RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Ovo je veoma bitno !!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
-
- Kontakt:
Ne znam koliko je relevantan ovaj portal, ali sramite se Tana i upravo, na sta je Velež srozan..
Inace, da biste nas nasli, morate scrollati dole pola sata, to jest na 483. mjestu u Europi smo
http://euroclubindex.com/asp/ranking.asp?x=1&Cache=8" onclick="window.open(this.href);return false;
Inace, da biste nas nasli, morate scrollati dole pola sata, to jest na 483. mjestu u Europi smo

http://euroclubindex.com/asp/ranking.asp?x=1&Cache=8" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Znaci do sada Velez u stvari nikad nije ni imao stadiona nikako jer nije imao trajno pravo na koristenje.AMADUDI je napisao/la:Odluka Gradskog vijeća od velikog značaja za Velež
Gradsko vijeće Mostara na svojoj današnjoj sjednici donijelo je odluku o dodjeljivanju na korištenje stadiona u Vrapčićima sa svim pratećim sadržajima, bez nadoknade, na period od 40 godina Fudbalskom klubu „Velež“ Mostar.
Ovom odlukom Gradskog vijeća, za čije donošenje je zahtjev Fudbalski klub „Velež“ Mostar podnio prije nekoliko mjeseci, stvaraju se preduslovi za administrativno uređenje postojećih objekata, kao i izgradnju novih, kako bi se upotpunosti dobila puna planirana funkcija, a to je kamp FK „Velež“ u Vrapčićima.
Obzirom da se prema Pravilniku o licenciranju klubova za takmičenje u Premijer ligi BiH, kao osnovni uslov za ispunjavanje infrastrukturnog kriterija, traži da klub u svom vlasništvu ili u zakupu ima stadion i pomoćni teren, ova odluka je i ključna za mogućnost dodjele licence, pa samim tim i igranje domaćih utakmica našeg kluba u Vrapčićima.
Do danas, FK Velež je imao ugovor na korištenje cca. 8.000 m², koji je istekao i po sili zakona se produžavao, sve do trenutka u kojem administrativno tijelo Grada može prekinuti ugovor, jer je formalno bio potpisan samo na godinu dana. Tih 8.000 m² ustvari je bila samo travnata površina terena na kojem su se igrale utakmice. Obzirom da su izgrađene tri tribine, a započeta je i izgradnja pomoćnog terena sa prilazom, potrebno je bilo pravno regulisati i ove objekte.
Ova odluka pored pravnog regulisanja postojećih objekata, stvorila je preduslove da se iskoristi mogućnost apliciranja kod UEFA-e za dobijanje pomoći pri izgradnji terena sa vještačkom travom. Naime, prema propisima UEFA-e, svaki klub koji ima uredno poslovanje je dobio licencu za UEFA-ina takmičenja i ima mogućnost apliciranja projekta krovnoj kući fudbala za sufinansiranje nekog kapitalnog objekta na stadionu.
Naš klub je već pripremio projektnu dokumentaciju za vještačku travu, ali se čekao sam dokument koji je obavezan uz priloženi projekat, a odnosi se na vlasništvo ili pravo korištenja nad nekretninom na duži vremenski rok, obzirom da UEFA ne poznaje instutut zemljišta bez titulara vlasnika odnosno zakonskog korisnika, a na kojoj će se realizovati projekat za koji se aplicira.
A bilo koji projekti koji su pravljeni su bili na cekanju radi ovog problema.
Haj fino.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
- vidovitadjemila
Pa kako ste onda gubili 8-0 na startu kada je Borac igrao iole ozbiljno.Kako su se prepali kada je Gerila usla u dvoranu.Imas snimke navijanja sa te tekme.Vas golman jest pravo mlad to mi je odmah upalo u oci.Ali nema tu talenta vjeruj.Za tvoju informaciju jedino nam je pivot nesto stariji a ostalo su sve momci od 18 - 22 godine.Ove godine Borac ulazi u prvu ligu .Navijaci idu na gostovanja .Bili su i u Bugojnu gdje smo dobili najteze gostovanje u ovoj ligi..Evo sada se organizuje odlazak u Sarajevo protiv Dobrinjca.Iduce godine zavrsava se dvorana u Travniku tako da vise necemo morati igrati u Turbetu.Informisi se malo sta u BH rukometu znaci Borac iz Travnika.jedan od najjacih rukometnih centara kod nas.Imamo i titulu i kup BiH,i imacemo opet ako bog da.Sve u svemu sto se rukometa tice Borac je institucija za Velezshaman7 je napisao/la:Majstore, nisi bio na utakmici vidim. Lično sam pričao sa momkom koji ima 25 godina, + imate još desno krilo (Bosto Edin) od 30+ godina, ostalo su sve izmedju 20 i 30 godina. A kod nas je prvi golman 98 godište, ZNAČI IMA 14 GODINA, srednji bek nije počeo utakmicu ali isto tako ima 14 godina. Imamo 6 momaka, 95 godište. Kako možeš reći da su kod vas djeca ?vidovitadjemila je napisao/la:Gledao sam ovdje vase rukometase u subotu .11 razlike s pola snage.Ako vam je ono perspektiva jbg onda...pobucala su ih ova nasa djeca da nisu znali gdje se nalaze...shaman7 je napisao/la:
Nema nogometa ovaj vikend, podržimo rukometaše barem. Momci 95 godišta i par starijih uz njih, mlada i perspektivna ekipa.
" onclick="window.open(this.href);return false;
SVI NA RUKOMET bez obzira na loše rezultate. U nedjelju rukometaši igraju za prvu pobjedu, ekipa koja se moze pobijediti i očekujemo podršku : D

I rukomet ne propustam samo radi informacije radi.Ni jednu tekmu.Obozavam taj sport

OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
- Titova-Juga
- Kontakt:
vidovitadjemila je napisao/la: Pa kako ste onda gubili 8-0 na startu kada je Borac igrao iole ozbiljno.Kako su se prepali kada je Gerila usla u dvoranu.Imas snimke navijanja sa te tekme.Vas golman jest pravo mlad to mi je odmah upalo u oci.Ali nema tu talenta vjeruj.Za tvoju informaciju jedino nam je pivot nesto stariji a ostalo su sve momci od 18 - 22 godine.Ove godine Borac ulazi u prvu ligu .Navijaci idu na gostovanja .Bili su i u Bugojnu gdje smo dobili najteze gostovanje u ovoj ligi..Evo sada se organizuje odlazak u Sarajevo protiv Dobrinjca.Iduce godine zavrsava se dvorana u Travniku tako da vise necemo morati igrati u Turbetu.Informisi se malo sta u BH rukometu znaci Borac iz Travnika.jedan od najjacih rukometnih centara kod nas.Imamo i titulu i kup BiH,i imacemo opet ako bog da.Sve u svemu sto se rukometa tice Borac je institucija za Velez.Vidjeces na proljece kada dolazimo u Mostar o cemu ti pricam i koliko je STARA ta ekipa...
I rukomet ne propustam samo radi informacije radi.Ni jednu tekmu.Obozavam taj sport
Mi bi OBOZAVALI kada bi prestao spricati po monitoru i popustio nas...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Sta ti je djete?vidovitadjemila je napisao/la: Pa kako ste onda gubili 8-0 na startu kada je Borac igrao iole ozbiljno.Kako su se prepali kada je Gerila usla u dvoranu.Imas snimke navijanja sa te tekme.Vas golman jest pravo mlad to mi je odmah upalo u oci.Ali nema tu talenta vjeruj.Za tvoju informaciju jedino nam je pivot nesto stariji a ostalo su sve momci od 18 - 22 godine.Ove godine Borac ulazi u prvu ligu .Navijaci idu na gostovanja .Bili su i u Bugojnu gdje smo dobili najteze gostovanje u ovoj ligi..Evo sada se organizuje odlazak u Sarajevo protiv Dobrinjca.Iduce godine zavrsava se dvorana u Travniku tako da vise necemo morati igrati u Turbetu.Informisi se malo sta u BH rukometu znaci Borac iz Travnika.jedan od najjacih rukometnih centara kod nas.Imamo i titulu i kup BiH,i imacemo opet ako bog da.Sve u svemu sto se rukometa tice Borac je institucija za Velez.Vidjeces na proljece kada dolazimo u Mostar o cemu ti pricam i koliko je STARA ta ekipa...

ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
- vidovitadjemila
Kada istina zaboli onda pocinjemo sa vrijedjanjem.Istina je da veze blage o rukometu nemate,hibridna ste ekipa koja postoji samo zato sto mora ,svi znaju zbog cega...A ni Velez nije daleko od toga.Preslikana Sloboda prosle sezone...ha ja...Shvaticete ima vremena....Ostavljam vas da se furate bez veze GIGANTI.Da i dolazi Travnik mogao bi vam to biti pocetak definitivnog kraha...Titova-Juga je napisao/la:vidovitadjemila je napisao/la: Pa kako ste onda gubili 8-0 na startu kada je Borac igrao iole ozbiljno.Kako su se prepali kada je Gerila usla u dvoranu.Imas snimke navijanja sa te tekme.Vas golman jest pravo mlad to mi je odmah upalo u oci.Ali nema tu talenta vjeruj.Za tvoju informaciju jedino nam je pivot nesto stariji a ostalo su sve momci od 18 - 22 godine.Ove godine Borac ulazi u prvu ligu .Navijaci idu na gostovanja .Bili su i u Bugojnu gdje smo dobili najteze gostovanje u ovoj ligi..Evo sada se organizuje odlazak u Sarajevo protiv Dobrinjca.Iduce godine zavrsava se dvorana u Travniku tako da vise necemo morati igrati u Turbetu.Informisi se malo sta u BH rukometu znaci Borac iz Travnika.jedan od najjacih rukometnih centara kod nas.Imamo i titulu i kup BiH,i imacemo opet ako bog da.Sve u svemu sto se rukometa tice Borac je institucija za Velez.Vidjeces na proljece kada dolazimo u Mostar o cemu ti pricam i koliko je STARA ta ekipa...

OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
ajd djemila, daj mi nekoliko parova reci za večeras da prođem na kladionici ?
Ko će još ispasti osim nas na kraju ?
Kako to da recimo, baviš se nama, običnim smrtnicima, i govoriš nam ono što već znaš, a upoznat si s tim da se vidovitost naplaćuje, sada ne znam ko je ovdje lud.
Ko će još ispasti osim nas na kraju ?
Kako to da recimo, baviš se nama, običnim smrtnicima, i govoriš nam ono što već znaš, a upoznat si s tim da se vidovitost naplaćuje, sada ne znam ko je ovdje lud.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Idi pravi sir, 'kani se sporta nije to za vas.vidovitadjemila je napisao/la:Kada istina zaboli onda pocinjemo sa vrijedjanjem.Istina je da veze blage o rukometu nemate,hibridna ste ekipa koja postoji samo zato sto mora ,svi znaju zbog cega...A ni Velez nije daleko od toga.Preslikana Sloboda prosle sezone...ha ja...Shvaticete ima vremena....Ostavljam vas da se furate bez veze GIGANTI.Da i dolazi Travnik mogao bi vam to biti pocetak definitivnog kraha...Titova-Juga je napisao/la:vidovitadjemila je napisao/la: Pa kako ste onda gubili 8-0 na startu kada je Borac igrao iole ozbiljno.Kako su se prepali kada je Gerila usla u dvoranu.Imas snimke navijanja sa te tekme.Vas golman jest pravo mlad to mi je odmah upalo u oci.Ali nema tu talenta vjeruj.Za tvoju informaciju jedino nam je pivot nesto stariji a ostalo su sve momci od 18 - 22 godine.Ove godine Borac ulazi u prvu ligu .Navijaci idu na gostovanja .Bili su i u Bugojnu gdje smo dobili najteze gostovanje u ovoj ligi..Evo sada se organizuje odlazak u Sarajevo protiv Dobrinjca.Iduce godine zavrsava se dvorana u Travniku tako da vise necemo morati igrati u Turbetu.Informisi se malo sta u BH rukometu znaci Borac iz Travnika.jedan od najjacih rukometnih centara kod nas.Imamo i titulu i kup BiH,i imacemo opet ako bog da.Sve u svemu sto se rukometa tice Borac je institucija za Velez.Vidjeces na proljece kada dolazimo u Mostar o cemu ti pricam i koliko je STARA ta ekipa...
P.S. Dobri su vam i čevapi.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Velež – Gošk 2:1 (0:1)
Reprezentativnu pauzu „Rođeni“ su iskoristili za odigravanje i druge prijateljske utakmice. U Potocima snage su odmjerili sa ekipom Goška iz Gabele. Gosti su na poluvremenu vodili sa 1:0, ali su „Rođeni“ vrlo brzo anulirali njihovo vodstvo i preokrenuli rezultat u svoju korist. Za razliku od utakmice sa Lokomotivom, stručni štab u današnjem meču priliku je pružio igračima koji imaju veću minutažu ove sezone.
Potoci. Stadion FK Bjelopoljac. Gledalaca 50. Vrijeme kišovito, teren klizav za igru. Glavni sudija : Emir Spahalić (Mostar). Pomoćnici : Anel Macić i Anel Puce (oba iz Mostara). Strijelci : 0:1 Grgić (19), 1:1 Ćemalović (54), 2:1 Okić (57 – 11. metara).
VELEŽ : Kuzmić, Nuhić (Hebibović), Kazazić, Merzić, Mehremić (Knežević), Kodro, Zvonić (Jazvin), Demić (Jaganjac), Ćurić, Okić, Ćemalović (Mace)
GOŠK: Soldo, Žderić, Jelavić, Kojić, Helvida, Rikardo, Bošnjak, Ramović, Grgić, Jusufbašić, Milinković.
Još su igrali : Baćak, Kvesić, Karačić, Hrkač, Jurić, Perić, Dodik, Kukavica
Reprezentativnu pauzu „Rođeni“ su iskoristili za odigravanje i druge prijateljske utakmice. U Potocima snage su odmjerili sa ekipom Goška iz Gabele. Gosti su na poluvremenu vodili sa 1:0, ali su „Rođeni“ vrlo brzo anulirali njihovo vodstvo i preokrenuli rezultat u svoju korist. Za razliku od utakmice sa Lokomotivom, stručni štab u današnjem meču priliku je pružio igračima koji imaju veću minutažu ove sezone.
Potoci. Stadion FK Bjelopoljac. Gledalaca 50. Vrijeme kišovito, teren klizav za igru. Glavni sudija : Emir Spahalić (Mostar). Pomoćnici : Anel Macić i Anel Puce (oba iz Mostara). Strijelci : 0:1 Grgić (19), 1:1 Ćemalović (54), 2:1 Okić (57 – 11. metara).
VELEŽ : Kuzmić, Nuhić (Hebibović), Kazazić, Merzić, Mehremić (Knežević), Kodro, Zvonić (Jazvin), Demić (Jaganjac), Ćurić, Okić, Ćemalović (Mace)
GOŠK: Soldo, Žderić, Jelavić, Kojić, Helvida, Rikardo, Bošnjak, Ramović, Grgić, Jusufbašić, Milinković.
Još su igrali : Baćak, Kvesić, Karačić, Hrkač, Jurić, Perić, Dodik, Kukavica
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
masala sad i prijateljske sa njima igramo 

- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
I vi se baš našli raspravljati sa Džemilom.
Provaljen je onog dana kad je napisao ovo,od tada za mene nije ozbiljan forumaš,niti ga doživljavam ozbiljno.
Postao/la vidovitadjemila dana 06 okt 2012, 01:23
VAZNO
POZIVAM SVE KLADIONIOCARE DA ODIGRAJU DVOJKU NA SARAJEVO SUTR.UTAKMICA NASTIMANA
inače,Travnik dobio.Žao mi je(a i nije)svih levata koji su nasjeli na ovo.
To je ta/taj Đemila.
Gotovo,nema dalje,provaljen.
Idemo dalje...Velež standardno pobjeđuje...prijateljske
Provaljen je onog dana kad je napisao ovo,od tada za mene nije ozbiljan forumaš,niti ga doživljavam ozbiljno.
Postao/la vidovitadjemila dana 06 okt 2012, 01:23
VAZNO
POZIVAM SVE KLADIONIOCARE DA ODIGRAJU DVOJKU NA SARAJEVO SUTR.UTAKMICA NASTIMANA
inače,Travnik dobio.Žao mi je(a i nije)svih levata koji su nasjeli na ovo.
To je ta/taj Đemila.
Gotovo,nema dalje,provaljen.
Idemo dalje...Velež standardno pobjeđuje...prijateljske

Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Frajeru jesi li normalan. Opet i ako je tim momcima po 20 godina, našim je po 14,16,17. Šta pričaš? Mi ćemo izgubiti 2 - 3 godine sigurno da vratimo ono što je Velež bio. Kazem ti, pričao sam sa par igrača i trenerom poslije utakmice u Turbetu, ljudi govore kako su rahat kad prođu ispod 10 razlike, kao pobjeda. To je bilo unazad godinu itd. Ove godine neće tako biti, igrač sam, bio sam na utakmici. Ko se bola prepao Gerile? Sve naši momci su ono, momci koji su RA SREDNJA BOSNA. O čemu pričaš ? Na poluvremenu upada frajer neki u svlačionicu hoće da se slika sa mnom i još jednim momkom (jer je nas jedine uhvatio, ostali su ga odbili). Ja ne potcjenjujem vas, samo sam realan. Trenutno ste najjači u ligi, to nisam nigdje prekrižio. Ali pogledaj malo jarane prije toga, bili ste pobijeđivani i kući i u gostima. Pusti mi historiju i to šta je Borac prije imao, šta to sada znači ? I da, vaši igrači pa i trener kazu da nemaju za germe a ne za PL, tako da jedan fan ne moze promijeniti ono što sam ja čuovidovitadjemila je napisao/la:
Pa kako ste onda gubili 8-0 na startu kada je Borac igrao iole ozbiljno.Kako su se prepali kada je Gerila usla u dvoranu.Imas snimke navijanja sa te tekme.Vas golman jest pravo mlad to mi je odmah upalo u oci.Ali nema tu talenta vjeruj.Za tvoju informaciju jedino nam je pivot nesto stariji a ostalo su sve momci od 18 - 22 godine.Ove godine Borac ulazi u prvu ligu .Navijaci idu na gostovanja .Bili su i u Bugojnu gdje smo dobili najteze gostovanje u ovoj ligi..Evo sada se organizuje odlazak u Sarajevo protiv Dobrinjca.Iduce godine zavrsava se dvorana u Travniku tako da vise necemo morati igrati u Turbetu.Informisi se malo sta u BH rukometu znaci Borac iz Travnika.jedan od najjacih rukometnih centara kod nas.Imamo i titulu i kup BiH,i imacemo opet ako bog da.Sve u svemu sto se rukometa tice Borac je institucija za Velez.Vidjeces na proljece kada dolazimo u Mostar o cemu ti pricam i koliko je STARA ta ekipa...

SVI U NEDJELJU NA RUKOMET, EKIPA MLADA. ZASLUŽUJE PODRŠKU.
Evo citam status Durakovica na fb. Stvarno je zalosno da ovo dijete nije medju nama. Procitajte ko ga nema u raji.
Subota 20.10.2012. Stadion Vrapcici. Velez - Travnik. Prvi put u zivotu protiv Veleza. Osjecaj koji se ne moze opisati. Na drugoj strani bit ce moji prijatelji s kojima sam odrastao, al nazalost predvodjeni velikim neprijateljom Veleza - Tanovic. Prvi put igrat cu protiv prve ljubavi. Prvi put protiv kluba kojim me napravio ovakvim i onim sto jesam u zivotu. Prvi put protiv najveceg kluba u BIH. B
it ce tesko igrati "protiv" navijaca za koje sam ginuo do prije godinu dana. 2012 godina je nazalost godina koju cu pamtiti po losem. U ovoj godini nisam igrao na svom Bijelom brijegu. Volio bih da se subotnji mec igra na pravom Velezovom stadionu, Mostarskoj kolijevci fudbala, stadion Pod Bijelim brijegom. Al sigurno je da cu dati maksimum i ostaviti srce na terenu da Travnik dobije. Molim navijace Veleza da na pobjedu Travnika u subotu gledaju kao pobjedu Veleza, jer se iskreno nadam da ce "gospodin" koji je na celu Veleza podici svoje sidro, te da se time klub vrati na stare staze.
Subota 20.10.2012. Stadion Vrapcici. Velez - Travnik. Prvi put u zivotu protiv Veleza. Osjecaj koji se ne moze opisati. Na drugoj strani bit ce moji prijatelji s kojima sam odrastao, al nazalost predvodjeni velikim neprijateljom Veleza - Tanovic. Prvi put igrat cu protiv prve ljubavi. Prvi put protiv kluba kojim me napravio ovakvim i onim sto jesam u zivotu. Prvi put protiv najveceg kluba u BIH. B
it ce tesko igrati "protiv" navijaca za koje sam ginuo do prije godinu dana. 2012 godina je nazalost godina koju cu pamtiti po losem. U ovoj godini nisam igrao na svom Bijelom brijegu. Volio bih da se subotnji mec igra na pravom Velezovom stadionu, Mostarskoj kolijevci fudbala, stadion Pod Bijelim brijegom. Al sigurno je da cu dati maksimum i ostaviti srce na terenu da Travnik dobije. Molim navijace Veleza da na pobjedu Travnika u subotu gledaju kao pobjedu Veleza, jer se iskreno nadam da ce "gospodin" koji je na celu Veleza podici svoje sidro, te da se time klub vrati na stare staze.
Nisam znao da su Travnicani ovoliko smijesni
.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
RA najavio dolazak na rukomet danas. Utakmica u 15:30h.
Znam da je tema RSD Velež Mostar, ali često se spominju i navijači, pa misli da nije zabranjeno onda.
SVI NA RUKOMET
Znam da je tema RSD Velež Mostar, ali često se spominju i navijači, pa misli da nije zabranjeno onda.
SVI NA RUKOMET
E stvarno ovaj rukomet uvijek kad' ja imam nešto zakazano.shaman7 je napisao/la:RA najavio dolazak na rukomet danas. Utakmica u 15:30h.
SVI NA RUKOMET
Nije fer majke mi.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Nakon prva 3 kola i isto toliko poraza, danas su rukometaši Veleža blago rečeno satrali Iskru Stolac u hercegovačkom derbiju. Rezultat je bio 28:14 uz odličnu podršku s tribina. Oko 50-60 pripadnika navijačke grupe Red Army, te ukupno 150 ljudi.
čestitke rukometašima.......
nego, zanima me vaše mišljenje povodom odluke o dodjeli stadiona vrapčići VELEŽU za 40 godina na korištenje?

nego, zanima me vaše mišljenje povodom odluke o dodjeli stadiona vrapčići VELEŽU za 40 godina na korištenje?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.