Nije balet.Panta79rei je napisao/la:Još Vidal prije penal napravi.
Inače je sudija očajan.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Nije balet.Panta79rei je napisao/la:Još Vidal prije penal napravi.
U zraku ga odgurne rukama u situaciji gdje mu čista lopta ide na glavu. Čisto ometanje bez želje da dođe do lopte. Ne znam šta ti treba više? Da mu slomi kičmu laktom?Pogba je napisao/la:Nije balet.Panta79rei je napisao/la:Još Vidal prije penal napravi.
Inače je sudija očajan.
Calma, calmaPanta79rei je napisao/la:Još Vidal prije penal napravi. Vidi ovog Albe cigana
Kad ih je Pjanic plodio, ili Fred sa cuclom?Saurman je napisao/la:Real podjeća na onu ekipu od prije nekoliko sezona koja je muku mučila sa Lyonom.
Jbs mi sve ako tada nisu bolje izgledali nego trenutacni Real.Saurman je napisao/la:Real podjeća na onu ekipu od prije nekoliko sezona koja je muku mučila sa Lyonom.
Tad uzeli 96 bodova. Ovi nece do 70 dobaciti.L-Train je napisao/la:Jbs mi sve ako tada nisu bolje izgledali nego trenutacni Real.Saurman je napisao/la:Real podjeća na onu ekipu od prije nekoliko sezona koja je muku mučila sa Lyonom.
Pa i ti su uzeli 2 lige zaredom.Gledaj ovih baleorey je napisao/la:Mislilo se na prije s Lyonom a ne 2009 dakako. Te godine dodjose tek zvijezde pa im bi oprosteno haha.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.