Ne znam zasto sebe lazemo.Jeste fali zadnji vezni ali fali i desni bek i krilo te napadac.Znaci 4 igraca cisto da budemo popunjeni na svim pozicijama.Jankovic je trebao biti rjesenje jer ce Amir vjerovatno otici nakon Europe i sta onda?Neozbiljno je ovo oko igrackog kadra a moze se bas nafatati finih igraca sad sto im ugovor istice.Baja_Zvjerka je napisao/la:Nama treba samo jedan dobar dmf sad za sad.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Jel to tiimas informaciju da ce Amir negdje ici?bistrikboy je napisao/la:Ne znam zasto sebe lazemo.Jeste fali zadnji vezni ali fali i desni bek i krilo te napadac.Znaci 4 igraca cisto da budemo popunjeni na svim pozicijama.Jankovic je trebao biti rjesenje jer ce Amir vjerovatno otici nakon Europe i sta onda?Neozbiljno je ovo oko igrackog kadra a moze se bas nafatati finih igraca sad sto im ugovor istice.Baja_Zvjerka je napisao/la:Nama treba samo jedan dobar dmf sad za sad.
Kuda ce Amir poslije Evrope? Odakle informacija?bistrikboy je napisao/la:Ne znam zasto sebe lazemo.Jeste fali zadnji vezni ali fali i desni bek i krilo te napadac.Znaci 4 igraca cisto da budemo popunjeni na svim pozicijama.Jankovic je trebao biti rjesenje jer ce Amir vjerovatno otici nakon Europe i sta onda?Neozbiljno je ovo oko igrackog kadra a moze se bas nafatati finih igraca sad sto im ugovor istice.Baja_Zvjerka je napisao/la:Nama treba samo jedan dobar dmf sad za sad.
Ako ode Bajic (barem za dobre pare) morat ce se trazit zamjena.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- bistrikboy
- Kontakt:
Menadzer mu ganja angazman u Turskoj...FKZ1921 je napisao/la:Jel to tiimas informaciju da ce Amir negdje ici?bistrikboy je napisao/la:Ne znam zasto sebe lazemo.Jeste fali zadnji vezni ali fali i desni bek i krilo te napadac.Znaci 4 igraca cisto da budemo popunjeni na svim pozicijama.Jankovic je trebao biti rjesenje jer ce Amir vjerovatno otici nakon Europe i sta onda?Neozbiljno je ovo oko igrackog kadra a moze se bas nafatati finih igraca sad sto im ugovor istice.Baja_Zvjerka je napisao/la:Nama treba samo jedan dobar dmf sad za sad.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Pa nije Amir valjda toliko glup da ode u Tursku 

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Opet insajderi. Ako neko ima vec dogovoreno, onda ce se i dobiti neke pare i naravno da ce dovesti zamjenu za tog igraca. Sad za sad je nama bas neophodan jedan dmf, a na svim pozicijama imamo dobra rijesenja koja su nam donijela i 2 mjesto ove sezone. Pripreme nisu ni pocele, ako ne mozemo proci to prvo pretkolo kao nosioci, onda ebo sve to, a opet cemo imati vremena do 2 pretkola da dovedemo nekoga.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- bistrikboy
- Kontakt:
Nije se vala ni Visca zajebao a isti su menadzeri...Željooooo je napisao/la:Pa nije Amir valjda toliko glup da ode u Tursku
Zubanovic mu menadžer ?bistrikboy je napisao/la:Nije se vala ni Visca zajebao a isti su menadzeri...Željooooo je napisao/la:Pa nije Amir valjda toliko glup da ode u Tursku
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
@Pile odgovor je potvrdan na ono u PP. Danas sam bio s njim. Ali ne mogu da pošaljem PP ne znam koji joj je urac.

Haj dosta je vise tih insjaderskih. Ti tvrdis da ide poslije evrope, a pises da mu menadzer ganja angazman ?? GANJA??? pa ko je rekao da ce ga utrpat nekome ? Ti si lud
Željezničar živimo !
Amiru se nema sta ganjati angazman. On moze odmah ici. Ali,Amir nije igrac o cijem odlasku se razmislja.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Amir ima nazalost fiksnu odstetu, bas me zanima cifra. Trebalo bi mu ponuditi vecu platu i novi ugovor bez te klauzule.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Visca ne može da mrdne iz Turske
a šta mu fali, standardan u timu koji je završio četvrti u prvoj turskoj, u reprezentaciji manje-više. sigurno bi mogao otići da hoće, ali mu je i više nego dobro tamo.
Ne mogu svi biti ko dzeko i zaraditi 50+ miliona al visci je itekako dobro u Turskoj.
A nije bas ni jeftin da se razumijemo.ChWilla je napisao/la:a šta mu fali, standardan u timu koji je završio četvrti u prvoj turskoj, u reprezentaciji manje-više. sigurno bi mogao otići da hoće, ali mu je i više nego dobro tamo.
Odlicnu sezonu ima iza sebe i koliko znam dosta klubova je pokazalo interesovanje, nekoliko iz liga petice ali Turci nemaju potrebu prodavati ga a ni njemu se bas ne zuri nigdje. Lijepo bi bilo vidjeti ga ili u jacoj ligi ili u nekom od velikog Turskog trojca.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Dobro mu jeste, ali nije tacno da mu se ne ide. Visca se ubio za bundesku.
imaće kad i to.