FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Na stranu ovo, jeko violina?
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
na stranu sve, izgleda da na ovom forumu pišu samo oni ljudi koji ili rade u i oko kluba ili imaju tetku/strinu/amidžu koji tu radi 
pa svi sve znaju samo neće da otkrivaju
hhhh

pa svi sve znaju samo neće da otkrivaju
hhhh
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
Violina ti je ko mačija guza...
Pa zar postoji iko ko prati Željum a ne zna ko je Violina?
prije rata došao u sarajevo sa dva para gaća i potkošulja u torbi,stanovao kao podstanar kod mog rođaka,krao satove od struje sa kuća i preprodavao uvalio se u želju i izdavao poslovne prostore i trpao pare u svoj džep,sad gledaju kako ga nabiti nogom....
- champions1921
ja mislim da nisu još,nije se lako krpelja riješit,vidiš ih da zadnjih dana orgijaju po forumu
Ahmed Muftić Violinaneroazzuro je napisao/la:Na stranu ovo, jeko violina?
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
MODERATORU, dosta nam je nasih sranja, a ti si se vec, nedavno, okliznuo na informaciji za ordagica (nije ti to jedino klizanje i iznosenje neistine, i ne samo vezano za Zelju), tako da bi ti trebao vladati tacnim informacijama i, kao takve, iznositi ih na forum. Ne treba nam tvoje dodatno mahalanje i sirenje "istine", koja se na kraju, vrlo rijetko, pokaze kao tacna. sad me banuj i zadovolji svoju sujetu, te nastavi siriti svoje rekla-kazala informacije.aleksandar_veliki je napisao/la:Hiljadu puta ponovljena laz postaje istina. Srdjan Stanic nije trazio visa primanja jer nije ni s kim razgovarao o novom ugovoru. Dakle, nije imao priliku da to trazi. Da li je Stanic potreban Zelji ili pak nije, to je vec druga prica, no nije korektno prema momku da se ovdje iznose lazi i da se sviju nas pokusava ubijediti kako je on ucjenjivao klub. Nema smisla, ali stvarno nema smisla...
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
+1starigrad je napisao/la:MODERATORU, dosta nam je nasih sranja, a ti si se vec, nedavno, okliznuo na informaciji za ordagica (nije ti to jedino klizanje i iznosenje neistine, i ne samo vezano za Zelju), tako da bi ti trebao vladati tacnim informacijama i, kao takve, iznositi ih na forum. Ne treba nam tvoje dodatno mahalanje i sirenje "istine", koja se na kraju, vrlo rijetko, pokaze kao tacna. sad me banuj i zadovolji svoju sujetu, te nastavi siriti svoje rekla-kazala informacije.aleksandar_veliki je napisao/la:Hiljadu puta ponovljena laz postaje istina. Srdjan Stanic nije trazio visa primanja jer nije ni s kim razgovarao o novom ugovoru. Dakle, nije imao priliku da to trazi. Da li je Stanic potreban Zelji ili pak nije, to je vec druga prica, no nije korektno prema momku da se ovdje iznose lazi i da se sviju nas pokusava ubijediti kako je on ucjenjivao klub. Nema smisla, ali stvarno nema smisla...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- kenan_tm87
- Kontakt:
Previse (dez)informacija izlazi iz naseg kluba, zato se i desava da ovdje mahalaju i superi i pilad i aleksandri i kunto i panto, a i ne samo ovdje nego uopsteno po gradu. U tom smislu bi morali biti malo profesionalniji, a ne da super objavljuje Odine spiskove, da govori da je sponzor dogovoren, pa ovi neki da je propalo, pa znaju sve svadje, itd. itd.
FORZA ZELJO
- bistrikboy
- Kontakt:
godinama im dzaba trening i smece razmislja o fuziji sa onima gore,fuj
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Buraz ja samo znam sve dok se nama Amar ne vrati nista lijepo nam se nece desiti ja se vama divim na nadi koju imate ko god želju prati duze godina zna period bez Amara i sa njim ovi nasi dragulji su samo ublazili njegov odlazakDinara je napisao/la:Hoće li se u narednim danima išta desiti pozitivno u vezi Želje ? Bože daj ti nama sabura. Ubi ova tišina prije sezone,a i previše negativne energije.
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Ma kurave...prije par godina su trazile i molile Amara da budu spojene nasem klubu a onda pocelo postavljati svoje uslove.Kasnije nista nije bilo.bistrikboy je napisao/la:godinama im dzaba trening i smece razmislja o fuziji sa onima gore,fuj
Ugl do petka bi se trebali obaviti razgovori sa 2 igraca(imena nezz,samo mi je receno da ce se znati u petak da li ce kod nas),ako bude sta javim.Mada sad je prvo bitno odraditi dobre i jake pripreme,okosnica tima nam ostaje sto je bitno.Ako mozda i nestignemo prijaviti neke igrace ako dodju poslije roka prijave za 1.pretkolo(jer vecina su vezani do 30tog ugovorom),bice u drugom.Po meni cilj je proci prvo i drugo kolo,a u trecem sta bude.Nek bude pun stadion i atraktivan protivnik pa sta god bude

Ugl manje negativne energije.U svakom BH fudbalskom kolektivu ne cvjetaju ruže eto ovo kazem sa sigurnoscu 100%,niko ne iskace nista vise od drugih(mislim na ekipe iz vrha),sve je u par deka(mada mozda izgleda da je neko miljama naspram drugih po medijima) i ako se nekome poklope 2-3 stvari u kracem periodu on ce imati dosta prednosti u odnosu na druge konkurente(lova od evrope,transferi,sponzori,eventualna prodaja nekog bivseg igraca itd...).
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Re: RE: Re: FK Željezničar
Ko eto bit ce nesto bolje.Nista drug licno ali ja se vama.svima divim koji razmisljate na taj nacin.Sve bilo med i mlijeko za njegova vakta.Samo.mi nemojte pricati pricu o titulama.prica se protiv sadasnje uprave a sve i jedan na bitnim pozicijama su njegovi ljudi.CARSON je napisao/la:Buraz ja samo znam sve dok se nama Amar ne vrati nista lijepo nam se nece desiti ja se vama divim na nadi koju imate ko god želju prati duze godina zna period bez Amara i sa njim ovi nasi dragulji su samo ublazili njegov odlazakDinara je napisao/la:Hoće li se u narednim danima išta desiti pozitivno u vezi Želje ? Bože daj ti nama sabura. Ubi ova tišina prije sezone,a i previše negativne energije.
CARSON je napisao/la:Buraz ja samo znam sve dok se nama Amar ne vrati nista lijepo nam se nece desiti ja se vama divim na nadi koju imate ko god želju prati duze godina zna period bez Amara i sa njim ovi nasi dragulji su samo ublazili njegov odlazakDinara je napisao/la:Hoće li se u narednim danima išta desiti pozitivno u vezi Želje ? Bože daj ti nama sabura. Ubi ova tišina prije sezone,a i previše negativne energije.
Pa vec se desilo nesto lijepo, znaci sa mladom ekipom evo nas u Evropi i mene sad najvise interesuje da vidim dokle se doslo sa otplatom dugova i nadam se uskoro da ce biti neki intervju sa predsjednikom.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
sve dok svi mi, koji se predstavljamo zaljubljenicima naseg Zelje, ne budemo iz najmracnijeg dijela proslosti, sadasnjosti i buducnosti izvlacili ono najpozitivnije, nema nama naprijed. stariji sam (50. godina zivota, sin zaludjen Zeljom do bola i ovi mladji ga 100% znaju, jer ima vise gostovanja u zadnjih 6-7 godina, nego sto vecina ovih, novopecenih, seratora na forumu ima odgledanih utakmica zbirno, uzivo i na tv) i sjecam se naseg Zelje u vrijeme dok je igrao u 2. ligi sfrj, nakon tekme sa videotonom, u neznani, zbog nervoze, izasao bez cipela sa stadiona... ali mi nikada nije padalo na pamet da ga se odreknem i okrenem prema bilo kojem drugom klubu. to je jedini klub koji iskreno volim (ni druge ne mrzim, pogotove komsijske). sad, odjednom, violina (poznajem ga licno) nekakva faca, koja ucjenjuje klub? djelo (svaka cast na pruzenom klubu kao igracu), ali de se spusti na zemlju. gospoda osim, dali su neizmjeran doprinos Zelji i duboko se utkali u njegovu istoriju, ali nestace i njih (Bog im dao dug zivot i lijepo zdravlje). gospoda domorcki, skija, refik, nikic, fico, mihajlovic, dzeko.... nestace i mene i moje ljubavi. sve ce to biti dio istorije, Zeljo ostaje. treba gledati naprijed, ali realno. vazda bilo (pogotovo u danasnje vrijeme) koliko para, toliko muzike. fudbal postao komercijala i to je to. pomiriti se s tim. mi, trenutno, nismo finansijski sposobni da pratimo taj trend u punom obimu, ali imamo zadovoljavajuce rezultate iza nas. samo bih pitao, ove nopecene mudrologe na forumu, jel' to uslovljavate vasu "ljubav" prema "voljenom" klubu titulama? jesul' to uslovi, da biste "navijali" za Zelju, zvucna pojacanja i evropski uspjesi? ako je tako, imate prvake, za ovu godinu, u komsiluku, dovode "zvucna" imena, "uspjesno" prolaze u evropskim takmicenjima, pa bujrum. dogodine, ako se prvak promjeni, i vi promjenite klub za koji "navijate". nas, budale i zaludjenike Zeljom, ostavite da se patimo u svom jadu. i da (pu, pu, pu, ne daj Boze) Zeljo ispadne u kantonalnu, ja znam da je on jedini klub koji iskreno volim, ostale mogu simpatisati. boli me neka stvar za gredu, amara, vilonu, dogana, djelu, gusu... sve ce, njih i mene, Zeljo nadzivjeti. tacno da (pojedinci od nabrojanih) mogu uticati na buducnost, ali ne mogu promjeniti moje osjecaje prema voljenom klubu
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
- samogrbavica
- Kontakt:
Dozlogrdilo vise citati o Doganu. Uhhh
Evropa pocinje za malo vise od 20 dana a nama su otisla dva igraca iz prve postave (Zeljkovic, Hasanovic), otisao jedan s klupe (Varea). Citajuci neke postave dosao sam do zakljucka da prije ce Zeric biti u prvom timu nego da cemo dovesti nekog igraca. Eh sad je veliko pitanje da li mi mozemo u evropi proci prvu prepreku kakva god bude s ovom ekipom? Zeljkovic mi je manji problem iako jako zahvalan igrac i steta je sto mu nisi dale pare, ali ima ga ko zamjeniti. Sta cemo sa zadnjim veznim i jako vaznoj poziciji ? Niko nista ne spominje a igraca nema s glave?
Ko ce nam biti na klupi, nemamo igraca da ga mozemo ubaciti, imamo dosta problema nego da pisemo o Doganu i da li ce on u akademiju.
Ordagic potpisao za Slobodu.
Evropa pocinje za malo vise od 20 dana a nama su otisla dva igraca iz prve postave (Zeljkovic, Hasanovic), otisao jedan s klupe (Varea). Citajuci neke postave dosao sam do zakljucka da prije ce Zeric biti u prvom timu nego da cemo dovesti nekog igraca. Eh sad je veliko pitanje da li mi mozemo u evropi proci prvu prepreku kakva god bude s ovom ekipom? Zeljkovic mi je manji problem iako jako zahvalan igrac i steta je sto mu nisi dale pare, ali ima ga ko zamjeniti. Sta cemo sa zadnjim veznim i jako vaznoj poziciji ? Niko nista ne spominje a igraca nema s glave?
Ko ce nam biti na klupi, nemamo igraca da ga mozemo ubaciti, imamo dosta problema nego da pisemo o Doganu i da li ce on u akademiju.
Ordagic potpisao za Slobodu.
KHAJ PRICE
@Aco to što pricaš je Staniceva verzija price, da li si otišao u klub i njih pitao razlog što nije potpisao ugovor i jesu li uopšte pricali sa njim? Ne znam zašto iznosiš samo jednu stranu price. Nece nijedan igrac reci e cuj dobio sam ponudu od tog i tog više para mi nude, nego ce reci klub nije razgovarao sa mnom znaci izmislit ce neki razlog. Isto tako neće Gojakov otac reci poletio sam za parama jer sam pohlepan nego ce skroz nešto peto biti razlog ..
I Kvesa je imao goru povredu od Staniceve pa je ispao gospodin..
I Kvesa je imao goru povredu od Staniceve pa je ispao gospodin..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Hajde onda napiši na koji način je Stana dobio kapitensku traku?
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.