FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Rios

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Rios » 09 jun 2015, 16:28

Ne znam bas koliko je zahvalno pricati o statistici i PL i na taj nacin ocjenjivati igrace.Ja sam jedne prilike ( nije u pitanju ova sezona ) pratio koliko dodavanja naprave tokom utakmice nasi najvazniji vezni igraci i dosao do cifre od 30-ak dodavanja,sto je puko statisticki gledano malo,ali na terenu ti igraci su donosili prevagu.
Tako je i sa Ordagicem,momak je igrao u losoj ekipi koja je na kraju krajeva ispala iz lige i to treba imati na umu,tesko je tu nabiti neku statistiku. Evo drugi primjer je Pjanic koji bi u Romi imao sigurno 15+ asistencija da ima napadaca da valja ispred sebe,dakle statistika igraca uveliko ovisi i od tima u kojem igras.Ako dodje,momak ce postati dio vicesampiona,kvaliteniji saigraci,dobar trener,druga neka filozofija fudbalska..Neko je spomenuo da su recimo pod Odom Bogdanovic i Kosoric postali jako dobri odbrambeni igraci,a svi se sjecamo kako je to izgledalo u prvoj polusezoni.
Ne zelim biti advokat sad Ordagica,samo sam iznio neki svoj stav.Inace,gledao sam ga par puta i ostavio je ok dojam na mene.Mislim da bi bio kvalitetan dodatak ekipi uz to je relativno i mlad igrac.Da li ce biti pojacanja u pravom smislu rijeci tesko je reci,bilo je igraca koji su dosli na mala vrata pa napravili bum,a bilo je i onih koji su dolazili na sva zvona a na kraju nista posebno.Dosta faktora utice na to sigurno,ali da ima dobrog materijala sa Ordagicem - ima po meni. :thumbup:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 09 jun 2015, 16:35

Elegant je napisao/la:
Dinara je napisao/la:Ne znam fkt šta neko ima u glavi kada mu je fazon doći ovdje i furati nekoga. Isto tako ovi što se brzo prime na takve informacije. Kada bude zvanično to je to.
Smjesno svi kao bliski klub, znaju sta se desava ...itd.
I ne treba da cudi u zadnje vrijeme se pojavilo mnogo sifrovanih poruka, i onih izmedju redova..
Ulje na vatru se dolio @super sa pp "provjerenim forumasia", a dosta raje ima koja uz jutarnju kafu dodje malo po forumu procitati ponesto.
Forum je otvorenog tipa, e sad neki to ne kontaju dok neki zloupotrebljavaju ;)

Sad je taj dio godine kada je top tema prelazni rok i logicno je da se o tome pise iznose svoje zelje neke realne neke manje realne.
U biti rijetko kad smo mi doveli neko "zvucno ime" da je odigrao kvalitetno kod nas, obicno to budu igraci za koje niko nije cuo ili su rijetki znali za njega.
Moja jedina zelja je da ovi nasi ispune koliko mogu Odine zelje i da ih dovedu na vrijeme tj. prije pocetka priprema ili u prvim danima istih.
Jer mi definitivno ne mozemo dovesti igraca koji ce se uklopiti a da ne odradi pripreme s timom.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 09 jun 2015, 16:40

i ordagić jeste odina želja. znači li to bjanko da će biti dobar i pojačanje - naravno da ne znači. ali je li čovjek zaslužio malo povjerenja nakon ovakvog učinka sa ovako malo u ovoj polusezoni - bogami jeste.

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 09 jun 2015, 16:46

ChWilla je napisao/la:i ordagić jeste odina želja. znači li to bjanko da će biti dobar i pojačanje - naravno da ne znači. ali je li čovjek zaslužio malo povjerenja nakon ovakvog učinka sa ovako malo u ovoj polusezoni - bogami jeste.
Naravo ako ga Oda zeli uraditi sve da se momak dovede, mozda iznenadi i pozitivno niko nista ne garantuje.
Dovesti igraca kojeg zeli sef struke jer on vidi nesto u njemu i uklapa se u njegov sistem igre, a da li ce se on pokazati kao pojacanje to jedino da pitamo vidovitu dzemilu ili milana tarota :D
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 09 jun 2015, 16:48

opet kažem, gledajući recimo zadnju tekmu protiv nas ne znam ni koliko bi to bilo iznenađenje.

GANI60
Kontakt:

Post Postao/la GANI60 » 09 jun 2015, 17:07

Blagoje je napisao/la:Sve u redu, vjera i podrska bezrezervna, pozitivna ocjena za dosad postignuto, ali HOCU ONLINE CLANSKU, GODISNJU, ARTIKLE IZ SHOPA UZ DOSTAVU POSTOM, GOLUBOM, KURIROM!!!!!!!!!!!!!!! Neka naprave registar, bazu clanova, simpatizera i polako. XXI vijek, pobogu!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne trebaju mi nikakve pogodnosti, poruke, pisma, slike, hocu samo mogucnost da svake godine, ne ustajuci iz fotelje, ostavim stoju svom Zeljkanu! Ako ne znaju kako da ustroje sistem, neka mi posalju pp, ja cu ima napisat kako. Toliko.
Potpisujem svako slovo :bih: .Ovo fali nama koji bi sigurno pogurali klub pa makar samo članske karte.
AMAR AMAR OSIM OSIM

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 09 jun 2015, 17:27

@Blagoje, fino receno i napisano. Koliko bi samo ljudi pristalo da radi ovo ljeto volonterski, i po pitanju promocije clanskih karti, plakata za Euro tekmu (tekme) i slicno. Treba prvi korak napraviti. Prvi bih se ja odazvao dok je pauza na faxu, i ne samo ja vec stotine ljudi koji imaju "viska" vremena.. Al nerealno je ocekivati da neko od nas ode s nekom idejom u Klub, sigurno bi me pogledali, ono "who is you" :D mi uvijek ostajemo Zelji i Zeljo nama, bez obzira ko igrao u ekipi, ko vodi Klub, ko vodu nosa.. Opet kazem dajte clanske, dajte akciju, da mi od tih clanskih platimo par igraca .. Mi smo Zeljini, Zeljo je nas...
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

DANDY
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la DANDY » 09 jun 2015, 17:28

Minjore je napisao/la:@Blagoje, fino receno i napisano. Koliko bi samo ljudi pristalo da radi ovo ljeto volonterski, i po pitanju promocije clanskih karti, plakata za Euro tekmu (tekme) i slicno. Treba prvi korak napraviti. Prvi bih se ja odazvao dok je pauza na faxu, i ne samo ja vec stotine ljudi koji imaju "viska" vremena.. Al nerealno je ocekivati da neko od nas ode s nekom idejom u Klub, sigurno bi me pogledali, ono "who is you" :D mi uvijek ostajemo Zelji i Zeljo nama, bez obzira ko igrao u ekipi, ko vodi Klub, ko vodu nosa.. Opet kazem dajte clanske, dajte akciju, da mi od tih clanskih platimo par igraca .. Mi smo Zeljini, Zeljo je nas...
Eto fino odete u klub pa se prijavite ...

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 09 jun 2015, 17:38

Gdje ce otici kad nikad nikog nema?

A što se tiče Ordagića:
Dvadesetdvogodišnji centralni vezni fudbaler Zvijezde iz Gradačca Amer Ordagić nalazi se na korak do prelaska u redove FK Sloboda. Prema saznanjima našeg portala Ordagić je već obavio razgovor sa predsjednikom UO FK Sloboda Azmirom Husićem sa kojim je dogovorio uslove oko mogućeg dolaska na Tušanj. Obzirom da je ovaj talentovani fudbaler ugovorom za Zvijezdu iz Gradačca vezan do kraja godine biće potrebno da se uprave klubova dogovore oko uslova pod kojima bi Ordagić pojačao Crveno-crne u narednoj sezoni. “Moja je želja da karijeru nastavim u FK Sloboda, ako se klubovi dogovore ja nemam ništa protiv. Drago mi je da je predsjednik Husić pokazao interesovanje za moje usluge, vjerujem da se uskoro vidimo na Tušnju” – kazao je Ordagić za ****. Amer Ordagić je nastupao i za Gradinu iz Srebrenika a uskoro bi mogao postati novi ljubimac publike na Tušnju.
Zadnja izmjena: kenan_tm87, dana/u 09 jun 2015, 17:51, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA ZELJO

Minjore
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Minjore » 09 jun 2015, 17:50

:lol:
DANDY je napisao/la:
Minjore je napisao/la:@Blagoje, fino receno i napisano. Koliko bi samo ljudi pristalo da radi ovo ljeto volonterski, i po pitanju promocije clanskih karti, plakata za Euro tekmu (tekme) i slicno. Treba prvi korak napraviti. Prvi bih se ja odazvao dok je pauza na faxu, i ne samo ja vec stotine ljudi koji imaju "viska" vremena.. Al nerealno je ocekivati da neko od nas ode s nekom idejom u Klub, sigurno bi me pogledali, ono "who is you" :D mi uvijek ostajemo Zelji i Zeljo nama, bez obzira ko igrao u ekipi, ko vodi Klub, ko vodu nosa.. Opet kazem dajte clanske, dajte akciju, da mi od tih clanskih platimo par igraca .. Mi smo Zeljini, Zeljo je nas...
Ne shvatas poentu, al eto, helem nejse :thumbup:

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 09 jun 2015, 17:51

pravo mjesto saradnika za marketing, na puno radno vrijeme jeste otvoreno, ozbiljno.

DANDY
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la DANDY » 09 jun 2015, 17:55

Minjore je napisao/la::lol:
DANDY je napisao/la:
Ne shvatas poentu, al eto, helem nejse :thumbup:
Ma shvatam ja sve vjeruj mi.....
Samo me nervira trebalo bi ovo trebalo bi ono a niko qrcem ne mrda odnosno ne ispunjava ono osnovno da ide na utskmice.Jbt imamo tako mizernu posjetu da je to za nepovjetovati a ovamo nekakve zahtjeve posytavljamo.....

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 09 jun 2015, 17:56

kenan_tm87 je napisao/la:Gdje ce otici kad nikad nikog nema?

A što se tiče Ordagića:
Dvadesetdvogodišnji centralni vezni fudbaler Zvijezde iz Gradačca Amer Ordagić nalazi se na korak do prelaska u redove FK Sloboda. Prema saznanjima našeg portala Ordagić je već obavio razgovor sa predsjednikom UO FK Sloboda Azmirom Husićem sa kojim je dogovorio uslove oko mogućeg dolaska na Tušanj. Obzirom da je ovaj talentovani fudbaler ugovorom za Zvijezdu iz Gradačca vezan do kraja godine biće potrebno da se uprave klubova dogovore oko uslova pod kojima bi Ordagić pojačao Crveno-crne u narednoj sezoni. “Moja je želja da karijeru nastavim u FK Sloboda, ako se klubovi dogovore ja nemam ništa protiv. Drago mi je da je predsjednik Husić pokazao interesovanje za moje usluge, vjerujem da se uskoro vidimo na Tušnju” – kazao je Ordagić za ****. Amer Ordagić je nastupao i za Gradinu iz Srebrenika a uskoro bi mogao postati novi ljubimac publike na Tušnju.

Boze moj nije smak svijeta. Ali se podhitno mora dovesti kvalitetan zadnji vezni tj puno kvalitetniji od Eldara.
KHAJ PRICE

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 09 jun 2015, 18:08

Yebase nas insajderi haha
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 09 jun 2015, 18:29

@Dandy
Idemo mi standardni. Rado bi ja mrdnuo bilo cim, samo da dobijem info. Ne mogu ja koji imam za sad SSS doci gore i nesta predlagat, znas kako bi me gledali "oni" s titulama dipl. ; mag. ; i slicno. Da ne idemo u standardnu i beskrajnu pricu, kako vratiti navijace, ziv ti meni bio ...

Dinara
Kontakt:

Post Postao/la Dinara » 09 jun 2015, 18:37

Do 22 juna moramo prijaviti ekipu za Evropu,valjda će nam doći neko.Ovako smo tanki :D

Blagoje
Kontakt:

Post Postao/la Blagoje » 09 jun 2015, 18:49

Minjore je napisao/la:@Dandy
Idemo mi standardni. Rado bi ja mrdnuo bilo cim, samo da dobijem info. Ne mogu ja koji imam za sad SSS doci gore i nesta predlagat, znas kako bi me gledali "oni" s titulama dipl. ; mag. ; i slicno. Da ne idemo u standardnu i beskrajnu pricu, kako vratiti navijace, ziv ti meni bio ...
Ocigledno je da smo pretjerali s titulama :D . S druge strane nismo se mogli pomaci u Evropi, pa se raja zasitila.

To je samo argument vise da se pokusa namaknuti lova na neki drugi nacin. Ljudi su, na zalost, lijeni, inertni, naviknuti na klikove i lajkove. Virtualno je u modi.
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.

Nastavice se...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 09 jun 2015, 19:05

Gdje ste insajderi Ordagic i Hebibovic 100% nasi, predlazem da se ovi sto uljecu na temu i unose negativno energiju laznim inforamcijama i glupostima odstarane.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 jun 2015, 19:10

Elegant je napisao/la:Gdje ste insajderi Ordagic i Hebibovic 100% nasi, predlazem da se ovi sto uljecu na temu i unose negativno energiju laznim inforamcijama i glupostima odstarane.
Za Hebibovica je zezanje treba za koji dan da potpise sa pitarima ako mu nesto vani propadne.A za Ordagica cemo sacekati da vidimo, nasi su bili u kontaktu momak je htio u Zelju jer je i navijac Zelje.Meni **** i nije nesto relevantan tebi ako jeste sta cu ti ja.Pa ti predlazem opusteno morace svakako dovesti dosta igraca i sa onima koje smo imali falilo nam je sirine.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 09 jun 2015, 19:17

JS i SB pred potpisom
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: edinedin, ERascic97, Google [Bot] i 23 gosta.