FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nije mi jasno zašto se vi bavite tim stvarima. Upravi, predsjedniku i svim odgovornim je naredna sezona ključna. Ako se pokažu lošim, znači da nisu za ovog posla, daj priliku nekome drugom. Ako se pokažu dobrim (a ja se iskreno nadam da hoće), ostavi ih. I ne znam otkud toliko pesimizma u vama svima, šta je problem? Drugi na tabeli, naši najbolji igrači (čitaj dojučerašnji juniori) ostaju s nama, nek se dovede jedno ili dva POJAČANJA, ja sam zadovoljan. Umjesto da se bavimo pripremama za Željine utakmice u Evropi, mi ovdje palamudimo o glupostima.
nije riječ o glupostima, jako je bitna stvar u pitanju. ali palamudi se na osnovu polu i četvrt informacija.
- ZELJOx4xlife
- Kontakt:
A ko je kriv za dovodjenje Odovica, osvajanje II mjesta, izlaska u Evropu, saniranje dugova...??? De ba ohanite malo!delinjo je napisao/la:a ko je kriv onako po tebiMrRiccoli je napisao/la:Ne kontam ove što na svaku vijest odma pljuju gredica. Ne branim ga al ne može uvijek i za sve kriv biti Almir Gredic.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SEXA, PIVE I HULJEVA IVE!
E ovako, Stanić ima platu od 2.500 KM i nije igrao 7 mjeseci. Tražio je 20.000 EUR-a na ruke i platu od 5.000 KM da bi produžio ugovor. Ista situacija je i sa Eldarom, Zeljkovićem i Sejom. Znači tražili duple plate.shzna je napisao/la:Znači, poslije Stanića i Zeljkovića, Gredić se posrao i na Dogana..
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
Ne valja Gredić, ne valja ni Šiljak, ma niko ba ne valja, jeb.em ti više ovaj pogani mentalitet
vratite nam Žujagu da se zadužimo i kod Boga i kod naroda, da napravimo taj stadion, za uspješnog privrednika je 2 miliona picki.n dim, da napravimo tu blagodet na zapadu, da igramo grupnu fazu lige prvaka, da nam gostuju Milan i Galatasaray na Grbavici. Cim su pare od Džeke potrošene ovaj uspješni privrednik se povukao
Razlika između njega i Gredića je ogromna, ne treba ni da govorim kako je sad klub par stepenica na višem nivou u odnosu kakav je bio dok je Žujo bio predsjednik. Gredić nema milione ali ima "mozak" pomocu kojeg je vratio par miliona duga..
Nakon Gredića na mjestu predsjednika kluba bih volio da vidim Misimovića, čovjek je član uprave, voli Želju više nego bilo šta drugo
čovjek ima milione, može privući sponzore, neke je i privukao preko svoje firme. Ako ne bi Misimović htio da se eksponira tooliko onda bih želio na mjesto predsjednika da dođe neko ko ce raditi u interesu kluba a ne prodavati maglu kao što su neki u prošlosti radili..

Nakon Gredića na mjestu predsjednika kluba bih volio da vidim Misimovića, čovjek je član uprave, voli Želju više nego bilo šta drugo

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
pa ni to ne opravdavam naprotiv,jedino mozda Stanic da je imao osnova za to jer je bio tu i ucestvovao u nasim najvecim uspjesima,samim tim je i kapiten bio razumijesvrbanjusa je napisao/la:E ovako, Stanić ima platu od 2.500 KM i nije igrao 7 mjeseci. Tražio je 20.000 EUR-a na ruke i platu od 5.000 KM da bi produžio ugovor. Ista situacija je i sa Eldarom, Zeljkovićem i Sejom. Znači tražili duple plate.shzna je napisao/la:Znači, poslije Stanića i Zeljkovića, Gredić se posrao i na Dogana..

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pa ima i Antolović 5 hiljada koliko ja znam
Kapiten je bio po nekim drugim osnovama ali to nije važno. Nije važno ni to koliko je tražio. Bit je u tome da su svi navedeni (kao i Tomić) ucjenjivali klub. Klub nije pristao na ucjene i to je to.delinjo je napisao/la:pa ni to ne opravdavam naprotiv,jedino mozda Stanic da je imao osnova za to jer je bio tu i ucestvovao u nasim najvecim uspjesima,samim tim je i kapiten bio razumijesvrbanjusa je napisao/la:E ovako, Stanić ima platu od 2.500 KM i nije igrao 7 mjeseci. Tražio je 20.000 EUR-a na ruke i platu od 5.000 KM da bi produžio ugovor. Ista situacija je i sa Eldarom, Zeljkovićem i Sejom. Znači tražili duple plate.shzna je napisao/la:Znači, poslije Stanića i Zeljkovića, Gredić se posrao i na Dogana..
VAŽNO JE BITI ČLAN!
Srđan Stanić JESTE tražio dupla primanja. 100 % tačna informacija.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
Boga mi Aco svi kazu u klubu da jeste to sto je tebi Stana rekao da nije pitanje je koliko je tacno.Prije godinu dana je sam ljudima govorio da nece produziti isto ko Tomo od kad nema Amara oni pricaju drugu pricu.aleksandar_veliki je napisao/la:Hiljadu puta ponovljena laz postaje istina. Srdjan Stanic nije trazio visa primanja jer nije ni s kim razgovarao o novom ugovoru. Dakle, nije imao priliku da to trazi. Da li je Stanic potreban Zelji ili pak nije, to je vec druga prica, no nije korektno prema momku da se ovdje iznose lazi i da se sviju nas pokusava ubijediti kako je on ucjenjivao klub. Nema smisla, ali stvarno nema smisla...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
ali zar je ucjenjivanje traziti veca primanja ?aleksandar_veliki je napisao/la:Hiljadu puta ponovljena laz postaje istina. Srdjan Stanic nije trazio visa primanja jer nije ni s kim razgovarao o novom ugovoru. Dakle, nije imao priliku da to trazi. Da li je Stanic potreban Zelji ili pak nije, to je vec druga prica, no nije korektno prema momku da se ovdje iznose lazi i da se sviju nas pokusava ubijediti kako je on ucjenjivao klub. Nema smisla, ali stvarno nema smisla...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
E ovo si vala baš dobro uporedi. Svaka čast. Naravno, ako ima bolji od GRede bujrum ali sad zasad ja mu još uvijek vjerujem. ne znam što ali je tako. Kažem vrijeme će pokazati za DOgana šta je istina, a isto tkoa ne znam što, ovo oko Stane vjerujem @vrbanjuši. Čovjeka rijetko ko hvali na forumu, ali sve što je rako bilo je istina.Željooooo je napisao/la:Ne valja Gredić, ne valja ni Šiljak, ma niko ba ne valja, jeb.em ti više ovaj pogani mentalitetvratite nam Žujagu da se zadužimo i kod Boga i kod naroda, da napravimo taj stadion, za uspješnog privrednika je 2 miliona picki.n dim, da napravimo tu blagodet na zapadu, da igramo grupnu fazu lige prvaka, da nam gostuju Milan i Galatasaray na Grbavici. Cim su pare od Džeke potrošene ovaj uspješni privrednik se povukao
Razlika između njega i Gredića je ogromna, ne treba ni da govorim kako je sad klub par stepenica na višem nivou u odnosu kakav je bio dok je Žujo bio predsjednik. Gredić nema milione ali ima "mozak" pomocu kojeg je vratio par miliona duga..
Nakon Gredića na mjestu predsjednika kluba bih volio da vidim Misimovića, čovjek je član uprave, voli Želju više nego bilo šta drugočovjek ima milione, može privući sponzore, neke je i privukao preko svoje firme. Ako ne bi Misimović htio da se eksponira tooliko onda bih želio na mjesto predsjednika da dođe neko ko ce raditi u interesu kluba a ne prodavati maglu kao što su neki u prošlosti radili..
Zadnja izmjena: zaboljisportuBiH, dana/u 10 jun 2015, 13:46, ukupno mijenjano 1 put.
aleksandar_veliki je napisao/la:Hiljadu puta ponovljena laz postaje istina. Srdjan Stanic nije trazio visa primanja jer nije ni s kim razgovarao o novom ugovoru. Dakle, nije imao priliku da to trazi. Da li je Stanic potreban Zelji ili pak nije, to je vec druga prica, no nije korektno prema momku da se ovdje iznose lazi i da se sviju nas pokusava ubijediti kako je on ucjenjivao klub. Nema smisla, ali stvarno nema smisla...
Ponovi jos 999 puta.
Stanic od pocetka prosle sezone ne zeli da razgovara o produzenju ugovora. Cak nije ni morao ici na operaciju u sred sezone pa je otisao jer je i do tada igrao sa istim problemom. Stana je mnogo dao Zelji, trpio je sve i svasta, Zeljo je dao jos vise Stanicu. Kao momak je za 10, ali alkohol i cigarete ga slomise. Obecani su mu bili ino klubovi, pa je bilo kao haman zavrseno s Mariborom i nekim Turcima, propade pa sad ni tamo ni vamo. Sad mu se smijesi Olimpic.
boljih od gredića svakako ima. ali onih da će se prihvatiti njegovog posla u ovom trenutku nema - ni boljih ni lošijih.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Vjeruj mi da ne znam kao što ne znas ni ti ni niko ovdje jer su sve nagadjanja. Ima još ljudi koji se nešto pitaju ima i druga strana. Da se razumijemo nisam miljenik gredica niti mi smeta al ne može za sve biti krivdelinjo je napisao/la:a ko je kriv onako po tebiMrRiccoli je napisao/la:Ne kontam ove što na svaku vijest odma pljuju gredica. Ne branim ga al ne može uvijek i za sve kriv biti Almir Gredic.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
-
- Kontakt:
ljudi ovo je zabrinjavajuce,mozda ja pretjerujem, ali 3 dana pred prozivku mi jos nikog nismo doveli. a ne znamo ni ko ostaje ko ne, bilo bi red da iz kluba nesto objave, pa i ako je najcrnje objavi da je tako. Željo ce se bodriti pa kako god bilo zato mi nije jasno zasto nema nikakvih info.
-
- Kontakt:
I to je istina. U situacijama u kakvim je Željo bio prije par godina rijetko ko se htio uopšte prihvatiti posla. Greda jeste i zbog toga treba da ima poštovanje navijača. Isto tako svaki put smo uspjeli dobiti licencu, što mnogim klubovima u BiH nije uspjelo. Od bitnijih tj vidljivijih stvari, doveo je i Odu, i zbog svega toga ja mu vjerujem. Naravno ne može se sve dogovoriti sa svima jer uvijek su u pregovorima dvije strane. Što je najgore pričaju svi kao da su bili tu. GOvorio sam i u vrijeme Amara, kad nam je Gojak otišao, da tata nikad neće reći da je ucijenjivao klub da mali mora igrati a makar i bratu rodjenom govorio. Jednostavno rečeno klub mora držati jedan kurs i niko ne smije biti iznad tog kursa koliko god zaslužan bio. Dok se Greda drži tog kursa kapa do poda. I ovo za Dogana, ne znam stvaro nisam insajder neki, ali ako čovjek ne dolazi na posao, noga, da je iz Barselonine škole došao. Kažem ne znam o tome, ali znam da je treblo baš puno da se dovede u red da raja dolazi na posao svaki dan.ChWilla je napisao/la:boljih od gredića svakako ima. ali onih da će se prihvatiti njegovog posla u ovom trenutku nema - ni boljih ni lošijih.
Misimović je već neko vrijeme jako bitan čovjek u klubu. I da se ne lažemo bolji je od Gredića. Hoće li on postati sljedeći predsjednik kluba to još niko ne zna. Ali čovjek većinu svog vremena a i jako dosta svog novca ulaže u Želju.zaboljisportuBiH je napisao/la:E ovo si vala baš dobro uporedi. Svaka čast. Naravno, ako ima bolji od GRede bujrum ali sad zasad ja mu još uvijek vjerujem. ne znam što ali je tako. Kažem vrijeme će pokazati za DOgana šta je istina, a isto tkoa ne znam što, ovo oko Stane vjerujem @vrbanjuši. Čovjeka rijetko ko hvali na forumu, ali sve što je rako bilo je istina.Željooooo je napisao/la:Ne valja Gredić, ne valja ni Šiljak, ma niko ba ne valja, jeb.em ti više ovaj pogani mentalitetvratite nam Žujagu da se zadužimo i kod Boga i kod naroda, da napravimo taj stadion, za uspješnog privrednika je 2 miliona picki.n dim, da napravimo tu blagodet na zapadu, da igramo grupnu fazu lige prvaka, da nam gostuju Milan i Galatasaray na Grbavici. Cim su pare od Džeke potrošene ovaj uspješni privrednik se povukao
Nakon Gredića na mjestu predsjednika kluba bih volio da vidim Misimovića, čovjek je član uprave, voli Želju više nego bilo šta drugočovjek ima milione, može privući sponzore, neke je i privukao preko svoje firme. Ako ne bi Misimović htio da se eksponira tooliko onda bih želio na mjesto predsjednika da dođe neko ko ce raditi u interesu kluba a ne prodavati maglu kao što su neki u prošlosti radili..
@Željooooo Misimović stariji je član skupštine i o njemu pričamo, Misimović mlađi je član uprave

VAŽNO JE BITI ČLAN!
Re: RE: Re: FK Željezničar
Aco prije povrede su sva drsavanja oko Stane i znalo se puno ranije da nece da potpise.Jedno si u pravu sada ga niko nije zvao znajuci njegov stav od ranije.aleksandar_veliki je napisao/la:Hiljadu puta ponovljena laz postaje istina. Srdjan Stanic nije trazio visa primanja jer nije ni s kim razgovarao o novom ugovoru. Dakle, nije imao priliku da to trazi. Da li je Stanic potreban Zelji ili pak nije, to je vec druga prica, no nije korektno prema momku da se ovdje iznose lazi i da se sviju nas pokusava ubijediti kako je on ucjenjivao klub. Nema smisla, ali stvarno nema smisla...
Ataci na Gredica nisu slucajni.Uvodi sistem u klub i ima otpora cak i od velikog broja uposlenih jer nema sitnih maloverzacija, mora se dolaziti na posao, radno vrijeme, nema muljanja sa lovom zeli imati cistu situaciju.Greda je jedini predsjednik koji pokusava provesti u praksi da Zeljo funkcionise kao firma da se zna sta je cija odgovornost i da radi svoj dio posla.Donedavno su igraci platu dobijali u koverti sad svi na racun sve transparentno i svima placeni doprinosi.Nije napravljen niti jedan novi dug a vraceni su mnogi ijos se vracaju. Zato Greda smeta jer je stao u kraj muljanju. Ovo je ocekivan slijed dogadjaja kada se situacija jos malo isfiltrira imacemo i sliku onoga sta je napravljeno.ChWilla je napisao/la:boljih od gredića svakako ima. ali onih da će se prihvatiti njegovog posla u ovom trenutku nema - ni boljih ni lošijih.
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 10 jun 2015, 14:00, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.