FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako ce Benko ostati, nama ni Ahmetovic nije bio potreban, niti bilo koji drugi napadc u ligi.
Mi mormao gurati Catakovica i Hadzica.
Catakovic ima jos godinu dana da krene sa seniorskim fudbalom, ali da igra redovno ne samo da bude u zapisniku. Ako se to ne desi, jos jedna generacija juniora je propala.
Catakovic ima jos godinu dana da krene sa seniorskim fudbalom, ali da igra redovno ne samo da bude u zapisniku. Ako se to ne desi, jos jedna generacija juniora je propala.
"Cijela moja porodica navija za Sarajevo. Poznajem i nekoliko igrača iz omladinskog pogona bordo kluba. Ne bih mogao navijati za drugi klub osim Sarajeva" Dzanan Musa
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Samo stoper, po meni. Onaj mali sto je dosao iz slobode je sasvim ok igrac, plus sto imamo par nasih od prosle sezone koji mogu odraditi taj trkacki i destruktivni dio u vezi. Uz dva znalca koja smo doveli ti igraci imat ce mnogo laksi posao i uz njih ce izgledati bolje. Nece rustemovic i mihojevic peglati loptu i kreirati igru....trci, otmi, predaj...sad ima ko ce se baviti kreacijom i peljanjem lopte. Duljevic ako ostane bit ce mnogo rastereceniji na svojoj poziciji.... ako imas jednog ili dva kreativca...ostali igraci koji to nisu mogu se posvetiti onome u cemu su najbolji. Prosle sezone je bio cirkus. U citavoj ekipi niko veze nema sa kreativom....oci me pekle dok sam gledao.
Slazem se, pogotov za prvi dio.Evander je napisao/la:Ako ce Benko ostati, nama ni Ahmetovic nije bio potreban, niti bilo koji drugi napadc u ligi.
Pa kako mislis bogati Hamza da se gura ,"jucer2 se operisao momak,i pitanje je hoceli loptu sutnuti u narednih godina dana.Nazalost desilo mu se to sto se desilo bas u trenutku kada je trebao imati svoje "ozbiljnije" minute u prvom timuEvander je napisao/la:Ako ce Benko ostati, nama ni Ahmetovic nije bio potreban, niti bilo koji drugi napadc u ligi.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa ta povreda je splet neocekivanih okolnosti. Na to se nije moglo racunat kad se planirao njegov razvoj i implementacija u prvi tim. Izgubit ce godinu razvoja jako bitnu. Nadam se da mu to nece ugroziti karijeru.
Sutra se moze povrijediti bilo ko od igraca isto tako.
Sutra se moze povrijediti bilo ko od igraca isto tako.
Nikad se ne zna sta sezona nosi. Evo na pocetku prosle sezone na poziciji desnog beka plan je izgledao ovako: 1.Hebibovic 2.Baric 3.Kalasi 4.Berberovic, da bi nakon 15 kola poziciju preuzeo Kadusic iz "treceg plana" i drzao je do kraja.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Pa gdje si ti lutko, nema te k'o trofeja na GrbaviciBitiSrcemVezan je napisao/la:Joj da je ubost dobrog štopera, ono baš da bude vođa odbrane, i to bi bilo to. Tip zdravog Stepanova, ili jednostavno Aldin DžDzDjĐidić koji nam je pred nosom bio
Ne mogu nešto da vjerujem da je Hurtić odbio i njega i Kostića čekajući onog Edsona koji nas je ispalio, da bi na kraju spali na onog Novakovića

Nek' si se vratio. Jos @Totti i svi smo na okupu. U pravu si, dosta trolova je okupiralo temi, pa se nema nista za procitati

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Po mom mišljenju juniorska generacija ionako nije nešto, sa izuzetkom Kadušića i eventualno Herića. Ako dobijemo 2 igrača za prvi tim iz te generacije biće dobro.
Sa druge strane, kadetska je mislim najbolja u zadnjih 10 godina, i nadam se da će neki momci dobijati šanse sa prvim timom ove godine. 5-6 tu ima strašnih talenata.
Sa druge strane, kadetska je mislim najbolja u zadnjih 10 godina, i nadam se da će neki momci dobijati šanse sa prvim timom ove godine. 5-6 tu ima strašnih talenata.
Stevo Nikolic je odlican, iskusan spic i volio bih da smo ga mi doveli , ako Benko ode iz ove lige jedino on ima priblizan nivo tehnike i sigurnosti u igri....
Nadam se da Leon nece otici zadnji dan prelaznog ili sl.
Ahmetovic je doveden jer nismo imali taj tip visokog, radilice, napadaca koji moze razbijati def. Linije....sto je nama cesto trebalo prosle sezone....
Bekic trenutno kopira Benkin stil igre...i ide mu odlicno sad zasad...mada tek treba da odradi tekme gdje ce on biti glavni napadac i da ne bjezi od toga....odlicno radi defanzivne zadatke za spica...
Da nije doslo ovih par igraca tehnicara koji su jaki u 1-na-1 , dobro bi nam dosao i jedan brz counter spic....
Stoper i zadnji vezni su najveci problem i dalje...i kvalitet istih...
Ahmetovic je doveden jer nismo imali taj tip visokog, radilice, napadaca koji moze razbijati def. Linije....sto je nama cesto trebalo prosle sezone....
Bekic trenutno kopira Benkin stil igre...i ide mu odlicno sad zasad...mada tek treba da odradi tekme gdje ce on biti glavni napadac i da ne bjezi od toga....odlicno radi defanzivne zadatke za spica...
Da nije doslo ovih par igraca tehnicara koji su jaki u 1-na-1 , dobro bi nam dosao i jedan brz counter spic....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nikolicu Marinovic izgleda nije halalio onu stativu na KosevuDenchiNL je napisao/la:Stevo Nikolic je odlican, iskusan spic i volio bih da smo ga mi doveli , ako Benko ode iz ove lige jedino on ima priblizan nivo tehnike i sigurnosti u igri....

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Ma to je stara bh prica, klupirani zbog ugovora nece da produze itd. Neko hoce vise love klub bi da mu smanji...a da ga zadrziSabinho je napisao/la:
Nikolicu Marinovic izgleda nije halalio onu stativu na Kosevu. Nije Stevo los, moze posluziti svakoj ekipi. Ostalo se slazem apsolutno sve, Ahmetovica i Amera pogodio u bocu. Treba navesti i da jr Ahmetovic tehnicki najpotkovaniji od svih nabrojanih i da smo sa njim dobili dimenziju vise.

Samo kazem sa Nikolicem bi imali vrhunski(jos kad bi se uigrali) napad, mogli bi igrat s 2 spica, a opet to nam nije boljka bila ni prosle sezone, nama ne skripi u napadu toliko koliko nazad je opsta panika kad se branimo, nazad treba iskustvo i sigurnost...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Sejfudin ce biti prvi napadac nakon 5-6 kola 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ko je rekao da je sve dog sa tim Crnkicem i Novakovicem,tj kad bi oni trebali potpisati. 

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Po meni takodje treba nam samo kvalitetan Štoper kad kažem kvalitetan mislim na nekoga ko ce biti stub odbrane uz kojeg će Kovačević učiti napredovat i odlično se slagati,neko sa iskustvom i autoritetom i možemo se pofajtati sa svakim sljedeću sezonu uz to da nam Dulja i Benko ostanu mi smo top...
Administracija odlazi sve ti ****!!!
Administracija odlazi sve ti ****!!!
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Brazilci, bivši.
Daleko im kuća bila od Sarajeva.
Daleko im kuća bila od Sarajeva.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
-
- Kontakt:
A sta je sa Kallasijem?
Nek smo se kutarisali Mijanmaraca. Imam neki osjećaj da će nam Ahmetović valjat pravo, a najviše očekujem od Dušana, on mi je bio prva želja što se tiče ovoligaških igrača.
@PB, dogovorićemo se oko detalja.
@PB, dogovorićemo se oko detalja.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
- Kontakt:
od kako je potpisao ja tipujem na Ćetkovića da će biti dobro pojačanje... 
i naravno da se Said podrazumijeva

i naravno da se Said podrazumijeva

U ligi kakva je naša, gdje na skoro pola utakmica loptu ne možeš dodati po zemlji, igrač poput Ahmetovića je skoro da neophodan.
Trenutno korisnika/ca: HordasDolacMalta, napoleon72, skoJaa i 47 gostiju.