KingJamesMVP je napisao/la:Niko nikad nije osvojio Wimbledon nakon što je spasio meč loptu u nekome meču, tako da...

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
KingJamesMVP je napisao/la:Niko nikad nije osvojio Wimbledon nakon što je spasio meč loptu u nekome meču, tako da...
Zed98 je napisao/la:Jedina šansa da Federer dobije Čilića je ako Čilić stane na loptu i izvrne nogu. Čujemo se oko 5
Zed98 je napisao/la:Mislio sam napisati da se čujemo oko 4, ali eto zbog respekta prema GOAT-u ipak oko 5.
Zed98 je napisao/la:Dao mu Marin set, realno bi bila bruka da ga otrese 3-0 na "domaćem terenu".
6-3 u četvrtom rutinski.
krmpotich je napisao/la:Ostaju Feđici samo čelendžeri
tako je bratovirisingforce je napisao/la:Treba Federer najozbiljnije razmisljati o prekidu karijere..dozivio je da ga na omiljenoj podlozi pobjedjuju Thiem i Zverev, a evo i Cilic sada.. na sljaci i hardu da ne pricam..
prati i ti Damira Džumhuraarelinho je napisao/la:Sad si nas dotuako sa ovim. Stvarno si bezobrazan.KingJamesMVP je napisao/la:Niko nikad nije osvojio Wimbledon nakon što je spasio meč loptu u nekome meču, tako da...![]()
![]()
zar nije novak to uradio prošle godine?arelinho je napisao/la:Sad si nas dotuako sa ovim. Stvarno si bezobrazan.KingJamesMVP je napisao/la:Niko nikad nije osvojio Wimbledon nakon što je spasio meč loptu u nekome meču, tako da...![]()
![]()
kakve veze ima sada Murray?leorey je napisao/la:Ja ovog @KingJamesa![]()
Evo bolan i Murray ti gubi vjerovatno prvi set. Sta ces sad ?
![]()
Pa ako ispadne Murray , ko ce ti omrazenog zaustavit ?KingJamesMVP je napisao/la:kakve veze ima sada Murray?leorey je napisao/la:Ja ovog @KingJamesa![]()
Evo bolan i Murray ti gubi vjerovatno prvi set. Sta ces sad ?
![]()
i, je li bio meč na Čilićevom reketu?darker10 je napisao/la:Ljudi govore da je mec Federera i Cilica na centralnom terenu Wimbledona na Cilicevom reketuNadala haman svrstavate u favorite na RG nakon 1001 povrede,a ovdje govorite da Federer nije favorit ni protiv Cilica na svom turniru.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.