FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 14 dec 2020, 02:12

Brkooo je napisao/la:
14 dec 2020, 01:47
Ja se nadam @Ljoze, da se zezas u vezi Adzema i Mulalica. Ne mogu da vjerujem da ljudi generalno imaju tako slabo pamcenje i da se ne sjecaju kroz kakve smo sve horore prolazili sa trenerima, u blizoj proslosti. Eto ta dvojca, od Edisovih pogibija, papanluka, ostavljanja kostiju na terenu, bravo Liga drago mi je sto si me to pitao, do Adzemovih transfer rokova i dovodjenja Kenana Hadzica, Cubare, Mehremica, Elsnera, Modica, Jusufija itd, a cilj je kao titula..
Ja sam rekao strpljenje i dodatnih 6 mjeseci jer UO je bio u fazonu da osluskuje zelje i cim se kaze "odlazi" oni otpustaju. Krenulo sa Mulalicem i zavrsilo 2018. sa Odovicem. Izabrao si ih i stani iza svog izbora godinu ipo tj. tih pola godine jos sto je dovoljno da mozes vidjeti kako stvari stoje i da li ima boljitka.
U takvom cesce mijenjaju izgubili su osjecaj odgovornosti i odlucnosti.
I iskreno cisto sumnjam da je sam Adzem dovodio igrace i da su oni bas svi njegova zelja. Ako ti predsjednik kaze javno na press da je on gledao i doveo Zajmovica Bog zna koliko je jos doveo i kakve su to seme bile.

Bilo proslo, ali mora se znati ko sta radi da bi bilo uspjeha. Sve dok se neko pa i za sitnicu mijesa nema od toga nista. Uvuce se nervoza, nesigurnost, vidis da neko ne polaze nikom racune u bilo kojoj relaciji i ne mozes ti tu napraviti nista jer ce puci prije ili kasnije i napraviti potop. I to ugl. uvijek bude pred nesto odlucujuce, kljucno da stvar napravi gorom.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 14 dec 2020, 02:21

ma kad krenemo sa mindsetom da mi nismo f.k neko c.d tj cirkusko drustvo bice nam svima lakse da skontamo gdje stvari stoje

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 14 dec 2020, 02:23

ali brkoo je brat morate priznati
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 14 dec 2020, 02:27

wolfie je napisao/la:
14 dec 2020, 02:02
Brkooo je napisao/la:
14 dec 2020, 00:46
@Ubipitar, Kakvo je vase misljenje o ovoj sadasnjoj situaciji, nadolazecoj skupstini itd?
E jesi i našao koga ćeš upitati. Ekvivalent onima sa lobotomije.
Ozbiljno me zanima kakvo je misljenje njega i @Nastrojeni jer su bliski klubu i imaju insajderske informacije. Mnogo tacnije informacije od @admira i sl..

Znam da ne bih trebao o ovome pisati i nemam obicaj da prenosim informacije kad sa nekim diskutujem preko privatnih poruka ali mogu reci da prosli put kad sam se dopisivao sa @ubipitarom, sve sto je napisao tad, obistinilo se, al' apsolutno sve..

Ne znam iz kojih razloga slijepo brani ljude u klubu, ne poznajem ga i ne mogu tvrditi da li ima neki interes, da li se kao sto @robust napisa prodao za dres, kafu itd, u to ne ulazim, ali je cinjenica da nikad konstruktivno nije kritikovao, nego je samo branio nekoga i to je nesto sto me kod njega nervira, ali opet ponavljam sto se tice informacija koje mi je pisao uvijek je bila istina, nikad nije slagao..

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 14 dec 2020, 02:28

delinjo je napisao/la:
14 dec 2020, 02:23
ali brkoo je brat morate priznati
i wolfie eno cujem pola starleta u gradu se dns stucalo od bratovog spominjanja mama zena cura jucer:kafa:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 14 dec 2020, 02:29

Kad ti odgovori onda se javi Avlamiju da ti kaze sta misli o Misketu :D

wolfie je zajeabn igrac haha
VOLIM ZELJEZNICAR!!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 14 dec 2020, 02:39

Brkooo je napisao/la:
14 dec 2020, 02:27
Ozbiljno me zanima kakvo je misljenje njega i @Nastrojeni jer su bliski klubu i imaju insajderske informacije. Mnogo tacnije informacije od @admira i sl..

Znam da ne bih trebao o ovome pisati i nemam obicaj da prenosim informacije kad sa nekim diskutujem preko privatnih poruka ali mogu reci da prosli put kad sam se dopisivao sa @ubipitarom, sve sto je napisao tad, obistinilo se, al' apsolutno sve..

Ne znam iz kojih razloga slijepo brani ljude u klubu, ne poznajem ga i ne mogu tvrditi da li ima neki interes, da li se kao sto @robust napisa prodao za dres, kafu itd, u to ne ulazim, ali je cinjenica da nikad konstruktivno nije kritikovao, nego je samo branio nekoga i to je nesto sto me kod njega nervira, ali opet ponavljam sto se tice informacija koje mi je pisao uvijek je bila istina, nikad nije slagao..
Ma znao je i Ubipitar pisati da trebaju bolji ljudi. Nije bas u svemu on branio. Uletio je nakon Sirokog sa komentarom "Stvarno smo retardirani...". Mozda i najbolji opis sta smo uradili i kako izgledali u ova dva zadnja kola.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 14 dec 2020, 02:40

De bolan ,covjek je psovao mrtve ljudima sto kritikuju...
VOLIM ZELJEZNICAR!!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 14 dec 2020, 02:40

Vise govorim za privatne poruke nego ovako javno.
Volio bih i ja da se jave i kazu mlze li doci do kakvih promjena. Ne moraju do detalja ovako javno samo povrsno da kazu sta slijedi.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 14 dec 2020, 02:49

sta se imaju javljati,cuo si Amara polusezona je uspjesna,oni moraju tako pisati jbbg
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 14 dec 2020, 02:53

LjoZee je napisao/la:
14 dec 2020, 02:12
Brkooo je napisao/la:
14 dec 2020, 01:47
Ja se nadam @Ljoze, da se zezas u vezi Adzema i Mulalica. Ne mogu da vjerujem da ljudi generalno imaju tako slabo pamcenje i da se ne sjecaju kroz kakve smo sve horore prolazili sa trenerima, u blizoj proslosti. Eto ta dvojca, od Edisovih pogibija, papanluka, ostavljanja kostiju na terenu, bravo Liga drago mi je sto si me to pitao, do Adzemovih transfer rokova i dovodjenja Kenana Hadzica, Cubare, Mehremica, Elsnera, Modica, Jusufija itd, a cilj je kao titula..
Ja sam rekao strpljenje i dodatnih 6 mjeseci jer UO je bio u fazonu da osluskuje zelje i cim se kaze "odlazi" oni otpustaju. Krenulo sa Mulalicem i zavrsilo 2018. sa Odovicem. Izabrao si ih i stani iza svog izbora godinu ipo tj. tih pola godine jos sto je dovoljno da mozes vidjeti kako stvari stoje i da li ima boljitka.
U takvom cesce mijenjaju izgubili su osjecaj odgovornosti i odlucnosti.
I iskreno cisto sumnjam da je sam Adzem dovodio igrace i da su oni bas svi njegova zelja. Ako ti predsjednik kaze javno na press da je on gledao i doveo Zajmovica Bog zna koliko je jos doveo i kakve su to seme bile.

Bilo proslo, ali mora se znati ko sta radi da bi bilo uspjeha. Sve dok se neko pa i za sitnicu mijesa nema od toga nista. Uvuce se nervoza, nesigurnost, vidis da neko ne polaze nikom racune u bilo kojoj relaciji i ne mozes ti tu napraviti nista jer ce puci prije ili kasnije i napraviti potop. I to ugl. uvijek bude pred nesto odlucujuce, kljucno da stvar napravi gorom.
Strpljenje-Da, ali mora postojati neki kriterijum. Prvo da ima kvalitet da bude na svom mjestu, onda da se zna tacan pravac u kojem idemo, da se nakon nekog vremena vidi neki progres, da to ima smisla itd. Biti strpljiv i davati vrijeme Mulalicu, Adzemu, Odovicu, Krcmarevicu, Kosticu, Petrovicu itd je samo gubljenje vremena, bez obzira sto su nama draga ova prva trojca nabrojanih..

Drugi problem koji si naveo je generalno nedostatak autoriteta trenera kod nas koji sviraju kako im neko kaze. Niko od ovih gore nabrojanih nema hrabrosti da izadje i da kaze podnosim ostavku jer mi se taj i taj mijesa u posao. Svima njima je vrhunac karijere bilo to sto su bili treneri naseg kluba i jednostavno imas osjecaj da im je upala kasika u med, da bi trpili sve i svasta samo da ostanu na funkciji..

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 14 dec 2020, 03:05

Sto ne spavamo svi mi...
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 14 dec 2020, 03:10

delinjo je napisao/la:
14 dec 2020, 03:05
Sto ne spavamo svi mi...
a nije zbog zena da je zbog njih sad bi spavao kao zaklan :urnebes:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 14 dec 2020, 03:17

nase muke robinjo :D

ja sve kontam mi u birtiji tipkamo
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 14 dec 2020, 03:26

delinjo je napisao/la:
14 dec 2020, 03:17
nase muke robinjo :D

ja sve kontam mi u birtiji tipkamo
otjerali su nas bili sa ove teme govorili da smo onakvi ovakvi meni od najveceg mentola na temi tebi svasta a ljudi ne zele istinu da prihvate makar je uvijek kroz salu provukao neka vide da mi hardcore birtijasi smo bili sve u pravu i sto smi prste otuplili tipkajuci istinu
sad svi postali veci pljuvaci od nas

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 14 dec 2020, 03:37

delinjo je napisao/la:
14 dec 2020, 02:49
sta se imaju javljati,cuo si Amara polusezona je uspjesna,oni moraju tako pisati jbbg

Novinare strah pitati Amara i ljude iz Zelje bilo sta, jbga desava se 😐
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 14 dec 2020, 09:32

Ponedjeljak je, još se niko iz kluba ne oglašava?
Predsjednik Skupštine još nije odredio datum ove bitne sjednice? :hmmmmm:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 14 dec 2020, 09:34

MocMahale444 je napisao/la:
14 dec 2020, 03:37
Novinare strah pitati Amara i ljude iz Zelje bilo sta, jbga desava se 😐
Ne moraju ni pitati njih neka malo pozovu bivse igrace, trenere da pitaju za misljenje. Po mogucnosti ove sto su direktni, a ne da okolisaju. A vala svima njima na obraz sto se ne javljaju sami da se malo digne raja na noge, da nesto pokrenemo kad nece Skupstina. Sve upamtiti ovako sto ne javljaju se i cim nekad krenu pametovati i spominjati ljubav prema Zelji tarabu udariti.

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 14 dec 2020, 09:43

Skupština krajem januara meni govori da smo mi kao klub halalili ovu sezonu, da ne govorim šta teže. Svi znamo da nas čeka proces licenciranja, jako teška borba za Evropu i ako je odgovor kluba koji trenutno nema ni predsjednika ni direktora skupština za preko mjesec i pol dana onda je sve jasno. Kapitulacija.

WOLF20
Kontakt:

Post Postao/la WOLF20 » 14 dec 2020, 09:46

Futbol se igra, finansije nikad bolje, situacija u klubu nikad bolja nema potrebe za oglasavanjem.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921 i 44 gosta.