Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Colorado
coberx je napisao/la:dr.van nostrand je napisao/la:Nekakve mi se cudne kombinacije i ideje javljaju nakon sve ove price i pompe... nevjerujem da je to bas ucinjeno smisljeno i sa namjerom ali ova stvar sto su Blekic i ekipa uradili moze biti pravo dobra na kraju...neznam za vas al u mene je uvijek bilo mjesta za onu "cilj opravdava sredstvo" i svi mi se rezoni krecu u tom smjeru kad je u pitanju ova situacija. Blekic i "pola uprave" daje ostavke u najneocekivanijem trenutku sto za sobom dize ogromnu medijsku prasinu koja ce se uvjeren sam jos jako dugo drzati i time privuci paznju svih , medija , navijaca i drzavnih nadleznih institucija...prvo ako mozete da uocite koja strana se brani isticuci ljubav , privrzenost i neke moralne osobine ( metode kojima se koriste godinama ili citaj suplju) a ko konkretno poziva nadlezne inspekcije da odrade svoj posao...dakle nekako mi ovo izgleda kao planirani scenarij kako da se Baljak & co. budu dovedeni u centar paznje i da sve oci javnosti budu uprte na situaciju u F.K. Sarajevo i na famozni racun Sportskog drustva tj. izgleda mi kao mudar nacin za konacni obracun sa bagrom koja klub kao taoca drzi jos od 92.
to brate

Svaka cast

-
sekac
-
Kontakt:
Colorado je napisao/la:coberx je napisao/la:dr.van nostrand je napisao/la:Nekakve mi se cudne kombinacije i ideje javljaju nakon sve ove price i pompe... nevjerujem da je to bas ucinjeno smisljeno i sa namjerom ali ova stvar sto su Blekic i ekipa uradili moze biti pravo dobra na kraju...neznam za vas al u mene je uvijek bilo mjesta za onu "cilj opravdava sredstvo" i svi mi se rezoni krecu u tom smjeru kad je u pitanju ova situacija. Blekic i "pola uprave" daje ostavke u najneocekivanijem trenutku sto za sobom dize ogromnu medijsku prasinu koja ce se uvjeren sam jos jako dugo drzati i time privuci paznju svih , medija , navijaca i drzavnih nadleznih institucija...prvo ako mozete da uocite koja strana se brani isticuci ljubav , privrzenost i neke moralne osobine ( metode kojima se koriste godinama ili citaj suplju) a ko konkretno poziva nadlezne inspekcije da odrade svoj posao...dakle nekako mi ovo izgleda kao planirani scenarij kako da se Baljak & co. budu dovedeni u centar paznje i da sve oci javnosti budu uprte na situaciju u F.K. Sarajevo i na famozni racun Sportskog drustva tj. izgleda mi kao mudar nacin za konacni obracun sa bagrom koja klub kao taoca drzi jos od 92.
to brate

Svaka cast

konačno rezon!
Sarajevo ljubavi moja!
-
junioR
-
Kontakt:
Colorado je napisao/la:coberx je napisao/la:dr.van nostrand je napisao/la:Nekakve mi se cudne kombinacije i ideje javljaju nakon sve ove price i pompe... nevjerujem da je to bas ucinjeno smisljeno i sa namjerom ali ova stvar sto su Blekic i ekipa uradili moze biti pravo dobra na kraju...neznam za vas al u mene je uvijek bilo mjesta za onu "cilj opravdava sredstvo" i svi mi se rezoni krecu u tom smjeru kad je u pitanju ova situacija. Blekic i "pola uprave" daje ostavke u najneocekivanijem trenutku sto za sobom dize ogromnu medijsku prasinu koja ce se uvjeren sam jos jako dugo drzati i time privuci paznju svih , medija , navijaca i drzavnih nadleznih institucija...prvo ako mozete da uocite koja strana se brani isticuci ljubav , privrzenost i neke moralne osobine ( metode kojima se koriste godinama ili citaj suplju) a ko konkretno poziva nadlezne inspekcije da odrade svoj posao...dakle nekako mi ovo izgleda kao planirani scenarij kako da se Baljak & co. budu dovedeni u centar paznje i da sve oci javnosti budu uprte na situaciju u F.K. Sarajevo i na famozni racun Sportskog drustva tj. izgleda mi kao mudar nacin za konacni obracun sa bagrom koja klub kao taoca drzi jos od 92.
to brate

Svaka cast

POTPISUJEM

-
coberx
-
Kontakt:
harry_90 je napisao/la:coberx je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Nadam se da cete se izvuci iz ovih go.vana

jer smijesno je citat da igraci ne primaju plate,da nemaju sta da jedu,da nemaju struje itd.. toliko ste se dignuli u visine,ponizavali ostale klubove,kako ste vi institucija itd.. sta vam se sad desava,jel to institucija o kojoj ste vi govorili ??
prvo nelazi da smo ikog ponizavali, to nije istina, a da smo institucija to stoji, mi smo prijatelju odavno u visinama a tvoj je problem ako se smatras nizim...
da nismo institucija zar bi se ovo desavalo ?
nemogu da vjerujem kakvu si glupost napisao, cuj ponizavali, sa cim ? sa dobrim navijanjem ? ja volim, volim, volim samo tebe... je tebi vrijedjanje i ponizavanje ? ti uopste nisi normalan a i namjere su ti vise nego seljacke, mi nismo robovlasnici mi smo navijaci papak...
Nisi ti ovdje od prije,da vidis kako su pojedini ponizavali ostale klubove,od kako je dosao Blekic,krenula euforija dovode se igraci itd.. kad na kraju shipak

i nisam ovdje dosao da pricam o navijanju,ne znam zasto to spominjes,ni neke pjesme,halloo saberi se malo . nemogu vjerovat da si ti pisao ovdje nesto sto nema veze sa mojim postom,o nekom navijanju i pjesmama,ja nigdje koliko vidim nisam spomenuo pjesme itd.. ti nisi sav svoj,i okreces pricu,jel imas neki problem,i ja nisam nikog ovdje nazvao papkom kao ti mene,al to je odraz necije kulture,ali koliko vidim ti je nemas,cim neznas normalno razgovarat .
de dozovi se, sad si ispravno rekao "na ovom forumu" a gore si napisao tako da se odnosi na HZ i na mene sto nisam ovde od prije... procitaj svoj post ponovo pa reci da nisi papak...
-
CB82
-
Kontakt:
Sta igraci imaju za veceru, budjav 'lebac,
budjav 'lebac
na na na na na
A kod Blekića u frizider svega,
mortadela i nutela
na na na na na
Konobaru, aj donesi za igrace,
malo mesa i kolacce
na na na na ...
Sad Sarajevo na gol ,sad Sarajevo na gol
nema struje hljeba, gol nam treba ,
na na na na..
Lesinari j*bo vas mladić
-
nick
-
Kontakt:
to brate

Svaka cast

ok ali to ne mjenja cinjenicu da niko plate nije dobio...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
elSaik
-
Kontakt:
Kako nije, pa Megamon se hvalio visokim isplatama. Nije valjda da Megamon laže?!
edit: Rekli su mi da sam došao u najveći klub, međutim.
Zadnja izmjena:
elSaik, dana/u 12 nov 2010, 17:39, ukupno mijenjano 1 put.
-
kuga1234
-
Kontakt:
PO MOM MISLJENJU kako je blekic mogao bit lopov i sta je mogao ukrast ako para nema...povodom toga nemere bit lopov...to sto je obecavao mislim da svi obecavaju ...to sto igraci kukaju mislim da je uvelicano...kukaju na premije a ko ce platit izgubljene bodove od borca i tome slicno...a sjede pod svijecom kuci a izlaze u Central prilicno cesto...zao mi je navijaca koji ginu za klub u pravom smislu rijeci...jbg posle kise mora doci sunce...
-
coberx
-
Kontakt:
kralj_je_mrtav je napisao/la:dr.van nostrand je napisao/la:Nekakve mi se cudne kombinacije i ideje javljaju nakon sve ove price i pompe... nevjerujem da je to bas ucinjeno smisljeno i sa namjerom ali ova stvar sto su Blekic i ekipa uradili moze biti pravo dobra na kraju...neznam za vas al u mene je uvijek bilo mjesta za onu "cilj opravdava sredstvo" i svi mi se rezoni krecu u tom smjeru kad je u pitanju ova situacija. Blekic i "pola uprave" daje ostavke u najneocekivanijem trenutku sto za sobom dize ogromnu medijsku prasinu koja ce se uvjeren sam jos jako dugo drzati i time privuci paznju svih , medija , navijaca i drzavnih nadleznih institucija...prvo ako mozete da uocite koja strana se brani isticuci ljubav , privrzenost i neke moralne osobine ( metode kojima se koriste godinama ili citaj suplju) a ko konkretno poziva nadlezne inspekcije da odrade svoj posao...dakle nekako mi ovo izgleda kao planirani scenarij kako da se Baljak & co. budu dovedeni u centar paznje i da sve oci javnosti budu uprte na situaciju u F.K. Sarajevo i na famozni racun Sportskog drustva tj. izgleda mi kao mudar nacin za konacni obracun sa bagrom koja klub kao taoca drzi jos od 92.
Okano, vidim jos te drzi blekomanija. Vidi, svi klubovi izuzev Sirokog su u dugovima milone, ne samo Sarajevo i svi posluju preko nekih drugih racuna, tako da ti ta prica ne pije vode. Dalje, molim sve one koji su dali tri km za gledanje na led ekranu, da iste traze od Blekica jer nije ispunio obecanje i podijelio to igracima. Budite realni, izmanipulisani ste od famoznih Bordo prijatelja i borite se s tim, a sutra na Kosevo i Mirzi i igracima dajte podrsku kao nikad do sada.
sreca pa si ti sacuvao 3 KM

-
Dirk
-
Kontakt:
Jahovic nema za struje ali je zato online na fejsu 24 sata
Nevjerovatno kakvi licemjeri nose nas dres, koji su to placenici za nepovjerovati , za mene niti jedan od njih vise ne postoji , dali su podrsku Baljku i ostalim i naravno treba se jasno reci stav da i oni kao i zlonamjernici Sarajeva daju ostavku , komplet igracki kadar otjerati i to je to , pa neka im Mirza i Baljak daju platu.
http://www.youtube.com/user/fksinfo#p/u/30/IzYOQPs-e3g
Moj Muhamede prije mjesec dana si pricao drugacije a sada si postao dio PLACENIKA !
Zadnja izmjena:
Dirk, dana/u 12 nov 2010, 17:45, ukupno mijenjano 1 put.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
-
samo sarajevo
-
Kontakt:
Postao/la samo sarajevo » 12 nov 2010, 17:45
HARRY kao prvo mi cemo muvijek biti tu da pomognemo klub i da pokusamo da uradimo najbolje,a gdje vi to radite osim ovdje sto piskaras,i kod vas je jos gore,al mi cemo da uradimo sve sto mozemo od tribina,do ulice bilo gdje a vi? Gledajte i dalje kako vas deru ko jarce!
-
FRANK RIBERY
-
Kontakt:
Postao/la FRANK RIBERY » 12 nov 2010, 17:45
Ono što navijači trebaju da urade jeste da budu neutralni i da insistiraju na finansijskoj policiji.Tek kad se utvrdi pravo stanje i ko je jamio sav novac onda da napadamo gamad.Ovako između dvije vatre najviše odgovara njima koji su od svetinje napravili prčiju.Najbolje bi bilo da se za vikend okupimo i da tražimo da policija odradi svoj posao.Dugo je nije bilo u našem klubu pa je mraka radila šta je htjela.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
-
ado-hz
-
Kontakt:
Dirk je napisao/la:Jahovic nema za struje ali je zato online na fejsu 24 sata
Nevjerovatno kakvi licemjeri nose nas dres, koji su to placenici za nepovjerovati , za mene niti jedan od njih vise ne postoji , dali su podrsku Baljku i ostalim i naravno treba se jasno reci stav da i oni kao i zlonamjernici Sarajeva daju ostavku , komplet igracki kadar otjerati i to je to , pa neka im Mirza i Baljak daju platu.
Moj Muhamede prije mjesec dana si pricao drugacije a sada si postao dio PLACENIKA !
mozda je otisao kod nekoga ko ima struju da javi svojima da nema sta da jede

-
harry_90
-
Kontakt:
samo sarajevo je napisao/la:HARRY kao prvo mi cemo muvijek biti tu da pomognemo klub i da pokusamo da uradimo najbolje,a gdje vi to radite osim ovdje sto piskaras,i kod vas je jos gore,al mi cemo da uradimo sve sto mozemo od tribina,do ulice bilo gdje a vi? Gledajte i dalje kako vas deru ko jarce!
Kako on zna da je kod nas gore,covjek zna unaprijed,barem kod nas nema pressica gdje igraci kukaju.Ja nisam dosao ovdje da provociram,ja sam rekao da se nadam da cete izaci iz ovih g.ovana to sto ti drugacije skontas,nije moj problem

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
coberx
-
Kontakt:
kralj_je_mrtav je napisao/la:
Za razliku od tebe sacuvao sam dostojanstvo i nije mi mozak ispran, no kad bolje razmislim, bices upisan u istoriju kluba kao covjek koji je dao 3KM za dolazak Ronaldinha na Koševo. Lijepo je to Repuh objasnio

povedi ga kuci nek ti jos mnogo stvari lijepo objasni i pozdravi baljka usput
PS ako ti je zapelo poslacu ti ja 6km (duplo vise) pa i ti idi u milano...
-
dr.van nostrand
-
Kontakt:
Postao/la dr.van nostrand » 12 nov 2010, 17:53
coberx je napisao/la:kralj_je_mrtav je napisao/la:dr.van nostrand je napisao/la:Nekakve mi se cudne kombinacije i ideje javljaju nakon sve ove price i pompe... nevjerujem da je to bas ucinjeno smisljeno i sa namjerom ali ova stvar sto su Blekic i ekipa uradili moze biti pravo dobra na kraju...neznam za vas al u mene je uvijek bilo mjesta za onu "cilj opravdava sredstvo" i svi mi se rezoni krecu u tom smjeru kad je u pitanju ova situacija. Blekic i "pola uprave" daje ostavke u najneocekivanijem trenutku sto za sobom dize ogromnu medijsku prasinu koja ce se uvjeren sam jos jako dugo drzati i time privuci paznju svih , medija , navijaca i drzavnih nadleznih institucija...prvo ako mozete da uocite koja strana se brani isticuci ljubav , privrzenost i neke moralne osobine ( metode kojima se koriste godinama ili citaj suplju) a ko konkretno poziva nadlezne inspekcije da odrade svoj posao...dakle nekako mi ovo izgleda kao planirani scenarij kako da se Baljak & co. budu dovedeni u centar paznje i da sve oci javnosti budu uprte na situaciju u F.K. Sarajevo i na famozni racun Sportskog drustva tj. izgleda mi kao mudar nacin za konacni obracun sa bagrom koja klub kao taoca drzi jos od 92.
Okano, vidim jos te drzi blekomanija. Vidi, svi klubovi izuzev Sirokog su u dugovima milone, ne samo Sarajevo i svi posluju preko nekih drugih racuna, tako da ti ta prica ne pije vode. Dalje, molim sve one koji su dali tri km za gledanje na led ekranu, da iste traze od Blekica jer nije ispunio obecanje i podijelio to igracima. Budite realni, izmanipulisani ste od famoznih Bordo prijatelja i borite se s tim, a sutra na Kosevo i Mirzi i igracima dajte podrsku kao nikad do sada.
nije mene uhvatila nikakva blekomanija...ja sam ovdje bio uvijek jedan od vecih kriticara Blekica upravo zbog tih ulaznica i iskreno i ja mu nisam davao te dodatne 3km (ne bas redovno) ali kada sad sagledam situaciju i sve okolnosti afere , skandala ili cega vec , sve me navodi na ovaj gore navedeni zakljucak pa dao Bog da sam u pravu...uostalom kao i velika vecina navijaca ja dajem podrsku i vjerujem jedino BP a dok je Blekic njihov i dok se BP ne ograde od Blekica i njegovog djelovanja ja njemu vjerujem...
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
-
k_c
-
Kontakt:
svi su ovdje pomalo krivi,ocigledno! nikoga ne opravdavam! ali plate igracima ne smiju biti upitne,a ocito jesu,nazalost!
Zadnja izmjena:
k_c, dana/u 12 nov 2010, 17:56, ukupno mijenjano 1 put.
-
coberx
-
Kontakt:
kralj_je_mrtav je napisao/la:coberx je napisao/la:kralj_je_mrtav je napisao/la:
Za razliku od tebe sacuvao sam dostojanstvo i nije mi mozak ispran, no kad bolje razmislim, bices upisan u istoriju kluba kao covjek koji je dao 3KM za dolazak Ronaldinha na Koševo. Lijepo je to Repuh objasnio

povedi ga kuci nek ti jos mnogo stvari lijepo objasni i pozdravi baljka usput
PS ako ti je zapelo poslacu ti ja 6km (duplo vise) pa i ti idi u milano...
Nemoj ba, ostavi to, cujem da je Kaka na transfer listi, mozda Bleki organizuje gledanje Seherzade na Kosevu. Treba otici snimiti Brazilca.
kako si ti sega lik

-
magic
-
Kontakt:
Ovaj trener po meni govori istinu.....
Ps:Muharemovic i Kojasevic

Zrinjski !!
-
sekac
-
Kontakt:
ado-hz je napisao/la:Dirk je napisao/la:Jahovic nema za struje ali je zato online na fejsu 24 sata
mozda je otisao kod nekoga ko ima struju da javi svojima da nema sta da jede

možda i viski cuga preko štele dok mezi ono što nema da jede ili kako reče prandeli viršle u Centralu,čekajući da mu dođe struja koje nema .
Sarajevo ljubavi moja!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 11 gostiju.