BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Treći meč na centralnom terenu. Odlično. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Sigurno cu propustit mec imam obaveza ovih dana jbg steta , uzivajte barem vi koji cete moc odgledat 

Bravo Damke, vazno je da je osiguran RG ...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Zna i Damir da mu je ovo jako vazan turnir i sigurno je odigrao najbolje sto je mogao. Prvi korak ka RG je ucinjen i sada je mnogo blize ulasku u MD. Protiv Granolersa ce biti gutavo, ali vjerujem da Damir sa ovakvim servisom moze i tu do pobjede. Tada bi i definitivno osigurao glavni zrijeb u Francuskoj i onda rasterecen moze svasta napraviti na ovom turniru.
Ali RG nazalost nije 100 % osiguran. Dok bi matematika sa pobjedom protiv Marcela bila dosta, dosta ljepsa za oko. 
Sretno Dzumi! Idemo poboljsati score sa TOP 50 teniserima!

Sretno Dzumi! Idemo poboljsati score sa TOP 50 teniserima!

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ovom pobjedom je osigurao MD 95%, dok bi pobjedom protiv Granolersa osigurao i matematicki. 

Nije još, zaštićeni ranking imaju Delpo, Tipsa, Mayer, Haas, što ga trenutno stavlja na 105. mjesto...a momci iza njega idalje igraju svoje turnire...Almagro i Brown ga preskaču sa jednom pobjedom, Golubev sa dvije..,
Nije sve, nije sve tako sivo 

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Hoce li prije 16h početi, šta mislite?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Trebalo bi. Po meni, oko 15 i 45!Tracy3McGrady je napisao/la:Hoce li prije 16h početi, šta mislite?

@Pouille, nije realno da Brown prodje u 1/4 finala a i Berlocq je trenutno bolji od Almagra. Kako je proslogodisnji cut off na RG bio 105, a otkaza ce zbog podloge koja zahtijeva ekstremne napore garant biti, eto Damira u MD!
Vidim danas mnogi kladionicari potcjenjuju Damira,meni je drago da je tako
,ja imam neki lud pravo osjecaj da ce Damir danas da dobije Granolleresa,zasto tako mislim jeste to jer Damir sa danasnjom pobjedom bi zacementirao TOP 100 do kraja godine,a to znaci mnogo velikih Atp turnira.Igram kladionicu i nikad niti u jednom sportu ne igram protiv nasih,dosta puta mi bude krivo kad padnem ali dzaba,ne mogu protiv nasih.Granollers nije igrac protiv kojeg se ne moze igrati,moze itekako.A Damira ako krene BGM bi moglo biti svasta,bosanski inat ce danas da proradi i danas aBD cemo da slavimo najvecu pobjedu Damira u karijeri,pozdrav!!!

Jesu razvukli ovaj Haider-mauer i anduhar. Neće ovo bez 3 seta završiti. 

Idemo Damire danas po jos jednu veliku pobjedu!
Haider-Maurer vodi 5-2 u drugom setu, valjda nece prokockat ovo. Onda igraju Almagro-Berlocq, pa Damir.
Haider-Maurer vodi 5-2 u drugom setu, valjda nece prokockat ovo. Onda igraju Almagro-Berlocq, pa Damir.
Pusti to @NoPouille nije realno da Brown dobije, igra se treći set...ne možeš se nikada u Klizana uzdati 

Almagro, Delpo, Tipsa, Haas, Mayer i Stepanek imaju PR za RG 

Ako je tako, samo ga Almagro danas moze preskociti, kako vidim , valjda ne i Chung sutra i eto negdje 3-4 alternativa. Moralo bi to biti dovoljno za MD, ipak.Ali valjda se i Damir malo pita danas!
Prenosi li iko na tvu mec?
Uskoro Dzumi na terenu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.