A mogu li te zamoliti da samo avatar promjenis,Allaha ti?Majkl je napisao/la:Samo provjereno,moja devizaA i bude pjesma uvijek prije
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sabrine mi moje!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ti si brat.BosnianKingdom je napisao/la:A mogu li te zamoliti da samo avatar promjenis,Allaha ti?Majkl je napisao/la:Samo provjereno,moja devizaA i bude pjesma uvijek prije
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Neka mu avatara ba,bas prezicno odrazava njegov mentalni sklopBosnianKingdom je napisao/la:A mogu li te zamoliti da samo avatar promjenis,Allaha ti?Majkl je napisao/la:Samo provjereno,moja devizaA i bude pjesma uvijek prije
- PitarBordo
- Kontakt:
Nije mi dobro kad ovo vidim .... nezna se koja je kombinacija bolja ....Memara je napisao/la:

Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
-
- Kontakt:
Sumnjam da će Novaković biti pijačanje, loš potez.
Nismo imali boljeg rjesenja za rotacije u nasoj ligi od Novakovica?? Mislim, ako je vec doveden za rotacije. Ne pljujem ga, samo jbg, stranac je, nema malu platu sigurno.. Zelim mu svu srecu i neka dokaze da je pojacanje.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
Gdje je demant kad nam najviše treba!? 

Hahahahahaha bratColdDemon je napisao/la:Gdje je demant kad nam najviše treba!?
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
ColdDemon je napisao/la:Gdje je demant kad nam najviše treba!?

Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
-
- Kontakt:
Nama treba kvalitetan stoper za prvih 11.amorovski je napisao/la:Nismo imali boljeg rjesenja za rotacije u nasoj ligi od Novakovica?? Mislim, ako je vec doveden za rotacije. Ne pljujem ga, samo jbg, stranac je, nema malu platu sigurno.. Zelim mu svu srecu i neka dokaze da je pojacanje.
U ovoj drugoj polusezoni imali smo očajnu odbranu, i one najlošije ekipe su nam davale golove kao što su Rudar Prijedor, Vitez, Slavija... Sloboda nam u 3 utakmice dadne 9 golova, Mladost DK sa drugom postavom nam uvali go na Koševu, Olimpik nam složi 3 komada kao gost, pa ni u jednoj utakmici skoro da nismo mogli sačuvati svoju mrežu.
Stoperi su nam bili Barbarić i Kovačević, sad Balić i Kovačević i eto taj Novaković.
(Mihojević će se koristiti kao zadnji vezni a od njeg svakako na stoperskoj poziciji ne možemo očekivati konstantnu sigurnost)
U odbrani nismo ništa bolji, ne možemo dat koliko možemo primit.
Neku upućen, koliko je Balić odigrao utakmica prošle sezone na stoperskoj poziciji a koliko na beku?
Nadam se zaista da ovaj nece biti nas novi igrac.
Sta se desilo sa duplo boljim igracem od dzidica kojeg su najavljivli?
Sta se desilo sa duplo boljim igracem od dzidica kojeg su najavljivli?
-
- Kontakt:
Ima još dosta vremena da se nađe kvalitetan i dobar stoper, ne treba gomilati igrače i mislim da je ovaj Novaković nepotreban i da ako dođe da će većinu utakmica presjedit na klupi, tj. odigrat će na početku neke utakmice i kad se uvidi da nije to to, bit će prebačen na klupu do kraja polusezone i onda ide raskid ugovora. Valjda ne potpiše i valjda uspiju naći bolje rješenje, a već su mogli to riješiti sa Džidićem, Kostićem ili Memiševićem, domaćim igračima, jeftinijim a i kvalitetnijim.
Ma nama treba beton igrac za stopera ... zelim bas da napomenem ovo sto si ti vec rekao ... nema ko nam nije zavukao go prosle sezone ...SiouxLukavac je napisao/la:Nama treba kvalitetan stoper za prvih 11.
U ovoj drugoj polusezoni imali smo očajnu odbranu, i one najlošije ekipe su nam davale golove kao što su Rudar Prijedor, Vitez, Slavija... Sloboda nam u 3 utakmice dadne 9 golova, Mladost DK sa drugom postavom nam uvali go na Koševu, Olimpik nam složi 3 komada kao gost, pa ni u jednoj utakmici skoro da nismo mogli sačuvati svoju mrežu.
Stoperi su nam bili Barbarić i Kovačević, sad Balić i Kovačević i eto taj Novaković.
(Mihojević će se koristiti kao zadnji vezni a od njeg svakako na stoperskoj poziciji ne možemo očekivati konstantnu sigurnost)
Neku upućen, koliko je Balić odigrao utakmica prošle sezone na stoperskoj poziciji a koliko na beku?
Djaba napad i da Benko ostane i sve ako smo suplji nazad .... Djaba sto smo dali najvise golova kad smo primili desetak cini mi se vise od Zrinjskog ( spominjem njih jer su ove god sampioni )....
Nemamo sigurnosti u ekipi sekunde.... na apaurinima smo svaku utakmicu do zadnje minute .... sve kontas da nam ga ne zabiju ... u pm vise i sa tim ... strepim svaku kontru ...
Leon Benko
Leon Benko
Suština je?SiouxLukavac je napisao/la:Nama treba kvalitetan stoper za prvih 11.amorovski je napisao/la:Nismo imali boljeg rjesenja za rotacije u nasoj ligi od Novakovica?? Mislim, ako je vec doveden za rotacije. Ne pljujem ga, samo jbg, stranac je, nema malu platu sigurno.. Zelim mu svu srecu i neka dokaze da je pojacanje.
-UPRAVA NAPOLJE
@fucku prije skupštine je ta priča kružila, ako se ne varam.. Ispravite me ako griješim
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
Kostic nije domaci igrac. Jesi li ti ikad cuo za FK Dolina Padina?SiouxLukavac je napisao/la:Ima još dosta vremena da se nađe kvalitetan i dobar stoper, ne treba gomilati igrače i mislim da je ovaj Novaković nepotreban i da ako dođe da će većinu utakmica presjedit na klupi, tj. odigrat će na početku neke utakmice i kad se uvidi da nije to to, bit će prebačen na klupu do kraja polusezone i onda ide raskid ugovora. Valjda ne potpiše i valjda uspiju naći bolje rješenje, a već su mogli to riješiti sa Džidićem, Kostićem ili Memiševićem, domaćim igračima, jeftinijim a i kvalitetnijim.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
- Kontakt:
Dobronamjerna kritika i molba u vezi stopera, bez psovanja i pljuvanja.
Potrebniji nam je dosta kvalitetniji stoper, za prvih 11 a ne za rotaciju.
Čak i Majkl, koji je vazda optimističan, koji je vjerovato u titulu i kad smo teoretski izgubili šansu za istu, nije baš zadovoljan ovim igračem, to mnogo govori :mgreen:
Potrebniji nam je dosta kvalitetniji stoper, za prvih 11 a ne za rotaciju.
Čak i Majkl, koji je vazda optimističan, koji je vjerovato u titulu i kad smo teoretski izgubili šansu za istu, nije baš zadovoljan ovim igračem, to mnogo govori :mgreen:
Dobro, znam, ali više sam mislio igrač iz naše lige pa sam zato napisao domaći.Sabinho je napisao/la:Kostic nije domaci igrac. Jesi li ti ikad cuo za FK Dolina Padina?
-
- Kontakt:
Prvo kolo lige 12 i odmah veliki DERBI

Koliko je dobro, toliko i nije, na otvaranju odmah derbi, ko pobjedi sigurno sa dodatnim samopouzdanjem i 'krilima' nastavalja dalje, dok drugi, nadam se Željezničar, početak sezone provodi u lošoj atmosferi

Koliko je dobro, toliko i nije, na otvaranju odmah derbi, ko pobjedi sigurno sa dodatnim samopouzdanjem i 'krilima' nastavalja dalje, dok drugi, nadam se Željezničar, početak sezone provodi u lošoj atmosferi

Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 24 jun 2016, 11:38, ukupno mijenjano 1 put.
Derbi je prvo kolo ludnica
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bordobijeli, fks74, Hajdeee, MSOZ101, SAMO BORDO, USB i 61 gost.