Chicago Bulls
Re: Chicago Bulls
Kada neznaš staces s loptom

- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Mirotic slicne 3ce uzima citavu sezonu. Nemam pojma zasto.
Postovanje treba zaraditi.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Ako treba trejdat nekog visokog igraca, ja bi na prvoj poziciji stavio Mirotica, jednostnavno ne vidim u njemu potencijal da napreduje Bog zna nešto i da ce se uvijek oslanjati na onaj retardirani pump fake i kretenske trice
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Bolje Taj-a, jer nista nije bolji od Mirotica, plus je dosta stariji.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Ma moze i Taj , samo mislim da bi za Mirotica vise dobili... Ali nesto nisam uvjeren da ce nasi ista izvest, ko i inace, pa ce se samo stvoriti novi problemi
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Mora pametnije Mirotic igrati. Moze on napredovati, ali uz taj famozni pump fake, i te trice iza brda, sigurno nece. To obadvoje izbaciti iz repertoara, i odmah imas napredak.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Pa zavisno koji dres..mozes naci za 100njak ali I skuplji orginal I sa potpisom igraca ..Portis ce imati u prodaji svoj potpis na broju oko $150.00Lakoste je napisao/la:Koliko je dres?SaltCityAttack je napisao/la:Juce otisao da uzmem Portisov dres kad samo Rose,Noah,Butler ...narycio sam im dole Portisov kaze covjek sta vam je dolazi 100 lhudi svaki dan narucuju Portisov dres.. Lik ce imat najvise prodatih dresova uskoro
..barem rookie bi mogo stici
Koliko su otprilike cijene ulaznica za jedan NBA mec.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Prijenos protiv Toronta u 21:30 na SK2. Ko ima Telemah, nemojte zaboraviti da je vecina HD kanala, ukljucujuci i SK kanale, otkljucana do 31. januara. 

- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
I na hs-u su uveli sk, tako da napokon mogu Bullse gledat na tv-u, ne pamtim kad sam zadnji put
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Telemah ti je kupio HS (barem mislim). Zato necete vise imati Arene, nego vam uveli SK.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:I na hs-u su uveli sk, tako da napokon mogu Bullse gledat na tv-u, ne pamtim kad sam zadnji put
Aj ostavi neki link ako imas
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Rose sutra MRI na hamstring-u, jer kontinuirano ima bolove.
Jedva cekam da Derrick zavrsi karijeru, nemam vise zivaca za njeg.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Cini mi se da cim malo "spusti rucnu" i pocne agresivno igrati njega sustigne neka povreda, mada ako je to rizik draze mi je i to nego kao na pocetku sezone kad je igrao kao mlohava kita i bio beskoristan a bio zdrav...
btw. dobar pocetak utakmice u napadu, ali u odbrani smo imali nekoliko trenutaka gdje smo izgledali izgubljeno
btw. dobar pocetak utakmice u napadu, ali u odbrani smo imali nekoliko trenutaka gdje smo izgledali izgubljeno
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Ne postoji mi nista mrze nego kad Gasol stoji u odbrani na skoku kao drvo i dopusta ofanzivne skokove iz kojih automatski primamo poene
Toronto je blizu da veceras prekine crni niz koji ima protiv nas

Toronto je blizu da veceras prekine crni niz koji ima protiv nas
Ne znam kojim trikovima mi mozemo veceras pobjedit. Prvo fale nam 3 veoma vazna igraca, drugo Butlera nema citavu drugu cetvrtinu jer je popio lakat, trece ne moze Snell ponoviti onakvu utakmicu vise nikad.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.