovih crnjaka po novinama mi dovedemo dva korektna igrača, nisam insajder al očekujem još bar dvije prinove
-
- Kontakt:
Ne vjerujem da ce i jedan odmah u vatru. Treba ocekivati jos jednog zadnjeg veznog koji moze odmah uci u prvih 11, Livaja ce vjerovatno krpiti to mjesto, kao i desnog beka. Takodjer mislim da je vrijeme da Memija zaigra tu poziciju, da se dobro spremi i da sredi neke stvari u svojoj glavi (bespotrebne faulove, pretjeranu agresivnost, prigovaranje, nepotrebne kartone) siguran sam da je najbolji bek u ligi. Ja se iskreno nadam i jednom pravom ljevom krilu, dakle igracu koji igra tom nogom i to ce biti dovoljno da se sve pokrpi. Diata ce biti zamjena za krila i tesko da ce on u prvih 11. Treba ocekivati jos jednog veznjaka, slicnog Jankovicu, Odovic je procjenio da mu to nedostaje i valjda bude nesto od toga.Dolina je napisao/la:Ova dvojica tek treba da se dokazu, dosli su na vrijeme, ima dovoljno vremena da se uklope.
Kada se sjetim Tomića i Kvese kada su dosli nisu mi ulijevali neko strapostovanje, pogotovo Kvesa, omalen, sitan,mislio sam da ce ga svi otpuhati po njegovoj strani ali...Trebala im je polusezona da se uklope, mislim da ce sa ovom dvojicom ici to malo brže, pogotovo ce Diattom koji ce vjerujem brzo da zauzme svoje mjesto.
Livaja... igra poziciju gdje nam trenutno najvise skripi, vjerojatno ce odmah u vatru jer tu nemamo neki veliki izbor. Njegovo iskustvo i Amirova mladost i agresivnost trebala bi biti OK.
Kako god napokon nesto konkretno, neka se samo kotrlja.
sreca pa se raja na forumu pita ko je dobar a ko los
nego inace mislim kad pricamo o losoj posjeti za razloge tipa los marketing, los stadion bla bla bla mozes baciti u vodu, kod nas je najveci problem i razlog slabe posjede sam navijac, tj navijaci toliko pesimizma toliko negativne, mahalske, suplje itd odbija raju ...

E jos taj Joco 

Onda bih s mirom mogao gledati početak sezoneblue36 je napisao/la:E jos taj Joco

- corleone87
- Kontakt:
Oficijalna stranica majka..manite se insajdera
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Kad sutra juniori igraju ?
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
17:30salle86 je napisao/la:Kad sutra juniori igraju ?
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
-
- Kontakt:
Za koji dan aBd potpisuje Govedarica
Nemojte javno iznositi imena igraca sa kojima pregovaramo 

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
-
- Kontakt:
Ako Bog da
-
- Kontakt:
Dobro je nek se bar nesta desava, i da bar neko dodje prije pocetka priprema a ne 10 dana prije pocetka sezone
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
Samo dva igrača s kojim se pregovara mogu popraviti situaciju ako dođu 

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
-
- Kontakt:
Ako Zakaric upali...
Meni lično jedna stvar baš smeta a to je da od kad je Amar otišao nismo potpisali niti jedan profesionalni ugovor sa nekim od igrača iz omladinskog pogona
-
- Kontakt:
Sta ima Zakaric i Stokic , ne budite nerealni manje cemo se razocarati
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
-
- Kontakt:
Sta ima veze nemamo sta izgubiti
Juniori sutra u 17.30 na glavnom terenu...
Promocija šampiona, dodjela pehara i medalja...
Promocija šampiona, dodjela pehara i medalja...
-
- Kontakt:
Dobrodošli momci u najveci klub u BiH ! Neka igraca ,aBd bit ce jos i idemo vratiti titulu na Grbavicu !
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- plavanacija
- Kontakt:
Jedva cekam prvu tekmu. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.