Pa zena mu je sarajka mozda je i drzavljanstvo do sada izganjao
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Mirva i nema toliko para koliko raja konta. Para mu ima burazer koji je bio zagrijan za Željezničar (odbijen je jedino što je brat Ismiru). Šta su kontali njih dvojica to ptice znaju.
Zadnja izmjena: PeakyBlinders, dana/u 12 dec 2021, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.
ORIGINAL 1987
-
- Kontakt:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
''a šta je ovo ba'' ''puši krc brate'' i onda za pet sekundi, ''ooo izvinite ljudi..''

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Polako insajderi ni 2022 nije počela 
Omiljeni period godine na forumu
Omiljeni period godine na forumu
3 razlicita dana se smijenila, jedva 2 stranice na forumu. To dovoljno govori.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Zar je odbijenPeakyBlinders je napisao/la: ↑11 dec 2021, 22:43Mirva i nema toliko para koliko raja konta. Para mu ima burazer koji je bio zagrijan za Željezničar (obijen je jedino što je brat Ismiru). Šta su kontali njih dvojica to ptice znaju.
-
- Kontakt:
Na danasnji dan prije godinu dana
Kakva igra,kakvi golovi,kakva euforija,nijedan zuti karton ovu utakmicu,popisali i prekucali ligu u svakom mogucem smislu i parametru itd.
Sve poslije ovoga teska patnja za oci..(izuzetak je mozda derbi i jos 2-3 utakmice max)...

Kakva igra,kakvi golovi,kakva euforija,nijedan zuti karton ovu utakmicu,popisali i prekucali ligu u svakom mogucem smislu i parametru itd.
Sve poslije ovoga teska patnja za oci..(izuzetak je mozda derbi i jos 2-3 utakmice max)...
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 12 dec 2021, 15:49, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Ma jašta je, Meša tu igra ulogu spasioca. Jedina nada im je taj lik iz Amerike. Pun je ko brod. Ako uleti sa lovom bit će i oni beton. Ako ne uleti, upitna im je ova sezona, hoće li uopšte nastaviti. Para im u klubu nema od sedmog mjeseca.samoSA je napisao/la: ↑12 dec 2021, 14:14Zar je odbijenPeakyBlinders je napisao/la: ↑11 dec 2021, 22:43Mirva i nema toliko para koliko raja konta. Para mu ima burazer koji je bio zagrijan za Željezničar (obijen je jedino što je brat Ismiru). Šta su kontali njih dvojica to ptice znaju.
ORIGINAL 1987
Kako je Cmilj zna li se šta, kako mu je pao poraz Hamiltona?

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Ja nemogu vjerovat da TAN MIRVIC NEMOGU nac sponzora koji ce nam uplaciva 1.5 m€ godisnje (recimo dva sponzora na dresu i na sorcu) i da se da ime stadionu jednom od sponzora i da se suradnja podpise na 5 goduna.. pa m tel je uplatio 24 m€ na 3 godine. Znam da je nacitavu ligu i reprezentacije al opet kazem 24 m€ .
Takodje nemogu da vjerujem da TAN I MIRVIC nisu u stanju obezbjedit 20 m € za 5 godina (TAN 6 m€ mirvic 14 m€) to bi bilo dovoljno da budemo minimum 3 godine osvajaci prvenstva i igranje bar 2 puta grupe konferencije. Imalibi sistem imalibi naj jacu akademiju imali bi bar 2 igraca u A REPCI, 5-6 u B ..
Unas investitori hoce sa 2 m€ da naprave ekipu koja ce rusit sve pred sobom koja ce prodavat skupo igrace i takodje da brijednost kluba raste 10 m € godisnje.. malo sutra..
Tan je primjer cim je dobio prvu ponudu da moze da izvuce svoj novac odma nas je prodo ( a ispalo mu super jer je mahniti vjetnamac pristo da mu jos da 30% kluba))
Ja razumijem da u bosni nije idealna situacija al ako nisi u stanju trosit 5 m€ godisnje ili bar 3 m€ nisi se trebo ni fatat u kolo.
Takodje nemogu da vjerujem da TAN I MIRVIC nisu u stanju obezbjedit 20 m € za 5 godina (TAN 6 m€ mirvic 14 m€) to bi bilo dovoljno da budemo minimum 3 godine osvajaci prvenstva i igranje bar 2 puta grupe konferencije. Imalibi sistem imalibi naj jacu akademiju imali bi bar 2 igraca u A REPCI, 5-6 u B ..
Unas investitori hoce sa 2 m€ da naprave ekipu koja ce rusit sve pred sobom koja ce prodavat skupo igrace i takodje da brijednost kluba raste 10 m € godisnje.. malo sutra..
Tan je primjer cim je dobio prvu ponudu da moze da izvuce svoj novac odma nas je prodo ( a ispalo mu super jer je mahniti vjetnamac pristo da mu jos da 30% kluba))
Ja razumijem da u bosni nije idealna situacija al ako nisi u stanju trosit 5 m€ godisnje ili bar 3 m€ nisi se trebo ni fatat u kolo.
Vi znate stanje racuna Mirvica i ko vise para ima? Sica je 2 mil vacit u bunar mislim na dugove to inace moze svako od nas.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Evo jedni hoce da im se kaze pred pripreme dovest cemo il necemo dovodit, potrosti cemo toliko i toliko.
Drugi znaju ko ima i koliko para, pa prave procjene neke i samo sto ne podnose finansijske izvjestaje.
Zamolio bih @MortemHZ i ostale da prate temu i čiste i upozoravaju od trollera, sirenja dezinofrmacija i laznih vijesti, da postove sa inicijalima karakterisu kao spamerske, jer ne znam kome je to zanimljivo vise sa tim postovima i onim vidjet cete ko dolazi, evo ga sletio i sl.
I mediji ce lupati imena i povezivati, normalno je o tome raspravljati ko zeli, ali ide period kad tema bude zatrpana gomilom, al bas gomilom glupih i postova i nagadjanja i cega sve ne. Sretno onom ko to bude detaljno pratio
Drugi znaju ko ima i koliko para, pa prave procjene neke i samo sto ne podnose finansijske izvjestaje.
Zamolio bih @MortemHZ i ostale da prate temu i čiste i upozoravaju od trollera, sirenja dezinofrmacija i laznih vijesti, da postove sa inicijalima karakterisu kao spamerske, jer ne znam kome je to zanimljivo vise sa tim postovima i onim vidjet cete ko dolazi, evo ga sletio i sl.
I mediji ce lupati imena i povezivati, normalno je o tome raspravljati ko zeli, ali ide period kad tema bude zatrpana gomilom, al bas gomilom glupih i postova i nagadjanja i cega sve ne. Sretno onom ko to bude detaljno pratio

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
- Kontakt:
JavierBosnia je napisao/la: ↑12 dec 2021, 16:37Evo jedni hoce da im se kaze pred pripreme dovest cemo il necemo dovodit, potrosti cemo toliko i toliko.
I mediji ce lupati imena i povezivati, normalno je o tome raspravljati ko zeli, ali ide period kad tema bude zatrpana gomilom, al bas gomilom glupih i postova i nagadjanja i cega sve ne. Sretno onom ko to bude detaljno pratio![]()
Od pocetka do kraja tacno!
Volio bi da se u naredni 10-ak dana zakaze koferencija gdje ce se tacno definisati sta se trazi od pojacanja(koje pozicije i profili),i u kakvom smo stanju,tj.hoce li se dovoditi neka zvucna pojacanja ili ce to biti igraci tipa.Bodul max.Da odma znamo na cemu smo,a ne da mi ovdje do februara lomimo zivce,kacimo nakve igrace cijena od 700k€+ i na kraju Tatomirovic bude najzvucnije pojacanje,pa onda krece drvlje i kamenje na Mirvica.
Da sam moderator,sve vidove pretjeranog trolovanja bi automatski banovao sa teme.Uredu zajebavati se nekada ali pojedini to bas zloupotrebljavaju ovdje.Interesantno je jednom,ali svaki treci dan nije.
Inicijali meni i ne smetaju toliko sve dok ima istine u tome,ali brate nez sta je problem napisati ime igraca,svakako smo svi anonimi ovdje.Ili bolje napisi "Trebalo bi doci uskoro pojacanje,koga zanima ime neka pise priv
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Gdje si ti prijatelju moj dobri vidio da to neko radi u nekom iole ozbiljnijem klubu?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑12 dec 2021, 16:53
Volio bi da se u naredni 10-ak dana zakaze koferencija gdje ce se tacno definisati sta se trazi od pojacanja(koje pozicije i profili),i u kakvom smo stanju,tj.hoce li se dovoditi neka zvucna pojacanja ili ce to biti igraci tipa.Bodul max.Da odma znamo na cemu smo,a ne da mi ovdje do februara lomimo zivce,kacimo nakve igrace cijena od 700k€+ i na kraju Tatomirovic bude najzvucnije pojacanje,pa onda krece drvlje i kamenje na Mirvica.
Kako zamisljas to? Klub je firma, kompanija, tako se to danas posmatra. Zasto bi neko eksternoj interesnoj strani u ovom slucaju navijaci i javnost predstavljao svoj plan toliko detaljno? Okej je imati misiju i viziju i upoznati navijace sa nekim koracima kluba, posvetit cemo se infrastrukturi, akademiji, prvom timu i sl, ali nigdje neces vidjeti da bilo ko iz sportskog segmenta izadje i kaze hocemo da dovedemo lijevog beka, oba krila i stopera. Dovest cemo 1 zvucno ime, 2 manje zvucna, i jedno totalno nepoznato, budzet nam je 400k i sl. To sto si ispricao je na nivou djece koja zele sve da znaju. Ne ide drug tako i nemojte ocekivati takve budalastine.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ne treba PK imas forum ovaj. sve se ovde zna koliko ko pare ima, plate i sve ostalo.
Trenutno korisnika/ca: BABA1978, perodeformero, Vrhbosnian i 38 gostiju.