FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LBJ MVP
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LBJ MVP » 14 apr 2010, 22:48

ronaldo9 je napisao/la:
Isnar je napisao/la:
ronaldo9 je napisao/la:Može li Nijaz srediti da Novi Zeland bude prvak svijeta pada uzmemo lovu na kladionicama?
On je vec ulozio lovu na Sjevernu Koreju, tako da nista od toga... :mrgreen:
Pa veča je kvota na Zeland, nema veze igram na Koreju, on najbolje zna,
Znači Koreja,a sumnjivo mi je to nije najveća kvota pustio je da procuri u javnost :? možda ima drugi listić?Ja mećem na Sao Tome i Principe čuo sam da bi Španija mogla odustat od prvenstva pa ću ja stavit finalisti Stari Zeland i STiP,a osvaja Zeland
19TM87 je napisao/la:
AYAN je napisao/la:Mene sada zanima, ima li još uvijek neko ko misli da Amar Osim nije dobar trener?
zar je bilo takvih :?
I ja se pitam
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 14 apr 2010, 22:51

tanzla je napisao/la:U žilama krv se sledi, sad će Željo da pobjedi,
plavi momci teren gaze,
Manijaci na njih paze,
S južne strane plamen gori, Željo Željo još se ori.

Idemo Grbavico, svi ko jedan KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU.

Da li je Stole iz Bora ostavio pesimizam? ;) Nema tog tite koji će stišati/smanjiti euforiju, još ako mlatnemo Borac akobogda u subotu, spavaćemo na stadionu. :D
Ono RUŽNO što se dešavalo dole me ne zanima, bitno da smo mi prošli. Samo jedna riječ: DOMINACIJA!!!

p.s. piva i pjesme sa fkzeljeznicar.com :)
;)

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 14 apr 2010, 22:55

Cestitke Zeljeznicaru, trenutacno su u najboljoj formi, pa iako nemaju najbolje pojedince, sigurno imaju najboljeg trenera i najbolje su pripremljeni.
...Život za Široki...

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 14 apr 2010, 22:56

Sve je odlicno, ali da se vratimo jednom vrlo ozbiljnom pitanju koje je postavljeno tokom utakmice. Da li je Culumu ovo bio treci zuti karton? :?

P.S. U noci s petka na subotu ponijeti sator i lagano pred Grbavicu u red za karte. :D
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 apr 2010, 22:57

[youtube][/youtube]
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 14 apr 2010, 22:59

Plavi voz nezaustavljiv
Šehić: Sad je na redu Borac

Piše: A. Beganović
Srijeda, 14.04.10. 22:47.

"Prije prekida nekoliko minuta ja sam napadnut od strane ne znam niti sam od koga. Uglavnom taj čovjek je imao marker i cijelo drugo poluvrijeme stajao je iza mog gola i provocirao, no to je sada najmanje bitno"
:oops: (ne bi li naš Ibrahimaga primio 4 komada, e hoće malo sutra :twisted: ) , rekao je za SportSport.ba kapiten Željezničara Ibrahim Šehić i dodao:

"Do prekida nije trebalo doći. Ovo je još jedna mrlja na naš fudbal. Ne vidim nikakav razlog za onakvo ponašanje navijača Zrinjskog, odnosno niti sada mi nije jasno šta su željeli postići".
Željezničar je još jednom pokazao da je uz Borac trenutno najbolja momčad u Bosni i Hercegovini, a prema Šehićevim riječima i u večerašnjem susretu su njegovi saigrači imali više izglednijih prilika za postizanje pogotka.

"I večeras smo pokazali da smo mnogo kvalitetnija momčad od Zrinjskog. Znali smo da će oni krenuti napadački od prve minute, no kada smo izdržali početni pritisak preuzeli smo kontrolu igre i bilo je jasno da ćemo izboriti plasman u finale. Zrinjski je imao prividnu inicijativu, ali smo mi stvarali bolje šanse. Nakon što je susret prekinut znali smo da će isti biti nastavljen. U tih posljednjih 20 minuta Zrinjski je krenuo na sve ili ništa i postigao je jedan pogodak, no i u tom periodu smo imali dvije dobre prilike. Sve u svemu prezadovoljan sam i ponosan što sam kapiten ove generacije", istakao je Šehić i pozvao navijače da u subotu u što većem broju dođu na Grbavicu.

"Svi već sada sa nestrpljenjem očekujemo subotu i duel sa Borcem. Naježim se kad pomislim na tu utakmicu i na podršku koju ćemo sasvim sigurno imati od strane naših navijača. Ovim putem ih pozivam da u subotu dođu u što većem broju, a mi ćemo se potruditi da ih još jednom obradujemo", zaključio je Šehić.

Kralj.
Zadnja izmjena: tanzla, dana/u 14 apr 2010, 23:03, ukupno mijenjano 2 puta.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Zeljo-Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo-Sarajevo » 14 apr 2010, 23:00

Super Zeljo, samo takoooo.

A ovi sto seru oko sudjenja generalno, definitivno je problem u tome sto se svaka utakmica Zelje gleda kroz 12 prizmi sto se tice sudjenja, ako sudija jednom pogrijesi odmah stela neka, pa evo gledate li sada barcelonu protiv deportiva, pa ovi jadničci iz deportvia se ubise koliko su ne zadovoljni sudjenjem, ali niko ni A ne progovara... tako da nadam se da je svima jasno da je ZELJO u ovom trenutku zaista NAJJACA ekipa nase ove jadne lige i da se vise konacno prestane sa pisanjem gluposti i oko **** nijaza i **** sudija. MOLIM pogotovo Zeljovce da prestanu sa tim, jer i previse djece i isfrustriranih komsija ima i hvataju za takve postove ma koliko vi bili sarkasticni kada ih pisete... zivjeli vi meni Zeljovci 8-)

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 14 apr 2010, 23:03

gollum je napisao/la:Sve je odlicno, ali da se vratimo jednom vrlo ozbiljnom pitanju koje je postavljeno tokom utakmice. Da li je Culumu ovo bio treci zuti karton? :?

P.S. U noci s petka na subotu ponijeti sator i lagano pred Grbavicu u red za karte. :D
Nije mu treci a samo se crveni kartoni pikaju iz KUPa tako i da jeste nista od toga

neko iz mase
Kontakt:

Post Postao/la neko iz mase » 14 apr 2010, 23:04

tanzla je napisao/la:Plavi voz nezaustavljiv
Šehić: Sad je na redu Borac

Piše: A. Beganović
Srijeda, 14.04.10. 22:47.

"Prije prekida nekoliko minuta ja sam napadnut od strane ne znam niti sam od koga. Uglavnom taj čovjek je imao marker i cijelo drugo poluvrijeme stajao je iza mog gola i provocirao, no to je sada najmanje bitno"
:oops: (ne bi li naš Ibrahimaga primio 4 komada, e hoće malo sutra :twisted: ) , rekao je za SportSport.ba kapiten Željezničara Ibrahim Šehić i dodao:

"Do prekida nije trebalo doći. Ovo je još jedna mrlja na naš fudbal. Ne vidim nikakav razlog za onakvo ponašanje navijača Zrinjskog, odnosno niti sada mi nije jasno šta su željeli postići".
Željezničar je još jednom pokazao da je uz Borac trenutno najbolja momčad u Bosni i Hercegovini, a prema Šehićevim riječima i u večerašnjem susretu su njegovi saigrači imali više izglednijih prilika za postizanje pogotka.

"I večeras smo pokazali da smo mnogo kvalitetnija momčad od Zrinjskog. Znali smo da će oni krenuti napadački od prve minute, no kada smo izdržali početni pritisak preuzeli smo kontrolu igre i bilo je jasno da ćemo izboriti plasman u finale. Zrinjski je imao prividnu inicijativu, ali smo mi stvarali bolje šanse. Nakon što je susret prekinut znali smo da će isti biti nastavljen. U tih posljednjih 20 minuta Zrinjski je krenuo na sve ili ništa i postigao je jedan pogodak, no i u tom periodu smo imali dvije dobre prilike. Sve u svemu prezadovoljan sam i ponosan što sam kapiten ove generacije", istakao je Šehić i pozvao navijače da u subotu u što većem broju dođu na Grbavicu.

"Svi već sada sa nestrpljenjem očekujemo subotu i duel sa Borcem. Naježim se kad pomislim na tu utakmicu i na podršku koju ćemo sasvim sigurno imati od strane naših navijača. Ovim putem ih pozivam da u subotu dođu u što većem broju, a mi ćemo se potruditi da ih još jednom obradujemo", zaključio je Šehić.

Kralj.
Lik koji je utrčao u teren i stajao iza gola, je navijač Zrinjskog i došao je sa tribine na kojoj sam i ja sjedio, i htio je da napadne Šehu al se to nije desilo, mada je ostao iza gola kao ok je bići fin, užas. Policija ga pustila da udje.
PS
Marker dobiješ kad zatreba!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 14 apr 2010, 23:06

I zamisli tako uleti Buffonu (ili Avdukiću, svakako je sportska javnost u velikoj dilemi koji je od njih svjetski broj jedan) neki likčina da ga bije, onda kaže ajd neću te tući samo ću stajati iza gola, psovati ti i prijetiti ne bi li ti primio 4 gola?? Ja kažem da bi Buffon primio ta 4 komada, ali eto Šeha nije. ;) :D

Ibrahim Šehić!!!
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 14 apr 2010, 23:09

Nemojte se jos radovati,mozda je neko od igraca Zrinjskog dobio naknadno potres mozga...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 14 apr 2010, 23:10

bistrikboy je napisao/la:Nemojte se jos radovati,mozda je neko od igraca Zrinjskog dobio naknadno potres mozga...
mislim da ce biti u pitanju upala mozga
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 14 apr 2010, 23:10

tanzla je napisao/la:I zamisli tako uleti Buffonu (ili Avdukiću, svakako je sportska javnost u velikoj dilemi koji je od njih svjetski broj jedan) neki likčina da ga bije, onda kaže ajd neću te tući samo ću stajati iza gola, psovati ti i prijetiti ne bi li ti primio 4 gola?? Ja kažem da bi Buffon primio ta 4 komada, ali eto Šeha nije. ;) :D

Ibrahim Šehić!!!
Ne bi ni Avdukić moja rodbina ipak smo mi svi izdržljivi :mrgreen:
Šeha legenda bilo bi super da podigne obadva pehara(je li on baš kapiten ili neko ne igra u zadnje vrijeme :mrgreen: )
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

sandokan_TM87
Kontakt:

Post Postao/la sandokan_TM87 » 14 apr 2010, 23:10

Naš Željo postavlja standarde u fairplayu... ovo je jedan veliki plus za nasu ekipu i naravno rutinski prolazak u finale bez trakavica sa zasjedanjem raznih komisija...
Pokazalo se da je ova ekipa zrela za prvaka, cak i za duplu krunu... ostaje nam samo jos par ispita protiv banjalucana i da apsolviramo ovu sezonu iz snova, jer tesko da nam neko moze pomrsiti racune osim njih...
Prije par mjeseci sam napisao jedan post u kojem sam naveo sta nam je to potrebno kako bi postali i ostali najjaci tim u drzavi i to je krenulo da se ostvaruje, ima tu jos dosta posla, naravno, ali bitno je da se velikim koracima grabi ka reorganizaciji naseg velikana.
Sad svi trebamo stati uz naseg Želju i nedopustiti da se ovakve scene dogode na Grbavici, jer nista nije vrijedno ugrozavanja ugleda svoga kluba, bitno je da mi svojim ponasanjem na tribinama pratimo ponasanje nasih igraca na terenu koji su i veceras pokazali velicinu i ucinili nas ponosnim.

BUDITE POZDRAVLJENI DRAGI MOJI MANIJACI I IZDIGNITE SE IZ OVOG SIVILA
26.05.2010-TITULA

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 14 apr 2010, 23:13

Navijaci borca opet uletili u teren i smiju spominjati nas :mrgreen:
Samo me interesuje kakva ce kazna biti za zrinjski za pokusaj napada na golmana...

neko iz mase
Kontakt:

Post Postao/la neko iz mase » 14 apr 2010, 23:15

Momci i klub su napravili čudo, ko im upropasti i mrvu toga treba ga razapeti javno. Molim vas da otjeramo idiote iz okruzenja onih koji vole ovu igru i svoje klubove.

Pogotovo ŽELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

UltrasNaBaterije
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNaBaterije » 14 apr 2010, 23:17

Avdukić je odbranio penal Čak Norisu. 8-)

Nijaz nije uspio kupiti Avdukića. 8-)
AVANTI RAGAZZI BLU! TM87

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 14 apr 2010, 23:21

Nevjerovatna utakmica i prolaz Želje u finale!
http://fkzeljeznicar.com/najave-i-izvje ... finale.php

ja sam
Kontakt:

Post Postao/la ja sam » 14 apr 2010, 23:21

slika

samo da se sjetimo...
http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU

''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 14 apr 2010, 23:23

Seyo_TM je napisao/la:Nevjerovatna utakmica i prolaz Želje u finale!
http://fkzeljeznicar.com/najave-i-izvje ... finale.php
Vlado Zadro je golom samo ublažio gorčinu ispadanja iz Kupa, a utjeha mu možda može biti plazma koju je golman Želje obećao prvom ko mu postigne pogodak iz igre
:mrgreen:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: antibot, Bumbaclat, strucnjak9 i 54 gosta.