Prebili nas i to na našem terenu
Naročito Gullisha
Zbog ovoga niste kao Zrinja i Borac
Oni da su bili jučer 0 : 3 a možda i više
Krpić je dobio karton za to, a Gojkovic tek u 90toj minuti iako je udarao cijelu utakmicu. Od njega osim sirove snage nista vidip nisam.obrijanopile je napisao/la: ↑23 feb 2025, 07:03Zbog čega crveni, zbog toga što je išao na loptu, a vas igrac, bio metar od njega, krenuo glavom. Nije bila namjera da se povrijedi igrac. Ako tako rezonujes pogledaj start Krpica nad Soldom i gdje je lopta, a gdje gleda Krpic i sta radi. Hocemo li to prešutjeti? Derbi je bio dobar, vi imali jedu extra šansu i , hvala Bogu, da je Krpic promašio, mada mislim da je lopta se odbila Krpicu od vašeg igraca koji je možda bio u ofsajdu i ono što je saudijac opalio i otišlo pored stative. Mi smo bili, realno , puno dominantni u svakom pogledu, dosta smo se isfulali i nada se da ćemo biti puno bolji u realizaciji, ako Bog da, vec protiv Zrnjskog. I mislim da si pomiješao batine sa nemoći Krpica da se nosi sa Soldom i Gojkovicem, koji su ga izdominirali.
Dobio je i Soldo žuti i Gojković, a mi smo sa ovim zadnjim, a u kombinaciji sa Sldom, dobili snagu, visinu i m.uda, sto do sada većinom nismo imali. Guli je i dobio žuti, a tražiti za ono crveno je nebuloza.bhsport je napisao/la: ↑23 feb 2025, 08:02Krpić je dobio karton za to, a Gojkovic tek u 90toj minuti iako je udarao cijelu utakmicu. Od njega osim sirove snage nista vidip nisam.obrijanopile je napisao/la: ↑23 feb 2025, 07:03Zbog čega crveni, zbog toga što je išao na loptu, a vas igrac, bio metar od njega, krenuo glavom. Nije bila namjera da se povrijedi igrac. Ako tako rezonujes pogledaj start Krpica nad Soldom i gdje je lopta, a gdje gleda Krpic i sta radi. Hocemo li to prešutjeti? Derbi je bio dobar, vi imali jedu extra šansu i , hvala Bogu, da je Krpic promašio, mada mislim da je lopta se odbila Krpicu od vašeg igraca koji je možda bio u ofsajdu i ono što je saudijac opalio i otišlo pored stative. Mi smo bili, realno , puno dominantni u svakom pogledu, dosta smo se isfulali i nada se da ćemo biti puno bolji u realizaciji, ako Bog da, vec protiv Zrnjskog. I mislim da si pomiješao batine sa nemoći Krpica da se nosi sa Soldom i Gojkovicem, koji su ga izdominirali.
Gruzijac isto zuti, ono nikad nije crveni.
A za Britvicu i Ljubotice i jest LA.2sb1996 je napisao/la: ↑22 feb 2025, 13:32Gabela zvana Los Angeles. I vidim poceo si lupetat braneć one koji te nikad nece primit. Mrs na temu prva liga FBiH ajmooGoskGabela je napisao/la: ↑22 feb 2025, 13:10Seljak iz britvice priča nešto
Jel doso vodovod u britvicu

Pa ja vi odete direktno Vici na noge u Banja Luku po sergiju.12345678922 je napisao/la: ↑23 feb 2025, 10:12Barem nam predsjednik nije trčo po Bilinom polju da zagrli Vicu da ga kamere snime ne bil ubrzo proces vašeg travnjaka od strane saveza.

Šuplje na sve strane, voda ulazi!FKSDoGroba je napisao/la: ↑23 feb 2025, 00:43A kako ste se tek vi izofirali sinocnastrojeni21 je napisao/la: ↑22 feb 2025, 20:52Fantastične pričalice sa foruma se ofiraju, kao i ove sa tribina. I kod jednih i kod drugih nivo neinteligencije vrlo visok, konfuzija u glavi jos veca.

Uvijek ste dominirali nema sta

Od 1921 do 2014

Gojkovic je odlicno odigrao sinoc kao i kompletna nasa zadnja linija.Ta sirova snaga je upravo ono sto nam je falilo i sto 2 godine trazimo u stoperu Sudjenje vrlo dobro izuzev jedne situacije gdje su 3 faula napravljena nad Beganovicem pomocni se pravi slijep.To je trebao biti skraceni korner za nas.bhsport je napisao/la: ↑23 feb 2025, 08:02Krpić je dobio karton za to, a Gojkovic tek u 90toj minuti iako je udarao cijelu utakmicu. Od njega osim sirove snage nista vidip nisam.obrijanopile je napisao/la: ↑23 feb 2025, 07:03Zbog čega crveni, zbog toga što je išao na loptu, a vas igrac, bio metar od njega, krenuo glavom. Nije bila namjera da se povrijedi igrac. Ako tako rezonujes pogledaj start Krpica nad Soldom i gdje je lopta, a gdje gleda Krpic i sta radi. Hocemo li to prešutjeti? Derbi je bio dobar, vi imali jedu extra šansu i , hvala Bogu, da je Krpic promašio, mada mislim da je lopta se odbila Krpicu od vašeg igraca koji je možda bio u ofsajdu i ono što je saudijac opalio i otišlo pored stative. Mi smo bili, realno , puno dominantni u svakom pogledu, dosta smo se isfulali i nada se da ćemo biti puno bolji u realizaciji, ako Bog da, vec protiv Zrnjskog. I mislim da si pomiješao batine sa nemoći Krpica da se nosi sa Soldom i Gojkovicem, koji su ga izdominirali.
Gruzijac isto zuti, ono nikad nije crveni.
Ne sekiraj se ti za Gabelu, u njoj klub postoji od 1919.NoDi80 je napisao/la: ↑23 feb 2025, 10:44Od 1921 do 2014
Tu smo vazda nemoj da vas zavara godina, dvije, tri
Ipak mi smo tu vise od 100 godina konstatni i imamo historiji koja se nikad nije prekinula i nece
Na danasnji dan Zeljeznicar - Austria Wien 4:1 1963
Ni Gabela se nije zvala Gabela

Koji ti kompleks imas prema glavnom gradu i koji je razlog ako nije tajna?Jel te to neko na ekskurziji u Sarajevu naljutio?Bivsa treba iz Sarajeva?Ne kontamGoskGabela je napisao/la: ↑23 feb 2025, 10:53Ne sekiraj se ti za Gabelu, u njoj klub postoji od 1919.
Znaci malo prije vašeg
zanima me samo, da li ste ga hvalili kad je bio najbolji u državi dok ste vi svi zakasnili po 5 godina za nama ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.