FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pitic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pitic » 23 jun 2016, 21:12

QUARESMA 18<<< je napisao/la:Hoce li kakve biti nove reklame na Kosevu iza istocne tribine? Da li se sta mjenjalo, nisam bio na kosevu jos od Željke, da li se sta promjenilo ili je ostalo onako šupljo.

Sent from my E6653 using Tapatalk
Jel to od Željkane bojkotuješ :lol:
SRETAN BROJ - 1725

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 23 jun 2016, 21:21

RedEvil je napisao/la:
THEC je napisao/la:
RedEvil je napisao/la:Al jesam li dobro vidio 500k€ :?: :hmmmmm:
tako pise na TM-u :mrgreen:
Al ko uredjuje taj TM,ne bi me cudilo da pise i milka€ :salut:

Sad sam kriv sto je neko prije 6 godina nesto stavio. :lol:

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 23 jun 2016, 21:35

Pa i na zimu nas je 12 igraca napustilo, sad opet :crazy: Za dva roka otislo 24 igraca :think:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

MartinSco
Kontakt:

Post Postao/la MartinSco » 23 jun 2016, 21:37

RedEvil je napisao/la:
THEC je napisao/la:
RedEvil je napisao/la:Al jesam li dobro vidio 500k€ :?: :hmmmmm:
tako pise na TM-u :mrgreen:
Al ko uredjuje taj TM,ne bi me cudilo da pise i milka€ :salut:
Pisalo je i da je Albin Pelak iz FKS otisao u Japan za 2 miliona :lolno:
IDEMO PONOVO!

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 23 jun 2016, 21:38

muhamedhulk je napisao/la:Pa i na zimu nas je 12 igraca napustilo, sad opet :crazy: Za dva roka otislo 24 igraca :think:
I sljedeći će, postalo je praksa i rutina.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 23 jun 2016, 21:48

Posto je ovaj Metalleghe novi treba im neko reci da smo mi Sarajevo i neka se izvole branit :kafa:
ZZ

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 23 jun 2016, 21:49

Poyy braco, posebno za BSV, odbjeglog brata koji se ukaza kao Gospa u Medjugorju.
O administraciji necu palamuditi, ispricane sve price. Sto se prelaznog roka tice, po meni dobro odradjen. Jedino zalim za Dzidicem, jer su nasi cekali Edsona, ovom dosadilo i zavrsi u Slobodi. Nadam se ostanku Benka, i uz jednog stopera, ova ekipa ima potencijal da se ravnopravno bori za titulu...

Stivi Dzi, a Krupi?!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 23 jun 2016, 22:02

Pazite sta pisete,onaj zukanovic izgleda sve razumije :mrgreen:

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 23 jun 2016, 22:17

2016 je godina. 70 godina se trebalo obiljeziti nekom jakom prijateljskom. Malo je vremena ostalo, u belaju i behutu nam vrijeme prolazi. Bilo je govora o tome, a meni bi na kraju priprema tako legla neka mocna utakmica s kojom bi se ujedno upoznali i sa novim igracima. Ako neko zna nesto glede toga volio bih da me obraduje.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 23 jun 2016, 22:19

obiteljskicovjek je napisao/la:2016 je godina. 70 godina se trebalo obiljeziti nekom jakom prijateljskom. Malo je vremena ostalo, u belaju i behutu nam vrijeme prolazi. Bilo je govora o tome, a meni bi na kraju priprema tako legla neka mocna utakmica s kojom bi se ujedno upoznali i sa novim igracima. Ako neko zna nesto glede toga volio bih da me obraduje.
Ja ako nisam 10x do sad postavio pitanje apropos pripremnih utakmica... Niko ništa ne zna... Nešto mi čudno da baš to mahala nije saznala, pa mislim da bi Majkl davno ovdje raspisao da imaju nešto u dogovorima... Haman će se igrati s onima koji se potrefe gdje se bude na pripremama....
Samo Saraj'vo.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 23 jun 2016, 22:34

Tesko ces koga kvalitetnog nafatati u sloveniji :D Treba skoknuti do Dubai na pripreme jednu prijateljsku sa Bajernom[emoji41]

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 23 jun 2016, 22:40

Koliko su ono bile cijene karata protiv Galatasaraja??

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 23 jun 2016, 22:44

SiouxLukavac je napisao/la:Koliko su ono bile cijene karata protiv Galatasaraja??
6, 15, 20 I 30KM.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 23 jun 2016, 22:45

SiouxLukavac je napisao/la:Nama pod hitno trebaju kvalitetni igrači na stoperskoj poziciji i u sredini, koji će odma uletiti u prvih 11.

Mi dovodimo igrače koji su nekad "bljesnuli", obično to bude da su odigrali vrhunski jednu polusezonu, a ostatak karijere su bili prosjek.
Primjer ovaj Ćetković, vjerujem vam da je odlično odradio prošlu sezonu ali nije ništa specijalo prije tog pokazao. Svake sezone mjenja ekipe, nigdje se nije duže vrijeme zadržao, a da je kvalitet, kao što neki govore, sigurno bi ga bar neka ekipa uspjela duže vremena zadržat.

Ne smijemo dovoditi "pojačanja" koja će nam biti samo pojačanja u slučaju da bljesnu i da dožive vrhunac u karijeri kod nas.
Takvih trenutaka su svi imali u karijeri, ali prosjek ostaje prosjek. I Okić je znao odigrati vrhunski polusezonu, ali ga sljedećih par godina nema nigdje.

Skeptičan sam po pitanju Ćetkovića kao i Crnkića, koji sigurno, garantujem, nije ništa kvalitetniji i bolji od Okića i Simeunovića koje smo otjerali.
I ovaj Novaković koji bi kao trebao doć, čisti prosjek, sumnjam ako dođe da će odigrati više od 20% utakmica.

Zadovoljan sam sa Sarićem, Hodžiće, Ahmetovićem, Balićem i Husejnovićem.
Moram spomenut Hodžića, koji je DESNI BEK, i tu najviše može pokazati i mislim da ne smijemo ponoviti gršku kao sa Hebibovićem.
Žao mi je Kadušića, gotivim ga, ali ko više pokaže, neka igra na desnom beku, nipošto Hodžića stavljati na krilo kad je momak BEK!

Od Husejnovića ne očekujem NIŠTA, on je veliki majstor ali i veliki rizik. Može puno dati, ali veće su šanse za NIŠTA. Boga svi molimo da bude prvo.
Sarić i Ahmetović sigurno mogu pomoći i imali su odličnu sezonu iza sebe.
Balić, ukoliko se bude koristio na svojoj poziciji, vjerujem da će biti pojačanje.
Samo bracika i ti peres na ruke u zadnje vrijeme,ubise te crnjaci.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 23 jun 2016, 23:18

PitarBordo je napisao/la:
obiteljskicovjek je napisao/la:2016 je godina. 70 godina se trebalo obiljeziti nekom jakom prijateljskom. Malo je vremena ostalo, u belaju i behutu nam vrijeme prolazi. Bilo je govora o tome, a meni bi na kraju priprema tako legla neka mocna utakmica s kojom bi se ujedno upoznali i sa novim igracima. Ako neko zna nesto glede toga volio bih da me obraduje.
Ja ako nisam 10x do sad postavio pitanje apropos pripremnih utakmica... Niko ništa ne zna... Nešto mi čudno da baš to mahala nije saznala, pa mislim da bi Majkl davno ovdje raspisao da imaju nešto u dogovorima... Haman će se igrati s onima koji se potrefe gdje se bude na pripremama....
Jesi stvarno, nisam odmah mog'o skontat' ko je, al znam da si bez uspjeha pitao vise puta. Nadam se da ce nas neko obradovati. Ma ja pozelio, bez obzira na sve, nek idu svi k vragu.

fucku
Kontakt:

Post Postao/la fucku » 23 jun 2016, 23:40

Vozdra raja, zanima me ovo ramazansko snizenje u fanshopu, tacnije oni dresovi za djecu. Na stranici pise bordo dres 40 a bijeli 25km. Koja je razlika? Ako je taj bordo kao i onaj za odrasle radije bi kupio neku majicu za dijete, ako je ima naravno?

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 24 jun 2016, 00:02

zlo87 je napisao/la:Elhamdulila
[youtube][/youtube]

Elhamdulillah, dobro nam je! :mrgreen:

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 24 jun 2016, 00:04

BordoArmy88 je napisao/la:
zlo87 je napisao/la:Elhamdulila
[youtube][/youtube]

Elhamdulillah, dobro nam je! :mrgreen:
ahhahahahaahhahhaah
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 24 jun 2016, 00:10

hapuc je napisao/la:
SiouxLukavac je napisao/la:Koliko su ono bile cijene karata protiv Galatasaraja??
6, 15, 20 I 30KM.
kad se sjetim i pravdanja ovih cijena karata :facepalm: a i prije toga Lech, pa i derbi i svaki put smo mi koji smo kritikovali cijene ispali upravu, a na osnovu tih cijena karata se najbolje moglo zakljuciti kako uprava blage veze nema o stanju u kojem se nalaze navijaci i ocito ih nije bilo ni briga, za narednu sezonu ocekujem isto sve, i to u najboljem slucaju jer ako i kad krene prozivanje bojim se da se ne uduplaju cijene
Pyro is not a crime !

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 jun 2016, 00:24

THEC je napisao/la:
hapuc je napisao/la:
6, 15, 20 I 30KM.
kad se sjetim i pravdanja ovih cijena karata :facepalm: a i prije toga Lech, pa i derbi i svaki put smo mi koji smo kritikovali cijene ispali upravu, a na osnovu tih cijena karata se najbolje moglo zakljuciti kako uprava blage veze nema o stanju u kojem se nalaze navijaci i ocito ih nije bilo ni briga, za narednu sezonu ocekujem isto sve, i to u najboljem slucaju jer ako i kad krene prozivanje bojim se da se ne uduplaju cijene
Zanima me kako ce cijenu godisnjih staviti zbog lige za prvaka i lige za opstanak! :think:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.