FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

CRC_LJ77
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la CRC_LJ77 » 12 nov 2010, 20:55

aleksandar_veliki je napisao/la:
Buddy je napisao/la:Hocel vas Drina naguzit sutra a ? :P

Decko, malo ces odmoriti, sve mi se cini. Prije sat vremena sam rekao nema provociranja i ban je jedan uslijedio, no ti po svome. Ako nemas sta pametno reci, onda brate nemoj ni postati.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
kako volim kad je Aca tu..srce mi je ko Koševo 8-)

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 12 nov 2010, 20:55

Sada sam 100% siguran da sutra necu otici na Kosevo,jer nemam koga da gledam.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 12 nov 2010, 20:56

daj ba popustite ih vidite da su se o njihovom jadu zabavili. Inace poruka za ova desavanja: KO VISOKO LETI, NISKO PADA! Cist primjer je ova vasa situacija.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 12 nov 2010, 20:57

Megamon je napisao/la:Sada sam 100% siguran da sutra necu otici na Kosevo,jer nemam koga da gledam.

ljubav ulazi na usta,krajnje je licemjerno nesto prigovorit igracima oni su rudari koji os 7 godine kopaju i po kisi snijegu oluji,valjda bar zasluzuju nesto da imaju...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 12 nov 2010, 21:02

nick je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Sada sam 100% siguran da sutra necu otici na Kosevo,jer nemam koga da gledam.

ljubav ulazi na usta,krajnje je licemjerno nesto prigovorit igracima oni su rudari koji os 7 godine kopaju i po kisi snijegu oluji,valjda bar zasluzuju nesto da imaju...
megamone,nisam to od tebe ocekivao...u ovom trenutku moramo igracima pokazati da smo uz njih :!:
1946

ultra_CImanija

Post Postao/la ultra_CImanija » 12 nov 2010, 21:04

ma ne brinite se nece vam igraci umrijeti od gladi, sad ce kurban bajram pa ce vas pogurati ljudi dobre volje.... :D
SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 12 nov 2010, 21:05

nime_tm87 je napisao/la:daj ba popustite ih vidite da su se o njihovom jadu zabavili. Inace poruka za ova desavanja : KO VISOKO LETI, NISKO PADA! Cist primjer je ova vasa situacija.
to sam i ja davno govorio, kad je zijo tek dosao, al oni po svome, dizu ziju u nebesa i dan danas ga dizu i nakon toga sto su igraci izrekli ISTINU, a vi podrzavate ziju i dalje, pa je doslo dotle da vam ni igraci ne valjaju, da svi lazu, shvatite neke stvari, mirza moze jednog, dvojicu, eventualno trojicu igraca okrenuti protiv uprave, nema teoretske sanse da on sve igrace okrene protiv uprave, budite pametni pa volite ziju i dalje
a i treba vam onda ovo kad volite one koji su vas doveli na ovo mjesto gdje jeste trenutno, letili ste 3 mjeseca previsoko, sad ste manji od makovog zrna, valjda vam nece trebati 5 godina ko zelji da se oporavite
Za zivot cijeli!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 12 nov 2010, 21:07

Ovaj Varesanovic izgleda ima muda da progovori , svaka mu cast !

HZ pamet u glavu i promislite prije svakog poteza jer sada ih puno baca dimne zavjese , nemojte da netko ispravan na.****.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 12 nov 2010, 21:08

Megamon je napisao/la:Ja nisam uz ove igrace,ja sam uz BP UNFKS i Zijada Blekica
onaj nema struje,nema za hrenovki a ne izlazi iz Ria na ciglanama.Nosa tene od 250KM.Svaku noc se opija

Kaze Pixi nema para al' ima za AIRMAX,Avdic voza mercedesa ML.
Ebo ih Baljak,fuj gadi mi se sve ovo
Nazalost ovo je tacno, i ovi igraci su mi pali u ocima

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 12 nov 2010, 21:10

Stvarno mi je zao Sarajeva, ovo sto sam danas cuo je strasno. Sarajevo jedan od najvecih klubova BiH da padne na ovako niske grane - SRAMOTNO ! Ocigledno je da u vasem klubu dosta toga ne funkcionise, podjeljeni ste na nekakve grupice i prava istina ce tesko izaci na vidjelo . . . Ne cudi me ako bude i nekakvih belaja, jer koliko vidim iz ovoga bilo je dosta prijetnji . . . Sretno Saraj'vo ! ! !

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 12 nov 2010, 21:12

Megamon je napisao/la:Ja nisam uz ove igrace,ja sam uz BP UNFKS i Zijada Blekica
onaj nema struje,nema za hrenovki a ne izlazi iz Ria na ciglanama.Nosa tene od 250KM.Svaku noc se opija

Nešto se pitam, da li je moguće da Baljak nije dijelio plate uopšte, jer se vidi na onim papirima da su primili nekoliko plata, a igrači kažu da su do sada samo 1 + premiju primili. Možda je Blekić dao pare, međutim Baljak to lopovski prekrio. Ne znam svakakve mi misli sad padaju, i nevjerujem da je Blekić toliko pokvaren da ovako postupi sa igračima. Mislim da ga je neko (Baljak) dosta ometao u poslu.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 12 nov 2010, 21:12

aleksandar_veliki je napisao/la:
ultra_CImanija je napisao/la:ma ne brinite se nece vam igraci umrijeti od gladi, sad ce kurban bajram pa ce vas pogurati ljudi dobre volje.... :D
Šest sati u Banovicima. Ponavljam, nema provociranja, ko nema sta pametno napisati, neka zaobidje temu.
A nemoj ga mene je nasmijao do suza !
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 12 nov 2010, 21:15

ovo bi bilo najbolje do zadnjeg isprazniti upravu i poceti sa novom izgradnjom kluba....
1946

Casper_kb
Kontakt:

Post Postao/la Casper_kb » 12 nov 2010, 21:20

nick je napisao/la:
The Game je napisao/la:

Nazalost ovo je tacno, i ovi igraci su mi pali u ocima

cuj nosa tene od 250 maraka :D cc a kuka jos fudbaler,trebo je jomax kupit i hodat poderan ipak je on svercer a ne fudbaler,koliko tvoje kostaju i reci koliko imas godina radnog staza.eto molim te napisi koliko tvoje tene kostaju i koliko ti zaradjujes
evo ti odgovor kako...
R.I.P. Vedran Puljic Pulja.. vole te tvoji sa Kosevskog Brda!!!

vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la vendetta87 » 12 nov 2010, 21:26

Al meni nije jasno ako je Blekić zaista takav - divan, krasan, zašto onda svi igrači isto govore.Jbg nije valjda da su se svi oni protiv Blekića & co urotili.Kome da se vjeruje?

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 12 nov 2010, 21:27

pa drug oni rade za pare,ne leze ne suncaju se,treniraju svaki dan po dva puta pa i treba da zaradjuju i da trose od 7 godine ljudi treniraju vecina ih zbog toga ne sti8gne ni srednju kako treba zavrsit,citav zivot ulazu u sebe roditelji placaju kojekave clanarine kupuju kopacke od 7 godine koje nisu ispod 150-200km pa zar nisu zasluzilibar tih 300-500km redovno da dobiju,pa bolan bili ti konobariso za 500km?

@to da zaradjujes na kladionici to mozes pricat nekom od 13 godina
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 12 nov 2010, 21:29

Dosta vise i tebe sa Blekicem :twisted:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 12 nov 2010, 21:39

Ovi su igrači upravu i pustite vi Megamonove šuplje. Ne zna jel' doš'o ili poš'o. Da Blekić kaže kako je mlijeko crno, ovaj bi to potvrdio. Inače Megamon prati po gradu (kad siđe sa ruralnih područija) igrače i gleda koji nosi airmax, a koji nosi Sandic sa pijace. Ja bi ti preporučio da izbaciš tu zanimaciju i naučiš već jednom da se ne zna piše odvojeno ;)

Lično mi je jedan junior Sarajeva koji je potpisao za prvi tim, rekao kako još nije dobio platu (spominjao sam ga na forumu).

Normalno da igrači sada govore ove stvari jer je sve krenulo niz brdo, odnosno sve je izašlo u javnost. Prije nisu smjeli pisnuti inače bi završili na klupi, a plate koje ionako ne primaju bile bi srezane na minimum.

Gledam sad izjavu ovog što govori kako nema struje. Ako su ga potplatili i on ovako govori sa suzama u očima i jecajem... onda je stvarno čovjek profulio profesiju, i trebao je biti glumac :roll:
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 12 nov 2010, 21:43

Odgovorno vam tvrdim da lazu da nisu dobili plate.Isplivace ove moje rijeci na vidjelo kad-tad
A sad procitah pametan post najednom od foruma.Kako smo glupi kad nam je svima istina bila pred ocima

"Adi p3deru jedan ublehaski,lopove u 4 mjeseca si napravio 4 mil duga.Pokrao si sve sto je milo i drago Bogu i Sarajevu.
Baljak zbog tebe srcane dobija,Varesanovicu si dao ugovor na 4 godine po 3 milje platu.Kradete ljudima argete i hrenovke a ni za sijalice nemaju a navijacima ste obecali evropu.Kad ste preuzeli klub od Baljka i kompanije klub je bio na zdravim nogama u 15 godina su nam donijeli isto toliko titula.Stadion je pun bio i vi ste uspjeli u 4 mjeseca da nas bacite 10 godina unazada a igrace neke cak u kameno doba,jedu prijesne virsle jer ni struje nemaju.

Odabite od Sarajeva neka Baljak vodi sam klub i ako moze nek i igra vikendom.

On voli Sarajvo pravi je Hordas...Baljak jedan je od nas"

:evil:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 12 nov 2010, 21:43

e skontaj da su i to momci od 18-25godina na koje su roditelji trosili pare ulagali u njih,znaci ti ne radis nista nosas tene od 100-150km skolujes se roditelji placaju izlaske hranu i sve,zivis u svom gradu.eto preracunaj se koliko ti kostas svoje roditelje mjesecno i sve ce ti bit jasno...

ne ulazim u temu o upravama svaka je tu zbog para neka malo vise neka malo manje ali pare su jedan od glavnih motiva...ali je tragicno da momci koji ginu po onom blatu u sirokom i nemaju osnovne stvari i to je to...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Jadnimi, keli, mire971, Venom i 48 gostiju.