Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Martex
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Martex » 14 jul 2011, 12:39

red devil88 je napisao/la:Sinoc se vidilo da ce nama Young dobro korisiti bilo je minimalno 5 prilika nakon njegovih cenarsuteva jbg Berbatov je kloc !
Ali zato Macheda nije, što bih volio da on proradi ove sezone :)
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 14 jul 2011, 12:49

Martex je napisao/la:
red devil88 je napisao/la:Sinoc se vidilo da ce nama Young dobro korisiti bilo je minimalno 5 prilika nakon njegovih cenarsuteva jbg Berbatov je kloc !
Macheda je bio sjajan sinoc :D
Glory Glory Man United !!! :D

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 14 jul 2011, 13:18

red devil88 je napisao/la:
Martex je napisao/la:
Macheda je bio sjajan sinoc :D
Uvijek mu je štimala Amerika :D
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 14 jul 2011, 14:06

Pisalo je ć definitivno..Stvarno,cuj Young prenapuhan :lol: Igracina je i pomoci ce nam 100%,a i Sneider bi u roku od 48h trebao potpisati..Kakav beton od ekipe! GLORY GLORY !

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 14 jul 2011, 14:07

el_ninho_torres je napisao/la:

Znaci prenapuhani Young je solidno odigrao pa dobro za takav klub netreba nesto puno ocekivati. ;)
EDIT:Gdije si ti procitao Ć?
Ovdje :mrgreen:
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 14 jul 2011, 14:18

Real Madrid lead Barcelona in Forbes list but Manchester United the most valuable sports team in the world
The Red Devils beat off competition from Spanish giants and host of NFL sides to top the 50-team list

Manchester United have been named as the most valuable sports team in the world by Forbes magazine.

The Red Devils, who are valued at $1.86 billion (£1.16bn), beat NFL team Dallas Cowboys and the New York Yankees to top the list. United's advertising revenue has a big impact on their valuation, with the club having an £80m, four-year deal with shirt sponsor Aon and a £302.9m, 13-year deal with Nike.

Out of the top 50 sports teams in the annual list, all 32 NFL sides were included, while just eight football clubs from around the world made it.

Spanish giants Real Madrid are in fifth place, making them the second most valuable football club, significantly ahead of rivals Barcelona, who are in 26th spot. Premier League duo Arsenal and Chelsea are in seventh and 46th place respectively.

Bayern Munich, who are in 19th, AC Milan in 34th, and Juventus who were placed 49th, complete the list of football clubs in the illustrious rankings.

Imperija zvana United!
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 14 jul 2011, 14:20

el_ninho_torres je napisao/la:
drH je napisao/la:
el_ninho_torres je napisao/la:Kako odigra pre napuhani Young?
Ne mogu da vjerujem da ti u potpisu stoji Željeznićar

:roll: :lol:
Znaci prenapuhani Young je solidno odigrao pa dobro za takav klub netreba nesto puno ocekivati. ;)
EDIT:Gdije si ti procitao Ć?
Drago mi je da sam te natjerao da ispravis potpis ;)

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 14 jul 2011, 14:31

Još jednom ako pročitam da takvog igrača neko naziva neznalicom ili drvetom tačno ću dobit hematomčinu na mozgu . Dva dodira sa loptom je dovoljno da vidiš klasu , samo dva . Naravno ko vidi . Isto tako je dovoljno u utakmici takve važnosti sa takvim protivnikom dovoljno u par dodira vidjeti da Lindergaard smirenošću , pregledom igre te racionalnim ispucavanjem lopte podsjeća na VDSa . K' tome .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 14 jul 2011, 15:21

Moze li mi neko objasniti nasu poziciju DM ili ti ta jdestruktivac, da li je to Carrick ili Fletcher i kakav bi bio potez dovodjenje Moussa Sissoka? :?:

Tuzla - Grad koji volim!

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 14 jul 2011, 15:38

Mi ovdje ne razmišljamo o Sissoku . :mrgreen: A ni Carrick niti Fleki nisu destruktivci samim tim jer ne sliče Đenaru ili Najđelu , Havieru . Prije će biti da su igrači od zadatka .
Ne znam u stvari , neko ih naziva destruktivcima . Paja & Co . Ali takvi se nisu složili s mozgom od obdaništa . Uberi poentu sam .... :)

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 14 jul 2011, 15:45

Sir Matt je napisao/la:Mi ovdje ne razmišljamo o Sissoku . :mrgreen: A ni Carrick niti Fleki nisu destruktivci samim tim jer ne sliče Đenaru ili Najđelu , Havieru . Prije će biti da su igrači od zadatka .
Ne znam u stvari , neko ih naziva destruktivcima . Paja & Co . Ali takvi se nisu složili s mozgom od obdaništa . Uberi poentu sam .... :)
Otprilike ko u našem timu ruši protivničku igru? Zaustavlja kontre i tako to koliko znam to je Carrick :)

Tuzla - Grad koji volim!

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 14 jul 2011, 15:47

Ruši jež taktika u defanzivi koju igramo godinama . Istina , Carrick ponajviše .

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 14 jul 2011, 16:31

Sir Matt je napisao/la:Mi ovdje ne razmišljamo o Sissoku . :mrgreen: A ni Carrick niti Fleki nisu destruktivci samim tim jer ne sliče Đenaru ili Najđelu , Havieru . Prije će biti da su igrači od zadatka .
Upravo tako: Flecer je igrac od zadatka, sa solidnom tehnikom. Kerik je kreativac, niposto destruktivac.

Uvreda je nazvati nekog igraca destruktivcem, osim ako ne govorimo o drvosjecama iz nase lige. Jedini destruktivac koji se proslavio je Gatuzo i mozda Jeremis,.. Veliki klubovi u svojim redovima imaju iskljucivo kreativce. Naravno, neki su vise neki manje kreativni.

Fudbal nije ragbi, destruktivci nisu potrebni da bi se ostvario dobar rezultat. Ove sezone su najbolji fudbal igrali Barsa i Dortmund, a u ekipi nemaju te klasicne destruktivce. Cavi je genije u napadu, a u fazi odbrane 10 puta bolji od klasicnog destruktivca kakav je Gatuzo. Taj Cavi se ne gura, ne obara, ne lomi noge,.. On se dobro postavlja i agresivno napada. Tako igra kompletan tim Barse i zato jesu ubjedljivo najbolji. Staviti u takvu ekipu De Jonga ili Gatuza, to bi bio zlocin. Real je igrao sa klasicnim destrutktivecm Pepeom protiv Barse, pa nisu tri puta presli pola terena.

Dakle, agresivan i visok presing je najbolja odbrana. Kvalitetnu odbranu cini kompletna ekipa, a ne jedan parmak kakav je De Jong.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

amar_giggs
Kontakt:

Post Postao/la amar_giggs » 14 jul 2011, 16:43

Fletcher je bukvalno igrac zadatka,ne vole ga protivnici jer im maestralno unistava napade,ali nama je Fletc zakletva

amar_giggs
Kontakt:

Post Postao/la amar_giggs » 14 jul 2011, 16:47

Ako nam dodje Wes,nadam se da cemo jos dovest i De Rossija,haha jesam skroman.Prodat Gibsona,onda i Carricka,a najbolje bi bilo dat i Berbatova i kes za Kuna,harali bi djece mi

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 14 jul 2011, 16:59

amar_giggs je napisao/la:Ako nam dodje Wes,nadam se da cemo jos dovest i De Rossija,haha jesam skroman.Prodat Gibsona,onda i Carricka,a najbolje bi bilo dat i Berbatova i kes za Kuna,harali bi djece mi
To neke zamisli sa FM-a?
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

amar_giggs
Kontakt:

Post Postao/la amar_giggs » 14 jul 2011, 17:02

Ma jarane dovde mi je Bugarina,treba ga prodat nek chicha i roo budu prve opcijje,a Kiko zauzme mjesto treceg napadaca svi sretni,jos je i mladji,a rekao je i sam

I didn't play really a lot but it's an experience, you know. I've learned a lot from that experience. It makes me a better player and a better man, the bad experience makes you grow up."

- Federico Macheda

amar_giggs
Kontakt:

Post Postao/la amar_giggs » 14 jul 2011, 17:08

"I didn't play really a lot but it's an experience, you know. I've learned a lot from that experience. It makes me a better player and a better man, the bad experience makes you grow up.

"When I came back here, the first day in training, I really realised that Manchester United is the best club in the world. When you see the other teams, you can see the difference so I'm really, really happy.

"I enjoyed it. I've been training hard and now I hope to keep going like that. I hope to score more in the coming games and the USA seems to bring love to me."

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 14 jul 2011, 18:18

HZ87

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 14 jul 2011, 22:35

[youtube][/youtube]
:lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.