Tako je i sa Ordagicem,momak je igrao u losoj ekipi koja je na kraju krajeva ispala iz lige i to treba imati na umu,tesko je tu nabiti neku statistiku. Evo drugi primjer je Pjanic koji bi u Romi imao sigurno 15+ asistencija da ima napadaca da valja ispred sebe,dakle statistika igraca uveliko ovisi i od tima u kojem igras.Ako dodje,momak ce postati dio vicesampiona,kvaliteniji saigraci,dobar trener,druga neka filozofija fudbalska..Neko je spomenuo da su recimo pod Odom Bogdanovic i Kosoric postali jako dobri odbrambeni igraci,a svi se sjecamo kako je to izgledalo u prvoj polusezoni.
Ne zelim biti advokat sad Ordagica,samo sam iznio neki svoj stav.Inace,gledao sam ga par puta i ostavio je ok dojam na mene.Mislim da bi bio kvalitetan dodatak ekipi uz to je relativno i mlad igrac.Da li ce biti pojacanja u pravom smislu rijeci tesko je reci,bilo je igraca koji su dosli na mala vrata pa napravili bum,a bilo je i onih koji su dolazili na sva zvona a na kraju nista posebno.Dosta faktora utice na to sigurno,ali da ima dobrog materijala sa Ordagicem - ima po meni.