Neka neko skupi linkove klipova, i minutažu koju žele, redoslijed i ja ću to producirati.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ja sam spomenuo 4 dobra trenutka.Coromandel je napisao/la:amin ja rabbi, svaka mu cast. kao da gledam istorijski spektakl. dajte omladini koja se ovim bavi, recite da se ubace novi momenti koje neko maloprije spomenu.Sabinho je napisao/la:Kakav video!!! KO JE PRAVIO ZIV BIO 100 GODINA! Placem, majke mi...
[youtube][/youtube]
"Znajte da sabinhova pluca jecaju svaku utakmicu".uNbx je napisao/la:"Znajte da neko pusti suzu kada izgubite, i da se neko raduje kada pobijedite."
Samo da su svjesni ove činjenice, a očito da nisu, gdje bi nam kraj bio...
Ako hocemo dominaciju, raspored je irelevantanMemara je napisao/la:Definitivno imamo najtezi raspored.
mislim nakon 18. kola da ce biti pauza, pa na proljece jos 4 i onda liga za prvaka i opstanak dodatnih 10 kolasocrates je napisao/la:Pauza je nakon 22 kola!?!??
Možda si fulio za kolo gore-dole, ali više nisi sigurno.THEC je napisao/la:mislim nakon 18. kola da ce biti pauza, pa na proljece jos 4 i onda liga za prvaka i opstanak dodatnih 10 kolasocrates je napisao/la:Pauza je nakon 22 kola!?!??
pregledao sam pet puta, svaki kao da je prvi. istorijski spektakl opet cu neskromno ponoviti. poslije ovoga fakat nema smisla se sa bilo kim vise raspravljati.Sabinho je napisao/la:Ja sam spomenuo 4 dobra trenutka.Coromandel je napisao/la:amin ja rabbi, svaka mu cast. kao da gledam istorijski spektakl. dajte omladini koja se ovim bavi, recite da se ubace novi momenti koje neko maloprije spomenu.Sabinho je napisao/la:Kakav video!!! KO JE PRAVIO ZIV BIO 100 GODINA! Placem, majke mi...
[youtube][/youtube]Allaha mi da sam igrac Sarajeva, narocito domaci, gledao bih 10 puta prije svake tekme ovaj video i preor'o bih teren svaki put.
Kreni sa 32-0-0 pa cemo vremenom ovo modificiratSabinho je napisao/la:31-1-0
Smilovat cemo se nekome u zadnjem kolu.moj uzor-S.G je napisao/la:Kreni sa 32-0-0 pa cemo vremenom ovo modificiratSabinho je napisao/la:31-1-0![]()
Pišanje po sirotinji
Moze biti,ali ovaj start u julu mi sugerise da bi mozda taj prvi dio prije razigravanja mogao ici u ovoj godini. Ne da mi se sad racunati kalendarski,ali bice da si ti u pravu jer malo bi mi to bilo za proljece,samo 10 kola,a bio bi zgusnut raspored jer ima i taj kup.THEC je napisao/la:mislim nakon 18. kola da ce biti pauza, pa na proljece jos 4 i onda liga za prvaka i opstanak dodatnih 10 kolasocrates je napisao/la:Pauza je nakon 22 kola!?!??
Pa avatar ti gori!!!uNbx je napisao/la:Joj kakva će cašpija bit na Grbavici.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: mercurial, Noke995, Tatamata1946 i 42 gosta.