Ali zato Macheda nije, što bih volio da on proradi ove sezonered devil88 je napisao/la:Sinoc se vidilo da ce nama Young dobro korisiti bilo je minimalno 5 prilika nakon njegovih cenarsuteva jbg Berbatov je kloc !

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Ali zato Macheda nije, što bih volio da on proradi ove sezonered devil88 je napisao/la:Sinoc se vidilo da ce nama Young dobro korisiti bilo je minimalno 5 prilika nakon njegovih cenarsuteva jbg Berbatov je kloc !
Macheda je bio sjajan sinocMartex je napisao/la:Ali zato Macheda nije, što bih volio da on proradi ove sezonered devil88 je napisao/la:Sinoc se vidilo da ce nama Young dobro korisiti bilo je minimalno 5 prilika nakon njegovih cenarsuteva jbg Berbatov je kloc !
Uvijek mu je štimala Amerikared devil88 je napisao/la:Macheda je bio sjajan sinocMartex je napisao/la:Ali zato Macheda nije, što bih volio da on proradi ove sezonered devil88 je napisao/la:Sinoc se vidilo da ce nama Young dobro korisiti bilo je minimalno 5 prilika nakon njegovih cenarsuteva jbg Berbatov je kloc !
Ovdjeel_ninho_torres je napisao/la:
Znaci prenapuhani Young je solidno odigrao pa dobro za takav klub netreba nesto puno ocekivati.
EDIT:Gdije si ti procitao Ć?
Drago mi je da sam te natjerao da ispravis potpisel_ninho_torres je napisao/la:Znaci prenapuhani Young je solidno odigrao pa dobro za takav klub netreba nesto puno ocekivati.drH je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da ti u potpisu stoji Željeznićarel_ninho_torres je napisao/la:Kako odigra pre napuhani Young?
![]()
EDIT:Gdije si ti procitao Ć?
Otprilike ko u našem timu ruši protivničku igru? Zaustavlja kontre i tako to koliko znam to je CarrickSir Matt je napisao/la:Mi ovdje ne razmišljamo o Sissoku .A ni Carrick niti Fleki nisu destruktivci samim tim jer ne sliče Đenaru ili Najđelu , Havieru . Prije će biti da su igrači od zadatka .
Ne znam u stvari , neko ih naziva destruktivcima . Paja & Co . Ali takvi se nisu složili s mozgom od obdaništa . Uberi poentu sam ....
Upravo tako: Flecer je igrac od zadatka, sa solidnom tehnikom. Kerik je kreativac, niposto destruktivac.Sir Matt je napisao/la:Mi ovdje ne razmišljamo o Sissoku .A ni Carrick niti Fleki nisu destruktivci samim tim jer ne sliče Đenaru ili Najđelu , Havieru . Prije će biti da su igrači od zadatka .
Ne znam u stvari , neko ih naziva destruktivcima . Paja & Co . Ali takvi se nisu složili s mozgom od obdaništa . Uberi poentu sam ....
To neke zamisli sa FM-a?amar_giggs je napisao/la:Ako nam dodje Wes,nadam se da cemo jos dovest i De Rossija,haha jesam skroman.Prodat Gibsona,onda i Carricka,a najbolje bi bilo dat i Berbatova i kes za Kuna,harali bi djece mi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.