FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

joker90
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la joker90 » 22 jun 2016, 02:30

Besic je napisao/la:Jadan je klub u kome je Radovac čak i u drugom planu.
Seres brate fakat, nemoj praviti od njega svoju novu zrtvu! Kraj sezone je odigrao odlicno, znamo sta ga je syebalo, ima tu i njegove krivice, ali on ima jos sansu da napravi nesto od karijere.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 22 jun 2016, 02:31

zagorski je napisao/la:Znaci kako stvari stoje ekipa bi mogla izgledati ovako (4-2-3-1 formacija):
Pavlovic-kadusic,mihojevic,balic,bekic-rustemovic,saric-hodzic,cetkovic,duljevic-benko
Eventualno ako dode taj stoper marka na zadnjeg veznog umjesto rustema i mozda saida nekako ugurati samo ne znam na koju poziciju,mada je mozda bolje lagano ga uvoditi sa klupe dok ne vrati formu. Jos napomena da je odlazak Duljevica i mozda Benke vrlo izvjestan,tako da tu moze biti jos 1-2 promjene.
Dakle,po mom nekom sudu,mozda malo da je ekipa jaca od one koja je okoncala sezonu. I realno njen neki maksimum je neko 3. mjesto.
Ovo je to sto imamo, obzirom i da Almir, Dusan, Miha ili Amer mogu pokriti i dvije pozicije (gornji red je prvi tim, donji alternativa): :D

slika
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 22 jun 2016, 02:35

Isto bih zamolio bez ovih nadimaka, Kova, Miha.

Ara, Coca, Štila. Buba, Boske, Đerma, Sablja. Nismo mi taj klub.

Imaju ime prezime i grb na dresu. Ako ne ginu u tom dresu i za taj grb ništa od njih. Davati im nadimke ko da smo bliski s njima ne ide.

Jedino Guza more.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 22 jun 2016, 02:40

Samo je Marko dobio nadimak od mene, on ga je zasluzio. :cool:

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 22 jun 2016, 02:42

Sabinho je napisao/la:Samo je Marko dobio nadimak od mene, on ga je zasluzio. :cool:
Znaš da sam slab na njeg pa mi sad podvaljuješ ccc :( zna me sabinho napamet.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 22 jun 2016, 02:47, ukupno mijenjano 1 put.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 22 jun 2016, 02:44

jurisicduska je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Samo je Marko dobio nadimak od mene, on ga je zasluzio. :cool:
Znaš da sam slab na njeg pa mi sad pohvaljuješ ccc :( zna me sabinho napamet.
Ja njega nisam gotivio nikako ali me ocarao svojom igrom i zasluzuje svako pohvalu pa cak i nadimak. :mrgreen: I ja sam postao slab na njega, jedina dobra stvar koju je Jesic napravio je kad je njega ubacio umjesto rovitog Kovacevica.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 22 jun 2016, 02:50

Marko je pravi igrač.
Ima sve i pass i visinu i brzinu i sirovost dovoljno za ovu ligu.Pravo riješenje za DMF.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 22 jun 2016, 02:52

Ja sam rekao nike dres dvoumim se između Marka i Saida. Toliko mi je drag.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 22 jun 2016, 02:53

Koji je junior (izuzev ovih sto se stalno spominju ili vec imaju minutazu) najblizi nastupima?

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 22 jun 2016, 02:55

Sabinho je napisao/la:Koji je junior (izuzev ovih sto se stalno spominju ili vec imaju minutazu) najblizi nastupima?
Rastoder po meni
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 22 jun 2016, 02:57

Rastoder je izlazna generacija i on ako se sad ne stavi ništa od njeg. Treba bit rezerva Baliću a Bekića prekomandovat na lijevo krilo, desno krilo Duljević. Da je pameti. Bekić bi s lijevog krila imao 15 asistencija.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 22 jun 2016, 02:59

jurisicduska je napisao/la:Rastoder je izlazna generacija i on ako se sad ne stavi ništa od njeg. Treba bit rezerva Baliću a Bekića prekomandovat na lijevo krilo, desno krilo Duljević. Da je pameti. Bekić bi s lijevog krila imao 15 asistencija.
A realno, zasluzio je momak. Da je pameti ko sto nije, ovako ce igrat Crnkic koji mi baca pravo na Harbu
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 22 jun 2016, 03:01

Bas sam na njega i mislio. Sto se tice juniora, obicno bude tako da oni iz drugog plana (koji dobiju priliku) vise pokazu, Almir Bekic i jeste vise krilo nego bek, nije los ni u jedan na jedan duelima. Od klasicnih krila, imamo Duljevica i Crnkica, tu je kao sto rekoh i Almir a mogu posluziti i Said, Hodzic i Amer. Ne bi bilo lose (pogotovo ako Crnkic ne uhvati formu) sprovesti @duskinu ideju, iako moze i Balic lijevo a Kovacevic/Novakovic na stopera.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 22 jun 2016, 03:23

joker90 je napisao/la:Mora se nekako među navijacima progurati prica da se igracima ne psuje bez obzira na rezultate, da se ne lijece na njima frustracije, nego da sve negativno se izbaci prema ljudima u lozi! Na stadionu, na ulici, bilo gdje. Igracima podrska, administraciji u kost!
:clap: :clap: :clap:
To je najvaznije. Stvoriti harmoniju izmedju navijaca i igraca od pocetka sezone bez obzira na rezultate. Ovo je tesko kod nas uraditi, ali siguran sam da bi i igraci promjenili pristup kada bi naisli na podrsku.
SARAJEVO

BICA
Kontakt:

Post Postao/la BICA » 22 jun 2016, 03:55

Jes kad igra Ibrakadabra hahahhaha

BICA
Kontakt:

Post Postao/la BICA » 22 jun 2016, 03:58

Ma joj Bgm da vam budem iskren, ovo nije nikako dobro krenulo nit ce dobro zavrsit, dovela se kvazi pojacanja sa kvazi strucnjakom Hurticem na celu koji nema nikakav autoritet ni znanje......Trebali su debili dovest celu na kormilo i 3 prava pojacanja, a ne deset invalida od 29 +... E moje Sarajvo dokle cu ja s balkona skakat

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 22 jun 2016, 06:29

joker90 je napisao/la:
Seres brate fakat, nemoj praviti od njega svoju novu zrtvu! Kraj sezone je odigrao odlicno, znamo sta ga je syebalo, ima tu i njegove krivice, ali on ima jos sansu da napravi nesto od karijere.
radovac je prokockao jedno 3 sanse, i niko odim njega nije kriv za stanje u kojem se nalazi
ne trudi se, ne trenira dovoljno, umjesto ispracljanja gresaka u igri i fizickim predispozicijama on duva šišu i voza bibija i trebice... jedan je gojkara
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 22 jun 2016, 07:22

Pantelija je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
radovac je prokockao jedno 3 sanse, i niko odim njega nije kriv za stanje u kojem se nalazi
ne trudi se, ne trenira dovoljno, umjesto ispracljanja gresaka u igri i fizickim predispozicijama on duva šišu i voza bibija i trebice... jedan je gojkara
Samo sam te cekao, znao sam da neces odoliti da Radovca nabodes! :mrgreen: Naravno da je dosta krivice na njemu, to i rekoh, ali Boga mi i ono j.. mrtvih u Zenici na koje je on reagovao, pa ispao levat ga je unazadilo, a tu se ne zna ko je ispao vece dijete na kraju, on ili oni momci sa sjevera. Bgm ne moze se reci da se ne trudi i ne bori, pogotovo pred kraj sezone. Rustemovic isto ima samo tu borbu i 35 pogresnih dodavanja po tekmi, a stariji je od Samira 3-4 godine. Znam da njega smatras igracem.

Sto se tice nargile, cisto sumnjam da se vise bavi time, nakon svih uvreda i prozivki koje je na taj racun dobio, ali ako jeste, volio bih neku sliku ili potvrdu toga i ja ga vise nikad necu braniti. Sto se tice ispravljanja gresaka u igri, za to mu treba dobar trener, a ne lik koji ne zna sta mu se desava sa ekipom!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 22 jun 2016, 07:25

Sabinho je napisao/la:Koji je junior (izuzev ovih sto se stalno spominju ili vec imaju minutazu) najblizi nastupima?
Heric,Kadusic je odavno tu i vidjecemo hoce li jos neko.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 22 jun 2016, 07:44

Goodbye

slika

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, kogmagie46, Posejdon, ubipara, Vanja8 i 46 gostiju.