evo kaako je bilo [youtube][/youtube]

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
moglo je biti i bolje ali nije lose....nije kao predhodnih godina jbg...juventus 0244 je napisao/la:Pa mogu ti reci da je bilo odlicno. A sutra je repriza tako da bi se moglo ponoviti
. Kako ti provede ovu ludu noc
jutro i tebi najmladji forumasu...jesi li se naspavaoUnica_Liverpool_ je napisao/la:Dobar jutar
ja poceo gledati mec lakersa i zaspao. Ustao sam oko 9..znaci 3-4 sata sam spavao max.sikirica je napisao/la:Sretna vam Nova!
Ja nisam nikako spavo,odo sad tek.
HAHAHAHHAHAHAHHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAmajestic24 je napisao/la:Analiticaru,ja bi se smio kladiti da je Ahmin smisao zivota kao ona pjesma od dj krmka .."danju radim na crno a nocu na bijelo"![]()
Ustaj ugledaj se na ahmu evo zaspo prije dvaest minuta sad ga probudio pita gdje su trebice.Ja mu reko ma nista Ahmo tebi taj san udario u glavu i on opet lego spavatmajestic24 je napisao/la:Joooj..neda mi se nikako ustati iz kreveta![]()
![]()
Nije to nista...meni dosli roditelji..pitam ja mater gdje su mi hlace,a one na meniAnaliticar=Ahmo je napisao/la:Ustaj ugledaj se na ahmu evo zaspo prije dvaest minuta sad ga probudio pita gdje su trebice.Ja mu reko ma nista Ahmo tebi taj san udario u glavu i on opet lego spavatmajestic24 je napisao/la:Joooj..neda mi se nikako ustati iz kreveta![]()
![]()
![]()
Unica_Liverpool_ je napisao/la:majestic poslao sam ti gift
A šta igrate ?majestic24 je napisao/la:Unica_Liverpool_ je napisao/la:majestic poslao sam ti gift
vidio sam...hvala ti. Salji mi uvjek samo to.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.