FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- hule_barca
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
puyol najjaci, okrenuo se cim je vidio da shakira prilazi kaze: "bjezi evo waka zvaka"

Mes Que Un Club
Villa zabio sinoc 18 gol i Primeri - treci strijelac lige...prekinuo je golgeterski post i tako najavio golove u LP.
uzivajte! 
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
najbolji igrac na svijetu.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
Sa kojom lakocom taj velemajstor zabija golove, to je više i smiješno postalo...svi golovi ko na terminu, niti jedan neka strašna bomba sa 30 metara - a 50 ih utrpao dosad i to samo ove godine...a još nije kraj sezone.
Ovakve igrace majka rodi jednom u 100 godina, a i to je pitanje.
Zadnja izmjena: izzo, dana/u 24 apr 2011, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
ja bi prije rekao,da se ovo samo jednom i rodi..izzo je napisao/la:Sa kojom lakocom taj velemajstor zabija golove, to je više i smiješno postalo...svi golovi ko na tereminu, niti jedan neka strašna bomba sa 30 metara - a 50 ih utrpao dosad i to samo ove godine...a još nije kraj sezone.
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Do kraja ove sezone ce prestici sve ove osim Ferenca Deaka...Ad0 je napisao/la:Igrači s 50 ili više golova u sezoni:
(igrač, klub, sezona, broj golova)
Ferenc Deak, Ferencvaros, 1948/49, 66
Gyula Zsengeller, Ujpest, 1938/39, 56
Fred Roberts, Glentoran, 1931/32, 55
Mario Jardel, Sporting Lisbon, 2001/02, 55
Henrik Larsson, Celtic, 2000/01, 53
William MacFadyen, Motherwell, 1932/33, 52
Jimmy McGrory, Celtic, 1935/36, 50
Joe Bambrick, Linfield, 1929/30, 50
Lionel Messi, Barcelona, 2010/11, 50 BOG
http://www.youtube.com/watch?v=2SBAYzEiI2I
<3 FC Barcelona <3
<3 FC Barcelona <3
Čini mi se da mu je ovo bio 6. ili 7. gol ove sezone desnom nogom.Portillo je napisao/la:Jel moguce da je Messi zabio desnom
FK Pjetlovi
Koliko je dosada Messi dao golova za Barcelonu u svim takmicenjima? Od pocetka karijere?
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Nije Ronaldo nista bolji, u Primeri je zabio 7 golova ljevicom, Messi 4 desnom, sasvim nebitna stvar, kad ionako Messi ne moze meda protiv Mourinha 
1.27 - Penal puca desnom nogomkivi je napisao/la:najbolji igrac na svijetu.
[youtube][/youtube]
Čini mi se da je ovdje najviše na'ebala Sevilla, 2 utakmice, 4 gola
Jesi kad cuo za wikipediju?sikirica je napisao/la:Koliko je dosada Messi dao golova za Barcelonu u svim takmicenjima? Od pocetka karijere?
I pri tom je Ronaldo zabio 3,4 gola glavomMadridism je napisao/la:Nije Ronaldo nista bolji, u Primeri je zabio 7 golova ljevicom, Messi 4 desnom, sasvim nebitna stvar, kad ionako Messi ne moze meda protiv Mourinha
btw. Messiju se broji i Superkup, pero bueno...
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Vjeruj, Portillo je prostudir'o Wikipediju, zna čo'ekPortillo je napisao/la:Jesi kad cuo za wikipediju?sikirica je napisao/la:Koliko je dosada Messi dao golova za Barcelonu u svim takmicenjima? Od pocetka karijere?
Aj mrs ti tamomandraX je napisao/la:Vjeruj, Portillo je prostudir'o Wikipediju, zna čo'ekPortillo je napisao/la:Jesi kad cuo za wikipediju?sikirica je napisao/la:Koliko je dosada Messi dao golova za Barcelonu u svim takmicenjima? Od pocetka karijere?
btw. zijanicete
Sad cu ja tamo da napisem da je dao 35123 gola pa onda nek ide provjeravat...dzes covjeku reci tamo da gledaPortillo je napisao/la:Jesi kad cuo za wikipediju?sikirica je napisao/la:Koliko je dosada Messi dao golova za Barcelonu u svim takmicenjima? Od pocetka karijere?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Vidoviti Portillo gleda u kašike
Nema vam spasa u LP, siguran budi...osramotit' će vas
Maloprije si spomenuo nešto kao Ronaldo daje glavom golove, Messi ne, nebitno, u tom smislu je nesto bilo...
[youtube][/youtube]
Ovaj njegov glavom, je vrijedniji više nego njegovih 20
Nema vam spasa u LP, siguran budi...osramotit' će vas
Maloprije si spomenuo nešto kao Ronaldo daje glavom golove, Messi ne, nebitno, u tom smislu je nesto bilo...
[youtube][/youtube]
Ovaj njegov glavom, je vrijedniji više nego njegovih 20
Nemoze al u novembru.Madridism je napisao/la:Nije Ronaldo nista bolji, u Primeri je zabio 7 golova ljevicom, Messi 4 desnom, sasvim nebitna stvar, kad ionako Messi ne moze meda protiv Mourinha
p.s. khmmmmmm hocu reci u Limburgu u Barseloni prosle godine.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Jesam,cuo sam za wikipediju,ali na wikipediji su samo njegovi golovi u Primeri,ja mislim...Portillo je napisao/la:Jesi kad cuo za wikipediju?sikirica je napisao/la:Koliko je dosada Messi dao golova za Barcelonu u svim takmicenjima? Od pocetka karijere?
I pri tom je Ronaldo zabio 3,4 gola glavomMadridism je napisao/la:Nije Ronaldo nista bolji, u Primeri je zabio 7 golova ljevicom, Messi 4 desnom, sasvim nebitna stvar, kad ionako Messi ne moze meda protiv MourinhaA ovaj toliko u cijeloj karijeri
![]()
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Doduse on je samo serviro cevapcice Murinju...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Na Francuskoj wikipediji nisu, imas u svim takmicenjima. Kao sto rece mandrax, prostudiro sam ja tosikirica je napisao/la:Jesam,cuo sam za wikipediju,ali na wikipediji su samo njegovi golovi u Primeri,ja mislim...Portillo je napisao/la:Jesi kad cuo za wikipediju?sikirica je napisao/la:Koliko je dosada Messi dao golova za Barcelonu u svim takmicenjima? Od pocetka karijere?
I pri tom je Ronaldo zabio 3,4 gola glavomMadridism je napisao/la:Nije Ronaldo nista bolji, u Primeri je zabio 7 golova ljevicom, Messi 4 desnom, sasvim nebitna stvar, kad ionako Messi ne moze meda protiv MourinhaA ovaj toliko u cijeloj karijeri
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.