FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
I prosle sezone u onakvoj konkurenciji smo imali ekipu za titulu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Slično smo igrali kao ove sezone, tako da vjerujem da bi zijanili titulu
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Pa zijanili smo na neki nacin 
Ma dobro sad sbbkbb do maja da nije bilo korone, ali onaj period iza zimske pauze je bila ekipa s obzirom na konkurenciju u vrhu sto se kvalitete tice. Dobro smo bili sredili odbranu sa Jovanovicem prije svega.

Ma dobro sad sbbkbb do maja da nije bilo korone, ali onaj period iza zimske pauze je bila ekipa s obzirom na konkurenciju u vrhu sto se kvalitete tice. Dobro smo bili sredili odbranu sa Jovanovicem prije svega.
Otišli smo bukvalo skroz s poente mog posta

Nismo nikad imali sistem i srece da ubodes i bez toga. Nije to samo daj redovniju platu igracu. Ne moze predsjednik, clan Uprave vise biti u javnosti i sebe gurati nego igraci. Mi smo imali tu situaciju. Ne valja kad se bilo ko nekom mijesa u posao i gdje mu mjesto nije. Bilo trener, predsjednik, direktor ili bilo ko. A mozda je jedan od razloga i strpljenje. Npr. Adzema je mozda trebalo pustiti i nakon one sezone da nastavi raditi. Ulozit u ekipu i kupit mu mir kod navijaca nakon gubitka titule. Pa ako zijani poslije na polusezoni da se zamijeni. Mulalicu slicno nakon gubitka Evrope. Godinu ipo tj. sezonu ipo pruziti i ako nema uspjeha, boljitka zamijeniti.
Ma nema ovdje spasa
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
igramo kao sise samo nam kos fali prva sisa mtel plbih

I sisoje nas izbjegava haha
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nek je i bradavica ako bude ulagao kao birvaktile u slobodu il sad u tuzlu sto se mene tice vrata su mu sirom otvorena

#Punoljetstvo
Ja se nadam @Ljoze, da se zezas u vezi Adzema i Mulalica. Ne mogu da vjerujem da ljudi generalno imaju tako slabo pamcenje i da se ne sjecaju kroz kakve smo sve horore prolazili sa trenerima, u blizoj proslosti. Eto ta dvojca, od Edisovih pogibija, papanluka, ostavljanja kostiju na terenu, bravo Liga drago mi je da si me to pitao, do Adzemovih transfer rokova i dovodjenja Kenana Hadzica, Cubare, Mehremica, Elsnera, Modica, Jusufija itd, a cilj je kao titula..
Zadnja izmjena: Brkooo, dana/u 14 dec 2020, 01:59, ukupno mijenjano 1 put.
Joj bolje ga ugasiti nego da me **** Azem opet trenira,kaze brat na presici " ako neko misli da je lako igrati po ovoj sparini,nek sidje i obuce dres"....hahahahhaha
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- MocMahale444
E jesi i našao koga ćeš upitati. Ekvivalent onima sa lobotomije.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
nemoj zamisli koliko puta je morao uci i izaci iz topline paksua i platiti kafa za dres il neku drugu privilegiju to je krvav lebac i naporan posao bez zdravstvenog

Ovaj brkooo me brine majke mi,ovo je kao da Avlamija pitas sta misli o Misimovicu..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- MocMahale444
Treba poslati pismo ovom muflonu da su trke konja izasle iz mode, da nas kupi levat.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
a usao je neki sejtan u njega jedino se moze izbaciti petosatnim slusanjem sinana i rakijom i tako sedam danadelinjo je napisao/la: ↑14 dec 2020, 02:07Ovaj brkooo me brine majke mi,ovo je kao da Avlamija pitas sta misli o Misimovicu..